icon

Kedy sa pýtať na osobné veci počas randenia?

Včera o 08:27

Caute. Zaujimalo by ma ako to mate vy. Na kolkom rande sa zacnete pytat take osobnejsie veci, ako napriklad kde ziju rodicia, ake ma priezvisko, aky ma zdravotny stav, kolko zarobi, no proste take uz dost osobne veci. My napriklad uz nejaky cas spolu spavame a mne je trapne sa spytat na priezvisko, Neviem ci to nemalo byt uz na prvom rande ale teraz sa nechcem uz strapnit.

Strana
z2
simsalabim
Včera o 08:29

@anonym_autor asi som staromodna, ale priezvisko hadam hned v prvy den...

anonym_2b994d
Včera o 08:30

@anonym_autor
😄 Ani nebudes vediet kdo je otec no co vsak to nevadi

anonym_b42d4b
Včera o 08:30

vygoogli podla telefonneho cisla 😀

anonym_295c78
Včera o 08:31

Robis si srandu, spavate spolu a ty si nevidela ani jeho meno na zvonceku ...? 🙂 Spat s nim ti trapne nepride a spytat sa na meno, ano? 🙂
Ze pred svadbou. Prosim Ta, a ako sa to teda budem vlastne volat? 🙂Hadam nie Borec321

autor
Včera o 08:31
@simsalabim

@anonym_autor asi som staromodna, ale priezvisko hadam hned v prvy den...

@simsalabim v prvy den praveze bol velky chaos, kedze nase prve stretnutie bolo dohodnute hlavne na zaklade intimneho prezivania, a tak nejako v tom "zhone" nebolo kedy sa spytat

autor
Včera o 08:32
@anonym_b42d4b

vygoogli podla telefonneho cisla 😀

@anonym_b42d4b pockat to sa da? vies kde? Akoze vazne by mi to pomohlo.

la_dolce_vita
Včera o 08:33

Fiha, nejaky cas je kolko? Takze sex ano, ale zakladne info uz nie, pre mna nepochopitelne..

rosanita
Včera o 08:36

Nevieš,kde pracuje zatiaľ čo on pracuje na tom,aby si sa to ani nedozvedela. Nepovažuje to za dôležité ti tieto veci predostrieť ,skrátka ťa neberie vážne. Kruté,ale pravdivé.

martinmmartin
Včera o 08:38

otocit to na neho - daj mu kapky ze on nevie ako sa volas ty 🙂

anonym_b533d3
Včera o 08:42
@anonym_autor

@simsalabim v prvy den praveze bol velky chaos, kedze nase prve stretnutie bolo dohodnute hlavne na zaklade intimneho prezivania, a tak nejako v tom "zhone" nebolo kedy sa spytat

@anonym_autor No podla mna to jeho priezvisko ani nebudes potrebovat, pochybujem ze z takejto rychlej sukacky cez zoznamku bude nejaky zmlyuplny vztah. Rada by som sa mylila, ale podla mna nad strihom svadobnych siat a cvicenim noveho podpisu nemusis vobec premyslat

alex49

Vytiahni mu občiansky s peňaženky keď bude spať 😁

januska12323

@anonym_autor to myslíš vážne? Spávaš s chlapom o ktorom nevieš ani ako sa volá?

anonym_295c78
Včera o 08:43

No mat jeho krasavca v sebe je menej osobne, ako sa spytat, ako sa vola. 🙂 Aspon ste pouzili kondom?

januska12323
Včera o 08:44
@anonym_autor

@anonym_autor tomuto vôbec nerozumiem, kde ste sa spoznali? V bare potme?

anonym_af3c69
Včera o 08:44

@anonym_autor ty si s ním spala ale nevieš jeho priezvisko ? Ja sa ani nečudujem že chlapy majú ženy za ku… keď hneď dáš nepýtaš sa , dúfam že aspoň ochranu si použila či načo , fuj kde ta doba speje sa nečudujem ak to tu pán Boh opäť zaplaví

anonym_295c78
Včera o 08:45
@anonym_af3c69

@anonym_autor ty si s ním spala ale nevieš jeho priezvisko ? Ja sa ani nečudujem že chlapy majú ženy za ku… keď hneď dáš nepýtaš sa , dúfam že aspoň ochranu si použila či načo , fuj kde ta doba speje sa nečudujem ak to tu pán Boh opäť zaplaví

@anonym_af3c69 pise sa chlapi. Povazuju ich za skor naivne, nie za ...

anonym_10cfdf
Včera o 08:54

Ty kokos tak spavat s chlapom a nevediet priezvisko a zakladne osobne veci, to je sila 🤦 Rob jak chces.
Na plat som sa napr nepytala asi poriadne nikdy, kym sa neriesili uz nejake spolocne financne otazky v realne vaznom vztahu, pre mna to dolezite naozaj nebolo.

anonym_dd7a1f
Včera o 09:12
sticker
anonym_20d6dd
Včera o 09:21
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si ale riadne kur..visko 😂😂😂😂😂😂😂

cimage
Včera o 09:24

Mozno casom zistis, ze ste rodina. Ja by som sa normalne pytala co ma zaujima a je jedno na kolkatom rande.

anonym_952653
Včera o 09:40

@anonym_autor a spavat ti s niekym cudzim ti nie je trapne? uz aj deti v skolke vedia, ze nemaju nikam ist s nikym cudzim a tie chytrejsie vedia, ze aby nebol cudzi, nestaci, ked im povie svoje meno a priezvisko. nevadi ti, ze si rozumovo na urovni skolkarky?
co cakas, ze ti napiseme? ze ved priezvisko staci, ked budete vyplnat papiere o narodeni dietata? pripadne ak medzitym ujde "za kopecky", budes vymahat vyzivne od koho, od blondaveho Palka s uhrancivym pohladom a objatim, z ktoreho sa ti podlamuju kolena?

marci9
Včera o 09:44

Tieto veci sa ja pýtam nie na prvom rande, ale ešte pred prvým rande.

domkakvet
Včera o 09:50

@anonym_autor ziadny dlhodoby vztah z tohto nebude a ake ma priezvisko sa opytaj, ak ta nakazi, alebo ak otehotnies.

mogaa
Včera o 09:53

no všetky tieto otázky mu daj pri sexe a odpovie ani nebude vedieť na čo....hlavne treba vystihnúť ten správny čas počas sexu

anonym_895364
Včera o 10:10

Podaj mu mobil a povedz, ze ho nevies najst na facebooku. Nech si Ta prida medzi priatelov. I ked mozno bude jeho manzelka a deti prekvapene, co to ma ocko za novu znamu.

anonym_43c639
Včera o 10:13

Rozhorčenie diskutujúcich je na mieste. Stretávať sa a spávať s chlapom, pričom nevedieť ani ako sa volá...to je také...nehodné dámy 😅

bystrozraky
Včera o 10:14

@anonym_autor Povedz mu s usmevom: "Pocuvaj ma ty tajnostkar, ako sa vobec volas priezvyskom?" alebo sa nechaj pozvat k nemu a spytaj sa na ktorom zvonceku mas zvonit 🙂 alebo sa zahraj na detektivku a najdi ho podla fotly, alebo tel. cisla 🙂

billy_jean
Včera o 10:32

Na čo potrebuješ vedieť jeho meno, keď iba spolu spávate? Veď to nerieš. Nemáte vzťah, sexujete. Keby chcel, povie ti o sebe viac a opýtal by sa niečo o tebe.

anonym_7e4e45
Včera o 10:33

Ty si tá slečna s tou leukémiou, čo aby zabudla na chorobu si hľadá na zoznamkách chlapov na sex?

anonym_2884f5
Včera o 10:33

Podľa príspevku neviem odhadnúť tvoj vek, ja som 50+, s mužom som sa vyspala po týždni vzťahu, vo veku keď som bola považovaná za ,,starú dievku,, len s tým rozdielom že som vedela ako sa volá,kde pracuje, na akej pozícii, kde bývajú jeho rodičia atď

Strana
z2