Ako znovu začať s randením po rokoch?
Ahojte, po rokoch som bola v piatok na rande s mužom, s ktorým som sa zoznámila na sociálnej sieti, on 48r, ja 43r. Videli sme si fotky, predtým sme spolu volali. Zdal sa mi celkom v pohode. Rozvedený, vraj býva v novostavbe, jazdí na SUV, na ruke masívne hodinky, pulóver Ralph Lauren, tenisky Bugatti, kabát, vyvoňaný. Ja som prišla v tmavých džínsoch zo Stradivarius, obyčajné tričko, tmavá cropnutá bunda, crossbody taška, tenisky. Cítila som sa pri ňom ako z inej dimenzie. Tvrdil, že podniká, ale nepodniká, prevádzky nie sú jeho, len ich manažuje. Rozprával mi o dovolenkách na Bali, na Mauríciu, na Maldivách. Zamyslela som sa, moja posledná dovolenka bola v roku 2009 v Chorvátsku a potom pár dní v Paríži, v Londýne, v Taliansku. Ale nič veľké, vlastne som nikde nebola. Sedeli sme spolu na káve 2 a pol hodiny. Už sa potom neozval. Logicky, že nie. Veď som vyzerala ako jeho mladšia a chudobnejšia sestra 🙂.
A to pritom pracujem na manažérskej pozícii. myslím, že vzhľadom na región zarobím celkom slušne, aj tak som si pripadala ako taká chudera. Baby ja neviem, ako toto zvládnem všetko. Mne príde, že som úplne mimo. Nejde mi to randenie. Buď sú muži odo mňa o niekoľko levelov nižšie alebo potom vyššie a tých nezaujmem ja. Celé zle.
Tak takémuto chlapovi, by som sa ja neozvala 😅 jednoducho ste sa k sebe nehodili životným štýlom, na tom je nič zlé, treba len hľadať ďalej...
Rozprával aj o niečom inom než o tom kde všade bol a čo všetko má? Ja neviem, mne sú takýto vyvoňaní a "ukážkoví" chlapi nesympatickí.
Rozprával aj o niečom inom než o tom kde všade bol a čo všetko má? Ja neviem, mne sú takýto vyvoňaní a "ukážkoví" chlapi nesympatickí.
@tatiana288 zase ten rozhovor bol príjemný, pýtal sa veľa na mňa, prečo mi vzťahy nevyšli, otvorene hovoril o svojej ex, keď som sa opýtala, o svojich deťoch. Pýtal sa na moju rodinu, na mojich súrodencov, reč vôbec nestála. My sme sa už veľa rozprávali aj predtým telefonicky. Len som mala zrazu pocit, že sme z iných svetov. Okrem toho sa mi zdalo, že buď bol v solárku, alebo sa natrel samoopaľovákom.
No a takto, ty by si s nim.chcela pokracovat? Ked na teba vybali Bali na prvom rande?.O sebe povedal co? Co ma rad? Ake ma konicky? Rodinu ma?
Ja osobne by som sa pri nom necitila dobre. Nie je to moj zivotny styl. A podla toho co.pises ani tvoj. Ale na chvilu by si mozno chcela byt s nim na dovolenke a nemusiet riesit peniaze. Ale (mozno sa mylim) dlhodobo by si to nevydrzala. Takito "mačovia" ktori potrebuju ukazovat to materialno co vlastnia, vacsinou nie su uprimne citovo orientovani.
No a takto, ty by si s nim.chcela pokracovat? Ked na teba vybali Bali na prvom rande?.O sebe povedal co? Co ma rad? Ake ma konicky? Rodinu ma?
Ja osobne by som sa pri nom necitila dobre. Nie je to moj zivotny styl. A podla toho co.pises ani tvoj. Ale na chvilu by si mozno chcela byt s nim na dovolenke a nemusiet riesit peniaze. Ale (mozno sa mylim) dlhodobo by si to nevydrzala. Takito "mačovia" ktori potrebuju ukazovat to materialno co vlastnia, vacsinou nie su uprimne citovo orientovani.
@citronove_koliesko nechcela popravde, ja si viem kúpiť dovolenku na Bali v rámci roka v pohode, ale na čo? Mne kľudne stačí týždeň na Liptove, alebo Praha, prípadne Krakow. Ja ani vlastne nie som typ k moru.
@tatiana288 zase ten rozhovor bol príjemný, pýtal sa veľa na mňa, prečo mi vzťahy nevyšli, otvorene hovoril o svojej ex, keď som sa opýtala, o svojich deťoch. Pýtal sa na moju rodinu, na mojich súrodencov, reč vôbec nestála. My sme sa už veľa rozprávali aj predtým telefonicky. Len som mala zrazu pocit, že sme z iných svetov. Okrem toho sa mi zdalo, že buď bol v solárku, alebo sa natrel samoopaľovákom.
@anonym_autor A teba takýto typ chlapa priťahuje?
@anonym_autor keby mi chlap na rande s nejakými hodinkami na pol ruky povedal že podniká a nepodniká, tak ja by som sa už neozvala. Toto ti treba? A ešte by zadrel.o Maurícius, Bali či čo? Vieš čo, taký skutočne inteligentný a normálny a sympatický človek by toto neurobil. Za mňa, je to SNOB. Vyťahovať luxusné dovolenky na prvom rande. Máš na viac. 🫡
@anonym_autor A teba takýto typ chlapa priťahuje?
@tatiana288 nie, nepriťahuje, ale to som musela zistiť až osobne. Popravde ale neviem, ako sa v tomto svete ešte zoznámim s niekým, s kým to bude fungovať. Buď on nie je môj typ, alebo ja nie som jeho typ. Nejaký match nenastane. V mladosti, keď som mala 20 to bolo jednoduché, tam sa ti buď páčil alebo nie. Nič iné sme neriešili. Tu mám toľko red flagov, že ja sa pre ne niekedy ani nikam s mužom nedostanem.
@anonym_autor stavať hodnotu cloveka na materialistickych, znackovych nepodstatnostiach, ci nejakej kariere (nejakom prijme) a exotickom cestovani asi nebude to prave...
@anonym_autor stavať hodnotu cloveka na materialistickych, znackovych nepodstatnostiach, ci nejakej kariere (nejakom prijme) a exotickom cestovani asi nebude to prave...
@madeincssr ale on nestaval na tom svoju hodnotu. Bol milý, galantný, priateľský, veľmi v pohode. Ničím sa nevyvyšoval.
@anonym_autor podľa tvojho písania mi ty prides taka uprataná...sak vek nato máš a on sa mozno chvalil lebo sa bál ,zeby nezaujal.Len sa čudujem že volali ste isto ste sa pred stretkom videli aspon na fotke ak aj nje na kamere a potom sa neozval.Ale bud rada
Na prvom rande mi pride velmi detinske riesit kde vsade clovek bol. Nehovoriac o tom, ze ti este aj klamal o podnikani. Tymto exemplarom sa nenechaj odradit, on ti len ukazal smer, kade cesta nevedie ;)
@madeincssr ale on nestaval na tom svoju hodnotu. Bol milý, galantný, priateľský, veľmi v pohode. Ničím sa nevyvyšoval.
@anonym_autor ved OK, ale ty, mozno fajn clovek, sa nemusis citit pri niekom vyrazne "znackovom" (ci "prijmovom") menejcenne. Skor mam pocit, ze prave to (jeho nie celkom pravdive pretrcanie sa) ti na nom vnutorne prekazalo, co je podla mna dobra intuicia. Takze neboj, ked stretnes kompatibilneho, tvoje pocity budu lepsie.
mne ked bolo smutno zo samoty, preletela som ponuku na nejakej zoznamke a hned mi bolo samej fajn 😁
Hento je pravdepodobne nejaky hňup a nebola by som prekvapená, keby on vyťahoval prachy zo žien a z teba usúdil, že si chudobná tak ťa poslal doriti lebo hľadá boháčku, nech ho vyživí aby mohol ďalšie ženské očarovať.
Máš šťastie, že to tak dopadlo 🙂
@anonym_autor však milý mohol byť aj galantný, ale veľmi jednoznačne ti neverbálne naznačil kde patrí. A ja vravím : našťastie pre teba.
mne ked bolo smutno zo samoty, preletela som ponuku na nejakej zoznamke a hned mi bolo samej fajn 😁
@anonym_68c068 len či aj ty nie si preleteniahodná pre iných zoznamkárov...
@citronove_koliesko nechcela popravde, ja si viem kúpiť dovolenku na Bali v rámci roka v pohode, ale na čo? Mne kľudne stačí týždeň na Liptove, alebo Praha, prípadne Krakow. Ja ani vlastne nie som typ k moru.
@anonym_autor tak vidis, dobre sa stalo. Ja ta obdivujem ze si s nim sedela 2,5h. Ja by som.dala max.polhodku, hned po zhodnoteni situacie ze sa k sebe nehodime.
Ono este takto, ja mam kolegu, cca 50tnik. Sportovec, velmi dobre vyzera, dobre sa oblieka, cisty, vonavy, majetny, investuje, dovolenkuje.. trosku ten typ"mačo". Na prvy pohlad ho chces a cudujes sa ako to ze je nezadany. Po polhodke chapes preco. Je velmi zatazeny na to materialno, citovo plochy a ma strasne slaby vseobecny rozhlad, nedokoncil VS tj. nie je hlupy, len sa nezujima o bezne veci. V pohode chlap, aj pomoze aj je dobrosrdecny ale chyba tam to nieco. Vela fajn zien po nom chnaplo a pustilo.
@anonym_68c068 len či aj ty nie si preleteniahodná pre iných zoznamkárov...
@anonym_96993e mozno, asi hej, ano 😄
ale v jednej chvili som si uvedomila, ze som k vyberu partnera zrazu pristupila ako k nakupu novej avivaze dakde v samoobsluhe.
castokrat clovek kupi nieco, co “moze byt, aj ked to neni nic moc”
@tatiana288 nie, nepriťahuje, ale to som musela zistiť až osobne. Popravde ale neviem, ako sa v tomto svete ešte zoznámim s niekým, s kým to bude fungovať. Buď on nie je môj typ, alebo ja nie som jeho typ. Nejaký match nenastane. V mladosti, keď som mala 20 to bolo jednoduché, tam sa ti buď páčil alebo nie. Nič iné sme neriešili. Tu mám toľko red flagov, že ja sa pre ne niekedy ani nikam s mužom nedostanem.
@anonym_autor cez telefón určité veci nedokážeš posúdiť. Preto je najlepšie osobné stretnutie. A čím skôr tým lepšie, nech nestrácas čas. Buď tam chémia a sympatie prebehnú alebo nie. Vyskúšala si a ideš ďalej. Každá skúsenosť ta niekam posúva. A podla mňa to zase nebolo až také zlé. Pokecali ste si, z tvojho opisu súdim, že si sa až na pár výnimiek necítila zle. No keď si zhrnieš pre a proti, asi máš v tom jasno. Mohlo to dopadnúť aj horšie, lepšie voňavý na suv ako voľáky smraďoch 😀
"Buď sú muži odo mňa o niekoľko levelov nižšie alebo potom vyššie a tých nezaujmem ja. Celé zle."
Skor by som zmenil myslenie a mozno budes mat vacsie stastie na vztahy aj ludi celkovo.
Mysliet si, ze je niekto lepsi od teba pretoze pride obleceny v Gucci ci Ralph Lauren a naproti tomu iny ktory ma normalne oblecenie alebo nepracuje na manazerskej pozicii, ze je o cosi horsi je trocha bizarne kategorizovanie ludi. Mozno netreba ludi skatulkovat.
Ja sa chovam rovnako k vsetkym ci uz je to pani co umyva riad alebo moj sef. Nikto z nich nestoji na piedestali a na ziadnom nestojim ani ja.
Mozno ked sa prestanes divat na ludi zhora ci zdola, ale na urovni oci tak zistis, ze dobri ludia sa vsade navokol nezavisle od statusu ci pracovnej pozicie.
Musíš si uvedomit, že hladat schopný vztah po 40 je beh na dlhu trať. Viem, o čom písem, ja som bola na rande s možno 30 mužmi, kým som natrafila na toho skveleho. Verila som si, že niekoho najdem. Veď predsa aj ja som skvela a mám co ponuknut. Tak si tiez ver.
@anonym_autor a kto ti kázal na rande prist tak Basic? Preco naschval znižuje zena svoju ženskosť asexualnym oblečením? Ano, tu ti budu pisat zeny ze chlap bol blbec a povrchný macho a ja ti napisem ine, lebo ja vidim veci ako chlap. Keby som chlap a pride baba, co si neda záležať na prvom dojme a pride skor športovo, tak mi to nepride dvakrát príťažlivé. A este k tomu mas uz roky, keby takto príde 20 ročná, ok dajme tomu. Ale zena ma byt ženou, aj ked sa chce citit pohodlne, trochu výstrih, trochu náušnice, zvlnené vlasy, výraznejší makeup a parfem. A crosbody taška? K tomu sa uz vobec nevyjadrujem….
Tiez si myslim, ze ak by si bola viac sexi, zaujem by bol. Chlap a najma takyto, neriesi, ci ma zena majetky alebo na akej je pracovnej pozicii.
@anonym_autor a kto ti kázal na rande prist tak Basic? Preco naschval znižuje zena svoju ženskosť asexualnym oblečením? Ano, tu ti budu pisat zeny ze chlap bol blbec a povrchný macho a ja ti napisem ine, lebo ja vidim veci ako chlap. Keby som chlap a pride baba, co si neda záležať na prvom dojme a pride skor športovo, tak mi to nepride dvakrát príťažlivé. A este k tomu mas uz roky, keby takto príde 20 ročná, ok dajme tomu. Ale zena ma byt ženou, aj ked sa chce citit pohodlne, trochu výstrih, trochu náušnice, zvlnené vlasy, výraznejší makeup a parfem. A crosbody taška? K tomu sa uz vobec nevyjadrujem….
@anonym_f0bed8 ja tak chodím normálne oblečená bežne. Nebudem sa hrať na niečo, čo nie som. Sukne nenosím, ani šaty. Nosím iba nohavice, top, sako. Posledných 10r nenosím opätky, iba mokasíny, tenisky, niečo na nízkom opätku. Videl ma tak, ako by mal videl 99% času. Ak nie som jeho typ, tak nie som jeho typ, nebudem sa hrať na niečo, čo nie som. Mńa on neoslovil.
@anonym_autor - ísť s niekým na "rande" nie je záväzok. Skúsila si, nevyšlo. Vo veku 20 rokov sa formuješ, všetci okolo teba veku-primeraní sú podobní, t.j. ľahšie adaptabilní. Čím starší je človek, tým je to už ťažšie. Na každom z nás je časom nejaký nános niečoho. Len ti chcem zaželať, aby si sa nedala sa odradiť neúspechmi, aby mala múdrosť dobre rozpoznať, aký naozaj je ten človek "pod nánosom" a rovnako šťastie, aby si stretla človeka s podobným hodnotovým a názorovým nastavením, aké máš ty.
@anonym_autor nikdy by som nesla na rande s chlapom, ktory nosi drahe znacky a jazdi na drahom SUV. Ten na ucte toho zrejme uz vela nema a v hlave toboz nie.
@anonym_autor nezufaj. Nemen sa len preto, aby si “neostala na ocot”, “zapadla”, alebo “vynikala”… Bud sama sebou a najdes si niekoho s rovnakymi hodnotami a prioritami. Naco by ti bol taky ralf looren, keby si pred nim nemohla byt sama sebou?
A okrem ineho, ano, doba je mimo a ludia v nej este viac, lebo vacsina uz neuznava hodnoty ako uprimnost, laskavost, obetavost ci vernost. Kde su peniaze, tam je sila a moc. Ale som zvedava, ci raz niekomu tie peniaze zabezpecia laskyplne a vrucne objatie deti, vnucat, pravnucat. Vobec sa nezamyslaj nad takym rande. Pan si tam bol len ponatriasat svoje ego. Asi ho ma maleho, a preto sa musi vytahovat. Nicim inym totiz pravdepodobne zaujat nevie. 🙂

Vyberas si blbe typy ktori sa na nieco hraju co nie su a zrejme hladaju napichanu nadpojenu a vyzyvavu zenu