Čo vás najviac zraní po neúspešnom rande?
ahojte. Ak by ste sli 3 dni po sebe na rovnake rande s troma chlapmi. Prve rande s chlapom o ktorom viete od zaciatku ze je zenaty a idete tam preto ze sa vam paci, druhy den s chlapom s ktorym si rozumiete ale zasa byva velmi daleko na vztah, a treti den s uzasnym borcom ktoremu sa zial nepacite vy. Vsetky rande dopadnu vlastne neuspechom, ale ktore z tych stretnuti by vas najviac mrzelo? resp. zranil ich neuspesny koniec?
Na prvé dve by som určite ani nešla, strata času, ale veľmi teoreticky, keď si to predstavím, tak tretie, to by asi zabolelo moje ego… ale zase sa tu po jednom rande nebavíme o nejakom rúcaní sa, len by ma to zamrzelo
Ale otazka by mala zniet, kolko rokov ma zena. Ak 20 tak zvazujem kvalitny sex s prvym a mozno kamaratstvo s druhym - inac ma randenie nezaujima, ak okolo 30 tak si uz hladam manzela a beriem druheho a zvazujem ci mam nato sa "pustit" do tretieho, ak 40-50 tak riesim len druheho a ak mi na nom zalezi sa prestahujem lebo netuzim ostat sama.
Z tychto ani jedno, lebo ani jedno by sa neuskutocnilo 🙂 so zenatym chlapom by som na rande nesla, s druhym by som nesla, lebo je to strata casu, v mojom pripade mam v meste xy pracu, zazemie, byvanie a stahovanie neprichadza do uvahy, tak na co a s chlapom, ktoremu sa nepacim, by som nesla, jemu zvysovat ego netreba a mne by to nepomohlo, ze sa mu nepacim a ako sa poznam riesila by som, ze preco 🙂. Cize vlastne ak by som musela odpovedat, tak asi to tretie. Lebo ego.
@anonym_autor keby mám 17r. , tak to tretie 😁😭😁, keby mám 40r. tak to druhé.... ženáča ťažko.... ty budeš nejaká malá mrška 👉👉👉
So ženatým by som nešla na rande ani keby som mala pocit, že je to láska môjho života. Je to proti hodnotám normálneho človeka.
Druhý - čo znamená diaľka? Medzi mnou a druhým mužom bolo na začiatku vyše 200 km, ale cítila som, že je to moja spriaznená duša. Takže diaľka fakt nie je prekážka, ak je to ono.
Tretí - tak toto by ma nijak neranilo. Mám sa rada, mám nejaké sebavedomie, takže sa ma nemôže dotknúť to, že sa niekomu nepáčim. Tak ako ani mne sa nepáči každý chlap, či už fyzicky alebo mentálne.
Prečo by som išla na rande so ženatým, s mužom z ďaleka a s mužom, čo sa mu nepáčim? Čo nemám čo robiť a potrebujem si vyplniť čas?
Povedala by som si ze škoda tých premrhanych troch dni.. vlastne iba dvoch. So ženatým by som na rande nešla. Ake keďže som hnusoba tak išla a pozvala by som.aj jeho ženu aby vedela co ma doma
@anonym_autor ďaleko na vzťah? Koľko 500 km? Ak si sadnete, nie je to veľa. Ak stojí za to, pôjde za tebou aj na Mars... ja som za svojou 250 km na víkend a späť asi rok a sme spolu už 28 rokov....
Ale s tromi chlapmi za sebou? Huuuuu! Ako orloj, jeden za druhým, poďme poďme poďme... ejha...
V prvom rade by si si mala utriediť svoju hlavu a nie vyberať si chlapov ako cukríky.. aká zúfalá si, keď ideš na “rande” tri dni po sebe, s troma cudzími chlapmi? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️

@anonym_autor v prvom rade si poloz otazku, preco chodis na rande so zenatym muzom... v ostatnom plati, aky dosiel taku nasiel.... co by ma zamrzelo? mrhanie vlastnym casom, ved neslo o svadbu ale hodinove stretnutie...