Dejú sa niečo s mužmi?
Prepacte ale musim vyventilovat svoju frustraciu z pslednych mesiacov. To uz sa ziadny normalny chlap nezoznamuje? Nehovorim teraz o zufalcoch zo zoznamiek ktorym mamicka perie obsrane slipy a nie su schopni ani pouzit dezodorant, vycistit si zuby alebo si aspon spravit jest. Ani nemusia zarabat 5 ciferne sumy, ani mi nemusia platit dovolenku kazdy rok, dokonca aj tu mamicku by som zniesla, nie som narocna. Nehovorim ani o zenacoch ktori si hladaju bokovku, alebo tvrdia ze maju so zenou otvoreny vztah (o com ale zabudli zenu informovat). Hovorim o "normalnych" kazdodennych muzoch vo veku 30 - 40 rokov ktori maju aspon zakladne hygienicke naroky, dokazu formulovat myslienku bez gramatickych chyb - dokazu vobec formulovat akukolvek myslienku, chapu ze nie znamena nie a su schopni aspon zakladnych samostatnych funkcii. Takych chlapov nemam problem oslovit aj sama, nie som princeznicka. A s cim sa stretavam? S uplnou apatiou, nezaujmom. Odpovede typu "randenie je strata casu a penazi ktore mozem venovat sebe a vlastne ziadnu zenu vo svojom zivote nepotrebujem" (toto su presne slova ktore mi povedal ten posledny). Asi sa uz budem musiet pomaly zmierit s tym, ze ostanem na ocot.
@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli
@anonym_autor tiež som dobrovoľne sama , mužov čo mi prichádzajú do života, radšej už bližšie k sebe nepustím 🙂 ale na druhej strane si poviem, že niekde je niekto mne podobný , len sme sa ešte nestretli
@terezia74 ze mas 100 kilo a neatraktivna znamena dobrovolne sama?
@anonym_58fc94 skoro si trafil/a, mám 112 💋
@terezia74 to je uz tak davno co sme sa videli naposledy?
@anonym_autor Fuha, mozem sa spytat kde takychto stretavas? Ja som za poslednych 5 rokov randila s viacerymi a nemala som tento problem. Mne najviac vyhovoval tinder, tam uz rovno z fotiek a profilu vies velmi dobre vyfiltrovat.
@anonym_autor Takže si bola odmietnutá niekým kto preferuje byť sám a dlhší čas sa ti nedarí sa s niekým zoznámiť a kvôli tomu sa musí niečo diať z mužmi ? Zaujímavé.
@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.
zas netreba nakydat na vsetkych muzov ako takych len preto, ze si sa tym, co si ich stretla, nepacila
@anonym_autor neboj nic, po 50 uz bude dost muzov rozvedenych, odkopnutych, lebo zena uz ma rozum, zaraba ako chlap, ak nie viac, deti velke, nepotrebuje sa starat o deda. Tak si pockaj a mozes si nejakeho ulovit. Ak teda dovtedy nezmenis nazor a nezistis, ze ti je uhundrany chlap k nicomu.
Možno po 50tke dojde aj autorka k rozumu a bude si samu seba vážiť a nebude odkázaná na prešedivelých pánov hľadajúcich slúžku zdarma na zoznamkách. Všetci jej držíme palce.✊
Je to veľmi zaujímavá téma. Ja z pohľadu muža mám ten istý problém. Tiež mám medzi 30 a 40. Nájsť si ženu je veľmi ťažké. Dokážem mať priemerne jeden pokus za rok. Veľa nezadaných žien sa v mojom okolí nevyskytuje. A komunikácia so ženami v mojom veku, napríklad vo vlaku, je zložitá. Ako keby nechceli komunikovať. S dôchodkyňami je to jednoduchšie.
@terezia74 ze mas 100 kilo a neatraktivna znamena dobrovolne sama?
@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil
@anonym_58fc94 Ty musíš byť riadny debil
@anonym_11a253 a ty urcite ten isty pripad ako ona.
@anonym_11a253 a ty urcite ten isty pripad ako ona.
@anonym_58fc94 Dovoľ mi sa zasmiať, blbeček 😅😅
Ja poznám kvantum kvalitných, šikovných, vzdelaných, pekných a úspešných mužov. Problém je, že majú na saláme ženy.
Rovnako ako poznám xy kvalitných, vzdelaných, šikovných, krásnych, úspešných, láskavých a milých žien, ktoré majú mužov na saláme :D
@anonym_58fc94 Dovoľ mi sa zasmiať, blbeček 😅😅
@anonym_11a253 cize este horsi pripad
@anonym_11a253 cize este horsi pripad
@anonym_58fc94 🤣🤣
Odkial si? Moj synovec zlaty chalan 32 a neviem si najst normalne dievca
Synovec nechodi na zoznamky, chodi do prace, nema stastie na normalne slusne dievca.
Synovec nechodi na zoznamky, chodi do prace, nema stastie na normalne slusne dievca.
@anonym_6028de Tak mu založ diskusiu na MK. Daj tam jeho fotky.. opíš jeho vlastnosti atď. Určite dostaneš nejakú odozvu a synovec sa určite poteší tomu. 😂
@anonym_6028de Tak mu založ diskusiu na MK. Daj tam jeho fotky.. opíš jeho vlastnosti atď. Určite dostaneš nejakú odozvu a synovec sa určite poteší tomu. 😂
@jblheart poteší sa akurát tak kope hejtu
Preco sa casto v kombinacii so slipami muzov hovori obsrate? Mam muza, a teda nema obsrate slipy. Ci to sa len tak vravi, ze muzi maju obsrate slipy? Ale o zenach som este necitala obsrate gatky.
@anonym_876591 😂😂😅 tomuto sa hovorí filozofická úvaha
@jblheart by ma zahlusil 🤣
@anonym_8bba7b su aj normalni (poznam ich dost), mozno ostavaju radsej dobrovolne single prave kvoli takymto nazorom
@anonym_autor mas recht Mařenko, mas recht. A zaujimave je, ze ked je po 30 single zena, je emancipovana, nebude si nikoho vesiat na krk, ... atd. Ak muz, je to stratena existencia. *netvrdim, ze taky jedinci nie su, na oboch stranach rieky. Ale teda moj nazor je irelevantny, kedze nie je objektivny, som single muz, 40+- 😁 ale aspon viem vyjadrit myslienku suvislou vetou, rozvitou! 😁 a red flag, poznam MK 😉
@anonym_autor Fuha, mozem sa spytat kde takychto stretavas? Ja som za poslednych 5 rokov randila s viacerymi a nemala som tento problem. Mne najviac vyhovoval tinder, tam uz rovno z fotiek a profilu vies velmi dobre vyfiltrovat.
@bludna podla coho? Ake foto, typi fotiek su/pre teba tie, na zaklade ktorych si vyhodnotila, ze muz je "normalny".
Zoznamovanie je aj o nahode. Niekedy prides a o 2 tyzdne sa zoznamis, niekedy si pockas pol roka. Je to ako s dovolenkami. Pri first minute mas najvacsi vyber. Cim mladsi vek pri zoznamovani, tym je najvacsi vyber partnerov. S rastucim vekom sa to utrasie, pocet volnych a schopnych ubuda a vyber je coraz mensi a horsi. Cim dlhsie cakas, ci dokonca chces last minute (dostat co najviac s najmensou namahou), moze sa stat, ze sa vsetko vybukuje a ziaden super last minute v ponuke nebude.
Tak si vo veku 30+.. Veľká časť schopných mužov svoju ženu a deti už má. A ti co ostali sú sami z nejakého dôvodu. Vrátane žien. Časť z nich su dlhodobo single ľudia, ktorí majú svoje návyky, svoj život a fakt nemajú skoro žiadny záujem robiť kompromisy kvôli vzťahu. Proste vo svojom živote nepotrebujú zbytočne komplikacie. A s väčším vekom si nájsť partnera je ťažšie - ľudia majú svoj život, neradi sa menia a požiadavky na partnerov s vekom zvyčajne rastu.
@bludna podla coho? Ake foto, typi fotiek su/pre teba tie, na zaklade ktorych si vyhodnotila, ze muz je "normalny".
@anonym_c0f8a9. Vyhodnotila som to, ze nie su vyslovene na prvy pohlad moje anti typy 😀
No go bolo pre mna taki, co mali viac ako 3 fotky, fotky z Dubaja, fotky v aute, fotky z plaze, fotky v tielku (brrr!!), fotky z gymu, fotky so zenami, fotky vo viditelnom znackovom komercnom obleceni, fotky s alkoholom, potom take typy co najdes vysedavat vo Vespe(som z BA), fotky so slnecnymi okuliarmi, a vedela by som pokracovat este dlho ale je to kazdeho osobna preferencia. OK boli nesilene fotky v prirode, pri sporte, momentky(ovela lepsie ako stylovane fotky), na techne, na nejakok preteku, skor nenapadni muzi, nesnaziaci sa nasilu zaujat. Toto by malo uspech u mna.
kolko vazis?

Nakoniec to bude tak, že reálny záujem o zoznámenie sa (a najmä čas) budú mať len tí, ktorí nie sú (zámerne) na žiadnych sociálnych sieťach... Na hľadanie, spoznávanie sa a akýkoľvek vzťah totiž treba investovať čas.