icon

Čo si na chlapovi všímať? Tipy na red flags

qrstxyz
Dnes o 10:29

Ahojte, keď vstupujete do vzťahu, čo sú pre vás také red flags, ktoré vás na chlapovi varujú, že niečo nie je v poriadku? Tým nemyslím zhnitý chrup alebo arogantné správanie ku čašníkovi, skôr niečo menej nápadné, pri čom ale nadobudnete dojem, že ten chlap nie je s vami kompatibilný. Čo považujete za situácie, kedy sa dá dobre otestovať mužov charakter? Nemyslím tým narodenie dieťaťa alebo spoločné bývanie, skôr niečo v počiatočných štádiách vzťahu.

Strana
z2
morpheuss
•
Dnes o 10:30

veľa sa sťažuje... negatívne sa vyjadruje o ľuďoch... (vrátane bývalých)

anonym_d787f7
•
Dnes o 10:33

... či má umyté uši 😃

anonym_fec2dd
•
Dnes o 10:34

sebeckost, lakomost, ocumovanie inych, emocionalna nezrelost, vseobecne nerozhladenost, je toho dost, cosi musis vsimat, aby si si vybrala spravne

anonym_b074b0
•
Dnes o 10:35

Časté používanie vulgarizmov. Nemyslím keď je človek oprávnene rozčúlený za niečo, ale keď niekto v beznej komunikácii používa vulgarizmy

anonym_092ae9
•
Dnes o 10:36

Okrem ineho dost napovie, ako sa sprava pri soferovani a ako rozprava o ex.

unterwasserman
•
Dnes o 10:38

@qrstxyz mne stačí že len existujem a ženy sú zhnusené. Ja sám som veľký Red Flag.

anonym_9696be
•
Dnes o 10:50
@unterwasserman

@qrstxyz mne stačí že len existujem a ženy sú zhnusené. Ja sám som veľký Red Flag.

@unterwasserman Vitaj spat unbeholfen, ti to tentokrat trvalo. 🙂

anonym_2e52f1
•
Dnes o 11:24

@qrstxyz zeny maju prirodzenu intuiciu ktoru velmi radi zadupavaju pod zem s myslienkou ze sa im to iba zda a ze prehanaju. Intuicia je ticha no pravdiva.

tetapetra
•
Dnes o 11:29
@morpheuss

veľa sa sťažuje... negatívne sa vyjadruje o ľuďoch... (vrátane bývalých)

@qrstxyz ako píše @morpheuss, neznášam to. a ešte keď používa veľmi kvetnaty slovník.

anonym_d4be7e
•
Dnes o 11:49
@anonym_092ae9

@anonym_092ae9 ja strašne nadávam za volantom, a potom vyjdem z auta ako úplne iný človek. Často počúvam, že som empatická a milá osoba, ktorej nik neverí ani to, že občas okríknem deti. Takže za mňa toto nie je ukazovateľ 😂🙏.

anonym_17ead3
•
Dnes o 11:59

ohováranie ex, neustále rozprávanie o ich problémoch s ex, nadávanie.

biba_18
•
Dnes o 12:02
@anonym_092ae9

@anonym_092ae9 čo konkrétne pri šoférovaní?

anonym_19be91
•
Dnes o 12:07

Ako sa sprava k rodičom, k mame, ako sa jeho otec sprava k mame.. ako sa sprava k zvieratám, detom, napr. k casnicke, ako sa sprava ked je opity.. je toho veľa. Ja som na zaciatku vztahu naschval rozbila pohar, chcela som vedieť, ako sa zachová, kedze moj otec by po mne zacal hulakat ze som neschopná krava, ktorej vsetko pada.. tak som chcela vedieť, ako sa zachova on. A vystavovala som ho roznym takým situaciam.. nastastie sa vzdy zachoval inak ako moj otec

anonym_cdee7c
•
Dnes o 12:14
@anonym_19be91

Ako sa sprava k rodičom, k mame, ako sa jeho otec sprava k mame.. ako sa sprava k zvieratám, detom, napr. k casnicke, ako sa sprava ked je opity.. je toho veľa. Ja som na zaciatku vztahu naschval rozbila pohar, chcela som vedieť, ako sa zachová, kedze moj otec by po mne zacal hulakat ze som neschopná krava, ktorej vsetko pada.. tak som chcela vedieť, ako sa zachova on. A vystavovala som ho roznym takým situaciam.. nastastie sa vzdy zachoval inak ako moj otec

@anonym_19be91 aj on si ťa takto "nenápadne" testoval? Keby áno, nebol by to "red flag"?

anonym_be8bbb
•
Dnes o 12:20
@anonym_19be91

@anonym_19be91 moj chlap sa spraval hrozne, ked mal vypite. vlastne aj to ako pil bolo hrozne. vsetci kamarati ma odhovarali, ze je suknickar a bitkar a ze len aby som neplakala ked bude behat za zenami a ma bit. a ked som ho spoznala, vsetko bolo inak. nikdy predtym za zenami nebehal, ale zeny behali za nim (videla som na vlastne oci), ani bitkar nebol ked do neho nezaparali. je velmi tichy a introvert, tak ludia maju tendenciu do neho rypat a domnievaju sa, ze tym ze je tichy tak je slaboch. a teraz uz kvoli mne takmer vobec nepije. sme spolu 20 rokov a keby dam na nejake red flagy, pridem o skveleho chlapa, co ma na rukach nosi a urobi vsetko, co mi na ociach vidi.

mareka49
•
Dnes o 12:24

Ohovára. Veľa hovorí o druhých ľuďoch

qrstxyz
autor
•
Dnes o 12:50
@anonym_cdee7c

@anonym_19be91 aj on si ťa takto "nenápadne" testoval? Keby áno, nebol by to "red flag"?

@anonym_cdee7c nie, veď aj nech chlap pozoruje 😂 obaja by sa mali pooťukávať navzájom

anonym_092ae9
•
Dnes o 12:54
@biba_18

@anonym_092ae9 čo konkrétne pri šoférovaní?

@biba_18 nemyslim tym opravnene si zanadavat, vsak to v aute robime viaceri. Ale arogantny cholerik, ktoreho rozhodi cokolvek na ceste, bezne veci a situacie ako cervena na semafore, auto z ineho okresu, starenka na prechode apod. Zazila som to a najskor ma to len sokovalo, ale neskor sa takto dotycny spraval aj pri hadke. Mala som dat hned na svoju intuiciu, ze takto sa spravat nie je v pohode.

biba_18
•
Dnes o 13:14
@anonym_092ae9

@biba_18 nemyslim tym opravnene si zanadavat, vsak to v aute robime viaceri. Ale arogantny cholerik, ktoreho rozhodi cokolvek na ceste, bezne veci a situacie ako cervena na semafore, auto z ineho okresu, starenka na prechode apod. Zazila som to a najskor ma to len sokovalo, ale neskor sa takto dotycny spraval aj pri hadke. Mala som dat hned na svoju intuiciu, ze takto sa spravat nie je v pohode.

@anonym_092ae9 aha. no, preto sa pýtam…

ameixa
•
Dnes o 13:34

@qrstxyz a co green flags? som jedina, komu taha oci ten vyraz red f.? 😄

ameixa
•
Dnes o 13:36
@anonym_9696be

@unterwasserman Vitaj spat unbeholfen, ti to tentokrat trvalo. 🙂

@anonym_9696be kolko nickov si este vytvori? len ich blokujem 😄

anonym_91570e
•
Dnes o 14:17

okrem vyssie uvedeneho, u mna je to aj, ak hned od zaciatku neustale pise a vola, naozaj x-krat denne, a neda vydychnut. Ma obrovske mnozstvo komplimentov, stale a dokola. Love bombing jak vysity. A dalsi red flag je, ked ma hned od zaciatku problem s nejakou castou vzhladu (napr. ten vystrih je prilis hlboky, vlasy by si mohla mat trocha tmavsie, na fotke vyzeras stihlejsie, mohla by si si kupit take a onake nohavice, atd)

anonym_91570e
•
Dnes o 14:20
@ameixa

@ameixa green flag je pre mna napr. ked mi podrzi dvere, ked nenadava na svoju ex (avsak veta typu "zostali sme kamarati" je pre mna red flag 😀 ), hovori uctivo o rodicoch, zil nejaku dobu sam a vie sa komplet o seba postarat, ma pracu, ktora ho dokaze uzivit+ nieco naviac, atd, je ich tiez dost 🙂

betulinka1
•
Dnes o 14:35

@qrstxyz nie uplne klasicke red fl. ale ja co mam pocestovane kade tade po svete, mam muza, ktory bol max. v Chorvatsku a v Grecku. Na zaciatku vztahu som to nejako neriesila, ze stale hovoril o krajinách, kde ani nebol negativne. A teraz mozem vyberat dovolenku s nim max. do IT, lebo….. je to dost obmedzujúce pre mna. Ale uz zacnem cestovat viac so synom po krajinách, ktore muz nechce vidiet a vlastne nevie vysvetlit preco. S tym ale suvisi určitá obmedzenosť v jeho mysleni a spoznávaní novych veci. Nerobi to z neho zlého muza ale mna to vnutorne obmedzuje, lebo zase mam rada spoznávanie novych krajín a ludi, celkovo novych veci co zivot ponuka.

inzulin
•
Dnes o 14:37
@ameixa

@ameixa Amerikanizácia beží na Slovensku v plnom prúde. Nepomôžem si.

domkakvet
•
Dnes o 14:58

@qrstxyz nadava na byvalu, nenapadne ta zhadzuje, chce ti akoze poradit v malickostiach, iba jeho nazor je ten spravny, pred tym mal 50 sexualnych partneriek, chce byvat v rodicovskom dome, je tichy, jeho rodicia ta nemusia, klame, je zavisly, mal dlhodoby vztah, ktory sa ukoncil z podivnych pricin, je zgrlos,

qrstxyz
autor
•
Dnes o 15:06
@domkakvet

@qrstxyz nadava na byvalu, nenapadne ta zhadzuje, chce ti akoze poradit v malickostiach, iba jeho nazor je ten spravny, pred tym mal 50 sexualnych partneriek, chce byvat v rodicovskom dome, je tichy, jeho rodicia ta nemusia, klame, je zavisly, mal dlhodoby vztah, ktory sa ukoncil z podivnych pricin, je zgrlos,

@domkakvet a čo považuješ za podivné príčiny?

domkakvet
•
Dnes o 15:37
@qrstxyz

@domkakvet a čo považuješ za podivné príčiny?

@qrstxyz napriklad uvedenie nejakeho dovodu, ktory musel byt jasny uz v zaciatkoch a nie po desiatich rokoch, potom, ze bola divna, narusena, ze podviedla ona jeho, aj to moze byt, ale malo pravdepodobne.

thirstymonk
•
Dnes o 16:39
@unterwasserman

@unterwasserman Neboj sa, aj Fiat Multipla si pár ľudí kúpilo.

thirstymonk
•
Dnes o 16:40
@ameixa

@ameixa Nie, aj pre mňa je red flag, keď niekto povie red flag :D

Strana
z2