Čo to malo znamenať?
Spoznala som muža o dva roky staršieho na zoznamke menom Badoo. Stretli sme sa a všetko prebiehalo v poriadku. Keď som prišla domov, písal mi, že mu so mnou bolo úžasne a samé také reči. Napísal mi, že sa môžeme ešte stretnúť.
O nejaký čas sme sa teda znovu stretli, ale po celý čas vyzeral veľmi „zdrvene“, alebo ako to mám opísať? Akoby ani nechcel byť so mnou vonku. Strašne rozmýšľal nad každou odpoveďou a keď som sa ho spýtala, čo mu je, jeho odpoveď bola: „Je mi to ľúto, ale mne sa nepáčiš. Stretol som sa s tebou len preto, že mi ťa bolo ľúto.“ Spýtala som sa ho, že: ,,Ľúto kvôli čomu?" Na to nevedel odpovedať.
Tak za prvé – ja som ho o stretnutie neprosila, on sám navrhol, že sa môžeme stretnúť, a samozrejme aj druhé stretnutie (dokonca on cestoval za mnou). Toto som naozaj nepochopila a odniesla som si z toho len veľmi zlý pocit. Čo malo toto znamenať? :D
@simonbrk tam su sami degesi co si chcu len suchnut za kavu a ked nic tak si vymyslaju chujoviny
Ja som taká stará duša, mňa by si dokázala zbaliť už len na to, že píšeš gramaticky správne a ma to hlavu a pätu 🙂 nikdy som nepovažovala výzor za extra dôležitý, podstatne bolo, že sme mali” o čom” a cítila som sa v pohode. Verím, že lásku nájdeš skoro.

@cyberk Ja to veľmi dobre viem. Boli časy, keď som mala cez 40 až 45kg, a vlastné dlhé vlasy. Zmenilo sa to tým, že som behala po nemocniciach. Chcem to zmeniť, ale nie je to úplne jednoduché. Vždy začnem, vzdám to, začnem, vzdám to. :/ Trochu tá odhodlanosť kolíše.
@simonbrk verim ze to zvladnes, znies ako rozumna holka, tak drzim palce!