Aký typ partnera hľadať po 40-tke?
Ahojte, priznám sa sama v sebe, neviem, čo mám hľadať, resp. čo by bolo najlepšie.
Mám 41 rokov, deti nemám, nemôžem ich mať. Nie som na mladších mužov, som skôr na mužov o pár rokov starších, pre mňa by bol ideálny 50tnik, ale asi ja pre neho zaujímavá nebudem. Posledných 11 rokov som bola ja tá, ktorá všetko riešila vo vzťahu a o všetko som sa starala (bývanie, peniaze, voľný čas, bežné fungovanie, bolo toho na mňa neskutočne veľa). Odišla som (resp. pobalila som ho) a posledný rok a pol som sama, ale cítim, že to nie je ono. Potrebujem niekoho vo svojom živote, rovnocenný vzťah, muža pre ktorého budem na prvom mieste resp. pre ktorého budem dôležitá, tak to nazvime, muža o ktorého sa aj ja budem môcť niekedy oprieť. Dnešní muži však logicky v tomto veku majú na popredných priečkach deti, matku, prácu... na výhody nie som, neviem mať sex bez lásky a kým sa ku mne muž dostane - tak to bude chvíľu trvať, ja som takí ten bežec na dlhé trate. Sama ani neviem ktorým smerom ísť. Keď sa na mňa niekto nalepí, je to väčšinou nesamostatný chlap, čo hľadá ženu, čo sa o neho postará. Ako keby som priťahovala tých mužov, čo hľadajú mamu, ženu a manažérku v jednom. Alebo sú tu potom zadaní a ženatí rovesníci a o tých ja nemám záujem. Nehľadám aktívne, neriešim, nechávam to plynúť ... len by som rada mala po svojom boku niekoho, kto by ma naozaj mal rád. Ale pýtam sa sama seba. Mám dať šancu mladšiemu? Mužovi s deťmi? Priznám sa, nikdy som nemala muža s deťmi a mám predtým prirodzený rešpekt.
@midka alebo sa za neho nehanbí, užívajú si život, cestujú, dovolenkujú, wellnessujú... zatiaľ čo kamošky majú doma mladého krásneho ožrana, čo jej nadáva... ale hlavne, že fajn vyzerajú, majú super figúru a nefarbia si ešte vlasy ❤
Akože, aby bolo jasné, ja nie som ten chlap.. len mi ten cirkus okolo starších, skúsenejších chlapov príde absurdný. Pritom každá z vás by takého chcela... len vám zrejme vadí konkurencia mladších pipiniek. Čo mimochodom nemusí, lebo s pipinkami je sex celkom slabota...
@morpheuss nie, nie fabulujes🙂. Si naivný ak veríš tomu čo píšeš
Podľa mňa hladaj skôr rozvedeného, vdovca s dospelými detmi.Ja by som nechcela starého mládenca 40+, určite bude mat nejaké vady, prečo ostal sam.Poznam takych cudakov Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne.Su to nerodinne založené typy, žijúci len sami pre seba, pre svoje hobby, užívajúci si, neschopní robiť kompromisy a zit v partnerskom vztahu, kde by si určite nebola prioritou
@anonym_f1bacd nebol som nikdy zenaty ani som nemal dlhodobe vztahy, teda som aj bezdetny. Som teda vadny kus, lebo som pracoval dlhe roky v sluzbe, ktora vyzadovala neustale cestovanie medzi roznymi statmi a budovanie vztahu preto nebolo mozne.
@anonym_f1bacd nebol som nikdy zenaty ani som nemal dlhodobe vztahy, teda som aj bezdetny. Som teda vadny kus, lebo som pracoval dlhe roky v sluzbe, ktora vyzadovala neustale cestovanie medzi roznymi statmi a budovanie vztahu preto nebolo mozne.
@anonym_d82bc4 ty by si sa ako pozeral na ženu, ktorá by mala napríklad 45 rokov a nikdy nemala vážny vzťah? Len sa pýtam. Ja popravde nie.
@anonym_d82bc4 ty by si sa ako pozeral na ženu, ktorá by mala napríklad 45 rokov a nikdy nemala vážny vzťah? Len sa pýtam. Ja popravde nie.
@anonym_autor podla toho, preco nemala nikdy vazny vztah. Nesudim nikoho, pokial o nom nic neviem. Mozno mala nejaky dovod, preto sa na nu budem pozerat normalne.
@anonym_autor podla toho, preco nemala nikdy vazny vztah. Nesudim nikoho, pokial o nom nic neviem. Mozno mala nejaky dovod, preto sa na nu budem pozerat normalne.
@anonym_d82bc4 no veľa cestovala a nikdy s ňou nikto nevydržal viac ako 5m a teda práca bola pre ňu dôležitejšia ako vzťah.
@anonym_d82bc4 Jano, si to ty? 😁
@midka alebo sa za neho nehanbí, užívajú si život, cestujú, dovolenkujú, wellnessujú... zatiaľ čo kamošky majú doma mladého krásneho ožrana, čo jej nadáva... ale hlavne, že fajn vyzerajú, majú super figúru a nefarbia si ešte vlasy ❤
Akože, aby bolo jasné, ja nie som ten chlap.. len mi ten cirkus okolo starších, skúsenejších chlapov príde absurdný. Pritom každá z vás by takého chcela... len vám zrejme vadí konkurencia mladších pipiniek. Čo mimochodom nemusí, lebo s pipinkami je sex celkom slabota...
@morpheuss a ty si ako dovolíš písať za všetky ženy, koho by sme chceli, keď to druhým vyčítaťš? Ja som napríklad nikdy nebola na starších a v 20tke by som sa na päťdesiatnika ani nepozrela. Ale áno, mala som takú kamošku, až jednu 🤣. Ale fandi si do budúcna ďalej a porovnávaj bežných 50-rocnych chlapov s Cloonym či s Dicapriom. Mimochodom ani jeden sa mi nepáči, ešte Leonardo v Titanicu bol feši, koľkoze tam mal? 🤔🤣🤣🤣
@morpheuss a ty si ako dovolíš písať za všetky ženy, koho by sme chceli, keď to druhým vyčítaťš? Ja som napríklad nikdy nebola na starších a v 20tke by som sa na päťdesiatnika ani nepozrela. Ale áno, mala som takú kamošku, až jednu 🤣. Ale fandi si do budúcna ďalej a porovnávaj bežných 50-rocnych chlapov s Cloonym či s Dicapriom. Mimochodom ani jeden sa mi nepáči, ešte Leonardo v Titanicu bol feši, koľkoze tam mal? 🤔🤣🤣🤣
@nlk a kde konkrétne píšem, koho by chceli všetky ženy? Lebo konkrétne v tom príspevku, na ktorý reaguješ, to určite nie je... a rozhodne nikde netvrdím, že všetky dvadsiatky chcú päťdesiatnika... len sa snažím vyvrátiť názor, že všetky dvadsiatky päťdesiatnika nechcú (a že s päťdesiatnikmi sú len zlatokopky), ktorý si mi vlastne sama potvrdila s tou kamoškou...
@anonym_f1bacd to co si napisala o muzoch, plati rovnako aj pre zeny? citujem: "Ja by som nechcela starého mládenca 40+, určite bude mat nejaké vady, prečo ostal sam.Poznam takych cudakov Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne.Su to nerodinne založené typy, žijúci len sami pre seba, pre svoje hobby, užívajúci si, neschopní robiť kompromisy a zit v partnerskom vztahu, kde by si určite nebola prioritou........
@midka podľa mňa áno, mám také dve tri kolegyne. Nároky majú veľké, len akosi žiaden chlap to s nimi nevydrzal. Za mňa sú divné.
@midka podľa mňa áno, mám také dve tri kolegyne. Nároky majú veľké, len akosi žiaden chlap to s nimi nevydrzal. Za mňa sú divné.
@anonym_60f04f vsak aj tato nasa kolegina 40+ tiez mala naroky velike ,terajsi fesi nie je to model z jej predstav, uz berie bars co ... ale uz je pozaruke
@anonym_aa3402
Jasné, že to je Jano, už má nový nick, starý teatrálne zrušil.Si mysli, že je nečitateľný, náš koníkový, starý mládenec 😂
@anonym_aa3402 Nepoznam ziadneho Jana z Modreho konika.
@anonym_d82bc4 no veľa cestovala a nikdy s ňou nikto nevydržal viac ako 5m a teda práca bola pre ňu dôležitejšia ako vzťah.
@anonym_autor to iste bolo aj u mna takze to viem pochopit.
@nlk a kde konkrétne píšem, koho by chceli všetky ženy? Lebo konkrétne v tom príspevku, na ktorý reaguješ, to určite nie je... a rozhodne nikde netvrdím, že všetky dvadsiatky chcú päťdesiatnika... len sa snažím vyvrátiť názor, že všetky dvadsiatky päťdesiatnika nechcú (a že s päťdesiatnikmi sú len zlatokopky), ktorý si mi vlastne sama potvrdila s tou kamoškou...
@morpheuss žeby tu?
"Akože, aby bolo jasné, ja nie som ten chlap.. len mi ten cirkus okolo starších, skúsenejších chlapov príde absurdný. Pritom každá z vás by takého chcela... len vám zrejme vadí konkurencia mladších pipiniek"

Mám kamarátov, sú to podnikatelia, naozaj starší muži nad 65r. Bohatí, za vodou, zabezpečení, so sociálnym statusom. Pred 5 rokmi mal ešte priateľku, ktorá mala 20 rokov. Boli sme spolu na Silvestra. Moji kamoši, mali cca. od 50 do 65. Ona 20, ťažko sa vedela zapojiť medzi nás - sedela sama v izbe vedľa. Pýtala som sa kamoša, na čo ju vlastne má. Povedal, že ona je vďačná, že sa mohla osamostatniť, býva u neho, robí mu spoločnosť, majú pravidelný sex, niečo jej kúpi, stará sa o ňu a ona je vďačná. Neskôr som ho stretla v nákupnom centre, kde bol s novou priateľkou, táto mala 16. Pýtala som sa ho, kde je tá predchádzajúca. Že začala mať vlastný názor a byť premudrelá, tak ju vymenil. Povedala som mu, pozri Jano, tá predtým vyzerala ako tvoja vnučka, ale táto už ako pravnučka.