Divné správanie počas spoznávania
Ahojte.. som po dlhoročnom vzťahu a doteraz som mala to obdobie, že som nechcela moc randiť ale padol mi do oka jeden chlapec, s ktorým som sa začala spoznávať, takmer 2 mesiace nonstop som dostávala len komplimenty aká som skvelá, úžasná, slušná, wifey material a bla bla :D Jednoducho vždy so mnou súhlasil a na všetko prikyvoval, že takú ženu ako ja vždy chcel. No a v utorok sme mali rande a rozprávali sme sa o rodine, aké sú naše rodiny tak detailnejšie a atď. a ja som mu povedala, že moja mama je psychologička a inak mám väčšinu rodiny z polície a on začal vtipkovať, že to je drsné, a to aby bol pripravený, že bude testovaný a skúšaný a také zvláštne poznámky mal typu že musí byť náročné byť mojim partnerom a že to asi to prehodnotí a ja že sranda. No a od toho dňa začal nejako cúvať a bol nejaký divný a odmeranejší a inak sa nič nestalo a dnes mi napísal, že mi praje veľa šťastia pri hľadaní budúceho partnera, pretože on nedá so mnou určité veci a ja som ostala pozerať ako puk.. Nemali sme hádku nemali sme nezhody nič, nikdy som nepočula že by mu niečo vadilo ani nič.. Ja neviem, či toto je normálne ale nikdy som také nič nezažila.
@anonym_5ac2b9 to myslíš vážne? Tak, sme taká študovana rodina, Ing., MUDr, Mgr. a nikto si nevyberal partnera podľa vzdelania, či je študovany, či nie. Skôr si myslím, že mladý sa zľakol, že niečo má za ušami.
@anonym_7f70a1 ani ja si nevyberam, jedne byvaly bol Itckar druhy robil s autami, to mi je jedno pokial mame spolocnu rec a nazory 🙂
@anonym_7f70a1 ani ja si nevyberam, jedne byvaly bol Itckar druhy robil s autami, to mi je jedno pokial mame spolocnu rec a nazory 🙂
@anonym_autor presne, tak to má byť 👍. Možno, ak o neho stojíš, pozvi ho na ☕, pokecate a mladý muž zmení svoje rozhodnutie.
taketo spravanie je zvlastne, zdekoval sa, urcite za tym nieco bolo, ale nic dobre, keby si na nieco prisla povedzme po 2 rocnom vztahu, bolo by to horsie
@unbeholfen ďakujem pekne😄ja hladam muza a nie obeť ani dieťa o ktoré sa budem starat a ho budem kontrolovať
@anonym_autor tak mi daj šancu spoznať ťa, spoločnú reč môzeme mať. Však sama si písala že si nevyberáš. A nemám také správanie ako opisujez že henten mal. Ja sa normálne povyprávam, aj sa predstavím rodine. Za to nemôžem že ma kriminálne živli vybrali.
@anonym_autor rád ťa spoznám 😊
@anonym_autor ja by som ešte bol rád že máš takú rodinu lebo psychológovia, policajti, zachranári, sociálni pracovnici atď. Robia šlachetnú prácu a vážim si ich.
@anonym_autor bože tieto blaboly čo tu niektoré napísali jasne ukazujú, že prečo sa o nás ženách hovorí že si domyslame 🤣🤣
Nemusí mať nič za ušami, ani dealer ani sa nezľakol 🙂 jednoducho si asi uvedomil, že aj keď boli sympatie a vo veľa veciach ste sa zhodli, tak tam niečo chýbalo na ďalšie spoznávanie - vzťah. A je fajn, že bol úprimný a priamy
Presna tak. Keď viem že som dobrý človek tak je mi jedno aká je rodina. Pokial sú slušní všetko v poriadku, a ja som aj pobedal že ja by som sa ešte tesil keby mi baba oznámila že má takú rodinu.
@reanda "wifey material" 🙄 veru, veru, toto mi nepríde normálne po 2 mesiacoch randenia. Už v tomto bode mala byť autorka pripravená na komplikácie. Ešteže sa potenciálny nápadník sám rozhodol zatrúbiť na ústup.
@anonym_772090 co je wifey materiál?
@anonym_autor tak mi daj šancu spoznať ťa, spoločnú reč môzeme mať. Však sama si písala že si nevyberáš. A nemám také správanie ako opisujez že henten mal. Ja sa normálne povyprávam, aj sa predstavím rodine. Za to nemôžem že ma kriminálne živli vybrali.
@unbeholfen nie ďakujem, ja si mám z čoho vyberať.
@anonym_772090 co je wifey materiál?
@anonym_0a6c70 ja som to tiež nevedel, pozrel som na AI to sú samé dobré vlastnosti. Že taká trvalá, stála, usadí sa s tebou a tak.
@anonym_autor mne to príde ako typický narcista. Dobre že to ukončil sám. Inak presne takto to robia. Bez vysvetlenia bez čohokoľvek 😏
@anonym_0a6c70 ja som to tiež nevedel, pozrel som na AI to sú samé dobré vlastnosti. Že taká trvalá, stála, usadí sa s tebou a tak.
@unbeholfen aha, no mne sa nechcelo googlit, neznášam tieto cudzie slová co sem dávajú, ako keby každý mal povinne vedieť anglicky.
@anonym_autor mne to príde ako typický narcista. Dobre že to ukončil sám. Inak presne takto to robia. Bez vysvetlenia bez čohokoľvek 😏
@mizoko však kvázi vysvetlenie dal.. už keď druhý začne byť odmeraný, tak je jasné že z toho nič nebude. Muži neradi vysvetľujú prečo chcú ukončiť stretávanie, lebo potom nasledujú otázky a precooo, vycitanie ja som si myslela že si inyyy a podobne 🙂🙂
@anonym_autor nie je to nic zvlastne, tiez mam odpor k policajtom, nechcela by som ich mat v rodine. Fajn, ze ti to povedal priamo.
@anonym_autor nie je to nic zvlastne, tiez mam odpor k policajtom, nechcela by som ich mat v rodine. Fajn, ze ti to povedal priamo.
@anonym_320e65 vidíš mne napríklad nevadia ale zase autorka mi nedá ani len šancu…
@anonym_320e65 vidíš mne napríklad nevadia ale zase autorka mi nedá ani len šancu…
@unbeholfen si otravný
Dostal strach z tvojej rodiny, či bude pre nich pre teba dosť dobrý..
@anonym_autor psychologicky dobre vedia, že ak sa s niekym bavia je všetko v poriadku, kým nepríde na otázku čo robia. Podvedome každý cuvne, každý má zrazu pocit ze sa musí kontrolovať a myslia si ze psychologicky majú nejaký scanner do duše. Podľa mňa úplne prirodzená reakcia, bohužiaľ s tým musíš počítať. Abmsi by som to nevyklopila hneď na prvom rande.

Ja som často býval obeťou prečinov a priestupkov… Takáto žena by ma aspoň chránila viac.
@unbeholfen ďakujem pekne😄ja hladam muza a nie obeť ani dieťa o ktoré sa budem starat a ho budem kontrolovať