Kde si nájsť vzťah na západnom Slovensku?
Ahojte ,mám otázku už dlhšiu dobu hľadám si známosť vzťah a zatiaľ som nenašiel tú správnu nakoľko zoznamky nestoja za nič .Hladam aj slobodnú mamičku s dieťaťom .Zapad stred Sk prípadne kde ste si hľadali známosť ?
Cim si priznal, ze si zufalec, takto to nefunguje, ides na to zle.
@patrike Na fotke nevyzerá vôbec zle. To že si na zoznamke nevedel nikoho nájsť je skôr niečo iné ako zúfalosť. On možno sám tuší, prečo k zhode nedochádza.
Keby sme od tvojej ex vedeli prečo ste sa rozviedli , tam by s našiel odpoveď.
Keby sme od tvojej ex vedeli prečo ste sa rozviedli , tam by s našiel odpoveď.
@anonym_831f40 Na rozdiel od teba mám fotku nemáš ani na to aby si vystupoval verejné a hodnot svoj život nie môj .
@anonym_831f40 Na rozdiel od teba mám fotku nemáš ani na to aby si vystupoval verejné a hodnot svoj život nie môj .
@rolandt Takže prchký a výbušný. Rozumiem, ani ja by som s tebou na kávu nešla, aj keď si fešák.
nahlasene, spam
Kde to krachuje na tých zoznamkách, nemáš zhody alebo to krachuje na komunikácii, či príde aj ku stretnutiu a potom už nič?
Kde to krachuje na tých zoznamkách, nemáš zhody alebo to krachuje na komunikácii, či príde aj ku stretnutiu a potom už nič?
@anonym_831f40
@anonym_295480 Pride k stretnutiu a zistíš že v dvoch prípadoch má kamosa s výhodami .Pre mňa nezmysel niečo ďalej riešiť .A pri tom si hľadá vzťah
@anonym_831f40
@anonym_295480 Pride k stretnutiu a zistíš že v dvoch prípadoch má kamosa s výhodami .Pre mňa nezmysel niečo ďalej riešiť .A pri tom si hľadá vzťah
@rolandt ale veď takí sú aj chlapi....musíš hľadať v reálnom živote, nie na zoznamkách....viem že dnes je to normálne, ale v mojom okolí väčšina žien nechodí na zoznamky, práve preto že sú tam chlapi čo prioritne hľadajú sex....jednoducho skúšajú a ak baba dá tak to využívajú....ale prioritne to tam skúšajú na každú, takže vlastne nehľadaj vzťah, ale sex....veľa ľudí nevie byť samých a to je ten problém....sú vo vzťahu len preto aby boli s niekým , aj keď to vlastne nie je ten človek čo chce byť s ním pre neho samého....
@anonym_831f40
@rolandt preco ma byt s dietatom?
@rolandt co tak hladat v realnom zivote? Cez spolocnych znamych, zaujmy, v praci, susedstve... Pokial nezijes na opustenom ostrove a nie si asocial neverim, ze nevies najst frajerku. A priklanam sa k prvemu komentaru taketo vyplakavanie od dospeleho muza, kde najst frajerku mi pride zufale. Este od tinedzera, ktory sa hanbi oslovit dievca to pochopim ale od dospeleho muza podla fotky by som tipla po 30 je to naozaj trapne.
@anonym_a73763
@anonym_a73763 To nie je podmienka ale mám ja tak bezdetná asi nebude hľadať muža ktorý už má aj keď ja sa rodine nebránim ešte mať vo vzťahu všetko je otvorené .
@rolandt Opravujem mam aj ja dve deti čiže ktorá deti nema asi má možnosť si hľadať čo deti nema .
@rolandt co tak hladat v realnom zivote? Cez spolocnych znamych, zaujmy, v praci, susedstve... Pokial nezijes na opustenom ostrove a nie si asocial neverim, ze nevies najst frajerku. A priklanam sa k prvemu komentaru taketo vyplakavanie od dospeleho muza, kde najst frajerku mi pride zufale. Este od tinedzera, ktory sa hanbi oslovit dievca to pochopim ale od dospeleho muza podla fotky by som tipla po 30 je to naozaj trapne.
@anonym_73204e Prečo vyplakávanie dospelého muža? Keď sú tu mamičky, ktoré majú s tromi mužmi tri deti a pozerajú komu by sa zavesili na krk, tie nie su zúfalé? Prečo každého chlapa automaticky hejtujete? Prečo nehejtujete aj ženy ktoré si nevedia nájsť partnera? Co je na tom zle hľadať aj na mamičkovskom fóre, kde je veľa opustených, rozvedených a osamelých žien?
@anonym_73204e Prečo vyplakávanie dospelého muža? Keď sú tu mamičky, ktoré majú s tromi mužmi tri deti a pozerajú komu by sa zavesili na krk, tie nie su zúfalé? Prečo každého chlapa automaticky hejtujete? Prečo nehejtujete aj ženy ktoré si nevedia nájsť partnera? Co je na tom zle hľadať aj na mamičkovskom fóre, kde je veľa opustených, rozvedených a osamelých žien?
@katkazatka toto je to prečo zoznamky nefungujú stačí si čítať ako sa ľudia chovajú komentovať iných ..a takto to vyzerá aj v reále
@katkazatka Ak by taku temu zalozila zena, reagovala by som uplne rovnako.
@katkazatka Ak by taku temu zalozila zena, reagovala by som uplne rovnako.
@anonym_73204e ale stále nechápem, čo je na tom zle? Slušne položil otázku. Keby som bola na to ja odkázaná, taktiež netuším, kde by som hľadala partnera, keďže pracuje v ženskom kolektíve. Ved nech mladý muž skúša kde chce, nikomu tým neubližuje.
@anonym_73204e ale stále nechápem, čo je na tom zle? Slušne položil otázku. Keby som bola na to ja odkázaná, taktiež netuším, kde by som hľadala partnera, keďže pracuje v ženskom kolektíve. Ved nech mladý muž skúša kde chce, nikomu tým neubližuje.
@katkazatka vo všetkom s tebou súhlasím.
Autorovi sice neviem poradiť,ale držím mu palce. A vôbec ho nevnímam ako zúfalca.
@katkazatka Ďakujem ja už mám viac rokov ako si myslíš aj keď foto je aktuálne 🙂
@katkazatka mlady? Ma vidietlne po 30 alebo aspon tak na tej fotke vyzera taky nuz by mal vediet a napisala som kde ma hladat nie len v praci, jednoducho ja som si dva vztahy nasla bez akejkolvek zoznamky a aj v okoli mam vela takych parov. Navyse teraz boli a mozno este budu festivaly, tam je vela mladych ludi mohol zobrat partiu a ist tam sa zavavit, zoznamit alebo ak sa venuje nejakemu sportu tak pri tom vo fitku, na turistike, vo vela mestach viem, ze su aj bezecke kluby kde si chodia zabehat. Tak isto niekolko krat mi vybehla reklama na instagrame na speed dating. Alebo ist vecer do klubu/baru s kamosmi a prihovorit sa slusne, nezavazne nejakym babam ked tam budu bez muza. Ja som si tak nasla a teraz uz cakame spolu dieta. Proste moznosti je vela ale tazko radit ked nic o sebe ani nenapisal, len ze hladal na zoznamke a nic. Nenapisal ziadne zaujmy.
@katkazatka vo všetkom s tebou súhlasím.
Autorovi sice neviem poradiť,ale držím mu palce. A vôbec ho nevnímam ako zúfalca.
@maca1984 Ďakujem …dnes je doba ak sa niekto slušne správa vytŕča z radu a hneď po ňom vybehnú tie osoby čo sú pravý opak dobra.Normalni človek ak nevie písať ide urážať a hľadať chyby tam kde nie sú len na seba nepozrie .
@maca1984 Ďakujem …dnes je doba ak sa niekto slušne správa vytŕča z radu a hneď po ňom vybehnú tie osoby čo sú pravý opak dobra.Normalni človek ak nevie písať ide urážať a hľadať chyby tam kde nie sú len na seba nepozrie .
@rolandt hold nová doba aj tu, anonymity bez nicku dáva ľuďom voľný rozbeh.
@katkazatka mlady? Ma vidietlne po 30 alebo aspon tak na tej fotke vyzera taky nuz by mal vediet a napisala som kde ma hladat nie len v praci, jednoducho ja som si dva vztahy nasla bez akejkolvek zoznamky a aj v okoli mam vela takych parov. Navyse teraz boli a mozno este budu festivaly, tam je vela mladych ludi mohol zobrat partiu a ist tam sa zavavit, zoznamit alebo ak sa venuje nejakemu sportu tak pri tom vo fitku, na turistike, vo vela mestach viem, ze su aj bezecke kluby kde si chodia zabehat. Tak isto niekolko krat mi vybehla reklama na instagrame na speed dating. Alebo ist vecer do klubu/baru s kamosmi a prihovorit sa slusne, nezavazne nejakym babam ked tam budu bez muza. Ja som si tak nasla a teraz uz cakame spolu dieta. Proste moznosti je vela ale tazko radit ked nic o sebe ani nenapisal, len ze hladal na zoznamke a nic. Nenapisal ziadne zaujmy.
@anonym_73204e Ja si myslím že ak niekto chce napíše a opýta sa čo ho zaujíma nemám problém odpovedať .A mám oveľa viac ako 30 ale ďakujem 🙂
@katkazatka alebo este teraz mi napadlo zvolat nejake stretko zo strednej/VS napriklad na vikend chatu a mozno vsetky byvale spoluziacky nebudu zadane. Alebo cez inych spolocnych znamych niekde na pive zistit, ci nepoznaju nejaku nezadanu babu a potom ako partia aj ju pozvat napriklad na opekacku a tam sa zoznamia. Jednoducho ja som pomerne mlada a vidim hned viac moznosti v realnom svete ako viditelne starsi muz odomna.
@anonym_73204e mladý muž hovorím každému chlapovi, aj po 50-ke, takže to si nevšímaj. A keďže tento chlap ti pripadá zúfalý, lebo priamo s vlastnou fotografiou slusne oslovil ženy na koníku, tomu nerozumiem. Pre mňa je zúfalý Speed dating a pre mnohé ženy je zúfalý chlap, čo oslovuje zeny na ulici, alebo na nejakých festivaloch. Prečítaj si tu tie komentáre v iných debatách -zúfalec, čo oslovuje ženy na ulici zúfalec, že chodí na zoznamky zúfalec henten a zúfalec onen. Takže vyber si. Ja by som napríklad v živote nešla na Speed dating a ani sa nezoznamovala na festivale, kde sú sami sfetovani, zdrogovani a ožratí ľudia. Tam si naozaj partnera netuzim hľadať. Minule tu hejtovali nejakého chlapíka, ktorý sa pýtal či je OK osloviť ženu na ulici. Písali mu, že je to divné a úchylné. Všetci chlapi sa tu len hejtujú a nič vám není dobre. A stále nechápem prečo by toto bolo zúfalé oproti tvojim tipom.

Cim si priznal, ze si zufalec, takto to nefunguje, ides na to zle.