Čo to malo znamenať?
Spoznala som muža o dva roky staršieho na zoznamke menom Badoo. Stretli sme sa a všetko prebiehalo v poriadku. Keď som prišla domov, písal mi, že mu so mnou bolo úžasne a samé také reči. Napísal mi, že sa môžeme ešte stretnúť.
O nejaký čas sme sa teda znovu stretli, ale po celý čas vyzeral veľmi „zdrvene“, alebo ako to mám opísať? Akoby ani nechcel byť so mnou vonku. Strašne rozmýšľal nad každou odpoveďou a keď som sa ho spýtala, čo mu je, jeho odpoveď bola: „Je mi to ľúto, ale mne sa nepáčiš. Stretol som sa s tebou len preto, že mi ťa bolo ľúto.“ Spýtala som sa ho, že: ,,Ľúto kvôli čomu?" Na to nevedel odpovedať.
Tak za prvé – ja som ho o stretnutie neprosila, on sám navrhol, že sa môžeme stretnúť, a samozrejme aj druhé stretnutie (dokonca on cestoval za mnou). Toto som naozaj nepochopila a odniesla som si z toho len veľmi zlý pocit. Čo malo toto znamenať? :D
@simonbrk tam su sami degesi co si chcu len suchnut za kavu a ked nic tak si vymyslaju chujoviny
Ja som taká stará duša, mňa by si dokázala zbaliť už len na to, že píšeš gramaticky správne a ma to hlavu a pätu 🙂 nikdy som nepovažovala výzor za extra dôležitý, podstatne bolo, že sme mali” o čom” a cítila som sa v pohode. Verím, že lásku nájdeš skoro.
@reanda To mám byť zavretá doma zatiaľ, kým sa nezmením? 🤔 Ja som touto diskusiou nechcela riešiť svoj výzor, ale to, čo sa mi stalo. Dobre vedel ten chlap, že ako vyzerám, ale on napriek tomu prišiel a oblboval ma.
@simonbrk Ja som v soku,co ti tu pisu. Pozrela som tvoju fotku a si krasna zena. Normalne som nechapala,o com pisu. Ani postavu nemas zlu. Boze nemusi byt kazdy s mierami modelky. Vyjadruju sa tu o tebe akoby si bola morbidne obezna. Nenechaj sa zneistit a ver si.
no lol to musel byt totalny cvok, co si potom spravila? mne keby toto holka spravi tak jej asi nejak nalozim a bloknem (a to ja robim naozaj vynimocne). Zarucujem ti ze toto normalny clovek nerobi ani nahodou. Podla mna si liecil svoje komplexy. Chory blazen.
@simonbrk Ja som v soku,co ti tu pisu. Pozrela som tvoju fotku a si krasna zena. Normalne som nechapala,o com pisu. Ani postavu nemas zlu. Boze nemusi byt kazdy s mierami modelky. Vyjadruju sa tu o tebe akoby si bola morbidne obezna. Nenechaj sa zneistit a ver si.
@marca12 kto jej co pise, z coho si v soku? ved ona sama o sebe pise, ze je tucna a ze ma otrasne vlasy.. a uz neviem, ci v tejto, alebo susednej teme, zhadzuje zeny, co su pribrate kvoli liekom, ze su to len vyhovorky a ze sa nepribera z liekov, ale z prezierania.. takze to su jej vlastne nazory, ktore si o sebe ona mysli.. a ze poriadni muzi ju balili, ked mala o 30 kil menej, teraz je odkazana na 50 rocnych pupkacov.. to nie je nieco, co jej pisu ini.. ONA SAMA si to mysli a teda zrejme nielen o sebe, ale aj o inych zenach s nadvahou..
@anonym_f8cf2f Ešte k tomu anonym, aby sme náhodou nevideli jeho/jej tvár. :D
@simonbrk prosím ťa nič si z toho nerob ak ešte trošku schudneš budeš kočka na lusk😊 ako keby si nepoznala koňa že tu je len dokonalosť sama.A chceli by sme vidieť tie krasotinky čo tu píšu tie hanlive komentáre na tvoju adresu.Možno by sme sa vélmi prekvapili kto je na druhej strane 😁
@marca12 kto jej co pise, z coho si v soku? ved ona sama o sebe pise, ze je tucna a ze ma otrasne vlasy.. a uz neviem, ci v tejto, alebo susednej teme, zhadzuje zeny, co su pribrate kvoli liekom, ze su to len vyhovorky a ze sa nepribera z liekov, ale z prezierania.. takze to su jej vlastne nazory, ktore si o sebe ona mysli.. a ze poriadni muzi ju balili, ked mala o 30 kil menej, teraz je odkazana na 50 rocnych pupkacov.. to nie je nieco, co jej pisu ini.. ONA SAMA si to mysli a teda zrejme nielen o sebe, ale aj o inych zenach s nadvahou..
@reanda Ja nikoho nezhadzujem. :/ Len som napísala to, ako to je. Väčšina žien sa vyhovára na lieky, ale z liekov ako takých sa nepriberá. To nám hovorila psychológička na posedení. Čiže to je fakt... a aj to je pravda, že keď som mala o 30kg menej, tak mi písali chlapi v mojom veku. Dosť sa to zmenilo.

@cyberk Ja to veľmi dobre viem. Boli časy, keď som mala cez 40 až 45kg, a vlastné dlhé vlasy. Zmenilo sa to tým, že som behala po nemocniciach. Chcem to zmeniť, ale nie je to úplne jednoduché. Vždy začnem, vzdám to, začnem, vzdám to. :/ Trochu tá odhodlanosť kolíše.
@simonbrk verim ze to zvladnes, znies ako rozumna holka, tak drzim palce!