Aký typ muža mám hľadať?
Ahojte, som stratená a neviem aký typ muža vlastne by som mala hľadať. Mám 41r, deti mať žiaľ už nemôžem zo zdravotných dôvodov, čiže nie muža, čo si chce zakladať rodinu. Na druhej strane naozaj neviem, ako by som prijala muža, čo má malé deti. Ak by mal už väčšie, asi by to nebol problém. Som skôr introvert, nevyhľadávam párty, diskotéky, žúrky. Nepijem alkohol a nefajčím. Ráno skoro vstávam, večer chodím skôr spať, teda okolo 22.00, nočná sova by pri mne asi nevydržala. Cvičím, doma sama s vlastnou váhou, s činkami, s gumami. Mám skôr rada pokojné prechádzky po rovine. Som typ na hrady, zámky, rôzne bane, jaskyne, múzeá, do divadla, do kina, na vernisáž. Pozriem si (doma aj na štadióne) futbalový zápas, hokejový zápas, aj basketbal, MMA, aj formulu. Mám rada autá a všetko okolo nich, mám rada aj štvorkolky, motokáry apd. Celkom ma baví escape room, laser game prípadne paintball. Mám rada tripy, výlety, spoznávačky, ochutnávanie dobrého jedla. Ale nie som typ na 8-10 dňové dovolenky pri mori alebo na jednom mieste. Neznášam wellness a vírivky. Tu narážam na to, že veľmi veľa mužov si takto predstavuje rande. Naozaj neviem ktorým smerom sa vydať, strácam sa. Mám hľadať mladšieho muža, staršieho, rovesníka? Dvaja introverti vedľa seba nie sú bohviečo. Ale ani človek, čo má vrtuľu v zadku by pri mne nevydržal. S mnohými budeme mať úplne odlišné hobby. Narážam všade na veľmi aktívnych mužov, čo by som ich tempu nestačila a nudili by sa pri mne.
@anonym_autor vždy keď sa založí takáto téma tak tu @unbeholfen nieje a musíme ho sem zavolať. To bude zase diskusia. Ľudia, pukance a pivo nachystané?
@anonym_autor ak to nieje trolling, tak jeden tu chodí taký. Akurát v tvojom veku. Tiež taký jednoduchší, bezdetný, nefajčiar, nealkoholik, chodí na futbal, nechodí na nejaké extra dovolenky, v podstate skoro všetko čo píšeš v úvodnom príspevku spĺňa. V inej téme o bývaní napísal, že má radšej nížinu ako ty, aj záluby má také že lokálne veci ako hrady atď. Niektorí si z neho robia srandu, ale tak z písania nesúď človeka. Ale druhá polovica zase vraví, že je v povode. Ak si zo západného slovenska.
@anonym_359e58 preco by sa mu musela ozvat, toto mi pride ako nejaky natlak, k nicomu to nevedie, osobne poznam niekolko pripadov, kedy sa nenutene ludia zoznamili po 40tke, kto chce mat deti tak ma, kto nie tak ziju iba takto, ja som tiez single a po poslednom hlupom vztahu sa do nicoho neponahlam, mam 39 rokov a co, takto si najde iba dalsieho debila pri ktorom moze stratit dalsie roky, ja som stretavala iba typy ktore nesu perspektivne na vazny vztah, treba hladat ale nie to silit, nepozerat na to ze boze ved mam uz 40 tak rychlo si volakoho splasit len aby bolo alebo preto ze samota je tak desna alebo ze ma vela rokov atd, ale kukat na to co je dostupne a podla vzajomnych sympatii, rozumnych preferencii si vybrat.. mat 40 rokov to teraz neznamena ze netreba mat nejake naroky, je dobre z nich nieco ubrat, ale nie uplne
@lanka999 .. múdry pohľad, súhlas .. ale ~ trendom kebyže je single (inak ako to kto pojme .. keď promiskuitne, tak sotva ide o single) ..
@anonym_autor ja ja ja jaaaaa. Mám 44. Nemám deti. A vyhovovalo by mi len tak byť. Ja som bol na prechádzke pri Váhu dnes (u nás bolo pekné počasie). A potom na návšteve. Odkial si?
@anonym_autor vždy keď sa založí takáto téma tak tu @unbeholfen nieje a musíme ho sem zavolať. To bude zase diskusia. Ľudia, pukance a pivo nachystané?
@simona_racz bol som mimo dnes celý deň. Raz idem bez mobilu k Váhu… Rekú kto ma bude hľadať? Ani nehladal. A tuto hento šun.
@anonym_autor záluby celkom ujdu, cca 80% z toho čo si vymenovala aj ja. To kde ty stretávaš mužov? Idealne rande si ani ja tak nepredstavujem. Práveže skôr tak ako ty hovoríš. Kľudne aj v tej laser arene, alebo na autosalóne, obycajná prechadzka, pozrieť hrad, ani ja nejdem že k moru na 10 dní a také.
@anonym_autor strielat sa na paintbale je haluz, ovela zábavnejšie ako sediet vo vírivke, aj keď nič proti tomu nemám, ale ty si zábavná ženská! Fakt! Takych je málo. Skamošíme sa? Napíš mi. Pošli obálku.
@anonym_10b8c1 V principe mas pravdu, to by musela byt sakra zhoda nahod, aby sa na trh uvolnil nie problemovy vekovo primerany kus.
@patrike predstav si ze ja verim ze takeho najdem ak pride spravny cas..
@lanka999 .. múdry pohľad, súhlas .. ale ~ trendom kebyže je single (inak ako to kto pojme .. keď promiskuitne, tak sotva ide o single) ..
@marco76 som rada ze so mnou suhlasis ale trocha anonymneho autora tohto prispevku chapem, tiez som single, bezdetna samozrejme mam svoje roky na chlapov, trocha skresane ale nie velmi, naucila som sa byt rada single, uzivat si to, ale k teme, chlapa s dietatom nechcem ani ja, rozvedeny mi nevadi ak ma upratanu minulost, uvediem vsak jeden priklad pred 2 tyzdnami som stretla zaujimaveho rozvedeno bezdetneho chlapa, zbehli sme na hrad, tiez mal nejake svoje poziadavky na zeny, ale zamzrelo ma ze po stretku ma dal do friendzone, 5 rokov bol sam, rozpraval ze tuto nechce, hentu nechce co sa stretaval so zenami, vyhovovala mi jeho povaha, vyzaroval z neho pokoj, dokazala som sa pri nom uvolnit byt sama sebou, ale zial ze ostaneme iba kamarati, chalan mal privysoke naroky co mi rozpraval, noa moj problem spocita v tom ze ak niekoho chcem berie ma iba ako kamaratku, ak niekto prejavi zaujem o mna nieje tam vacsinou z mojej strany chemia, kedy sa toto konecne prelomi, by sa zaujimalo....
@marco76 som rada ze so mnou suhlasis ale trocha anonymneho autora tohto prispevku chapem, tiez som single, bezdetna samozrejme mam svoje roky na chlapov, trocha skresane ale nie velmi, naucila som sa byt rada single, uzivat si to, ale k teme, chlapa s dietatom nechcem ani ja, rozvedeny mi nevadi ak ma upratanu minulost, uvediem vsak jeden priklad pred 2 tyzdnami som stretla zaujimaveho rozvedeno bezdetneho chlapa, zbehli sme na hrad, tiez mal nejake svoje poziadavky na zeny, ale zamzrelo ma ze po stretku ma dal do friendzone, 5 rokov bol sam, rozpraval ze tuto nechce, hentu nechce co sa stretaval so zenami, vyhovovala mi jeho povaha, vyzaroval z neho pokoj, dokazala som sa pri nom uvolnit byt sama sebou, ale zial ze ostaneme iba kamarati, chalan mal privysoke naroky co mi rozpraval, noa moj problem spocita v tom ze ak niekoho chcem berie ma iba ako kamaratku, ak niekto prejavi zaujem o mna nieje tam vacsinou z mojej strany chemia, kedy sa toto konecne prelomi, by sa zaujimalo....
@lanka999 no tak to ste uplne rovnaki. Tych co chcete - Vas nechcu a tých ktorí Vas chcú, zas nechcete vy. Nemusi sa to prelomit nikdy. Poznam aj 60nikov, ktori su presne kvoli tomuto sami....ale jedno je iste,, s kazdym pribudnutym rokom, je to o dost tazsie....treba len dufat,,,,že niekde mate tu druhu polovicku
@lanka999 nikdy sa to neprelomu lebo ja mam to iste. Zeny s ktorymi si rozumiem a pacia sa mi ma chcu len na kamaratstvo. Tie u ktorych je sanca neni chemia. To nema ako sa prelomit lebo chemia je dolezita na obich stranach a vzdy ju ma len jedna. Trafit aby obe strany mali je skoro nemozne. Len nechapem ako sa to tolkim podarilo. Lebo ved vidis kolko je zadanych.
@lanka999 nikdy sa to neprelomu lebo ja mam to iste. Zeny s ktorymi si rozumiem a pacia sa mi ma chcu len na kamaratstvo. Tie u ktorych je sanca neni chemia. To nema ako sa prelomit lebo chemia je dolezita na obich stranach a vzdy ju ma len jedna. Trafit aby obe strany mali je skoro nemozne. Len nechapem ako sa to tolkim podarilo. Lebo ved vidis kolko je zadanych.
@unbeholfen Pekne si to zhrnul, presne na tom sa to zlomi. Ukaz autorke temy chlapov, ktori splnaju jej poziadavky sucasne s chlapmi, ktori nie (slepy test, ona nevie kto je kto) a garantujem ti, ze spolahlivo si vyberie podla chemie a vzhladu, samozrejme tie rozumovo definovane poziadavky splnene nebudu.
@lanka999 Cize ti nepriamo povedal, ze nie si pre neho dost pekna ? Alebo spominal nieco o povahe a zaujmoch ?
@anonym_2db91som na zoznamke už pár mesiacov, stretávam sa iba s ľuďmi od 40 vyššie, mladších vôbec neriešim. Ani mužov s malými deťmi. Každý deň musím vysvetľovať mužom, že nie, 38 je málo pre mňa, že nie, 55 je už veľa. Že nechcem sexuálneho partnera, ani kamarátstvo s výhodami, že si nejdem zakladať rodinu, že nie, viem, že ženy môžuu mať deti aj po 40tke, ale ja to nebudem.
@anonym_autor preto si na zoznamke ,lebo reálne o teba nikto nestojí, ak by stal ,uz dávno mas chlapa Hold aj koza je dobra ,ak nema na výber. To ze ti píšu nic neznamena, píšu viac zenam a nielen tebe ,ktorá sa chyti ,mas 41 ,ale rozumu este dost malo na to ,aby si poznala co je správne a co nesprávne, ale aspoň mas pocit ze ta chceju,nevadí ze mas len na zufalcov,hlabne ze ta chceju
@unbeholfen Pekne si to zhrnul, presne na tom sa to zlomi. Ukaz autorke temy chlapov, ktori splnaju jej poziadavky sucasne s chlapmi, ktori nie (slepy test, ona nevie kto je kto) a garantujem ti, ze spolahlivo si vyberie podla chemie a vzhladu, samozrejme tie rozumovo definovane poziadavky splnene nebudu.
@patrike ano viem, tie rozumové veci sú len kecy, ajtak si každý vyberá podľa chémie. Môžete mať rovnaké záluby rozumieť si, budeš len kamarát/ka a príde niekto kde bude len chémia a vyberie si jeho/ju.
@lanka999 no tak to ste uplne rovnaki. Tych co chcete - Vas nechcu a tých ktorí Vas chcú, zas nechcete vy. Nemusi sa to prelomit nikdy. Poznam aj 60nikov, ktori su presne kvoli tomuto sami....ale jedno je iste,, s kazdym pribudnutym rokom, je to o dost tazsie....treba len dufat,,,,že niekde mate tu druhu polovicku
@midka ved dufam ale cas sa nezastavi, po 35tke je to nejake tazke, to je pravda, co rok tak narocnejsie, ono aj trochu preberam, ale ta chemia je dolezita, kto tvrdi ze nie tak klame, nedokazem si predstavit byt s niekym ked tam neje iskra..
@midka ved dufam ale cas sa nezastavi, po 35tke je to nejake tazke, to je pravda, co rok tak narocnejsie, ono aj trochu preberam, ale ta chemia je dolezita, kto tvrdi ze nie tak klame, nedokazem si predstavit byt s niekym ked tam neje iskra..
@lanka999 ja ti uuuplne rozumiem, ja som si tiez vybrala muza preto, lebo sa mi pacil, az potom som zacala zistovat,,,ostatne veci,, ktore mi vyhovovali,,,,,to, ze je mudry, spolahlivy, zabavny, zodpovedny, nefajciar a 100 dalsich veci, nemal napisane hned na cele...
@lanka999 toto vysvetlite prosím niekto unbeholfenovi lebo ja už neviem ako to mám povedať.
@simona_racz bol som mimo dnes celý deň. Raz idem bez mobilu k Váhu… Rekú kto ma bude hľadať? Ani nehladal. A tuto hento šun.
@unbeholfen lebo už polovica fóra vie že chceš frajerku. Tak buď poctený, že vždy keď sa založí takáto téma, tak ťa niekto spomenie.
@lanka999 ja ti uuuplne rozumiem, ja som si tiez vybrala muza preto, lebo sa mi pacil, az potom som zacala zistovat,,,ostatne veci,, ktore mi vyhovovali,,,,,to, ze je mudry, spolahlivy, zabavny, zodpovedny, nefajciar a 100 dalsich veci, nemal napisane hned na cele...
@midka ved presne, ak sa mi niekto nepaci na prvom stretku nebude sa ani na 4tom ja to takto mam..
@lanka999 toto vysvetlite prosím niekto unbeholfenovi lebo ja už neviem ako to mám povedať.
@simona_racz ignoruj ho, mne tiez pisal, ale....
@midka ja to nazvem osudom, si sadnete od prveho stretka, je to obojstranne, ak sa pri chlapovi dokazem uvolnit, som sama sebou, ked vidim ze sa mu pacim, chcem ho spoznavat....ja si vsimam si chlap nieje sebec, ci je pozorny, ci ma pocuva alebo toci iba sebe, ak sa toto prejavi, jednoznacny redflag....
@lanka999 Cize ti nepriamo povedal, ze nie si pre neho dost pekna ? Alebo spominal nieco o povahe a zaujmoch ?
@patrike praveze ze som kraaasna ze postava tip top atd dokonca boli letme nenutene dotyky z jeho strany co som praveze chapala ako prejav sympatii, ale ze podla neho malo sportujem, toto ako dovod ze sa neda nieco pekne budovat mi pride take povrchne, niesom sportovy antitalent, chodim na tury, chodim cvicit atd, prislo mi to zvlastne, nechapala som..
@patrike praveze ze som kraaasna ze postava tip top atd dokonca boli letme nenutene dotyky z jeho strany co som praveze chapala ako prejav sympatii, ale ze podla neho malo sportujem, toto ako dovod ze sa neda nieco pekne budovat mi pride take povrchne, niesom sportovy antitalent, chodim na tury, chodim cvicit atd, prislo mi to zvlastne, nechapala som..
@lanka999 Tazko pochopitelne, normalny chlap by ta aspon skusil dostat do postele, tento tiez nebol az tak proti, ked skusal dotyky. To bol nejaky vrcholovy sportovec alebo premotivovany magor z posilky ked mu tury a bezne cvicenie nestacili ?
@simona_racz ignoruj ho, mne tiez pisal, ale....
@lanka999 prečo tento postoj? Je snáď zlé že človek túži po láske? Prečo hneď také že ignoruj ho a čojaviem čo ako keby som neviem čo robil. Však chcem spoznať ženu. Ja snáď nemám právo na lásku? Prečo mi odopieraš aby sme sa spoznali? Či už s tebou alebo autorkou témy?
@lanka999 prečo tento postoj? Je snáď zlé že človek túži po láske? Prečo hneď také že ignoruj ho a čojaviem čo ako keby som neviem čo robil. Však chcem spoznať ženu. Ja snáď nemám právo na lásku? Prečo mi odopieraš aby sme sa spoznali? Či už s tebou alebo autorkou témy?
@unbeholfen Robis to uplne zle a mas tu zlu povest. Tu nic nezbalis. Zeny funguju tak srandovne : nemas dlho partnerku a vsade to roztrubujes = ziadna ta nechce. Mas partnerku alebo si polovicny alebo aj cely kurevnik = zrazu maju zaujem.
Ty si taky jelen alebo hluchan, ktory nevie zaujat.
@unbeholfen Robis to uplne zle a mas tu zlu povest. Tu nic nezbalis. Zeny funguju tak srandovne : nemas dlho partnerku a vsade to roztrubujes = ziadna ta nechce. Mas partnerku alebo si polovicny alebo aj cely kurevnik = zrazu maju zaujem.
Ty si taky jelen alebo hluchan, ktory nevie zaujat.
@patrike čo robím zle? Ani ich neurážam, ani sa nehádam, slušne diskutujem, slušne ich poprosím či sa nezoznámia a reagujem len na ich príspevky. Nikomu nič zlé nerobím. Hentakí že sú ženatí, zadaní, podvádzajú, majú milenky. Jak na nich ženy nadávajú. Ja som nezadaný nikoho nepodvádzam.

@tiezjedna To je rozhodnutie sudu, nie jeho volba. Moze to byt aj vysledok bojov s byvalou zenou. Chcel by viac, ale rozhodnutie sudu je, ake je.Deti su casto nevinna obet sporu byvalych partnerov.
@patrike nie vždy je to rozhodnutie súdu. Resp. môže byť, a tým chlapom to samozrejme vyhovuje.