Ako zmeniť život bez lásky a zážitkov?
Dobry vecer včera som mal akurát 30 rokov zistil som ze vlastne za skoro polovicu života som nemal nikdy žiadnu ženu nepoznám čo je to láska zena objatie a tak roky mi preleteli a nemam žiadne zážitky nic nejako som sa o ženy nezaujímal ani nevedel ako mam snimi jednať hned ak by šlo nejakej takej téme tak som sa vždy cely rozklepal a nepovedal ani slovo a to ma od 18 rokov bráni mi to takže neviem čo je zena a neviem ani kedy to zistím ak nie teraz dokázal by mi niekdo poradiť čo stym mam urobiť lebo rozmýšľam ze najlepšie roky čo som mal tak nemam žiadne spomienky nic lebo som žiadnu nemal aj tak psychicky ma to ničí
No veď teraz si práve v tom najlepšom období. Máš 30, už asi máš nejakú stabilnú prácu a bývanie. A môžeš si nájsť manželku a založiť rodinu. Čo je na tom zlé?
No veď teraz si práve v tom najlepšom období. Máš 30, už asi máš nejakú stabilnú prácu a bývanie. A môžeš si nájsť manželku a založiť rodinu. Čo je na tom zlé?
@evienmk ako mam tej žene povedať ak by som ju aj dokázal nájsť ze nemam žiadne skúsenosti ze som nikdy nemal žiadnu ženu
@evienmk ako mam tej žene povedať ak by som ju aj dokázal nájsť ze nemam žiadne skúsenosti ze som nikdy nemal žiadnu ženu
@martinemmm naco jej to chceš hovorit????????najvyssi čas pozvať hocijaké na rande a začať zbierať skúsenosti a zistiť aké ženy sa ti vlastne páčia, ako sa s nimi cítiš atd..
@martinemmm naco jej to chceš hovorit????????najvyssi čas pozvať hocijaké na rande a začať zbierať skúsenosti a zistiť aké ženy sa ti vlastne páčia, ako sa s nimi cítiš atd..
@anonym_591c35 a keď by na to malo dôjsť a sa celý klepem a začnem sa báť mam strach čo mam robit mam si dat trošku alkoholu až ten strach prebijem
a čoho sa bolíš? veď žena nie je aligátor

@martinemmm a čo ti má kto poradiť ? Nie si náhodou zufaly panic, ktorý zúfalo hľadá zenu na koňovi ? Asi v ton prípade nie si moc atraktivny, ženy chcu muža, kotrý im dokaže niečo aj ponúknuť a nehovorím o peniazoch .. niekto ešte len v 30 začína iní majú už 3 deti ...
Čo chceš poradiť? Žačni sa o seba starať, my nevieme ako vyzeraš, začni si važiť seba, netvar sa zúfalo a nevyžaruj zo seba negativnu energiu ..