icon

Ako si nájsť partnera na tomto fóre?

6. júl 2026

Hľadám si muža, da sa tu zoznámiť?

Strana
z3
anonym_b9f121
8. júl 2026
@nepodarok

A reportujem ako som dopadol ja. Práve teraz som prišiel z tancovačky. V mojej partii bola zasa nejaká nová ženská (známa známych, to sa vždy tak vyskladá) bola milá, sympatická, aj sme si zatancovali, aj na slaďáky, dali sme si kofolu, rozprávali sa, dobré bolo. Ale samozrejme ako vždy som neni jej typ ale bola férová a hneď na začiatku povedala že sa nemám do nej zalúbiť. Cítili sme sa spolu dobre, a presne pri takých situáciách začína flirt, tak to nejako vycítila a aby to nikam nezašlo tak to stopla na začiatku že sme len kamaráti. Tak som súhlasil. Nič iné mi nezostávalo keďže som bol ako Emil Hácha pred Hitlerom keď mu odovzdal Česko. Musel sa s tým proste zmieriť že bude protektorát.

@nepodarok zas tie tvoje debilné porovnávania, raz sú to moslimovia vs. židia, potom softvér vs. hardvér, teraz Hitler vs. Hácha... Teba tie fóra majú fakt jak za trest, vírus ktorého sa nie a nie zbaviť.

nepodarok
8. júl 2026
@anonym_b9f121

@nepodarok zas tie tvoje debilné porovnávania, raz sú to moslimovia vs. židia, potom softvér vs. hardvér, teraz Hitler vs. Hácha... Teba tie fóra majú fakt jak za trest, vírus ktorého sa nie a nie zbaviť.

@anonym_b9f121 však ale tak to je, musel som rešpektovať jej vôlu, aj keď by som ja mal iné predstavy.

nepodarok
8. júl 2026

Tak čo chce?

anonym_b9f121
8. júl 2026
@nepodarok

@anonym_b9f121 však ale tak to je, musel som rešpektovať jej vôlu, aj keď by som ja mal iné predstavy.

@nepodarok ja píšem o tých porovnávaniach, všetko nám to tu vysvetľuješ ako keby sme tu my boli tí retardovaní.
Neboj sa, my chápeme prečo ťa každá má v paži.

anonym_ab1ed5
12. júl 2026
@jeennyv

Chlap, ktory je na materskom fore a cita tu zenske veci…no nevim, toto za mna normalny chlap nerobi, ako ten co riesi preco nie je hak na muzske akne 😀😀😀 tu moze byt le uchyl, kanibal atd…

@jeennyv
To už je ale diskriminácia...keď môžu ženy boxovať,mlátiť sa v ringu,hrať hokej,byť v armáde,prečo nie chlap na m.koňovi?
Lepšie vnikne do ženského sveta...

nepodarok
16. júl 2026

Je demokracia, nesmie sa diskriminovať na základe pohlavia, rasy, národnosti atď.

nepodarok
16. júl 2026

Nie zoznámiť sa je problém, ale zaujať cieľovú osobu.

Strana
z3