icon

Prečo som nezadaná aj po rokoch na zoznamkách?

8. sep 2026

cauko baby. som na zoznamke aj na badoo aj na facebook dating a niekolko facebookovych skupinach, a stale to neprichadza... Ked som ostala sama , mi poradili ze sa mam zahlasit do zoznamiek a ze to mam nechat na nahodu. Ze to nemam velmi silit a nemam odpisovat kazdemu chlapovi.Presne toho sa drzim a verim na vyssiu moc. Neodpisujem chlapom a ani im nepisem, ale nechapem preco stale nic... Je to uz 7 rokov a stale som sama. Neviem ci som jedina na ktoru nevystalo stastie... Kde robim chybu?

Strana
z2
huxy
8. sep 2026

Neodpisuješ chlapom, nepíšeš. Tak ako sa chceš potom zoznámiť??

Verím, ze je to len vtip

anonym_40330a
8. sep 2026

A naco si na zoznamke ak im neodpisujes a ani nepises? 😃 Uchadza mi teda pointa. Bud aktivne hladas (to neznamena, ze zufalo) alebo nie 😁

autor
8. sep 2026
@huxy

Neodpisuješ chlapom, nepíšeš. Tak ako sa chceš potom zoznámiť??

Verím, ze je to len vtip

@huxy ale ved nemozem odpisovat na kazede ahoj ako sa mas, alebo co robis. Nie?

anonym_7c05eb
8. sep 2026

Mozno si vyberas nevhodnych chlapov a mas skreslenu predatavu, tak ako niektori muzi maju velke ego na zeny na ktore objektivne nemaju tak isto aj vela zien. Mozno mas pridane nekvalitne fotky kde ta ani poriadne nie je vidno. Mozno komunikujes prilis malo a maju pocit, ze nemas zaujem. Bud sama sebou, nepocuvaj rady inych ked vidis, nefunguju pocuvaj samu seba odpisuj tolkym kolkym chces, chod na rande s tolkymi s kolkymi chces a mozno sa to podari. My ta tu nepozname a z tych par riadkov sa naozaj neda usudit v com robis chybu. Je mozne, ze za tolke roky ti ten pravy a mozno aj lavy napisali ale ty s tvojou vierou vo vyssiu moc si neodpisala.

dubraska
8. sep 2026

vies co a mozno ti je aj lepsie takto, akoby si mala natrafit na nejakeho blbca a byt s nim len preto, aby si v nejakom vztahu bola. vela zien takto funguje a nemyslim si, ze je to najlepsie riesenie. potom z takeho toxickeho vztahu nevedia von a trapia sa roky rokuce. uzivaj si, ze si sama, nauc sa byt sama so sebou a vazit si ten cas, trav ho kvalitne ♥ nepotrebujes chlapa k tomu, aby si bola stastna. 🙂

anonym_5cb70c
8. sep 2026

Neviem sice ake zoznamky pouzivas, ake vo všeobecnosti, algoritmy na zoznamkach su nastavené tak, aby oni nestratili klientov. To predovšetkým. Nie pre tvoje šťastie. Keby si tam všetci hned našli svoju druhú polovičku, boli by veľmi rýchlo mimo business...
Ja by som skôr skúsila rozšíriť okruh známych v reálnom živote, aj ked chapem, ze je to časovo náročnejšie. Na druhú stranu. Budeš mat možnosť feedbacku od jeho okolia a známych, co zvyšuje bezpečnosť...

huxy
8. sep 2026
@anonym_autor

@huxy ale ved nemozem odpisovat na kazede ahoj ako sa mas, alebo co robis. Nie?

@anonym_autor samozrejme nie na každé..ale napísala si, že neodpisuješ a nepíšeš. Tak z toho vychadzalo, že neodpisuješ nikomu.

anonym_5cb70c
8. sep 2026
@anonym_5cb70c

Neviem sice ake zoznamky pouzivas, ake vo všeobecnosti, algoritmy na zoznamkach su nastavené tak, aby oni nestratili klientov. To predovšetkým. Nie pre tvoje šťastie. Keby si tam všetci hned našli svoju druhú polovičku, boli by veľmi rýchlo mimo business...
Ja by som skôr skúsila rozšíriť okruh známych v reálnom živote, aj ked chapem, ze je to časovo náročnejšie. Na druhú stranu. Budeš mat možnosť feedbacku od jeho okolia a známych, co zvyšuje bezpečnosť...

@anonym_5cb70c az teraz som si všimla, ze som prehliadla, ze píšeš badoo, fb... moja chyba...
Každopádne platí, to isté co som písala vyššie.

anonym_ad3db3
8. sep 2026
@dubraska

vies co a mozno ti je aj lepsie takto, akoby si mala natrafit na nejakeho blbca a byt s nim len preto, aby si v nejakom vztahu bola. vela zien takto funguje a nemyslim si, ze je to najlepsie riesenie. potom z takeho toxickeho vztahu nevedia von a trapia sa roky rokuce. uzivaj si, ze si sama, nauc sa byt sama so sebou a vazit si ten cas, trav ho kvalitne ♥ nepotrebujes chlapa k tomu, aby si bola stastna. 🙂

@dubraska Ak chce deti, tak ju oplodni duch svaty? Ak je tebe dobre samej, tak si to uzivaj, ale radit hladnemu, ze sa ma naucit si uzivat zivot bez jedla ...
Autorka. Neodpisovat na zoznamke, je ako verit v stastie v loterii, ale nikdy nekupit los. Cize 7 rokov si nekupila los a cudujes sa, ze stale ziadna vyhra?

anonym_fd63fe
8. sep 2026

„Čau, pusa. Dnes večer to roztočíme?" Toto ťa oslovilo? Keď obyčajné „ako sa máš?“ atď. ťa neosloví?“🙄

anonym_e31032
8. sep 2026

A koľko máš rokov? Chces rodinu, deti?Alebo už máš?

anonym_7c05eb
8. sep 2026
@anonym_5cb70c

@anonym_5cb70c toto je blbost nikdy algoritmus nevie ci osoba A si bude v realite rozumiet s osobou B, podla coho by to rozdeloval ako by to programatori nastavili? Podla vyzoru ved kazdeho pritahuje nieco ine, co sa neda vycitat z vyzoru ani kratkeho opisu v profile, co nie kazdy ma vyplneny? A ak nastavi dobre minimalne vekovu hranicu a lokalitu (tusim na badoo sa da nastavit aj vzdelanie ale uz roky ho nemam tak neviem ale nieco take sa mi mari) tak bude ti ukazovat potencionalne vhodnych adeptov. Ja realne nikoho nepoznam, kto by hladal s cielom niekoho najst na zoznamkach roky. Samozrejme poznam takych, ze tam boli stylom skusim po par dnoch vymazem a po nejakom case znova nainstalujem a tak dookola alebo idem si len popisat, zabavit sa a ti pochopitelne nikoho nenasli ale kto skutocne hlada tak nasiel a algoritmus im to nekomplikoval. Navyse este cim vacsie mesto/metropola tym vacsia sanca, ked hlada nejaka Dorka z Hornej Dolnej tak tam algoritmus uz duplom nema ziadnu moc ked nema ani koho selektovat a je vobec statsie, ze aspon nejaky profil najde, ktory by potencionalne mohol byt vhodny.

anonym_316410
8. sep 2026

,,Ked som ostala sama , mi poradili ze to nemam velmi silit a nemam odpisovat kazdemu chlapovi.Presne toho sa drzim a verim na vyssiu moc. Neodpisujem chlapom a ani im nepisem"

Poradilo 9 z 10 nezadanych puritanok, brilantne rady 👌

cutespider
8. sep 2026

Tvoja vyššia moc, ktorú spomínaš, možno funguje podobne ako tento vtip:

Ako dieťa som sa každú noc modlil k Bohu, aby mi dal nový bicykel. Potom som pochopil, že Boh takto nefunguje. Tak som bicykel ukradol a začal som sa modliť za odpustenie.

Čiže začni oslovovať a potom Ti možno vyššia moc niekoho pošle 😁

anonym_e9acb1
8. sep 2026

@anonym_autor neodpisuješ mužom a žiadnému nenapišeš 🫣🫣🫣🫣😅😅😅😅 dnes som čítala už všetko ... kludne v tom pokračuj

anonym_9450e8
8. sep 2026

@anonym_autor máš pravdu, čo budeš niekomu odpisovať a nebodaj písať. Nech sa chlapi snažia! 🤔 Ten pravý muž príde komínom za splnu mesiaca na bielom koni... Dúfam, že toto je žart.

anonym_2b950e
8. sep 2026

Koľkokrát si si písala viac ako len ahoj, ako sa máš? Koľkokrát si sa s niekým stretla? Ako to prebiehalo?

doriiis
8. sep 2026

Vyššia moc a nereagovanie je cesta k zoznámeniu. 😀 7 rokov sama a stále ti nedopina, že robíš niečo zle. 😃IQ hupacieho kona

danielad9
8. sep 2026

Ja som tiež neodpisovala na každe ahoj ako sa máš, ale ver že keď som chcela niekoho spoznáť tak bez odpísania to nešlo. A úprimne? 90% chlapov napíše práve ahoj, ako sa máš. No ak neodpisuješ a ani nepíšeš, zázraky nečakaj. Pobudneš si ešte pekne dlho sama.

autor
8. sep 2026
@anonym_2b950e

Koľkokrát si si písala viac ako len ahoj, ako sa máš? Koľkokrát si sa s niekým stretla? Ako to prebiehalo?

@anonym_2b950e neodpisujem, niekedy si pozriem profil ale neodpisem.

anonym_e31032
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_2b950e neodpisujem, niekedy si pozriem profil ale neodpisem.

@anonym_autor
Aj si sa stretla s niekým za tých 7 rokov?A prišlo i k druhému, tretiemu stretku?

autor
8. sep 2026
@anonym_e31032

@anonym_autor
Aj si sa stretla s niekým za tých 7 rokov?A prišlo i k druhému, tretiemu stretku?

@anonym_e31032 niekedy uplne na zaciatku ano. asi s troma ale od vtedy iba cakam na toho praveho.

anonym_e31032
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_e31032 niekedy uplne na zaciatku ano. asi s troma ale od vtedy iba cakam na toho praveho.

@anonym_autor
Koľko máš rokov,Tikajú biologické hodiny? Či si vo veku, že už mozno ostanes aj sama, keď sa nebude dariť

svetlonos
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Toto sú iné dristy teda. A ten pravý sa ti ako ukáže, aký má byť a ako ho spoznala, keď máš reálne všetkých v paži??
Prosím ťa, sa konečne preber zo sna a ries aktívne. Začni písať ty a odpisovať na ako saas. Celkom fajn a po 2-3 dňoch hajde rovno foto a na kávu, žiadne slohy na mesiace.
Načo ti je vlastne partner, keď len sedíš a čakáš kým sa sám od seba nejako objaví??
Či si myslíš, že žiješ v rozprávke? Nežijem, zdvihni prdel a nečakaj, že princ z teba padne na ryt potom, ako tá uvidí vo svojej vesteckej guli.
Začni konečne žiť a nie nečinne sedieť a čakať. Kokos, netuším čo by som s tebou ako chlap robila.

earlgrey
8. sep 2026

A toho pravého ako nájdeš? Nechápem, z profilu na zoznamke budeš vedieť, že je ten pravý? 🤦‍♀️ Ja keď som bola na zoznamke, ja som ani profily nečítala, dokonca ak nemali foto, nevadilo mi to, ale tesne pred stretnutím som foto chcela, aby som mala ako takú predstavu o dotyčnom a nečakala niekde jak hus na klas 🤷‍♀️ väčšinou to boli samí idioti, ale neskúsiš, nevieš 🤷‍♀️ Takže chybu robíš v tom, že nedáš šancu nikomu, čo ak medzi tými mužmi, ktorých profil si si len pozrela, bol ten pravý?

huxy
8. sep 2026
@svetlonos

@anonym_autor
Toto sú iné dristy teda. A ten pravý sa ti ako ukáže, aký má byť a ako ho spoznala, keď máš reálne všetkých v paži??
Prosím ťa, sa konečne preber zo sna a ries aktívne. Začni písať ty a odpisovať na ako saas. Celkom fajn a po 2-3 dňoch hajde rovno foto a na kávu, žiadne slohy na mesiace.
Načo ti je vlastne partner, keď len sedíš a čakáš kým sa sám od seba nejako objaví??
Či si myslíš, že žiješ v rozprávke? Nežijem, zdvihni prdel a nečakaj, že princ z teba padne na ryt potom, ako tá uvidí vo svojej vesteckej guli.
Začni konečne žiť a nie nečinne sedieť a čakať. Kokos, netuším čo by som s tebou ako chlap robila.

@svetlonos ako som písala, toto bude len nejaký vtip...toto nik nemôze myslieť vážne

domkakvet
8. sep 2026

@anonym_autor ked zoznamka nefunguje, tak sa skus poobzerat okolo seba.

nikoletta1712
8. sep 2026

@anonym_autor Práve pre to si sama, lebo si na všetkých zoznamkách…

anonym_558617
8. sep 2026

vykašli sa na zoznamky a chod medzi ľudí

jogy1984
8. sep 2026

Takýmto prístupom sa tak nejak nedivím. Chce to viac aktivity a snahy .

Strana
z2