Čo si na chlapovi všímať? Tipy na red flags
Ahojte, keď vstupujete do vzťahu, čo sú pre vás také red flags, ktoré vás na chlapovi varujú, že niečo nie je v poriadku? Tým nemyslím zhnitý chrup alebo arogantné správanie ku čašníkovi, skôr niečo menej nápadné, pri čom ale nadobudnete dojem, že ten chlap nie je s vami kompatibilný. Čo považujete za situácie, kedy sa dá dobre otestovať mužov charakter? Nemyslím tým narodenie dieťaťa alebo spoločné bývanie, skôr niečo v počiatočných štádiách vzťahu.
@qrstxyz hlavne keď počujem ," som kresťan" tak mám husiu kožu z toho. Má to byť akože jedna z kladných vlastností, aj keď síce neviem prečo, ale dotyčný to väčšinou spomína preto, aby dal na vedomie, že je lepší, a kvalitnejší človek ako nekresťan. Keď ešte je to tichý, slušný kresťan, tak to je absolútna stopka. 🤮
@unterwasserman Neboj sa, aj Fiat Multipla si pár ľudí kúpilo.
@thirstymonk by ma zaujímalo ako to mohlo dizajnéra napadnúť. Či to nemal byť len žart. Ešte aj vysávač je od toho krajší.
Ak nepocitam take tie ocividne problemy, tak medzi nenapadnejsie red flagy zaradujem toto:
- ak sa chce stretavat len pocas pracovnych dni, alebo po praci (zenaty, zadany, nepriznane deti)
- ak dava prehnane komplimenty - ci uz intenzitou, alebo frekvenciou (namotavac)
- ak ide vzdy s platením napoly a ani raz za viacero schodzok sa sam iniciativne neponukne, ze zaplati on (drzgros)
- ak zacne uz na prvom rande rozoberat sex (k tomu viac netreba)
- ak sa chce stretavat len u mna a nikdy nie u seba (zije u mamky v detskej izbe, alebo je lenivy si doma upratat, pripadne zenaty)
- ak ma doma pripravenu zasobu zubnych kefiek pre navstevy (tiez netreba vysvetlovat)
- ak sa ma vzdy do podrobna vypytuje, co som robila, ked som nebola s nim, kde som bola a s kym (ziarlivec, potreba kontrolovat)
- ak ma zacne presviedcat, aby sme sli bez kondomu aj ked mu poviem, ze mam HAK vysadenu (nezodpovedny sebec)
- ak robi tajnosti ohladom prveho rande - co budeme robit, kam pojdeme a tak
@qrstxyz bože môj....keď sa mi chlap páči tak nič neriešim....spoznavanim prídeš na to,či ste si sadli,nie?To co je za novú módu toto riešiť od iných ludi na nete?Choré toto.

okrem vyssie uvedeneho, u mna je to aj, ak hned od zaciatku neustale pise a vola, naozaj x-krat denne, a neda vydychnut. Ma obrovske mnozstvo komplimentov, stale a dokola. Love bombing jak vysity. A dalsi red flag je, ked ma hned od zaciatku problem s nejakou castou vzhladu (napr. ten vystrih je prilis hlboky, vlasy by si mohla mat trocha tmavsie, na fotke vyzeras stihlejsie, mohla by si si kupit take a onake nohavice, atd)
@anonym_91570e Presne takého som mala, našťastie som sa včas spamätala. Denne 10 x volanie do práce, a ešte sa urazil, keď som mu povedala, že sa mi to nehodí. A prečo mám vlasy v cope. A prečo mám vlasy nakulmované, keď jemu sa páčia rovné. Prečo jem o piatej, keď som bola o 12.00 na obede, že ani zvieratká v prírode nemajú
jedlo každý deň. Keď som mu doniesla môj domáci džem, celý ho zožral, ale že mu vôbec nechutil, lebo vrchnák od džemu smrdel po zaváraných uharkoch :::DDDD Vrchnáky na džemy dávam zásadne nové.. Ostatné som už zabudla, ale vôbec sa nečudujem jeho žene, že sa s ním rozviedla, aj na ňu neustále nadával.