Divné správanie počas spoznávania
Ahojte.. som po dlhoročnom vzťahu a doteraz som mala to obdobie, že som nechcela moc randiť ale padol mi do oka jeden chlapec, s ktorým som sa začala spoznávať, takmer 2 mesiace nonstop som dostávala len komplimenty aká som skvelá, úžasná, slušná, wifey material a bla bla :D Jednoducho vždy so mnou súhlasil a na všetko prikyvoval, že takú ženu ako ja vždy chcel. No a v utorok sme mali rande a rozprávali sme sa o rodine, aké sú naše rodiny tak detailnejšie a atď. a ja som mu povedala, že moja mama je psychologička a inak mám väčšinu rodiny z polície a on začal vtipkovať, že to je drsné, a to aby bol pripravený, že bude testovaný a skúšaný a také zvláštne poznámky mal typu že musí byť náročné byť mojim partnerom a že to asi to prehodnotí a ja že sranda. No a od toho dňa začal nejako cúvať a bol nejaký divný a odmeranejší a inak sa nič nestalo a dnes mi napísal, že mi praje veľa šťastia pri hľadaní budúceho partnera, pretože on nedá so mnou určité veci a ja som ostala pozerať ako puk.. Nemali sme hádku nemali sme nezhody nič, nikdy som nepočula že by mu niečo vadilo ani nič.. Ja neviem, či toto je normálne ale nikdy som také nič nezažila.
@anonym_autor Tak s tou policiou to asi myslel vazne 😀🤷
Chalan ťa chcel manipulovať a správať sa k tebe ako k špine a pochopil že tu by to hral na "legendary" obtiažnosť no. O nič si neprišla, len si si ušetrila čas. Btw jasné že ste si vo všetkom "rozumeli" a ty si bola naj naj. Veď nejako si ťa získať musel. Nič to, takých ešte veľa bude žiaľbohu 😁
@anonym_autor tak posr..l a takeho labilneho chudaka netreba
sa zlakol? 😀
@anonym_autor možno bol vo výkone trestu odňatia slobody a zľakol sa, že si ho rodina preklepne.🤔 Evidentne to nebol človek s čistým svedomím, registrom testov alebo úmyslami. Každopádne klamárov, skrachovancov, zločincov či manipulátorov ti netreba, takže hurá. Ideme ďalej.
Mne by raz niekto povedal že som wifey materiál a bolo by dostretávané
Možno je díler, tak sa zľakol.
@thereisabear možno chcel rozbehnúť rodinný biznis v oblasti dílovania, ale tak radšej to prehodnotil🥴
@thereisabear skôr waffler. Zistil, ze slečna ma rodinu ktorá by mohla vidieť cez jeho bludy a mužská časť by ho s ochotou držala na zodpovednosť...
@anonym_autor asi si sa doteraz stretla len s ľuďmi, ktorí neboli špekulanti 😊 a mladý pánko má pred zákonom rešpekt 😁 ...
vsak sa divne choval uz od zaciatku, nie az na rande..
Buď rada že sám cúvol asi má niečo za ušami
vsak sa divne choval uz od zaciatku, nie az na rande..
@reanda "wifey material" 🙄 veru, veru, toto mi nepríde normálne po 2 mesiacoch randenia. Už v tomto bode mala byť autorka pripravená na komplikácie. Ešteže sa potenciálny nápadník sám rozhodol zatrúbiť na ústup.
@anonym_autor Ja by som sa mu poďakovala za tùto informáciu, napísala, že tiež si myslìm, že sa k sebe nehodíme a popriala mu všetko dobré.
Pozri ak studujes a v rodine mate vzdelanych ludi on tam nepatri.
"vždy so mnou súhlasil a na všetko prikyvoval" - to v podstate znamená, že sa celý čas pretvaroval, čiže sa čudujem, že sa čuduješ... a že nevidíš takéto zjavné red flagy
@anonym_5ac2b9 policajti nemusia byt zrovna vzdelaný😅
@michaela567y to nie ale normalnemu to nema preco vadit.
@michaela567y
Keď už komentuješ niekoho vzdelanosť, tak si aspoň skontroluj či máš príspevok napísaný gramaticky správne.
@michaela567y áno máš pravdu, ale my v rodine máme tých vyššie postavených ale to nie je podstata príspevku.
@anonym_autor a mňa by si nechcela? Som síce chudobný a škaredý ale nerobil by som ti zle, nemanipuloval. Pekne by sme sa porozprávali, išli na prechádzku a tak.
Mne by raz niekto povedal že som wifey materiál a bolo by dostretávané
@orangeblue veď na tom neni nič zlé, som sa spýtal AI čo to je a samé dobré veci. Veď to je ideálna žena.
No, čisté úmysly alebo čisté svedomie asi nemal, tak to radšej vzdal. Nebuď z toho smutná, v podstate ti spravil službu - ušetril ti drahocenný čas a možno aj nepríjemnosti a takto môžeš hľadať inde.
Presne tak. My sme slušní ludia. Za to že je niekto chudobný a nevyzerá 2x atraktívne a používa nárečie sockárov ešte neznamená že je zlý človek.
Niekedy sa smeti prosto vysypú samé... 🤷🏽♀️
@haley7897 musim tlieskať 👏👏👏👏👏👏 toto by si mala napisat kazda zena na zrkadlo, ked riesi rozchod s chlapom.
Niekedy chlapa odradí keď príde na to, že jeho napadníčka nie je hlúpa, naivná a submisívna žena a má za sebou ľudí ktorí by ju ochránili ak by sa k nej zle zachoval, a vedeli by jej otvoriť oči a dať dobré rady do života ak je náhodou zaslepená láskou 🙂.
Tak nič, veľa šťastia v hľadaní chlapa ktorý ti nebude na rande rozprávať samé rozprávky a masírovať ti ego aká si super a keď príde vzťah / svadba / dieťa tak sa k tebe nebude správať ako k handre aj kebyže si sirota bez jediného človeka ktorému by na tebe záležalo 🙂
@anonym_5ac2b9 to myslíš vážne? Tak, sme taká študovana rodina, Ing., MUDr, Mgr. a nikto si nevyberal partnera podľa vzdelania, či je študovany, či nie. Skôr si myslím, že mladý sa zľakol, že niečo má za ušami.
Mal v pláne ťa ohúriť a dostať, potom možno požičať peniaze, prípadne ťa obrať o niečo iné a zistil, že by to bol pre neho ťazký oriešok, seriózny chalan s čistými úmyslami by s tým bol v pohode.
Ja som často býval obeťou prečinov a priestupkov… Takáto žena by ma aspoň chránila viac.

Niekedy sa smeti prosto vysypú samé... 🤷🏽♀️