icon

Akých mužov preferujú ženy a prečo?

29. aug 2026

Dievčatá, ja to už nechápem. Som normálny muž, čo ma trosku zázemie, stabilnú prácu, športujem, niesom namakany, ale mam slušnú postavu. Mame jedného známeho, čo nikdy necvicil, ma denglavu postavu, je fakt ze nieje chudobný, ale nekupuje si ženy darcekmi, ma dar reči, zrejme kazdu nejako ukeca, asi vie zeny dobre namotat. on ma normálnu rodinu a ešte pretiahne každú na ktorú ukáže pomaly. Kde potom ženy chcú športovcov a slušných mužov? Ja nemám babu ani úspech u žien a pritom vyzerám lepsie

martinmmartin
29. aug 2026

@anonym_autor slusny =nudny= neprinesie nic do vztahu co si dotycna nedokaze vybavit sama
To nieje o vyzore ale o vidine buduceho zivota ze ci bude lepsi ako doteraz.

anonym_6f78be
29. aug 2026

Zeny nechcu sportovcov😀chcu muzov, pri ktorych sa citia žiadané, ženské a zaroven citia z muža testosterón a nie plačka.. je jedno ako vyzeras, u muza je ale ze uuuuplne jedno ako vyzera.. to je posledny atribut na ziskanie zeny.. u teenegeriek by si este s vyzorom pochodil😀

morpheuss
29. aug 2026

Ako keby som počul Ivana: Som aj pekný, aj múdry...

grimnir
29. aug 2026

Musí mať zlatú cicinu. Mať dve ciciny je vítaný bonus.

anonym_400c6d
29. aug 2026

@anonym_autor niekde je chyba

anonym_ac51ff
29. aug 2026

Neni dna, prisambohu neni dna

anonym_00c5fe
29. aug 2026
@anonym_638f1e

Zaklad je vlastnit byt za 300k, bez toho sa nepohnes.

@anonym_638f1e si ma predbehla, presne som to tu hned chcela dat 🤣
S tym ze dolezity bod je mat plat minimalne 1800 v cistom, alebo proste viac nez zena, lebo inak nie si dominantny vo vztahu.

anonym_a6ea3a
29. aug 2026
@morpheuss

Ako keby som počul Ivana: Som aj pekný, aj múdry...

@morpheuss " nechodíme sa k sebe Ivanko, chvástať sa neviem. "

anonym_4c4892
29. aug 2026

@anonym_autor ak nemas charizmu ako ten tvoj denglavy kamos, ktoremu zavidis a este ani nie si vtipny a si nudny, tak to budes mat tazke

anonym_0f4ed7
29. aug 2026

To je ale blba doba. V ziadnej teme nie je zmienka o iskre, ktora preskoci bez toho, aby ste jeden o druhom cokolvek vedeli. Kazdy vybera rozumom. Potom za chvilu rozchod. Co z majetku, vizaze, postavenia, ak nepreskocila iskra? U nas bola najprv iska, potom ostatne. Sme spolu 40 rokov a vsetko sme si nadobudli sami v manzelstve.

anonym_4c4892
29. aug 2026

@anonym_autor a mozno si len skaredy 😆

januska12323
29. aug 2026

No a okrem výzoru čo ponúkaš? Vieš dať žene pocit ochrany, bezpečia, vieš ju rozosmiať? Choď občas von s tým "kamošom" a uvidíš ako sa máš správať.

anonym_745b95
29. aug 2026

Keď máš charizmu ako odpadkový kôš, tak ti nepomôže ani cvičenie a slušné správanie.

anonym_779ddb
29. aug 2026

@anonym_autor
Ked som robil v Azii tam to bolo jednoducho formulovane ako 5 C
Cash, Car, Condo, Career and Credit card.🙂

jblheart
29. aug 2026

Som si myslel že podvody to už to vzdal a hľadal nejaké tabletky na potlačenie chuti vnucovať sa ženám... asi ich nezohnal 😂

petronelag
29. aug 2026

@anonym_autor Úspech u žien nezáleží od toho, či niekto športuje, ale ani porovnávať sa s niekým nie je k ničomu, dokonca to vyzerá ako závisť. Tam ide o kombináciu vzhľadu a povahových vlastností, niekedy aj financii, ktorými zaujme.

fadama
29. aug 2026
@anonym_00c5fe

@anonym_638f1e si ma predbehla, presne som to tu hned chcela dat 🤣
S tym ze dolezity bod je mat plat minimalne 1800 v cistom, alebo proste viac nez zena, lebo inak nie si dominantny vo vztahu.

@anonym_00c5fe 1800€ ? Veď to je smiešny plat, to ženy na takého ani nepozrú 😂😂

anonym_5feeb7
29. aug 2026

@anonym_autor mozno kamarat uspech iba predstiera...ale je to energii...no a samozrejme status...

anonym_89a0bb
29. aug 2026

hlavne nie takeho,co je na konovi a stazuje sa ... vyzor je jedna vec a povaha druha... chlap ma niecim zaujat ,vtipom,charizmou ... neda sa povedat - tento ano a tento nie...

rozculena
29. aug 2026
@jblheart

Som si myslel že podvody to už to vzdal a hľadal nejaké tabletky na potlačenie chuti vnucovať sa ženám... asi ich nezohnal 😂

@jblheart to nie je on

anonym_1d7ab1
29. aug 2026
@jblheart

@jblheart to je iny zufalec, je ich tu podobnych viac, co hladaju jednoduchy recept na uspech u zien. Kazdy den sa niektory z nich ozve

anonym_ad058d
29. aug 2026

@anonym_autor Quasimodov s tucnymi penazenkami, na oplatku si pre nich spravia kačacie pery a husacie pysky.

avicii18
Včera o 06:11

Ten dar reči je na nezaplatenie. Tiež som mal kámoša, úplne fádny čo sa týka vzhľadu, ale ako to ten vedel s babami...ani sme pivo nedopili už kamsi odchádzal s čašníčkou :D
Dar reči - cicina - prachy...asi v tomto poradí

zeldia
Včera o 15:09
@grimnir

Musí mať zlatú cicinu. Mať dve ciciny je vítaný bonus.

@grimnir veľká túžba mužov je to čo si napísal, veľká ale klamlivá.
Chlap, ktorý mal veľa zien (alebo to tvrdí) ma malého vtáka. Preto sa musel naučiť ukecavat a oblbovat, lebo každá s nim ide iba raz.

rozculena
Včera o 16:58
@zeldia

@grimnir veľká túžba mužov je to čo si napísal, veľká ale klamlivá.
Chlap, ktorý mal veľa zien (alebo to tvrdí) ma malého vtáka. Preto sa musel naučiť ukecavat a oblbovat, lebo každá s nim ide iba raz.

@zeldia Boris Kollár? Ale ten má prachy,ten kecať nemusí 😀