icon

Hľadám kamarátku

mauga
23. apr 2026

Ahojte,

vopred sa ospravedlňujem, ak tu tento príspevok nepatrí.

Rád by som si našiel kamarátku, po čase možno aj niečo viac. Mám 23 rokov. Pracujem v IT odvetví v Bratislave. Bývam v Trnavskom kraji.

Pravidelne sa učím cudzie jazyky, ako napr. Nemčina a Kórejčina, pretože verím, že vzdelávanie je dôležitá súčasť života. Rád si zahrám šach alebo poskladám rubikovú kocku. Vo voľnom čase taktiež pozerám K-Drama, sci-fi filmy, dokumenty atď. Baví ma všetko. Samozrejme, že počúvam K-Pop 🙂. Nie som vrcholový športovec, ale na prechádzky alebo bicykel chodím pravidelne. V živote som nefajčil a ani nepil alkohol, popravde mám z toho strach. Radšej investujem energiu do zmysluplnejších vecí. Taktiež sa venujem pravidelnému investovaniu na finančných trhoch a analýze firiem.

Kľudne mi môžete napísať. Ďakujem veľmi pekne 🙂

anonym_4166d4
23. apr 2026

@mauga a preco hladas tu?kde su zvacsa matky s detmi,respektive zeny davno po 23 veku

cora23
23. apr 2026
@anonym_4166d4

@mauga a preco hladas tu?kde su zvacsa matky s detmi,respektive zeny davno po 23 veku

@anonym_4166d4 zväčša tu sú matky s deťmi, ale tak napríklad ja mám 21 a rada si sem zájdem prečítať skúsenosti iných 😊 tiež aj ľudia v okolí. Pán je kreatívny a skúša to aj takto. Možno aj nejaká mladá mamička sa rada zoznámi 😊

anonym_4166d4
23. apr 2026
@cora23

@anonym_4166d4 zväčša tu sú matky s deťmi, ale tak napríklad ja mám 21 a rada si sem zájdem prečítať skúsenosti iných 😊 tiež aj ľudia v okolí. Pán je kreatívny a skúša to aj takto. Možno aj nejaká mladá mamička sa rada zoznámi 😊

@cora23 tak teda,sup sup,zoznamte sa spolu 🙂

kremlika
24. apr 2026

Tiez by som si nemyslela, ze prave tu bude niekto hladat partnerku😅😅😅 Ale vidim, ze uz je vsetko mozne😅

anonym_be2f37
24. apr 2026

Sa mi páči ten k-pop 🙂 Tak napríklad to ma na mužovi odradilo. A rubíková kocka. Za mňa muž má byť muž. Asi som stará škola.

anonym_5405ae
24. apr 2026

sem chodia iba uchylovia, na mamickovske forum ..

mauga
autor
24. apr 2026
@anonym_5405ae

sem chodia iba uchylovia, na mamickovske forum ..

@anonym_5405ae tak určite. V dnešnej dobe je mladý chalan úchyl, keď sa snaží nájsť kamarátku. Práveže na Tinder a podobné zoznamky chodia úchylovia, veď tam je 90% chlapov.

anonym_be2f37
24. apr 2026
@mauga

@anonym_5405ae tak určite. V dnešnej dobe je mladý chalan úchyl, keď sa snaží nájsť kamarátku. Práveže na Tinder a podobné zoznamky chodia úchylovia, veď tam je 90% chlapov.

@mauga kamarátka sa nehľadá na mamičkovskom fóre. V škole, v jazykovke, vo fitku, s kamošmi vonku, na pokeci, FB, Instagrame, na speed datoch, badoo, tinder, FB zoznamka apd.

mauga
autor
24. apr 2026
@anonym_be2f37

@mauga kamarátka sa nehľadá na mamičkovskom fóre. V škole, v jazykovke, vo fitku, s kamošmi vonku, na pokeci, FB, Instagrame, na speed datoch, badoo, tinder, FB zoznamka apd.

@anonym_be2f37 Okej no 🙂 Tak asi ľahšie bude nájsť si priateľa. Dievčatá zrejme v tejto dobe neocenia seriózneho, mudreho chalana, ale radšej si nájdu nejakého na Tinderi, kde je 90% podpriemerných chlapov hľadajúcich iba s*x.

Veľmi smutná doba. Namiesto chalana, ktorý myslí na budúcnosť, sa dievčina nalepí na chalana s BMW, ktoré má na dlh :D Alebo jedna 21 ročná tu na MK, čo po týždni písania si s 45 ročným chlapom, chcela ísť k nemu bývať.

rafaelovanikola
Autor odpoveď zmazal