icon

Ako si nájsť partnera na tomto fóre?

6. júl 2026

Hľadám si muža, da sa tu zoznámiť?

Strana
z3
enmery
6. júl 2026

@slobodnyanonym a @nepodarok intenzívne hľadajú, tak to vyzerá...

viestta
6. júl 2026
@enmery

@slobodnyanonym a @nepodarok intenzívne hľadajú, tak to vyzerá...

@enmery aj ten co ponukal byvanie v Rakusku a dovolenku v Grecku

enmery
6. júl 2026
@viestta

@viestta Tak toto by som žiadnej žene neurobila. To už aj nepodarok je väčšie terno...

autor
6. júl 2026
@enmery

@viestta Tak toto by som žiadnej žene neurobila. To už aj nepodarok je väčšie terno...

@enmery má zle referencie?

domkakvet
6. júl 2026

@anonym_autor dnes tu hladala iba zena zenu, ale inak tu hladaju aj muzi zenu.

autor
6. júl 2026
@viestta

@viestta inak môžem sa spýtať, ako sa voláš? Tvoj nick poznám ale tvoje meno nie.

viestta
6. júl 2026
@anonym_autor

@viestta inak môžem sa spýtať, ako sa voláš? Tvoj nick poznám ale tvoje meno nie.

@anonym_autor spytat sa mozes

autor
6. júl 2026
@viestta

@viestta ty si aká drsná vesta 😊

autor
6. júl 2026
@viestta

@viestta ale tvoja odpoveď nebola slušná, a myslím že si zaslúžim úctivo odpovedať, prezentujes tým aj samu seba

d_ivana
6. júl 2026
@anonym_autor

@viestta ale tvoja odpoveď nebola slušná, a myslím že si zaslúžim úctivo odpovedať, prezentujes tým aj samu seba

@anonym_autor A prečo by ti mala odpovedať? Veď si na online-fóre, účet si si zakladala s vedomím, že ti budú odpovedať neznámi ľudia.

nepodarok
6. júl 2026

Veď aj napísala: Spýtať sa môžeš… Len či dostaneš odpoveď, nikto nezaručuje.

nepodarok
6. júl 2026

Všade sa dá zoznámiť. Nejde o miesto či platformu, ale o ochotu ludí.

autor
6. júl 2026
@d_ivana

@anonym_autor A prečo by ti mala odpovedať? Veď si na online-fóre, účet si si zakladala s vedomím, že ti budú odpovedať neznámi ľudia.

@d_ivana mám v paži 😊

sara07
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor píše anonYYYm😂😂😂😂

anonym_68ec65
7. júl 2026

@anonym_autor nezabudni, že aj ty prezentuješ svojimi reakciami seba.

anonym_dbefba
7. júl 2026
@anonym_autor

@d_ivana mám v paži 😊

@anonym_autor viestta je dvojnick, ktory pouziva matka a dcera, cize musis asi napisat ktore meno ta zaujima, ci matka alebo dcera, ale aj tak ti asi neodpovie, tak nam zatial mozes napisat ako sa volas ty.

anonym_6727a3
7. júl 2026
@anonym_dbefba

@anonym_autor viestta je dvojnick, ktory pouziva matka a dcera, cize musis asi napisat ktore meno ta zaujima, ci matka alebo dcera, ale aj tak ti asi neodpovie, tak nam zatial mozes napisat ako sa volas ty.

@anonym_dbefba uz by ste mohli s touto smiesnou sikanou prestat.

nepodarok
7. júl 2026

Lena huu kde si poď sa zoznamovať. Prídite tento týždeň do piatka do Bardejovských kúpeľov. Som tu, spoznáme sa, zabavíme sa. Je tu kino, wellness, kaviarne, reštaurácie, môžme pozrieť unesco mesto. Je tu čo robiť. Piatok môžte dojsť do Prešova alebo Kysaka, kým čakám na spoj dáme rande.

any_soj
7. júl 2026

@anonym_autor ty anonym sa urážaš, že ti niekto s verejným a známym nickom nechce povedať meno...? Ehm...

katkaseiner
7. júl 2026
@nepodarok

Lena huu kde si poď sa zoznamovať. Prídite tento týždeň do piatka do Bardejovských kúpeľov. Som tu, spoznáme sa, zabavíme sa. Je tu kino, wellness, kaviarne, reštaurácie, môžme pozrieť unesco mesto. Je tu čo robiť. Piatok môžte dojsť do Prešova alebo Kysaka, kým čakám na spoj dáme rande.

@nepodarok waw, mas dovolenku? Tak to je super... vidis, neprejedol si uplne vsetko 🙂

anonym_25681a
7. júl 2026

@anonym_autor a čo možeš ponuknut?

arek00
7. júl 2026

@anonym_autor ak hľadáš tu, na fóre...treba foto, miesto bydliska a nejaké informácie. Ak sa zapačiš...určite sa niekto ozve

nepodarok
7. júl 2026
@katkaseiner

@nepodarok waw, mas dovolenku? Tak to je super... vidis, neprejedol si uplne vsetko 🙂

@katkaseiner jasné teráz mám stabilnejšiu prácu, zárobok, tak som si aj na dovolenku našetril. A užívam si krásy šariša.

nepodarok
7. júl 2026
@katkaseiner

@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.

anonym_3f2fb8
7. júl 2026
@nepodarok

@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.

@nepodarok to je aké zúfalé, že dve kolegove ex 🤦🏻‍♀️ ja by som môjho ex neponúkla žiadnej kamoške, či kolegyni. Pre niečo sa tým ex-om stal 😛

jeennyv
7. júl 2026

Chlap, ktory je na materskom fore a cita tu zenske veci…no nevim, toto za mna normalny chlap nerobi, ako ten co riesi preco nie je hak na muzske akne 😀😀😀 tu moze byt le uchyl, kanibal atd…

katkaseiner
7. júl 2026
@nepodarok

@katkaseiner jasné teráz mám stabilnejšiu prácu, zárobok, tak som si aj na dovolenku našetril. A užívam si krásy šariša.

@nepodarok parada, tak si to uzivaj

anonym_615b03
7. júl 2026

ahoj, kolko rocneho hladas ? 🙂

earlgrey
7. júl 2026

@morpheuss zlato, nechceš sa zoznámiť?
@princkrason srdiečko, a čo ty? 😁😁😁

nepodarok
7. júl 2026
@anonym_3f2fb8

@nepodarok to je aké zúfalé, že dve kolegove ex 🤦🏻‍♀️ ja by som môjho ex neponúkla žiadnej kamoške, či kolegyni. Pre niečo sa tým ex-om stal 😛

@anonym_3f2fb8 tak on je taký že nehnevá sa na bývalky, píše si snimi. Posledné čo viem že terajšia žiarli na to.

Strana
z3