icon

Ako úspešne zbaliť ženu v bare?

nestastnik69
11. sep 2026

Ako je najlepšie zbaliť ženu v bare, aby mala zaujem ist napriklad ku nej domov, alebo tak

Strana
z2
anonym_520adc
11. sep 2026
@anonym_4d855b

Spýtam sa syna. Ten keď ide do baru, vráti sa väčšinou už po raňajkách, ktoré mu urobila nejaká čajka u nej doma 😅.
On má skoro 2 metre, sixpack, široké ramená svalnaté obrovské ruky a veľké modré oči, bradu. Že by to bolo tým?

@anonym_4d855b fuj, sixpackovy prietrtnik, snad nesype, lebo dlho trtosit nebude🫩

eva8
11. sep 2026
@mimachicha

@eva8 preco mas takyto laxny postoj k promiskuite? Vies, ze su pohlavne choroby, pred ktorymi ani kondom neochrani...naprv HPV virus...

@mimachicha nuz, mne to pripadalo, ze ti to nevadi kvoli tomu smejucemu sa smajliku a nasledne opisu synovho vyzoru. Na ten si urcite hrda, aj ja by som bola.
Asi som nepochopila smajlik, prepac. A neviem, ako by som to ovplyvnila

eva8
11. sep 2026
@mimachicha

@eva8 preklikla, prepac. Ja slepa citam, ze tebe by nevadilo keby vodil. Ospravedlnujem sa 🙈

@mimachicha vsetko ok ❤️

anonym_4d855b
11. sep 2026
@eva8

@mimachicha nuz, mne to pripadalo, ze ti to nevadi kvoli tomu smejucemu sa smajliku a nasledne opisu synovho vyzoru. Na ten si urcite hrda, aj ja by som bola.

@eva8 no, neovplyvníš to nijako. Môžeš si len želať, aby ho to prešlo. Našťastie nechodi často, nemá veľa voľného času.

anonym_4d855b
11. sep 2026
@anonym_520adc

@anonym_4d855b fuj, sixpackovy prietrtnik, snad nesype, lebo dlho trtosit nebude🫩

@anonym_520adc nesype, neboj. A tie čajky ho samé ťahajú k sebe domov, on sa ani nesnaží nikoho baliť. Trošku na zamyslenie, aké sú dnes 20 - 30 ročné dievčatá. A nie sú to žiadne zúfalky. Podľa fotiek na ig sú to pekné kočky, čo sa o seba starajú. Niektoré urobené prsia a pery, všetky top postavičky vymakané vo fitku.
Jeho otec nechápe (a závidí), koľko sa on musel snažiť a čo všetko platiť, aby dostal babu do postele.

anonym_520adc
11. sep 2026
@anonym_4d855b

@anonym_520adc nesype, neboj. A tie čajky ho samé ťahajú k sebe domov, on sa ani nesnaží nikoho baliť. Trošku na zamyslenie, aké sú dnes 20 - 30 ročné dievčatá. A nie sú to žiadne zúfalky. Podľa fotiek na ig sú to pekné kočky, čo sa o seba starajú. Niektoré urobené prsia a pery, všetky top postavičky vymakané vo fitku.
Jeho otec nechápe (a závidí), koľko sa on musel snažiť a čo všetko platiť, aby dostal babu do postele.

@anonym_4d855b ked ho nejaka baba bali, aj ste mu vysvetlili, ze nemusi vsetko pretiahnut, co ho taha do postele?

eva8
11. sep 2026
@mimachicha

@eva8 preklikla, prepac. Ja slepa citam, ze tebe by nevadilo keby vodil. Ospravedlnujem sa 🙈

@mimachicha och, aj ja som preklikla 🙈 . Ten prispevok hned za tvojim, nepatril tebe 😃 Prepac 🙂

anonym_4d855b
11. sep 2026
@anonym_520adc

@anonym_4d855b ked ho nejaka baba bali, aj ste mu vysvetlili, ze nemusi vsetko pretiahnut, co ho taha do postele?

@anonym_520adc vyberá si. Je veľký výber. A čo mám vysvetľovať dospelému chlapovi 🤣. Dávaj si pozor na dievčatá a pohlavné choroby? To babka mu ešte po dvadsiatke hovorila, že nemá skúšať sex, ešte aj teraz si z toho robí srandu.
Vysvetlili sme, keď bol na to čas, pred rokmi, doma vidí monogamiu, viac urobiť nemôžem. Je to jeho život.

eva8
11. sep 2026
@eva8

@anonym_4d855b
Tento horeuvedeny prispevok bol pre tebe (nie @mimachicha ), ale pochopila si Zmatkujem 🙂 🙃

eva8
11. sep 2026
@anonym_4d855b

@anonym_4d855b vyzor nie je vsetko

mimachicha
11. sep 2026
@eva8

@mimachicha och, aj ja som preklikla 🙈 . Ten prispevok hned za tvojim, nepatril tebe 😃 Prepac 🙂

@eva8 dnes nam ide obom...😂

anonym_4d855b
11. sep 2026
@eva8

@anonym_4d855b
Tento horeuvedeny prispevok bol pre tebe (nie @mimachicha ), ale pochopila si Zmatkujem 🙂 🙃

@eva8 pochopila som

anonym_4d855b
11. sep 2026
@eva8

@anonym_4d855b vyzor nie je vsetko

@eva8 tak sú to občas baletky, gymnastky, študentky

eva8
11. sep 2026
@anonym_4d855b

@eva8 tak sú to občas baletky, gymnastky, študentky

@anonym_4d855b
Len aby to nedopadlo tak, ze si tie "cajky" robia stavky, ktora ho v ten vecer v bare ulovi a potom si medzi sebou rozpravaju zazitky...
Skutocne prajem vsetko dobre, verim, ze tvoj syn vie, co robi, mladi su dnes ini ako za nasich cias

anonym_4d855b
11. sep 2026
@eva8

@anonym_4d855b
Len aby to nedopadlo tak, ze si tie "cajky" robia stavky, ktora ho v ten vecer v bare ulovi a potom si medzi sebou rozpravaju zazitky...
Skutocne prajem vsetko dobre, verim, ze tvoj syn vie, co robi, mladi su dnes ini ako za nasich cias

@eva8 myslím, že by to nevadilo 😅

eva8
11. sep 2026
@anonym_4d855b

@eva8 myslím, že by to nevadilo 😅

@anonym_4d855b upravila som prispevok. Kolko rokov ma syn?

anonym_4d855b
11. sep 2026
@eva8

@anonym_4d855b upravila som prispevok. Kolko rokov ma syn?

@eva8 je vo svojich 20tkovych rokoch 😉.
Tak možno si tvoj nájde dobrú prvú frajerku a bude šťastný aj potom. Môj mal zlú prvú a odvtedy už vzťah nechce.
Každá generácia je iná

proste_zuza
11. sep 2026

rohypnol a hodne lepiacej pasky, alebo potom v pohostinstve za gulasovu polievku

eva8
11. sep 2026
@anonym_4d855b

@eva8 je vo svojich 20tkovych rokoch 😉.
Tak možno si tvoj nájde dobrú prvú frajerku a bude šťastný aj potom. Môj mal zlú prvú a odvtedy už vzťah nechce.
Každá generácia je iná

@anonym_4d855b mam syna v podobnom veku, sklamanie v laske nekompenzuje heterosexualitou. Ale kazdy sme iny. Ani ja nesihlasim so vsetkym, co robi. A pevne verim, ze vie, co robi. Preto som yo pisala aj tebe.

anonym_6f013f
11. sep 2026

Len uplna zufalka si k sebe domov hned vezme typka, co ju zbalil kdesi v bare. Uz len z dovodu bezpecnosti nie.

anonym_55b2bf
11. sep 2026

takym co sa to musia pytat na forach sa to nepodari

anonym_2287df
11. sep 2026

Zdravim unbeholfen, nepodarok, podvody, stupidman. Zabudla som na nejaky nick? 🤔

Strana
z2