icon

Divné rande: Ako reagovať na nepríjemné situácie?

22. mar 2026

Ahojte. Pisala som si chvilu s jednym chlapom. Stretli sme sa a ja som potrebovala ist po nieco domov tak som sla stym ze ma pocka pred dverami. Jemu ale trebalo na wc tak sa pytal dnu. Nakolko som sa nastahovala pred 2 dnami mala som tam obrovsky bordel tak som ho dnu nechcela pozvat aj nakolko sme sa videli prvy krat. On sa mi ale nasilu tlacil do bytu a smial sa z toho potom sa nahneval oprel ma o stenu a pozeral mi do oci vazne a ze preco som taka .. urazil sa a volal bratovi aby ponho prisiel. Brat ale prist nemohol az o par hodin. Tak sme sa prechadzali on urazeny cely cas. Stretli sme sa este raz neskor isli smd do fitka.kym som bola na wc som ho potom nacapala ako mi cita spravy v mobile... potom sme cvicili a on si cupol ze mam ist prec. Pytam sa ho ze preco takmi povedal ze mu stoji... pride mi to vsetko ako nejaka parodia.

Strana
z2
anonym_4a47fd
23. mar 2026

@anonym_autor Prvé, druhé,xte rande má byť na neutrálnej pôde.Jednak chránis seba, jednak sa vyhnes tomu,aby si dotyčný zle vysvetľoval info o tom,ze kde bývaš

anonym_e064c6
23. mar 2026
@anonym_afdf7a

@anonym_5a5d02 v dnesnej dobe ma heslo uplne kazdy .. dokonca aj stara babka ..

@anonym_afdf7a ja nemám.

martinadomianova
23. mar 2026

@anonym_autor a mne zase celý ten tvoj príbeh príde ako paródia. Keby sa mi takto niekto cudzí tlačí dnu, tak nielen že ho nepustím, ale ani sa s ním už viac nestretnem.

martin96321
23. mar 2026

@anonym_autor Natrafis na dementa a este sa s nim prechadzas hodiny pokial nepride jeho brat? Potom sa hovori, ze bud je sprosta,alebo jej zachutilo. Ak by sa mi na rande tak spravala nejaka zena, tak jej dam 5 eur na mhd, otocim ju smerom k zastavke a maj sa pekne moja.

anonym_00b29b
25. mar 2026

@anonym_autor to je vtip dpc??? Na akú rit si s ním šla ešte druhýkrát? A kto má dnes odblokovany telefón? Či už si mu dala aj hesla?!

Strana
z2