icon

Dejú sa niečo s mužmi?

24. jan 2026

Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.

anonym_2e1d8a
24. jan 2026

Nakoniec to bude tak, že reálny záujem o zoznámenie sa (a najmä čas) budú mať len tí, ktorí nie sú (zámerne) na žiadnych sociálnych sieťach... Na hľadanie, spoznávanie sa a akýkoľvek vzťah totiž treba investovať čas.

terezia74
24. jan 2026

@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli

anonym_58fc94
24. jan 2026
@terezia74

@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli

@terezia74 ze mas 100 kilo a neatraktivna znamena dobrovolne sama?

terezia74
24. jan 2026
@anonym_58fc94

@anonym_58fc94 skoro si trafil/a, mám 112 💋

anonym_58fc94
24. jan 2026
@terezia74

@anonym_58fc94 skoro si trafil/a, mám 112 💋

@terezia74 to je uz tak davno co sme sa videli naposledy?

bludna
24. jan 2026

@anonym_autor Fuha, mozem sa spytat kde takychto stretavas? Ja som za poslednych 5 rokov randila s viacerymi a nemala som tento problem. Mne najviac vyhovoval tinder, tam uz rovno z fotiek a profilu vies velmi dobre vyfiltrovat.

jblheart
24. jan 2026

@anonym_autor Takže si bola odmietnutá niekým kto preferuje byť sám a dlhší čas sa ti nedarí sa s niekým zoznámiť a kvôli tomu sa musí niečo diať z mužmi ? Zaujímavé.

anonym_114908
24. jan 2026

@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.

anonym_4bfe11
24. jan 2026

zas netreba nakydat na vsetkych muzov ako takych len preto, ze si sa tym, co si ich stretla, nepacila

anonym_354a9f
24. jan 2026
@anonym_114908

@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.

Možno po 50tke dojde aj autorka k rozumu a bude si samu seba vážiť a nebude odkázaná na prešedivelých pánov hľadajúcich slúžku zdarma na zoznamkách. Všetci jej držíme palce.✊

anonym_c93910
24. jan 2026

Je to veľmi zaujímavá téma. Ja z pohľadu muža mám ten istý problém. Tiež mám medzi 30 a 40. Nájsť si ženu je veľmi ťažké. Dokážem mať priemerne jeden pokus za rok. Veľa nezadaných žien sa v mojom okolí nevyskytuje. A komunikácia so ženami v mojom veku, napríklad vo vlaku, je zložitá. Ako keby nechceli komunikovať. S dôchodkyňami je to jednoduchšie.

anonym_11a253
24. jan 2026
@anonym_58fc94

@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil

anonym_58fc94
24. jan 2026
@anonym_11a253

@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil

@anonym_11a253 a ty urcite ten isty pripad ako ona.

anonym_11a253
25. jan 2026
@anonym_58fc94

@anonym_11a253 a ty urcite ten isty pripad ako ona.

@anonym_58fc94 Dovoľ mi sa zasmiať, blbeček 😅😅

procrastique
25. jan 2026

Ja poznám kvantum kvalitných, šikovných, vzdelaných, pekných a úspešných mužov. Problém je, že majú na saláme ženy.
Rovnako ako poznám xy kvalitných, vzdelaných, šikovných, krásnych, úspešných, láskavých a milých žien, ktoré majú mužov na saláme :D

anonym_58fc94
25. jan 2026
@anonym_11a253

@anonym_58fc94 Dovoľ mi sa zasmiať, blbeček 😅😅

@anonym_11a253 cize este horsi pripad

anonym_11a253
25. jan 2026
@anonym_58fc94

@anonym_11a253 cize este horsi pripad

@anonym_58fc94 🤣🤣

anonym_6028de
25. jan 2026

Odkial si? Moj synovec zlaty chalan 32 a neviem si najst normalne dievca

anonym_6028de
25. jan 2026

Synovec nechodi na zoznamky, chodi do prace, nema stastie na normalne slusne dievca.

jblheart
25. jan 2026
@anonym_6028de

Synovec nechodi na zoznamky, chodi do prace, nema stastie na normalne slusne dievca.

@anonym_6028de Tak mu založ diskusiu na MK. Daj tam jeho fotky.. opíš jeho vlastnosti atď. Určite dostaneš nejakú odozvu a synovec sa určite poteší tomu. 😂

anonym_23c40f
25. jan 2026
@jblheart

@anonym_6028de Tak mu založ diskusiu na MK. Daj tam jeho fotky.. opíš jeho vlastnosti atď. Určite dostaneš nejakú odozvu a synovec sa určite poteší tomu. 😂

@jblheart poteší sa akurát tak kope hejtu

dominikamacakova
25. jan 2026
@anonym_876591

Preco sa casto v kombinacii so slipami muzov hovori obsrate? Mam muza, a teda nema obsrate slipy. Ci to sa len tak vravi, ze muzi maju obsrate slipy? Ale o zenach som este necitala obsrate gatky.

@anonym_876591 😂😂😅 tomuto sa hovorí filozofická úvaha

anonym_6028de
25. jan 2026
@jblheart

@jblheart by ma zahlusil 🤣

hankm
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_8bba7b su aj normalni (poznam ich dost), mozno ostavaju radsej dobrovolne single prave kvoli takymto nazorom

@anonym_autor mas recht Mařenko, mas recht. A zaujimave je, ze ked je po 30 single zena, je emancipovana, nebude si nikoho vesiat na krk, ... atd. Ak muz, je to stratena existencia. *netvrdim, ze taky jedinci nie su, na oboch stranach rieky. Ale teda moj nazor je irelevantny, kedze nie je objektivny, som single muz, 40+- 😁 ale aspon viem vyjadrit myslienku suvislou vetou, rozvitou! 😁 a red flag, poznam MK 😉

anonym_c0f8a9
25. jan 2026
@bludna

@anonym_autor Fuha, mozem sa spytat kde takychto stretavas? Ja som za poslednych 5 rokov randila s viacerymi a nemala som tento problem. Mne najviac vyhovoval tinder, tam uz rovno z fotiek a profilu vies velmi dobre vyfiltrovat.

@bludna podla coho? Ake foto, typi fotiek su/pre teba tie, na zaklade ktorych si vyhodnotila, ze muz je "normalny".

jimbean
26. jan 2026

Zoznamovanie je aj o nahode. Niekedy prides a o 2 tyzdne sa zoznamis, niekedy si pockas pol roka. Je to ako s dovolenkami. Pri first minute mas najvacsi vyber. Cim mladsi vek pri zoznamovani, tym je najvacsi vyber partnerov. S rastucim vekom sa to utrasie, pocet volnych a schopnych ubuda a vyber je coraz mensi a horsi. Cim dlhsie cakas, ci dokonca chces last minute (dostat co najviac s najmensou namahou), moze sa stat, ze sa vsetko vybukuje a ziaden super last minute v ponuke nebude.

jozefio
Autor odpoveď zmazal
kabyko
26. jan 2026

Tak si vo veku 30+.. Veľká časť schopných mužov svoju ženu a deti už má. A ti co ostali sú sami z nejakého dôvodu. Vrátane žien. Časť z nich su dlhodobo single ľudia, ktorí majú svoje návyky, svoj život a fakt nemajú skoro žiadny záujem robiť kompromisy kvôli vzťahu. Proste vo svojom živote nepotrebujú zbytočne komplikacie. A s väčším vekom si nájsť partnera je ťažšie - ľudia majú svoj život, neradi sa menia a požiadavky na partnerov s vekom zvyčajne rastu.

bludna
26. jan 2026
@anonym_c0f8a9

@bludna podla coho? Ake foto, typi fotiek su/pre teba tie, na zaklade ktorych si vyhodnotila, ze muz je "normalny".

@anonym_c0f8a9. Vyhodnotila som to, ze nie su vyslovene na prvy pohlad moje anti typy 😀
No go bolo pre mna taki, co mali viac ako 3 fotky, fotky z Dubaja, fotky v aute, fotky z plaze, fotky v tielku (brrr!!), fotky z gymu, fotky so zenami, fotky vo viditelnom znackovom komercnom obleceni, fotky s alkoholom, potom take typy co najdes vysedavat vo Vespe(som z BA), fotky so slnecnymi okuliarmi, a vedela by som pokracovat este dlho ale je to kazdeho osobna preferencia. OK boli nesilene fotky v prirode, pri sporte, momentky(ovela lepsie ako stylovane fotky), na techne, na nejakok preteku, skor nenapadni muzi, nesnaziaci sa nasilu zaujat. Toto by malo uspech u mna.

anonym_521c55
26. jan 2026

kolko vazis?