icon

Dva výklady jedného nepodareného rande

1. apr 2026

Pohľad muža
Písali sme si 2 mesiace. Posielala mi fotografie, ktoré som si musel vypýtať, lebo videohovor odmietala. Na fotografiách bola štíhla a pekná. Sama od seba mi zaslala dokonca fotografiu obnaženého poprsia a to vyzeralo veľmi pekne. Dohodli sme sa na stretnutí, no prišla žena, ktorá sa vôbec nepodobala na tú sebavedomo sa prezentujúcu ženu z textov a fotografií. Bola oveľa staršia a oveľa pevnejšia. Jej poprsie v podprsenke pod tričkom vyzeralo úplne inak, než na fotografii. Spýtal som sa, prečo klamala a posielala mi staré fotografie. Ona odpovedala, že nie sú také staré a že tak vyzerá stále. Požiadal som ju, aby si vyhrnula tričko, keďže som mal iba fotografiu jej poprsia v mobile. Tričko aj podprsenku si vyhrnula, no a jej prsia vyzerali úplne inak než na fotografii. Ako špongia plná vody
Poprosil som ju, aby si sadla do auta. Bez slova som ju zaviezol na autobusovú zastávku a bez rozlúčky som odišiel. Vymazal som jej kontakt a zablokoval ju.

Pohľad ženy
predstavte si… s týmto chlapom som si písala dva mesiace. Zo začiatku bol v pohode, ale postupne začal stále viac tlačiť na fotky. Nestačili mu normálne, chcel stále viac a nakoniec si vypýtal aj fotku mojich nahých pŕs .. Ved načo asi.. Na stretnutí sa správal ešte horšie. Neustále si ma obzeral a bolo to strašne nepríjemné. Potom vytiahol mobil s tou fotkou a začal ma nútiť, aby som si dala dole podprsenku, že si to chce pozrieť naživo. Pôsobil úplne úchylne. Mala som z neho zlý pocit a bála som sa, tak som radšej urobila, čo chcel, len aby bol pokoj. Potom som mu povedala, že je divný že s nim nič nechcm, a prikázala som mu, aby ma odviezol preč. Vyhodil ma na zastávke a tým to skončilo. Hneď potom som si ho zablokovala. Fakt nepríjemný zážitok.

Strana
z2
anonym_34b2f3
1. apr 2026

Ukázala mu cecky lebo sa bála? 🤣🤣🤣 to nemyslíš vážne. Ak je toto pravda, tak zjavne ta žena bude mať mentálnu poruchu (nikoho neurazam). A ziadny normalny chlap nebude chcieť, aby mu žena ukazovala kozy pokiaľ nie je tiež mentálne na tom dosť zle.

anna777115
1. apr 2026

Obaja aktéri príbehu psychiatricki pacienti. Žiadny normálny človek, by tohoto nebol schopný

disneynika
1. apr 2026

toto je taky bullshit az sa divím ze to este nevymazali....

rozculena
1. apr 2026
@anonym_autor

@tenerifka sila internetu. Ak ti facebook ukaze ze nahodou poznas oboch ..

@anonym_autor hej a aobaja ti opisovali to rande.....tak isteeeeeeee......... dotyčná ti aj cecky ukázala,aby si porovnal/a s foto?

1.apríl

anonym_6b5565
1. apr 2026

Chod si pospat radsej. Rano mudrejsie vecera

jaskolka
1. apr 2026

To je čo za blbosť? 🙈🙈🙈

anonym_b1bfdf
1. apr 2026

Ak taki ludia existuju, tak dufam, ze su zbaveni svojpravnosti. Vlastne, to by mal byt aj ten, ktoreho take nieco vobec napadne vymysliet a vycapit niekde ako "zaujimavu story" 🙄

anonym_d4738a
1. apr 2026

Ak si predstavím, že toto sa reálne mohlo stať, tak súcitím viac so ženou... chlap, keď videl, že daná žena nesplnila jeho predstavy sa z toho mohol slušne vymotať, rozlúčiť a nie ju ponižovať... "Požiadal som ju, aby si vyhrnula tričko, keďže som mal iba fotografiu jej poprsia v mobile." čo je sakra toto?? keby prsia korešpondovali s foto, rande by pokračovalo, už by nevadilo, že je staršia, nesebavedomá atď? ... ale samozrejme, ani ona sa nemusela nechať ponižovať... len pre zaujímavosť, to kde akože v tejto story boli, že tam prsia vytasila len tak? ....

danica2711
1. apr 2026

to sú tie "pôvaby" virtuálneho zoznamovania, zoznamujte sa radšej v realite a nebude o čom písať. Inak podľa môjho názoru je to story, kde sú mentálne v neporiadku všetci 3 - on, ona aj autor, čo to vymyslel...

muchotrafka298
1. apr 2026

1,april je dnes, tak tomu zodpoveda aj prispevok.

anonym_ee04d0
1. apr 2026

Moja byvala kamaratka uz pred par rokmi pouzivala platene filtre na kompletne vsetky svoje fotografie, ci to bolo do prace alebo na socialne siete/zoznamky. A to boli soky dost pre ludi, ked ju videli na zivo. Jednak bola obezna a potom na zivo vyzerala uplne inac. Preco to erobila netusim.

anonym_a91cab
1. apr 2026

@anonym_autor do 2 t stretnutie inak stracas čas.Ja sa tiež viem odfotiť ako bohyňa🤣, ale realita je ina

anonym_a91cab
1. apr 2026

@anonym_autor a to tie cecky ti tak pokazili dojem?Nechcem vidieť čo máš ty v nohaviciach a aké telo.Si nenormálny a nemorálny.Najdi si so silikónmi, alebo hľadaj na sexuálnej stranke

hipuska
1. apr 2026
@anonym_34b2f3

Ukázala mu cecky lebo sa bála? 🤣🤣🤣 to nemyslíš vážne. Ak je toto pravda, tak zjavne ta žena bude mať mentálnu poruchu (nikoho neurazam). A ziadny normalny chlap nebude chcieť, aby mu žena ukazovala kozy pokiaľ nie je tiež mentálne na tom dosť zle.

@anonym_34b2f3 no jo, a tak veľmi sa bála že si potom k nemu sadla do auta 🤣

orisker
1. apr 2026

Z denníka ženy, 10.5.
Okolo pol šiestej som sa vrátila domov a našla som ho viditeľne rozladeného na gauči pozerať televízor. Po celý zvyšok večera sa mi zdal taký a bolo vidieť, že je nesústredený a nad niečím rozmýšľa. Niekoľkokrát mu pípol mobil, vždy sa zamračil a odpísal. Povedal mi, že píše s chlapmi. Chcela som mu zlepšiť náladu, tak som mu pripravila jedno z jeho obľúbených jedál. Navečerali sme sa takmer v úplnom tichu a bol duchom neprítomný. Večer som za ním prišla do spálne a k môjmu prekvapeniu zareagoval na moje dotyky a dokonca sme sa aj pomilovali. No a potom sa prevrátil na druhý bok a zaspal. Potom som plakala, kým som nezaspala.
Neviem, čo sa deje, ale som si skoro úplne istá, že má druhú ženu. Môj život stratil zmysel, neviem, čo budem robiť.

Z denníka muža, 10.5.
Slovan síce prehral, ale večer sme si fajn zaj**ali.

katka2602
2. apr 2026
@hipuska

@anonym_34b2f3 no jo, a tak veľmi sa bála že si potom k nemu sadla do auta 🤣

@hipuska presne to sa uz nebála, čistý blud toto celé

Strana
z2