Ako si nájsť vzťah so zdravotnými problémami?
Ahojte, mám niečo cez 30r a veľmi by som si chcela nájsť normálny plnohodnotný vzťah. Ale mne vždy niečo je, a ani si neviem dostatočne plánovať veci, dovolenku, výlety, lebo stále niečo. Žiaden chlap nebude chcieť ženu, čo jej stále niečo je.
Len na okraj od začiatku roka.
Mala som gastritídu a helicobactera, potom som mala zápal močového mechúra, potom som dostala veľkú alergiu z jedla a opuchla som, následne ma seklo v krku a dva týždne som chodila na rehabky súkromné, aby som ako tak mohla fungovať. Do toho som riešila zlé výsledky štítnej žľazy, únavu, zvyšovali sme liek. Potom som mala problém s osmičkou a sekali mi to. A teraz najnovšie ma čaká operácia a znova beriem ATB a kortikoidy.
A ešte jedna vec : Každá menštruácia ma vyradí na 2-3 z prevádzky.
Mimochodom: Toto je môj život od malička. Pri tom športujem, stravujem sa zdravo, nefajčím, nepijem, nedrogujem. Len som chybný kus.
No kde si mám nájsť ja chlapa?
Inak vyzerám dobre, nemám v hlave vymetené, som samostatná, pracujúca, vtipná, žiadna brzda - jedinou brzdou som ja sama sebe. Už pár zoznámení som mala a tí chlapi po krátkom čase vycúvali, lebo povedali, že toľko, čo som ja chorá, oni neboli za celý život.
Nájdi si babu , chlapi sú padavky
Tak najprv si daj do poriadku zdravie, až potom si hľadaj toho "chlapa", keď ho tak nutne potrebuješ. A mimochodom, žiť sa dá aj bez chlapa, a to celkom plnohodnotne.
Tak ja som sa s jednym rozisla, lebo nechcel prist na navstevu do nemocnice, ked som bola po operacii. A takeho nepotrebujem. Teraz mam uz manzela, ktory zvladol, ze som bola zas na operacii, tri krat do roka zapaly mocaku, dutin, antibiotika. A neschopnost otehotniet. On ma tiez nejake zdravotne problemy. A zvladame to. Jeden druhemu sme oporou.
Ak to ma byt, najdes aj ty, neboj sa..
Nie každý chlap je super aktívny a potrebuje byť každý týždeň na nejakom výlete, určite nájdeš aj takého, s ktorým budú vaše životné štýly ladiť... ono je to dobrá výhovorka, že to je kvôli tvojim chorobám, ale keby tam preskočila skutočná sympatia, tak sa všetko dá riešiť... len nesmieš z toho robiť ty väčšiu prekážku, než aká to je, poznám viac ľudí s rôznymi zdravotnými problémami, tiež všelijaké kombinácie, ale nebráni im to žiť, síce s miernými obmedzeniami, ale normálne fungujú, randia, stretávajú sa s priateľmi, posťažujú sa, ale nie sú chodiaca kôpka negativity
Tak najprv si daj do poriadku zdravie, až potom si hľadaj toho "chlapa", keď ho tak nutne potrebuješ. A mimochodom, žiť sa dá aj bez chlapa, a to celkom plnohodnotne.
@alizea no ne, neda, ak chce deti
Podľa mňa si si len domyslela dôvod tvoje choroby, prečo ti vzťahy nevychádzajú. Plus ti to možno len tak mimochodom jeden spomenul, a tým si si to len potvrdila.. či to na prvom rande hneď spomenieš všetko, čo si opísala tu? Zle nastavené v hlave, to je možno problém..
Nemyslim si, ze tvoje zdravotne problemy su nieco, kvoli comu by mal normalny, milujuci muz vycuvat. Ti, co vycuvali, tak stali za hovno, takze mozes byt v konecnom dosledku rada. Ale nemyslim si, ze realne to boli tie dovody...
Co sa tyka tvojich zdravotnych problemov, nepride mi to ako nic vynimocne, ani ze by si ty bola vadny kus. Mnozstvo veci,co si spomenula, maju ludia uplne bezne a nedepkuju hned, ze su vadne kusy.
@anonym_autor Muž má byť opora a nie doplnok na zdravé a mladé časy. Hentí si asi hľadali nejakú šušku, čo je stále k dispozícii a zdrarma🤣
aj mne stale niečo je a som vydata, nic specialne nepopisujes, mas skor uzkost z toho aby si bola perfektna
Vibrátor je najlepší priateľ
@anonym_autor @anonym_autor mila zlata toto ma asi každa z nas, aj vratane mna a plus dačo navyše.. napr ja mam este aj rozne intolerancie plus za sebou uz 14 operacii, o chvilku mam operaciu číslo 15.. Ale i napriek tomu som si našla svojho manžela, mám doma dve užastne deti a podporu kamarátov a rodiny. A i napriek tomu všetkemu si užívam život, robím pracu čo ma baví a snažím sa pomáhať aj iným ..
Myslim si,ze sa moc opustas. Toto su uplne bezne problemy,nemas ziadne zavazne ochorenie a to ti hovorim,ako clovek,ktory ma pomerne hrubu zdrav.kartu,manzela a deti. Este mam aj psychicke ochorenie,ktore vyrazne ovplyvnuje moje fungovanie. Ale ked kazdemu nariekas,ze ako mas "nalozene", ako si velmi furt chora,tak sa ani necudujem,ze vycuvaju. Proste nikomu nic nehovor,taketo problemy,ma milion ludi a normalny partner to pochopi a urcite zenu neopusti pre zapal zaludka,moc.mechura,ci vysekanu osmicku🤦♀️
Pišeš že maš zlé výsledky štitnej. Skús poriešiť tú.
Mala som presne takto nahromadené zdravotné potiaže koli štitnej. Často chorá, tu zapal zuba, ďasna. Kožné problémy, pravidelne chorá, hrdlo, priedušky,.....
Vaha, vlasy, nechty....
Menštruácia fuu kapitola sama o sebe.
Nikto nikdy nemal podozrenie že by to mohlo byť štítnou. Plus mala som tam aj uzol ktorý musel von. A ten si tam zrejme rástol od mala.
Uz asi 6 rokov mam polovicu štítnej vyoperovanú a asi take 2 roky už mam dobre vysledky a ja sa hlavne cítim lepšie všetko to vyšie spomínané sa zmenilo..... Nie je to taky extrem dokonca som chora raz za rok. 😄
A inak neber to tak že by ta nejaký chlap nechcel koli tvojim zdravotným problémom. Niekto napríklad ma obmedzenia celý životm
Mám známeho on si koli strojčeku na srdci nevie nájsť prácu a ani ženu tiež počúvam no kto by už len chcel chlapa ako ja. A pritom na pohľad fešak milý vtipný pozorný a ma asi vrodenú tendenciu baviť deti.
Ono ženy sa naňho lepia lebo je sympatický akonáhle zistia že je srdciar tiež cúvnu.
A nie si trochu hypochondricka? Nedramatizuješ príliš? Nepozoruješ sa priveľmi? Kopa ľudí má ďaleko väčšie problémy a fungujú normálne tak ako to ide...
Pišeš že maš zlé výsledky štitnej. Skús poriešiť tú.
Mala som presne takto nahromadené zdravotné potiaže koli štitnej. Často chorá, tu zapal zuba, ďasna. Kožné problémy, pravidelne chorá, hrdlo, priedušky,.....
Vaha, vlasy, nechty....
Menštruácia fuu kapitola sama o sebe.
Nikto nikdy nemal podozrenie že by to mohlo byť štítnou. Plus mala som tam aj uzol ktorý musel von. A ten si tam zrejme rástol od mala.
Uz asi 6 rokov mam polovicu štítnej vyoperovanú a asi take 2 roky už mam dobre vysledky a ja sa hlavne cítim lepšie všetko to vyšie spomínané sa zmenilo..... Nie je to taky extrem dokonca som chora raz za rok. 😄
A inak neber to tak že by ta nejaký chlap nechcel koli tvojim zdravotným problémom. Niekto napríklad ma obmedzenia celý životm
Mám známeho on si koli strojčeku na srdci nevie nájsť prácu a ani ženu tiež počúvam no kto by už len chcel chlapa ako ja. A pritom na pohľad fešak milý vtipný pozorný a ma asi vrodenú tendenciu baviť deti.
Ono ženy sa naňho lepia lebo je sympatický akonáhle zistia že je srdciar tiež cúvnu.
@anonym_12e138 na štítnu sa liečim 21 rokov a aktuálna dávka 137 je postačujúca. Zdvihli sme zo 125..
A nie si trochu hypochondricka? Nedramatizuješ príliš? Nepozoruješ sa priveľmi? Kopa ľudí má ďaleko väčšie problémy a fungujú normálne tak ako to ide...
@anonym_a515ab neviem, či hypochondricka - ked ta chyti mocak a mocis krv, je to hypochondricke? Ked opuchnes po jedle a skoncis na kortkoidoch, tiez sa samapozorujem? Ked mi vysekavaju 8cku tak to mam ignorovat? A ked idem teraz na operaciu, ktora je inak tretia tej istej veci - mam im povedat, ze nie, to je lem moja hypochondria?
Vela veci z toho čo píšeš,nieje chronické
Možno veľa sa ti nakopilo naraz ale to neznamená, že to je nonstop a bude nonstop
A každý druhý je chybný kus lebo každý druhý niečo má
Asi ti choroby lezú na nervy ale skôr si myslím, že to je problém, že sa opustas a to možno viac vadí chlapom
No ak ma niekto pri tebe stáť,tak bude
Ked je niekto debil,tak môže mať aj najzdravsiu babu a ajtak bude debil🙂
Vela veci z toho čo píšeš,nieje chronické
Možno veľa sa ti nakopilo naraz ale to neznamená, že to je nonstop a bude nonstop
A každý druhý je chybný kus lebo každý druhý niečo má
Asi ti choroby lezú na nervy ale skôr si myslím, že to je problém, že sa opustas a to možno viac vadí chlapom
No ak ma niekto pri tebe stáť,tak bude
Ked je niekto debil,tak môže mať aj najzdravsiu babu a ajtak bude debil🙂
@anonym_33cb42 ja sa praveze neopustam. Beriem to v pohode, je to zivot, je to moja sucast. Avsak stalo sa mi, ze posledni muzi boli z toho celkom v soku, ze som stale chora - resp. stale mi nieco je.
@anonym_33cb42 ja sa praveze neopustam. Beriem to v pohode, je to zivot, je to moja sucast. Avsak stalo sa mi, ze posledni muzi boli z toho celkom v soku, ze som stale chora - resp. stale mi nieco je.
@anonym_autor tak nestali za to ti chlapi, mne moj manzel nikdy nepovedal, ze som prilis chora a to mam toho viac ako ty, okrem tej osmicky a tej operacie
@anonym_autor sa s tebou rozišli priamo kvôli chorobam?
Ahoj, a nie je to tym, ze ten zdravotny stav stale rozoberas a rozpravas o tom? To sa len pytam, napadlo mi, ze to by mohlo byt trosku otravne. Mam kamosku, co sa furt stazuje na zdravie, ako ano, je to dolezita sucast zivota a treba riesit, ale neustale rozpravanie o tom moze bytvotravne.

Ved to máš ako každý ,nič extra