Čo môže rozvedená žena ponúknuť bezdetnému mužovi?
Ahojte.. Ma vobec co rozvedena 40tnicka s malymi detmi ponuknut bezdetnemu chlapovi? Aj ked sa to rozbehne, nebude vzdy hladat nejaku mladsiu, Bezdetnu, alebo s krajsim telom? A je vobec sanca a aka ze sa to rozbehne?
@anonym_bc23e4 pokial biologicky nema zaujem, nechodi za nou, nestara sa tak je to v poriadku. Ale robit toto pokial otca ma a zaujima sa a stara sa o dieta , nie je v poriadku.
@velor a to by aké dieťa preboha robilo, volať cudzieho uja ocko, ak by malo otca, ktorý sa stará?????
@anonym_bc23e4 to bz robilo take dieta ktore matka by viedla k tomu , aby si s dietatom rozvijal citovy a rodicovsky vztah a boli mu umoznene rodicovske privilegia
@velor v živote by som dieťa nenutila alebo neradila mu, aby niekoho volalo ocko....to musí prísť samé od dieťaťa, spontánne...tak ako to vyslovila moja dcérka po nejakej dobe.....
@velor v živote by som dieťa nenutila alebo neradila mu, aby niekoho volalo ocko....to musí prísť samé od dieťaťa, spontánne...tak ako to vyslovila moja dcérka po nejakej dobe.....
@anonym_bc23e4 ono to ta zena nemusi ani tomu dietatu rozpravat aby ho volalo ocko ale moze robit nepriamo take veci aby si to dieta snim budovalo viac rodicovsky vztah . Je ine ked otec nezije , alebo sa uplne vzdal rodiny ze sa nezaujima ze si nepyta dieta ze nechodi , ze nevola , ze sa uplne nestara a neriesi. Ale je ine ked to dieta rodica ma ktory sa zaujima , lebo su proste take zeny ktore tieto veci nepriamo robia aby sa ich partner choval ako otec alebo mu dovoluju sa chovat ako otec .
@anonym_bc23e4 ono to ta zena nemusi ani tomu dietatu rozpravat aby ho volalo ocko ale moze robit nepriamo take veci aby si to dieta snim budovalo viac rodicovsky vztah . Je ine ked otec nezije , alebo sa uplne vzdal rodiny ze sa nezaujima ze si nepyta dieta ze nechodi , ze nevola , ze sa uplne nestara a neriesi. Ale je ine ked to dieta rodica ma ktory sa zaujima , lebo su proste take zeny ktore tieto veci nepriamo robia aby sa ich partner choval ako otec alebo mu dovoluju sa chovat ako otec .
@velor môj snúbenec sa tomu veľmi moc potešil, a vyšla mu slza,keď to dcérka prvý krát vyslovila a ja som ostala v šoku a nevedela som, ako mám reagovať. Už ho tak volá 7 rokov a už aj vie, že nie je biologicky, no aj vie, že otec je ten, čo sa stará a zaujíma. Tak všetko je tak ako má byť. Spermie z toho biologického otca neurobilo otca....
@velor a pravdu povedať, skôr som ostala zlaknuta,keď dcérka ho nazvala otcom, lebo som sa začala báť, že čo ak sa rozideme???? Veď by som jej ublížila 🥲, no našťastie nám to klape úplne super a milujeme sa veľmi moc
Vie mu ponuknut lasku,teplo domova,seba.. preco by mala byt rozvedena zena s detmi na odpis?
@anonym_autor mas nizke sebavedomie. Ja osobne s dvomi detmi by som sa nikomu na krk nevesala. Potrebuju tvoje deti aby si k nim doviedla cudzieho cloveka? Potrebuje ten 40 rocny dve cudzie decka a prisposobovat sa im?
Keby sa toto pýtal chlap, tak by táto diskusia vyzerala dosť odlišne. Rozhodne by mu nikto nepovedal, že vie ponúknuť "teplo domova", seba, lásku 😁😁
@anonym_autor uprimne, ked pocuvam slobodných kolegov 35+, tak sa necudujem, ze slobodny chlap si najde zenu s dietatom. Ano su tam nejake obmedzenia ale na druhej strane vedia, ze ta zena mu vie dat zazemie, postarat sa o deti, lebo sa uz stara, spravidla tie rozumejsie maju svoje byvanie, auto, chodia do prace a dokazu koordinovať svoj zivot. Beru veci inak ako tie slobodne. Nemyslim si, ze je vhodne sa zamýšľať nad tym, co mozes dat ty. Zamysli sa, co tebe moze dat on. Veci treba nechat niekedy plynut a cas ukaze. Nikdy nemas istotu, aj ked si zoberies toho naj chlapa, co bude za 10 rokov. Utápat sa v tom, ze co sa moze stat, je v zivote len strata casu.
@anonym_autor prečo nám neodpovies na nič?
@anonym_autor prečo nám neodpovies na nič?
@anonym_dc4b5a no lebo sme na koniku, kde napisat ano, znamena to iste ako napisat nie, a zahadzu ta exkrementami. Mna zaujima iba nazor, a ten si vytvaram.
Málokto chce ženu s deckom na krku
@anonym_1bf30b to nie je pravda aj s viacerými deťmi si vie žena nájsť partnera
urcite je daleko viac muzov co vezmu zenu s detmi ako ked je to opacne ze zena muza s detmi , aspon podla mojich skusenosti a okolia to tak vnimam. To ze ma mladsia krajsie telo neznamena ze aj ty ako 40tnicka po 2 detoch nemozes mat tiez pekne telo , len to stoji dake usilie. Co by si mu mohla ponuknut ? Ziadny Chaos do zivota vrieskanie, hadanie sa o blbostiach, ale spolupracu a podporu pri dosahovani jeho cieloch , pestry sexualny zivot ,
Ja osobne muzmi tak trochu pohrdam. Su to jednoduchsie bytosti, ktorym staci mladost a krasa zeny.
@anonym_f8b331 áno. Hlavne tí, ktorí si tu jednu krásnu a mladú vzali, a po x rokoch ju nutne potrebujú vymeniť za novší model, len sa zabudli pozrieť do zrkadla a na účet 😎
@anonym_autor to že ak je málo atraktívny tak bude rád že je s ním tlstá rozvedená, lebo mladé by ho nechceli. Darmo by on chcel, ale na to nemá, tak buď zníži latku alebo bude bez ženy.
Cudzích faganov

@anonym_bc23e4 pokial biologicky nema zaujem, nechodi za nou, nestara sa tak je to v poriadku. Ale robit toto pokial otca ma a zaujima sa a stara sa o dieta , nie je v poriadku.
@velor odmietol nás, tak som ho nezapisala ani do rodného listu, nechcela som od neho ani euro, nech ide do riti. Som šťastná, že nemusím o dcéru bojovať kvôli pár euro mesačne. Je len moja. Dcéra už vie o všetkom, kedze má 12 a už by ho ani nikdy neprijala