Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?
Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?
Tu je akože príklad. Verzie kde som aj štíhly alebo sviatočne oblečený. Akože nič o tejto osobe neviete... Ako na vás pôsobí? Prvý dojem. Naozaj tak ako píšu heidi a earlgrey?
@nepodarok kolko si mal vztahov a s akymi zenami? Ako dlho ti vztahy vydrzali a preco sa s tebou rozisli?
Tu je akože príklad. Verzie kde som aj štíhly alebo sviatočne oblečený. Akože nič o tejto osobe neviete... Ako na vás pôsobí? Prvý dojem. Naozaj tak ako píšu heidi a earlgrey?
@nepodarok Za seba ti poviem, ze mne su velmi nesympaticki ludia s typom brady, ako mas ty, plus tam cuha predsunuta sanka. Poznam takych a vacsinou maju aj suslavo-pluvaciu poruchu reci.
@nepodarok ak si to ty na fotkach, na mňa neposobis sympaticky a to som si ani nevšimla oblečenie. Tvoj pohľad je neprijemny, na tej motorke máš gayovsku pozíciu.

Daj tu reálnu fotku, teraz, čo si bol v Bardejove, lebo tieto fotky sú veľmi staré ale že veľmi. Takto nevyzeráš teraz, čiže nie je na mieste hodnotiť ťa podľa týchto fotiek.
@earlgrey len praveze on chcel vyvratit tie fakty o tom, ze je to vyzorom, obleckom a obezitou. Lebo pointa je, ze nemal stastie ani ked bol pekne nahodeny a chudsi.
Cize fyzickym vyzorom to fakt neni.