Ako si nájsť partnera na tomto fóre?
Hľadám si muža, da sa tu zoznámiť?
@slobodnyanonym a @nepodarok intenzívne hľadajú, tak to vyzerá...
@enmery aj ten co ponukal byvanie v Rakusku a dovolenku v Grecku
@anonym_autor spytat sa mozes
@viestta ale tvoja odpoveď nebola slušná, a myslím že si zaslúžim úctivo odpovedať, prezentujes tým aj samu seba
@anonym_autor A prečo by ti mala odpovedať? Veď si na online-fóre, účet si si zakladala s vedomím, že ti budú odpovedať neznámi ľudia.
@d_ivana mám v paži 😊
@anonym_autor nezabudni, že aj ty prezentuješ svojimi reakciami seba.
@d_ivana mám v paži 😊
@anonym_autor viestta je dvojnick, ktory pouziva matka a dcera, cize musis asi napisat ktore meno ta zaujima, ci matka alebo dcera, ale aj tak ti asi neodpovie, tak nam zatial mozes napisat ako sa volas ty.
@anonym_autor viestta je dvojnick, ktory pouziva matka a dcera, cize musis asi napisat ktore meno ta zaujima, ci matka alebo dcera, ale aj tak ti asi neodpovie, tak nam zatial mozes napisat ako sa volas ty.
@anonym_dbefba uz by ste mohli s touto smiesnou sikanou prestat.
Lena huu kde si poď sa zoznamovať. Prídite tento týždeň do piatka do Bardejovských kúpeľov. Som tu, spoznáme sa, zabavíme sa. Je tu kino, wellness, kaviarne, reštaurácie, môžme pozrieť unesco mesto. Je tu čo robiť. Piatok môžte dojsť do Prešova alebo Kysaka, kým čakám na spoj dáme rande.
@anonym_autor ty anonym sa urážaš, že ti niekto s verejným a známym nickom nechce povedať meno...? Ehm...
Lena huu kde si poď sa zoznamovať. Prídite tento týždeň do piatka do Bardejovských kúpeľov. Som tu, spoznáme sa, zabavíme sa. Je tu kino, wellness, kaviarne, reštaurácie, môžme pozrieť unesco mesto. Je tu čo robiť. Piatok môžte dojsť do Prešova alebo Kysaka, kým čakám na spoj dáme rande.
@nepodarok waw, mas dovolenku? Tak to je super... vidis, neprejedol si uplne vsetko 🙂
@anonym_autor a čo možeš ponuknut?
@anonym_autor ak hľadáš tu, na fóre...treba foto, miesto bydliska a nejaké informácie. Ak sa zapačiš...určite sa niekto ozve
@nepodarok waw, mas dovolenku? Tak to je super... vidis, neprejedol si uplne vsetko 🙂
@katkaseiner jasné teráz mám stabilnejšiu prácu, zárobok, tak som si aj na dovolenku našetril. A užívam si krásy šariša.
@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.
@katkaseiner kolega mi vybavil dve svoje ex. S prevou som bol na rande v Trnave. Tá ma nechcela. A s druhou som bol na rande v Leviciach, tá mala záujem (ale nepriťahuje ma) a tá ma furt volá do Šiah a Dudiniec.
@nepodarok to je aké zúfalé, že dve kolegove ex 🤦🏻♀️ ja by som môjho ex neponúkla žiadnej kamoške, či kolegyni. Pre niečo sa tým ex-om stal 😛
Chlap, ktory je na materskom fore a cita tu zenske veci…no nevim, toto za mna normalny chlap nerobi, ako ten co riesi preco nie je hak na muzske akne 😀😀😀 tu moze byt le uchyl, kanibal atd…
@katkaseiner jasné teráz mám stabilnejšiu prácu, zárobok, tak som si aj na dovolenku našetril. A užívam si krásy šariša.
@nepodarok parada, tak si to uzivaj
ahoj, kolko rocneho hladas ? 🙂

@slobodnyanonym a @nepodarok intenzívne hľadajú, tak to vyzerá...