icon

Aký typ partnera hľadať po 40-tke?

Včera o 05:35

Ahojte, priznám sa sama v sebe, neviem, čo mám hľadať, resp. čo by bolo najlepšie.
Mám 41 rokov, deti nemám, nemôžem ich mať. Nie som na mladších mužov, som skôr na mužov o pár rokov starších, pre mňa by bol ideálny 50tnik, ale asi ja pre neho zaujímavá nebudem. Posledných 11 rokov som bola ja tá, ktorá všetko riešila vo vzťahu a o všetko som sa starala (bývanie, peniaze, voľný čas, bežné fungovanie, bolo toho na mňa neskutočne veľa). Odišla som (resp. pobalila som ho) a posledný rok a pol som sama, ale cítim, že to nie je ono. Potrebujem niekoho vo svojom živote, rovnocenný vzťah, muža pre ktorého budem na prvom mieste resp. pre ktorého budem dôležitá, tak to nazvime, muža o ktorého sa aj ja budem môcť niekedy oprieť. Dnešní muži však logicky v tomto veku majú na popredných priečkach deti, matku, prácu... na výhody nie som, neviem mať sex bez lásky a kým sa ku mne muž dostane - tak to bude chvíľu trvať, ja som takí ten bežec na dlhé trate. Sama ani neviem ktorým smerom ísť. Keď sa na mňa niekto nalepí, je to väčšinou nesamostatný chlap, čo hľadá ženu, čo sa o neho postará. Ako keby som priťahovala tých mužov, čo hľadajú mamu, ženu a manažérku v jednom. Alebo sú tu potom zadaní a ženatí rovesníci a o tých ja nemám záujem. Nehľadám aktívne, neriešim, nechávam to plynúť ... len by som rada mala po svojom boku niekoho, kto by ma naozaj mal rád. Ale pýtam sa sama seba. Mám dať šancu mladšiemu? Mužovi s deťmi? Priznám sa, nikdy som nemala muža s deťmi a mám predtým prirodzený rešpekt.

anonym_4726c8
Včera o 08:59
@anonym_f1bacd

@anonym_46c272
Tak -tak, to len ti stari chlapici si namýšľajú, s nafuknutym egom,, že mlada k nim zahorela bezpodmienečnou láskou kvoli ich srdieckam😂 a nie láskou k peniazkom
Len keby to bol robotník od pasu, ani pohľad by mu nevenovala😂
Su na výsmech tito starnúci chlapi…

@anonym_f1bacd a aj tie mladé(?) zlatokopky, alebo využívačky.

anonym_e1e50f
Včera o 09:01

Hladala by som muza s dospelymi detmi.S pubertiakom to tiez moze byt narocne.Stareho mladenca by som nechcela ani keby bol jediny, poslala som takeho kade lahsie.

anonym_b007e5
Včera o 09:03

Nejako nechápem vetam
Ked muz má malé deti,tak nikdy nebudeš na prvom mieste
Ako keby tie deti neodrastli nikdy😃
A tiež nechápem prečo prvé miesto?
Veď láska k deťom je iná ako k láska k žene
Ale to neznamená, že horšia
Veľa ľudí ma záväzky, či rodinné, pracovné, hocijaké co mu ,, žere,, cas a možnosti

princkrason
Včera o 09:04
@earlgrey

@anonym_46c272 no zvonky šťastia a jedna scvrknutá klobáska to určite nebude 😂😂😂 samozrejme, že peniaze...

@earlgrey laska moja takto pisat o 50+chlapoch, to nie je pekne aj ked je to pravda 🙂

earlgrey
Včera o 09:07
@princkrason

@earlgrey laska moja takto pisat o 50+chlapoch, to nie je pekne aj ked je to pravda 🙂

@princkrason Srdiečko, tvoje zvonky šťastia a klobáska tak vyzerať budú o cca 10 rokov 😁 starobu neodžubeš 😂😂😂

midka
Včera o 09:07
@anonym_f1bacd

Podľa mňa hladaj skôr rozvedeného, vdovca s dospelými detmi.Ja by som nechcela starého mládenca 40+, určite bude mat nejaké vady, prečo ostal sam.Poznam takych cudakov Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne.Su to nerodinne založené typy, žijúci len sami pre seba, pre svoje hobby, užívajúci si, neschopní robiť kompromisy a zit v partnerskom vztahu, kde by si určite nebola prioritou

@anonym_f1bacd to co si napisala o muzoch, plati rovnako aj pre zeny? citujem: "Ja by som nechcela starého mládenca 40+, určite bude mat nejaké vady, prečo ostal sam.Poznam takych cudakov Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne.Su to nerodinne založené typy, žijúci len sami pre seba, pre svoje hobby, užívajúci si, neschopní robiť kompromisy a zit v partnerskom vztahu, kde by si určite nebola prioritou........

anonym_35fe7b
Včera o 09:13
@midka

@anonym_f1bacd to co si napisala o muzoch, plati rovnako aj pre zeny? citujem: "Ja by som nechcela starého mládenca 40+, určite bude mat nejaké vady, prečo ostal sam.Poznam takych cudakov Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne.Su to nerodinne založené typy, žijúci len sami pre seba, pre svoje hobby, užívajúci si, neschopní robiť kompromisy a zit v partnerskom vztahu, kde by si určite nebola prioritou........

@midka v praci mame koleginu , ktora je kategoria 40+ slobodna,bez deti a bez zdravotnych potiazi, ona je potom co? ake oznacenie?

princkrason
Včera o 09:16
@earlgrey

@princkrason Srdiečko, tvoje zvonky šťastia a klobáska tak vyzerať budú o cca 10 rokov 😁 starobu neodžubeš 😂😂😂

@earlgrey Nevadí, veď klobáska sa poudie a bude ako nová a zvonky sa nalešťia.

midka
Včera o 09:16
@anonym_35fe7b

@midka v praci mame koleginu , ktora je kategoria 40+ slobodna,bez deti a bez zdravotnych potiazi, ona je potom co? ake oznacenie?

@anonym_35fe7b pozorne si to pozri, ja som len citovala ineho anonyma s otazkou, ci to co napisala o muzoch plati aj pre zeny? ja som sa len pytala,,,,

anonym_389c40
Včera o 09:44

"Nehľadám aktívne, neriešim, nechávam to plynúť " - to je blbost, cas bezi a vyber (vhodni partneri) bude cim dalej tym mensi. Cim viac pasivne cakas, tym to bude horsie horsie. 41 rocna je naopak pre 50rocneho zaujimava, preco myslis, ze nie. Vekovy rozdiel 5 rokov muz - zena je tak akurat. Myslis, ze tak o 10 rokov neskor, v 51 to bude lahsie najst niekoho ako teraz v 41, ked teraz este vyzeras ako zrela zena v najlepsich rokoch dobre? Este horsie to bude v 55, 60, 65,...
Orientuj sa na muzov, co uz deti maju, ked ty nemozes mat. Ti uz dalsie deti nechcu. Kompromis bude, ze jeho deti vam budu pravidelne vstupovat do zivota. Ale ak nie si z tych, co neznasaju cudzie deti, tak to nemusi byt problem.

anonym_18f050
Včera o 09:57

@anonym_autor nerozumiem prečo by si nebola zaujimava pre 50tnikov? Myslím si opak, záujem mladšej ženy im polichoti.

anonym_389c40
Včera o 10:05
@midka

@midka "Keby bol taký super, davno si ho nejaká klofne." Toto neplati. Ak si niektore zeny daju vysokonarocny filter (vsetko plati, prachy, 2 m vysoky), tak je im kazdy super muz ukradnuty. Cakaju a uspokoja sa iba s ternom. Spamataju sa, ked zaklope staroba a zrazu uz vidia v zrkadle stetkovanu staru zenu a uz su vybavene. Lebo ani muzi nie su sprosti a tak ako evolucne zena ide po statuse a peniazoch, muzi idu po vzhlade. Zaujimaju ich hlavne plodne a pekne zeny 20-45. Niektore sa nespamataju nikdy a stazuju sa, ze im zivot neposlal super bohateho modela, aj ked oni ocividne zdaleka nesplnaju asi kriteria toho super modela na partnerku. A vekom sa ich vzhlad od urciteho bodu bude uz len zhorsovat. A je jedno, ci sa tu bude niekto rozculovat, ze a co ked je ona stara, ved aj on je. Ked si ten chlap rovnako nastavi filter, ze nad 50r ziadnu uz nechce, tak s tym ta zena po 50 nic neurobi. Tak ako ten chlap predtym nic nenarobi, ked si zena medzi 20-50 nastavi narocny filter, ze berie iba top ponuku a ostatni ju nezaujimaju.

morpheuss
Včera o 10:16
@anonym_46c272

@morpheuss starý 50-ročny cap s 20 ročnou frajerkou, nie je nič trápnejšie a smiešnejšie. Iba ak máš veľa prachov. Neviem, co by 20 videla na starom vypelichanom chlapovi. Alebo mozno mas problem inak zaujat zrelu inteligentnu zenu a nemas jej co ponuknut

@anonym_46c272 zlatko, ja síce ešte 50+ nemám, ale osobne si myslím, že muži 50+ sú úžasní... a keď vedia byť 50+ muží úžasní pre 50+ ročné ženy, zároveň vedia byť úžasní pre 40+ ročné ženy, tak prečo by nemohli byť úžasní aj pre 30+ročné ženy, či 20+ročné ženy? Mladá pipka nemôže na zrelom mužovi vidieť to, čo na ňom vidíš ty? Musí mať pri sebe automaticky radšej nejakého neskúseného 20-ročného truľa bez charizmy?

A ešte dodám... ak chce mať 40+ ročná žena po svojom boku úspešného, samostatného, charizmatického muža, tak je to samozrejme v poriadku... ale ak chce nebodaj mať takého muža po svojom boku 20+ročná žena, tak to už v poriadku nie je... to je už zlatokopka.

Btw, najlepšie sú aj tak 30+, že @earlgrey? 😉

anonym_46c272
Včera o 10:24
@morpheuss

@anonym_46c272 zlatko, ja síce ešte 50+ nemám, ale osobne si myslím, že muži 50+ sú úžasní... a keď vedia byť 50+ muží úžasní pre 50+ ročné ženy, zároveň vedia byť úžasní pre 40+ ročné ženy, tak prečo by nemohli byť úžasní aj pre 30+ročné ženy, či 20+ročné ženy? Mladá pipka nemôže na zrelom mužovi vidieť to, čo na ňom vidíš ty? Musí mať pri sebe automaticky radšej nejakého neskúseného 20-ročného truľa bez charizmy?

A ešte dodám... ak chce mať 40+ ročná žena po svojom boku úspešného, samostatného, charizmatického muža, tak je to samozrejme v poriadku... ale ak chce nebodaj mať takého muža po svojom boku 20+ročná žena, tak to už v poriadku nie je... to je už zlatokopka.

@morpheuss pre dvadsiatničku sú úspešni samostatni, charizmaticki a sebavedomý muži aj 30nici. Charizmatického 50-níka by som nechala pre štyridsiatničku, max pre 30-níčku.

morpheuss
Včera o 10:31
@anonym_46c272

@morpheuss pre dvadsiatničku sú úspešni samostatni, charizmaticki a sebavedomý muži aj 30nici. Charizmatického 50-níka by som nechala pre štyridsiatničku, max pre 30-níčku.

@anonym_46c272 Myslím, že aj dvadsiatnička, aj päťdesiatnik sú svojprávni a nepotrebujú, aby si za nich rozhodovali, koho si majú vybrať... ❤

anonym_3572f2
Včera o 10:37
@anonym_35fe7b

@anonym_35fe7b no aké asi? 😀😀 Ved predsa slávne označenie "stará dievka" 😀😀

earlgrey
Včera o 10:39
@morpheuss

@morpheuss 😁😁😁 no podľa môjho deda áno 😁😁😁

anonym_35fe7b
Včera o 11:00
@anonym_3572f2

@anonym_35fe7b no aké asi? 😀😀 Ved predsa slávne označenie "stará dievka" 😀😀

@anonym_3572f2 děvka 😉

gaborka28
Včera o 13:16

ja mám 40 a mám deti. pred časom som spoznala muža, otca 16-ročného puberťáka, ktorého má vo svojej starostlivosti. chlapec mamu len navštevoval 2 hoďky týždenne. ja deti mám, som s nimi 5 zo 7 dní vkuse a bolo aj tak pre mňa dosť náročné prispôsobovať sa jemu a tiež chápať jeho myšlienkové pochody, čo sa týka dieťaťa a randenia so mnou. vôbec to nemyslím zle, no všetko prispôsoboval "malému", ako ho volal. aj so mnou sa stretol väčšinou, až keď "malý" zaspal alebo bol u mamy. nakoniec aj naše randenie skončilo po mesiaci na tom, že on úplne nevie mať vzťah, ale stretávať sa večer, keď "malý" zaspí alebo doobeda, keď je v škole je preňho úplne fajn a keď pôjde na výlet s triedou, tak si môžeme niečo naplánovať aj my... 🙂 chodil preňho do školy, chystal mu desiatu, na prechádzky s ním každý deň (posielal mi fotky), proste mali svoj vymedzený a zaužívaný priestor, keďže roky boli sami. nepíšem to ako niečo negatívne, každý to nejako má, píšem to len proste ako reakciu na to "nikdy nebudeš na prvom mieste" - že áno, aj tak to môže byť.

ja mám deti vo veku 10 a 12 rokov a myslela som si, že sme na seba naviazaní celkom dosť a trochu som sa bála toho, či potenciálny partner bude tolerovať náš systém starostlivosti s ex, preto som sa chcela spoznať skôr s niekým starším ako ja a s deťmi. no a prečo to píšem? že ak by som bola bezdetná, asi by som toto, čo som písala vyššie, nedokázala prekusnúť už vôbec. samozrejme, chápem, že iní muži majú deti v striedavke, cez víkendy aj všelijako a všetko sa dá, keď sa chce. ja len, že to môže byť aj takýto extrém. a ak hľadáš niekoho, s kým by si trávila čas, mala aktivity a bolo to nejako vyrovnané, čo sa týka tvojej aj jeho samostatnosti, asi by som hľadala niekoho, kto nemá deti vo svojej starostlivosti alebo ich má už dospelé. alebo ich nemá vôbec a netúži po nich. aj takí sú.

ale z vlastnej skúsenosti ti napíšem, že keď to spoznávanie "sadne", pôjde hladko všetko a posledné, čo budeš riešiť, je vek. ja mám teraz mladšieho partnera, o dosť odo mňa, ale vôbec to tak necítim. práveže sa pri ňom cítim mladšie, väčšinou 😀 nežijeme spolu, takže samozrejme, neviem povedať, aké by to bolo a ani sa nezamýšľam. ja som hľadala tiež presne niekoho, s kým mi bude dobre, ale zároveň budeme mať aj svoj priestor na svoje životy. ja už partnera v spoločnej domácnosti nechcem mať (zatiaľ, jasné, že názor môžem časom zmeniť). on mať deti nemôže, moje ešte nepozná a zatiaľ to úplne neplánujem, lebo sme spolu krátko. ale je to o tom, že akceptuje on moje aktivity, ja jeho a stále si popritom nájdeme na seba priestor, lebo chceme. a tým priestorom myslím aj výlet, aj film aj prechádzku... a to ja mám deti, ktoré sú pre mňa na konci dňa proste vždy priorita, ale neznamená to, že on musí čakať v kúte, kým príde rad naňho. čiže vo výsledku, asi je to celé o tvojej hlave a nastavení, kto sa ti bude páčiť. Ale pokojne hľadaj, nenechávaj voľne plynúť... Možno si niekto povie, že to je chujovina, ale podľa mňa žena, ktorá nehľadá, má úplne iné vyžarovanie ako žena, ktorá hľadá. A to sa odrazí potom aj na tom záujme a odvahe iných mužov 🙂

anonym_46c272
Včera o 16:01
@morpheuss

@anonym_46c272 Myslím, že aj dvadsiatnička, aj päťdesiatnik sú svojprávni a nepotrebujú, aby si za nich rozhodovali, koho si majú vybrať... ❤

@morpheuss Samozrejme že sú svojprávni. Ja ti len vysvetľujem, že drvivá väčšina mladých báb su so starými capmi len pre peniaze, pre nič iné. Ti chlapi si môžu klamať koľko len chcu. Všimni si, ze stari insolventni chudáci nikdy nemajú mladé milenky. Prečo asi?

anonym_7fd5f7
Včera o 16:53

to co tammas napisane su hluposti ktore nikoho nezaujimaju, podstatne je iba slovo rovnocenneho, si nudna a obezna? hladaj si takeho, chces hladat tak hladaj takeho co tiez hlada a pise blbosti na koni. Nechapem naco take veci tu aj niekto pise. Podla napisaneho na ziadneho extra intelektuala nemas a bimbasov najdes aj v miestnej krcme.

anonym_99c7ae
Včera o 17:43
@morpheuss

@anonym_autor Hľadáš rovnocenného, samostatného, bezdetného muža v 50ke... no skús sa nad tým zamyslieť. To akože posledných 30 rokov čakal na teba? Jasné, že musíš urobiť nejaký kompromis a úplne najjednoduchšie je akceptovať, že má deti. Tento typ mužov je veľmi žiadaný...

@morpheuss no neviem či 50 ročný je veľmi žiadaný 😂 o chvíľu z neho bude uhundraný dedo. Česť výnimkám.

anonym_be7f9a
Včera o 17:59

@anonym_autor a to mas take stastie ze v 41 r si vies este aj vyberat?

anonym_be7f9a
Včera o 18:00
@anonym_7fd5f7

to co tammas napisane su hluposti ktore nikoho nezaujimaju, podstatne je iba slovo rovnocenneho, si nudna a obezna? hladaj si takeho, chces hladat tak hladaj takeho co tiez hlada a pise blbosti na koni. Nechapem naco take veci tu aj niekto pise. Podla napisaneho na ziadneho extra intelektuala nemas a bimbasov najdes aj v miestnej krcme.

@anonym_7fd5f7 🤣🤣🤣

morpheuss
Včera o 18:34
@anonym_46c272

@morpheuss Samozrejme že sú svojprávni. Ja ti len vysvetľujem, že drvivá väčšina mladých báb su so starými capmi len pre peniaze, pre nič iné. Ti chlapi si môžu klamať koľko len chcu. Všimni si, ze stari insolventni chudáci nikdy nemajú mladé milenky. Prečo asi?

@anonym_46c272 zlatko, ale starí insolvenení chudáci sú neatraktívni nielen pre mladšie ženy, ale aj pre tie staršie... koľko je tu na zoznamke tém, že hľadám staršieho insolventného chudáka? NULA... ani ženy v zrelšom veku o nich ani nezakopnú, lebo takí muži sú nesamostatní, neambiciózni, atď, atď, atď... veď sa len pozri sem, tu sa mladá slečna sťažuje, že jej partner je málo ambiciózny, pritom obidvaja majú 27 rokov:
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/malo-ambiciozny-partner/
Je ona zlatokopka, lebo chce ambicióznejšieho partnera??
Takéto ženy potom častejšie inklinujú k starším mužom, lebo u mladších jednoducho nenájdu to, čo hľadajú.... ženy jednoducho priťahujú muži, z ktorých cítia úspech, charizmu, sebavedomie, stabilitu, skúsenosti... či už sú mladšie, alebo staršie. Takže skutočne nevidím dôvod na to, aby sa 20 ročná pipka nemohla zamilovať do 50 ročného týpka. George Clooney ma 65 rokov, Leonardo Di Caprio má 51...netuším akého majú scvrknutého bimbasa, ale sú to atraktívni muži, po ktorých túžia aj 20-ročné pipky...

earlgrey
Včera o 18:46
@morpheuss

@anonym_46c272 zlatko, ale starí insolvenení chudáci sú neatraktívni nielen pre mladšie ženy, ale aj pre tie staršie... koľko je tu na zoznamke tém, že hľadám staršieho insolventného chudáka? NULA... ani ženy v zrelšom veku o nich ani nezakopnú, lebo takí muži sú nesamostatní, neambiciózni, atď, atď, atď... veď sa len pozri sem, tu sa mladá slečna sťažuje, že jej partner je málo ambiciózny, pritom obidvaja majú 27 rokov:

Takéto ženy potom častejšie inklinujú k starším mužom, lebo u mladších jednoducho nenájdu to, čo hľadajú.... ženy jednoducho priťahujú muži, z ktorých cítia úspech, charizmu, sebavedomie, stabilitu, skúsenosti... či už sú mladšie, alebo staršie. Takže skutočne nevidím dôvod na to, aby sa 20 ročná pipka nemohla zamilovať do 50 ročného týpka. George Clooney ma 65 rokov, Leonardo Di Caprio má 51...netuším akého majú scvrknutého bimbasa, ale sú to atraktívni muži, po ktorých túžia aj 20-ročné pipky...

@morpheuss Zlato! oni majú peniaze...😂😂😂 určite s nimi nie sú kvôli ambíciam 😂😂😂 a ja hlúpa si vybrala scvrknutého bimbasa...mohla som mať peňeži 😂😂😂😂

morpheuss
Včera o 18:53
@earlgrey

@morpheuss Zlato! oni majú peniaze...😂😂😂 určite s nimi nie sú kvôli ambíciam 😂😂😂 a ja hlúpa si vybrala scvrknutého bimbasa...mohla som mať peňeži 😂😂😂😂

@earlgrey zlato, obidvaja dobre vieme, čo tu ešte nebolo nahlas povedané... že tí starí so scvrknutými bimbasmi sú navyše aj úžasní v posteli 😂 😂 proste 30 rokov tréningu... 😂

midka
Včera o 19:06
@morpheuss

@morpheuss no hej a potom sa pred kamoskami hanbi, ze ma najstarsieho chlapa spomedzi nich, tak na spolocne akcie,, sa radsej vzdy vyhovori, ze nieco ma,,,,resp. ide bez neho,, ano mame take nieco v okoli,, ,,dotycny uz okrem povinneho farbenia vlasov,, chodi povinne aj do fitka,, lebo chlapi kamosiek maju lepsiu figuru,,, no hold 20 rokov neoklames-

morpheuss
Včera o 19:17
@midka

@morpheuss no hej a potom sa pred kamoskami hanbi, ze ma najstarsieho chlapa spomedzi nich, tak na spolocne akcie,, sa radsej vzdy vyhovori, ze nieco ma,,,,resp. ide bez neho,, ano mame take nieco v okoli,, ,,dotycny uz okrem povinneho farbenia vlasov,, chodi povinne aj do fitka,, lebo chlapi kamosiek maju lepsiu figuru,,, no hold 20 rokov neoklames-

@midka alebo sa za neho nehanbí, užívajú si život, cestujú, dovolenkujú, wellnessujú... zatiaľ čo kamošky majú doma mladého krásneho ožrana, čo jej nadáva... ale hlavne, že fajn vyzerajú, majú super figúru a nefarbia si ešte vlasy ❤
Akože, aby bolo jasné, ja nie som ten chlap.. len mi ten cirkus okolo starších, skúsenejších chlapov príde absurdný. Pritom každá z vás by takého chcela... len vám zrejme vadí konkurencia mladších pipiniek. Čo mimochodom nemusí, lebo s pipinkami je sex celkom slabota...