Ako úspešne zbaliť ženu v bare?
Ako je najlepšie zbaliť ženu v bare, aby mala zaujem ist napriklad ku nej domov, alebo tak
Musi z teba vyzarovat ze ak si ta pusti do zivota bude na tom o nieco lepsie ako doteraz.
@nestastnik69 úspešne to bude vtedy....ak tam bude sedieť veľa neúspešných....😭🤣😭👀👎👀❤️💋
Porozprávaj sa s ňou napríklad o kreatívnej dimenzii fenoménov kontrastu vo filozofii, alebo o svojej prednáške z kvantovej mechaniky, s ktorou ťa nedávno pozvali na konferenciu do Harvardu, prípadne o problémoch s dodávkami zinkových rúr, ktorým čelí tvoja firma ...
Že k nej domov? Hádam k tebe, keď už tak, no zúfalec riadny, a presne vieme o koho ide, ty môj budeš baliť ženy ešte 50 rokov a nič
fiha, ja by som na1. krat nesla nikdy k nikomu cudziemu domov, ani keby ma svatoziaru okolo krku 😂 ked tak zatrtkat si na zachode, v aute, v hoteli ...😂
fiha, ja by som na1. krat nesla nikdy k nikomu cudziemu domov, ani keby ma svatoziaru okolo krku 😂 ked tak zatrtkat si na zachode, v aute, v hoteli ...😂
@anonym_5d42b7 du blejt velebnosti, du blejt....inak, svätožiara býva zvyčajne okolo hlavy, nie krku..👁️👎👎
Že k nej domov? Hádam k tebe, keď už tak, no zúfalec riadny, a presne vieme o koho ide, ty môj budeš baliť ženy ešte 50 rokov a nič
@anonym_95eef8 k nemu do detskej ju zavolat nemoze, mamicku vo vedlajsej izbe by zobudili
@nestastnik69 ak sa chces dostat k nejakej z baru rovno domov, tak toto mas uplne bez problemov. Spytaj sa jej aku ma taxu a ked si to budes moct dovolit, tak sa dohodnete rychlo.
@nestastnik69 ty nikdy žiadnu nezbalis a mozes tu o tom založiť aj milion tem. Miesto tohto vecného nariekania zacni na sebe konečne pracovať
@nestastnik69 k sebe domov bude mať záujem ísť vždy, býva tam. Ty zostaneš ďalej piť v bare sám.
Ona k sebe domov určite pôjde... Ale bez teba. Lebo takéhoto zúfalca si žiadna normálna na krk nezavesí.
K jedinej ,žene ku ktorej sa ty dostaneš domov, je tvoja mama
@minenkaa akoze top koment, skoro som si cvrkla😂

Ak máš výzor alebo euráče bude ich habadejjj
Spýtam sa syna. Ten keď ide do baru, vráti sa väčšinou už po raňajkách, ktoré mu urobila nejaká čajka u nej doma 😅.
On má skoro 2 metre, sixpack, široké ramená svalnaté obrovské ruky a veľké modré oči, bradu. Že by to bolo tým?
@nestastnik69 a prečo ocakavas, že pojdeš k nej? Či ty lapis domka pri mamkinej sukni a chceš sa nasačkovať hneď z baru ku nej domov 😄😄😄 zúfalec trúfalec
Spýtam sa syna. Ten keď ide do baru, vráti sa väčšinou už po raňajkách, ktoré mu urobila nejaká čajka u nej doma 😅.
On má skoro 2 metre, sixpack, široké ramená svalnaté obrovské ruky a veľké modré oči, bradu. Že by to bolo tým?
@anonym_4d855b mne by vadilo, keby moj syn maval stale inu babu z baru
@anonym_4d855b mne by vadilo, keby moj syn maval stale inu babu z baru
@eva8 pomohlo by ti to? Ako by si to ovplyvnila?

@nestastnik69 jezis, tebe by mali zablokovat profil uz. Zufalec. Teba si ziadna zena domov nezoberie