Ako reagovať na dar od mladšieho muža?
Ahojte baby, potrebujem poradiť 😊. Stala sa mi taká vec, do práce chodím peši, vždy jednou trasou a toto leto išiel pár krát naproti mne jeden mladík, prvý krát som ho zaregistrovala, keď sa smial resp.usmev od ucha k uchu 🤣, som sa hneď kontrolovala, reku asi mi niečo trčí zo šiat alebo čo. No a takto sme občas na seba narazili a začal sa zdraviť... dobré ránko, tak som slušne pozdravila tiež, vždy úsmev, prišlo mi to nevinné. Takto vždy pár krát v týždni. Neriešila som to nijako a ani sa nezamýšľala nad tým. No dnes sa stala taká vec, že ma zastavil, držal v ruke fľašu so sušenými jablkami a povedal, si krásna žena a prosím vezmi si ich, ususil som ich pre teba, su domáce. Najskôr som ich nechcela vziať, no nakoniec som ich vzala, ..bola to asi chyba😊. No a dnu bol romantický odkaz 😊aj s číslom. Baby, ide o to, že on je mladučký, keby to bol chlap starší, viem ho ľahko poslať do prdele, no teraz neviem, čo mám urobiť aby to bolo ok. Rozmýšľam,že mu dám čokoládu s odkazom, že som zasnúbená, mám dieťa...a vekovo sa teda ozaj nehodime 😊🤣. Čo by ste urobili?
ano.
Normálne mu povedať že si zasnúbená a máš dieťa . Prípadne si ho vôbec už nevšímať . Čo máš 15 že odkaz mu chces dávať ?
Vsak si mohla rovno podakovat s tym, ze dieta sa tym jablkam potesi. Alebo mu pri dalsom stretnuti podakuj, ze malemu velmi chutili. Ked nemas odvahu, cislo mas, napis SMS
Normálne mu povedať že si zasnúbená a máš dieťa . Prípadne si ho vôbec už nevšímať . Čo máš 15 že odkaz mu chces dávať ?
@parvinka0001 veď áno, tiež som nad tým tak premýšľala, ale reku,keď on mi niečo dal,tak aby som neostala nič dlžná, preto som premýšľala nad čokoládou. Práveže 15 isto nie 🤣😊, mám po 40tke a teda toto ma dosť zaskočilo. No ako píšem, s chlapom v mojom veku by som si ľahko poradila, no toto je ine. Ďakujem za odpoveď.
a prečo nie..je to dobrý nápad s tou čokoládou, on pre teba vyvinul nejakú iniciatívu a dal ti sušené jabĺčka (mal s tým starosť a ty ich aj tak asi pravdepodobne zješ 😂 ), ty mu kúp teda aspoň tú čokoládu a napíš ten odkaz, snáď chlapec pochopí 😂
a prečo nie..je to dobrý nápad s tou čokoládou, on pre teba vyvinul nejakú iniciatívu a dal ti sušené jabĺčka (mal s tým starosť a ty ich aj tak asi pravdepodobne zješ 😂 ), ty mu kúp teda aspoň tú čokoládu a napíš ten odkaz, snáď chlapec pochopí 😂
@zuzacka16 veď áno 😊, asi to urobím tak, vyzerá inteligentne, tak isto pochopí. Ďakujem za odpoveď
Vsak si mohla rovno podakovat s tym, ze dieta sa tym jablkam potesi. Alebo mu pri dalsom stretnuti podakuj, ze malemu velmi chutili. Ked nemas odvahu, cislo mas, napis SMS
@anonym_85a8f0 áno, ráno som hneď premýšľala nad sms, no asi mu nechcem dávať moje číslo...
@anonym_85a8f0 áno, ráno som hneď premýšľala nad sms, no asi mu nechcem dávať moje číslo...
@anonym_autor svoje číslo mu nedávaj...nikdy nevieš 🫤
@anonym_autor nemala si brať ten darček. Už pri preberaní si mu mala povedať, že ďakuješ, je to milé, ale ty nehľadáš vzťah, aby to bolo hneď jasné. Nemusela si toto riešiť.
@anonym_autor snáď áno, keď nie tak potom sa mu nejak vyhýbaj alebo čo..hej, to je tiež pravda, že načo mu dávať svoje číslo, aby ťa náhodou potom neotravoval 😉
@zuzacka16 nevyzerá ako otravný chlap, skôr mi príde taký nevinný mladík...preto, ho neviem rázne poslať do prdele. Hm.. vyriešim to tým odkazom
@anonym_autor nemala si brať ten darček. Už pri preberaní si mu mala povedať, že ďakuješ, je to milé, ale ty nehľadáš vzťah, aby to bolo hneď jasné. Nemusela si toto riešiť.
@anonym_09e2c5 je mi to jasné, nevedela som, že tam bude odkaz a vieš, nečakala som, že ma zastavi, bol to mierny šok pre mňa a najskôr som povedala, že nech si dá on, že ďakujem, no keď spustil, že ich sušil pre mňa, že sú zo záhrady, neviem, prišlo mi to ľúto...som blbá
Nemala si to vobec brat.., ale uz sa stalo. Nabuduce ked ho stretnes, tak mu povedz, ze dakujes za ponuku, ale ze si zadana
@zuzacka16 nevyzerá ako otravný chlap, skôr mi príde taký nevinný mladík...preto, ho neviem rázne poslať do prdele. Hm.. vyriešim to tým odkazom
@anonym_autor nie si blbá, tiež by som ostala zaskočená, keď máš po 40tke ako píšeš (ja mám 40) a trošku by mi aj imponovalo, že taký mladý ma oslovil plus že ich sušil pre mňa a ešte zo záhrady, to sa už pri "mladých" moc teraz toto nenosí..koľko môže mať rokov a je aspoň sympatický? 😂
@anonym_autor nie si blbá, tiež by som ostala zaskočená, keď máš po 40tke ako píšeš (ja mám 40) a trošku by mi aj imponovalo, že taký mladý ma oslovil plus že ich sušil pre mňa a ešte zo záhrady, to sa už pri "mladých" moc teraz toto nenosí..koľko môže mať rokov a je aspoň sympatický? 😂
@zuzacka16 veď práve 😊, áno, je veľmi sympatický, usmiaty ako slniečko a je fešák, ale je fakt mladý. A takéto romantické ťahy sú veľmi milé, keďže som romantická duša, no proste teraz ma to mrzí, že to došlo až sem. Ma asi cca 32 rokov, tipujem
Mne sa to tiez stalo ale mna ten chlap vyslovene kazde rano cakal so psikom kym pojdem a trvalo to vyse roka. Ale neotravoval, nic a az potom sa prihovoril
Ale k Tebe , naco chces davat cokolady ? Vsak to je trapne. Preco si mu to nepovedala hned na mieste ze si vydata ? Ti to tak lichotilo ?
Ma okolo 30, nie 15. Nerozplace sa, nevyhovaraj sa
Takéto nevinné 😊😊😊. Preto to chcem uzavrieť jemne.
@anonym_autor Ja ho chápem. Stretáva ženu, čo sa mu páči. On ťa vôbec nepozná, nevie, či si zadaná, alebo voľná. Tak ťa skúsi osloviť. Čo ak náhodou.
Ja na tvojom mieste by som sa poďakoval za jablká a na rovinu mu povedal, že si zadaná a nemáš záujem sa s ním stretávať.
Čokoláda a odkaz je super nápad. Keď to takto milo ukončíš určite pochopí, nevedel že si zadaná.
@anonym_autor
Koľko má mladý cca rokov?
Mne sa to tiez stalo ale mna ten chlap vyslovene kazde rano cakal so psikom kym pojdem a trvalo to vyse roka. Ale neotravoval, nic a az potom sa prihovoril
Ale k Tebe , naco chces davat cokolady ? Vsak to je trapne. Preco si mu to nepovedala hned na mieste ze si vydata ? Ti to tak lichotilo ?
Ma okolo 30, nie 15. Nerozplace sa, nevyhovaraj sa
@ivik4 tak každý človek premýšľa inak a nestihla som mu to povedať,keďže to bol troška šok a nečakala som to, a ani ten odkaz. Áno, jasné že každej žene polichoti záujem pekného chlapa...ja to poriesim, dik za správu
@anonym_autor
Koľko má mladý cca rokov?
@anonym_6d6962 ma cca 32, no možno 30...tipujem, no viac by som mu nepovedala 😊
Čokoláda a odkaz je super nápad. Keď to takto milo ukončíš určite pochopí, nevedel že si zadaná.
@anonym_6161f9
@anonym_0a789a presne 😊, taketo nevinné milé veci, no aj to prináša život 🙂. Uzavriem to tou čokoládou a odkazom, snáď zajtra 🙏
nieee, to mu nerob, nepochopí.....ak má 32 už nie je mladík v zmysle ako ho vidíš ty.....žiadne darčeky, pekne mu poďakuj a len povedz že máš partnera a dieťa.....viac nerieš....žiadne darčeky, ktoré si mylne vysvetlí....
@anonym_autor ale nie si zasnúbená ani zadaná, nie?
@thereisabear mám snúbenca a som v dlhodobom šťastnom vzťahu ♥️
30 ročný nie je žiadny mladík, ktorý nechápe keď povieš, že nemáš záujem. Možno má aj 40, nič o ňom nevieš. Keď sa nechceš kontaktovať tak mu to nabudúce povedz jasne a nie cez odkazy.
Neviem prečo ale mám pocit ako píšeš že skôr chces ďalej v tomto pokračovať .
Takéto nevinné 😊😊😊. Preto to chcem uzavrieť jemne.
@anonym_autor Však normálne slušne mu povedz, nehnevaj sa som zadaná a mám dieťa

Nasla by som inú cestu, ktorou chodiť do prace