icon

Aký typ muža mám hľadať?

22. feb 2026

Ahojte, som stratená a neviem aký typ muža vlastne by som mala hľadať. Mám 41r, deti mať žiaľ už nemôžem zo zdravotných dôvodov, čiže nie muža, čo si chce zakladať rodinu. Na druhej strane naozaj neviem, ako by som prijala muža, čo má malé deti. Ak by mal už väčšie, asi by to nebol problém. Som skôr introvert, nevyhľadávam párty, diskotéky, žúrky. Nepijem alkohol a nefajčím. Ráno skoro vstávam, večer chodím skôr spať, teda okolo 22.00, nočná sova by pri mne asi nevydržala. Cvičím, doma sama s vlastnou váhou, s činkami, s gumami. Mám skôr rada pokojné prechádzky po rovine. Som typ na hrady, zámky, rôzne bane, jaskyne, múzeá, do divadla, do kina, na vernisáž. Pozriem si (doma aj na štadióne) futbalový zápas, hokejový zápas, aj basketbal, MMA, aj formulu. Mám rada autá a všetko okolo nich, mám rada aj štvorkolky, motokáry apd. Celkom ma baví escape room, laser game prípadne paintball. Mám rada tripy, výlety, spoznávačky, ochutnávanie dobrého jedla. Ale nie som typ na 8-10 dňové dovolenky pri mori alebo na jednom mieste. Neznášam wellness a vírivky. Tu narážam na to, že veľmi veľa mužov si takto predstavuje rande. Naozaj neviem ktorým smerom sa vydať, strácam sa. Mám hľadať mladšieho muža, staršieho, rovesníka? Dvaja introverti vedľa seba nie sú bohviečo. Ale ani človek, čo má vrtuľu v zadku by pri mne nevydržal. S mnohými budeme mať úplne odlišné hobby. Narážam všade na veľmi aktívnych mužov, čo by som ich tempu nestačila a nudili by sa pri mne.

Strana
z5
patrike
Včera o 21:44
@unbeholfen

@patrike čo robím zle? Ani ich neurážam, ani sa nehádam, slušne diskutujem, slušne ich poprosím či sa nezoznámia a reagujem len na ich príspevky. Nikomu nič zlé nerobím. Hentakí že sú ženatí, zadaní, podvádzajú, majú milenky. Jak na nich ženy nadávajú. Ja som nezadaný nikoho nepodvádzam.

@unbeholfen Robis to zle v zmysle nespravneho postupu, nie skodenia niekomu. Netusim, co pises zenam na zoznamkach, ale tam sa tiez vyvaruj spominania dlhej osamelosti. Diplomaticky to zaobal tak, aby si vyslovene neklamal, priklad : mal som vazny vztah, ale slusne sme sa rozisli, lebo sme boli prilis odlisni. Teraz cakam na tu pravu a necham to plynut, co sa stat, to sa stane. Na take kaleraby skor daco ulovis.

unbeholfen
Včera o 21:46
@patrike

@unbeholfen Robis to zle v zmysle nespravneho postupu, nie skodenia niekomu. Netusim, co pises zenam na zoznamkach, ale tam sa tiez vyvaruj spominania dlhej osamelosti. Diplomaticky to zaobal tak, aby si vyslovene neklamal, priklad : mal som vazny vztah, ale slusne sme sa rozisli, lebo sme boli prilis odlisni. Teraz cakam na tu pravu a necham to plynut, co sa stat, to sa stane. Na take kaleraby skor daco ulovis.

@patrike díky, však v podstate som nič zlé nespravil len neviem uviesť tie správne “kaleráby” čo sa ženám páči.

patrike
Dnes o 08:30
@unbeholfen

@patrike díky, však v podstate som nič zlé nespravil len neviem uviesť tie správne “kaleráby” čo sa ženám páči.

@unbeholfen To je priroda. Chces zasunut baklazan, musis tlacit kalerab. Bud budes hrat podla pravidiel prirody alebo sa nikam nedostanes. Tvoj doterajsi pristup nikam nevedie, tak je cas ho zmenit.

unbeholfen
Dnes o 09:52
@patrike

@unbeholfen To je priroda. Chces zasunut baklazan, musis tlacit kalerab. Bud budes hrat podla pravidiel prirody alebo sa nikam nedostanes. Tvoj doterajsi pristup nikam nevedie, tak je cas ho zmenit.

@patrike presne tak. Súhlas.

unbeholfen
Dnes o 09:53

@anonym_autor tak sa vráťme k téme. Ešte si mi stále nenapísala.

patrike
Dnes o 10:01
@unbeholfen

@anonym_autor tak sa vráťme k téme. Ešte si mi stále nenapísala.

@unbeholfen Cize uznas, ako mam pravdu a potom hned za minutu ides opakovat stare chyby a robit smutne oci ako stratene steniatko "napis mi !". Si strateny a zufaly pripad.

lanka999
Dnes o 10:03
@patrike

@lanka999 Tazko pochopitelne, normalny chlap by ta aspon skusil dostat do postele, tento tiez nebol az tak proti, ked skusal dotyky. To bol nejaky vrcholovy sportovec alebo premotivovany magor z posilky ked mu tury a bezne cvicenie nestacili ?

@patrike pripadal mi ako zbytocne premotivovany sportovec, ziaden magor ale bolo to zvlastne, radsej to nechavam plavat....

unbeholfen
Dnes o 11:22
@patrike

@unbeholfen Cize uznas, ako mam pravdu a potom hned za minutu ides opakovat stare chyby a robit smutne oci ako stratene steniatko "napis mi !". Si strateny a zufaly pripad.

@patrike veď na tom že si s ňou chcem písať a spoznať sa nieje nič zlé. Na to aby som mohol mohol kalerábovať musí byť nejaký počiatočný kontakt. Na začatí konverzácie nič zlé nieje.

Strana
z5