Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.
Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).
Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.
PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.
Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉
"s progresívnou liberálkou si asi rozumieť nebudem" vdakabohu, ze taki obmedzeni ludia nakoniec neucia deti, ze zem je plocha.
no ak si v profile napises, ze ex bola manipulatorka, co vsetko neznasas - liberalky (kto nie je s nami, je proti nam), plastiky,... tak sa necudujem, ze toto je uz druhy neuspesny zufaly vykrik do tmy na mk. Pouc sa, ze cim viac v profile napises, co vsetko na inych (zenach) nemas rad, tym viac ich odradis od citania svojho profilu. Zabil si to zaverom, ak sa ti nieco nepaci, tak pal do ... Ty uz dlho neuspesne hladas, ze? a ani s ucitelskym vzdelanim (telesna vychova) ti nedoslo preco. 🙂
"s progresívnou liberálkou si asi rozumieť nebudem" vdakabohu, ze taki obmedzeni ludia nakoniec neucia deti, ze zem je plocha.
no ak si v profile napises, ze ex bola manipulatorka, co vsetko neznasas - liberalky (kto nie je s nami, je proti nam), plastiky,... tak sa necudujem, ze toto je uz druhy neuspesny zufaly vykrik do tmy na mk. Pouc sa, ze cim viac v profile napises, co vsetko na inych (zenach) nemas rad, tym viac ich odradis od citania svojho profilu. Zabil si to zaverom, ak sa ti nieco nepaci, tak pal do ... Ty uz dlho neuspesne hladas, ze? a ani s ucitelskym vzdelanim (telesna vychova) ti nedoslo preco. 🙂
@anonym_47cbb6 Zužujem z kvantity na kvalitu na základe skúseností. Buď sa z nich človek poučí alebo spadne do toho isteho bahna ;).
@anonym_47cbb6 kazdy druhy exmanzel je tu oznacovany za manipulatora a narcistu. Dobre rano, ale toto dokazu robit aj zeny.
Preco by mal niekto deti v skole ucit svoj svetonazor. Ucitel ma ucit podla osnov a ak je profesional, tak s detmi nebude rozoberat svoje politicke zmyslanie. Ale ak by mojim detom niekto tlacil do hlavy, ze je v poriadku si preoperovat pipika, tak by len videli to rošambo...
Navyse autor prispevku zalozil tuto temu s uplne inym zamerom, zadal tam svoje poziadavky na zenu, podla mna uplne normalne. Inokedy tu vsetky placete, ze muzom sa pacia len silikonove upravene pysky, tu je konecne jeden, ktory ma rad prirodzenost a aj tak je zle. Kazdopadne predpokladam, ze toto vobec nemala byt politicka diskusia, ale tak klasika, typicki rypaci si to nemohli nechat ujst.
@firefighter01 jedna moja teta si nasla po 40 partnera s podobnými názormi ako máš ty.. doslova sa vždy desím (aj iní ľudia z rodiny) keď sa máme stretnúť. Nie je s ním normálna reč, vyťahuje zlé, zlé lgbt pri každej možnej príležitosti, všetci nás chcú zničiť, očkovať, zmeniť pohlavie deťom a zničiť mužov, vegáni sú odpad a podobne srandy. Moja 70 ročná babička, ktorá celý život prežila na dedine a každú nedeľu je v kostole na omši, má v sebe viac pochopenia a zdravého úsudku, ako ten pán.
Inak teta je úplne normálna, dobre vyzerajúca, prirodzená žena, že sa s ním dala dokopy pripisujem hlavne zúfalstvu s pribúdajúcim vekom. Čiže reálne máš šancu.
@anonym_9ff1d1 To je tá progresivistická obmedzenosť 🤭
@firefighter01 no len pokracuj, toto ti garantovane pomoze, nadavat ludom do obmedzencov 😝Ale je tu urcite par takych, dajte sa dokopy a budete si rozumiet. Po veceroch budete unisono nadavat vsetkym, ktori nezmyslaju ako vy.
@firefighter01 jedna moja teta si nasla po 40 partnera s podobnými názormi ako máš ty.. doslova sa vždy desím (aj iní ľudia z rodiny) keď sa máme stretnúť. Nie je s ním normálna reč, vyťahuje zlé, zlé lgbt pri každej možnej príležitosti, všetci nás chcú zničiť, očkovať, zmeniť pohlavie deťom a zničiť mužov, vegáni sú odpad a podobne srandy. Moja 70 ročná babička, ktorá celý život prežila na dedine a každú nedeľu je v kostole na omši, má v sebe viac pochopenia a zdravého úsudku, ako ten pán.
Inak teta je úplne normálna, dobre vyzerajúca, prirodzená žena, že sa s ním dala dokopy pripisujem hlavne zúfalstvu s pribúdajúcim vekom. Čiže reálne máš šancu.
@anonym_8cea93 Chudák partner 🤦♂️. Ináč politika do vzťahu nepatrí. Môj brat je progresívec, je zaočkovaný, presvedčil aj rodičov aby sa dali zaočkovať, teraz to obidvaja ľutujú. A jasne sme si s bratom stanovili, že o politike sa baviť nebudeme a vec vybavená, nech si volí koho chce, aj v robote sme dva tábory, ale nikdy to neprerástlo do štádia nenávisti, no žiť pod jednou strechou, resp. mať partnera PS voliča, to by sme asi veľa spoločného nemali. Mal som dočinenia aj s s PSkárkou, tá nosila rúško aj v lese na prechádzke a keď donáškar doniesol pizzu, najpr. som musel krabicu vydezinfikovať, zelenina musela byť v chladničke 48 hodín, lebo jeden čas sa tvrdilo, že..... Atď, atď.
Len mohli by sme sa vráiť naspäť k téme, nie? Či ešte niečo ideme rozoberať?
Ináč tieto vaše anonymy sú veľmi smiešne, že sa skrývate a hanbíte sa svoje názory vyjadriť osobne.
A ešte na záver spomeniem, že presne tieto praktiky, ktoré tu ukazujete, sú manipulačné praktiky nesebavedomých, resp. nevyzretých osobností aj keď možno máte po 30tke, 40tke, no duševný vývoj ostal v dobe adolescencie ☺️
@anonym_8cea93 Chudák partner 🤦♂️. Ináč politika do vzťahu nepatrí. Môj brat je progresívec, je zaočkovaný, presvedčil aj rodičov aby sa dali zaočkovať, teraz to obidvaja ľutujú. A jasne sme si s bratom stanovili, že o politike sa baviť nebudeme a vec vybavená, nech si volí koho chce, aj v robote sme dva tábory, ale nikdy to neprerástlo do štádia nenávisti, no žiť pod jednou strechou, resp. mať partnera PS voliča, to by sme asi veľa spoločného nemali. Mal som dočinenia aj s s PSkárkou, tá nosila rúško aj v lese na prechádzke a keď donáškar doniesol pizzu, najpr. som musel krabicu vydezinfikovať, zelenina musela byť v chladničke 48 hodín, lebo jeden čas sa tvrdilo, že..... Atď, atď.
Ináč tieto vaše anonymy sú veľmi smiešne, že sa skrývate a hanbíte sa svoje názory vyjadriť osobne.
A ešte na záver spomeniem, že presne tieto praktiky, ktoré tu ukazujete, sú manipulačné praktiky nesebavedomých, resp. nevyzretých osobností aj keď možno máte po 30tke, 40tke, no duševný vývoj ostal v dobe adolescencie ☺️
@firefighter01 Posobis coraz sympatickejsie, uz su vsetci manipulatori a dusevne zaostali ...

@firefighter01 Posobis coraz sympatickejsie, uz su vsetci manipulatori a dusevne zaostali ...
@anonym_47cbb6 Všetci nie a ani väčšina, len malá hŕstka, tu je ďalší príklad progresívneho zveličovania. Teba určite nehľadám ;).
@anonym_47cbb6 Všetci nie a ani väčšina, len malá hŕstka, tu je ďalší príklad progresívneho zveličovania. Teba určite nehľadám ;).
@firefighter01 Kedze nie som homosexual, u mna by si urcite ani nepochodil. ;)
@firefighter01 A ten progresivizmus, ten je s nami teraz v miestnosti?😄 kks, SK je asi jedina krajina na svete, kde je progres brany ako nadavka. Vsak to tu aj tak vyzera potom.
@firefighter01 A ten progresivizmus, ten je s nami teraz v miestnosti?😄 kks, SK je asi jedina krajina na svete, kde je progres brany ako nadavka. Vsak to tu aj tak vyzera potom.
@anonym_4afdca Progres je pozitívny, ale nie v duchu PS a celej progresivistickej bande v Európe. Bohužiaľ, zle da nazvali a zneužili toto slovo.
Tak krásnu nedeľu vám všetkých provresívne zmýšľajúcim želám pri sójovom latéčku a témach o 72 pohlaviach. Ináč verím, že tá gmo sója pre vás je s láskou vypestovaná a dovezená od našich východnych susedov 🤭.
Ináč ja som za ten čas, kým ste si tu honili ego, stihol pokosiť moju krásnu, ale jednoduchú záhradu s non gmo ovocím a zeleninou opeľovanou včeličkami, ktoré zbierali peľ zo samčeka a prenášali ho na samičku 😘
ja sa Ti divím, že ti toto treba, nepotrebuješ externú validáciu pred nejakými anonymami z MK, alebo FB zoznamiek, kde píšeš, ako neznášaš obezitu... chill, konečne je teplo 🙂
@anonym_4afdca Progres je pozitívny, ale nie v duchu PS a celej progresivistickej bande v Európe. Bohužiaľ, zle da nazvali a zneužili toto slovo.
Tak krásnu nedeľu vám všetkých provresívne zmýšľajúcim želám pri sójovom latéčku a témach o 72 pohlaviach. Ináč verím, že tá gmo sója pre vás je s láskou vypestovaná a dovezená od našich východnych susedov 🤭.
Ináč ja som za ten čas, kým ste si tu honili ego, stihol pokosiť moju krásnu, ale jednoduchú záhradu s non gmo ovocím a zeleninou opeľovanou včeličkami, ktoré zbierali peľ zo samčeka a prenášali ho na samičku 😘
@firefighter01 Lebo to bravcove a kuracie z Brazilie s antibiotikami a hormonmi musi byt istotne zdravsie😄😆
@firefighter01 Lebo to bravcove a kuracie z Brazilie s antibiotikami a hormonmi musi byt istotne zdravsie😄😆
@anonym_4afdca Preto ho nejem, ale mám svoje zdroje ;)..Tu na juhozápade je dosť chovateľov a pestovateľov.
ja sa Ti divím, že ti toto treba, nepotrebuješ externú validáciu pred nejakými anonymami z MK, alebo FB zoznamiek, kde píšeš, ako neznášaš obezitu... chill, konečne je teplo 🙂
@ameixa externá validácia u mňa potrebná nieje, viem čo chcem a vo svojich názoroch som konzistentný ako teraz, tak aj pred rokom, aj pred desiatimi a áno aj čo sa týka obezity, keď už si zabrdla do tejto témy. Vidíš.... škoda , že ešte to som nespomenul v prvom texte, už ho neviem zmeniť, ale každý rozumný, kto vie čítať medzi riadkami pochopí, že som to myslel týmto " Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu" ;).
@firefighter01 No esteze mas "domcek", na to sa mozno nejaka chyti😄
@firefighter01 No esteze mas "domcek", na to sa mozno nejaka chyti😄
@anonym_4afdca Síce nie v Grécku, ale čo je doma, to se počítá , pánové 😀
@firefighter01 Tak daj cislo na brata, ak je nezadany..
@anonym_d38205 Áno, toto bol môj profil, len som sa nevedel do neho už prihlásiť. Šikuľka, že popri rodine stíhaš aj takéto činnosti ;).
@firefighter01 tak tiež mám info z rôznych zdrojov, svet je malý 😅
@firefighter01 8-rocny fagan na krku, ale zena musi byt “bez zavazkov”, hned na uvod cely odstavec o tom, cim vsetkym na zenach opovrhujes, dalsi odstavec o tvojich debilnych nevzdelanych nazoroch, a cele to ma podton povyseneckosti a nadradenosti. Ty, kamarat, si single preto, lebo ziadas tak o 300% viac, nez vies ponuknut, a to som k tebe este mila.
Toto ti bolo treba? Hľadaj niekde medzi ľuďmi, ktorí majú podobné názory ako ty.
@firefighter01 8-rocny fagan na krku, ale zena musi byt “bez zavazkov”, hned na uvod cely odstavec o tom, cim vsetkym na zenach opovrhujes, dalsi odstavec o tvojich debilnych nevzdelanych nazoroch, a cele to ma podton povyseneckosti a nadradenosti. Ty, kamarat, si single preto, lebo ziadas tak o 300% viac, nez vies ponuknut, a to som k tebe este mila.
@anonym_ae6c4f Bez záväzkov? Kde o tom píšem? Veď predsa viem na akej som stránke, že je tu 90% mamičiek. Odkiaľ ty vieš, čo ja viem ponúknut? To čo vyžadujem, aj ponúkam. Vzťah má byť v rovnováhe, nehľadám k sebe obeť, ktorú treba "vytahovať".
Ja, kamarátka, som single preto, lebo nebudem vo vzťahu s niekým len preto, aby bol vzťah. Človek je naozaj dospelý až vtedy, keď vie žiť aj o samote. Viem, čo chcem, viem aj čo nechcem...
Milá nemusíš byť, poď kľudne do mňa, ak máš čas tráviť krásnu nedeľu honením ega na MK ;). Ja mám momentálne ešte chvíľu priestor.
Toto ti bolo treba? Hľadaj niekde medzi ľuďmi, ktorí majú podobné názory ako ty.
@anonym_4356ae Možno sa nájde aj tu, nikdy nevieš ;)
@firefighter01 Sa tu hras na neviem koho, strasne dobrucky a nad vecou. Tak politika do vztahu nepatri napises a dalsie vety ze by si nevedel si predstavit vztah s volickou PS, typicky plochozemec, typicky vymyvac mozgov a demagog. Kvoli takym ako ty je Slovensko tam kde je , cize Dezolatsko.
Vychodnar natlaceny na zapad, problem s progresivcami, ale ucitel, brrrrr, brutalne red flagy. Kerku mas?
Vychodnar natlaceny na zapad, problem s progresivcami, ale ucitel, brrrrr, brutalne red flagy. Kerku mas?
@anonym_4ab62d Nemám, ani mať nebudem ;). No... ver, že by som sa okamžite vrátil na východ, keby som mohol zobrať aj dcéru so sebou. Ešte šťastie, že nežijem v sprogresivizovanej BA. No samozrejme, že všade sa nájdu aj normálne zmýšľajúci.
Ale toto všetko sú len moje názory, ja ich nikomu nevnucujem, len hľadám k sebe oartnerku s podobným podhľadom na svet, život a vzťahy ako mám ja ;)
@anonym_4ab62d Nemám, ani mať nebudem ;). No... ver, že by som sa okamžite vrátil na východ, keby som mohol zobrať aj dcéru so sebou. Ešte šťastie, že nežijem v sprogresivizovanej BA. No samozrejme, že všade sa nájdu aj normálne zmýšľajúci.
Ale toto všetko sú len moje názory, ja ich nikomu nevnucujem, len hľadám k sebe oartnerku s podobným podhľadom na svet, život a vzťahy ako mám ja ;)
@firefighter01 Snazis sa tu niekoho zbalit a v kazdom prispevku spominas politiku a progresivcov. To je uz uchylka. No nech si ta uzije nejaka kotlebovka, kym ta neposle do ... a budes potom chodit ako pav, ako si sa "nastastie" zbavil dalsej "manipulatorky". A hladat dalsiu, ktoru budes skolit, co ma a nema robit.
Najprv som ti chcela napísať, mám 41 rokov, tiež som originál z východu, VŠ, pohľadná, samostatná, pracujúca, rozhľadená žena, ranné vtáča, zdravo žijúca, skôr konzervatívna, po dlhoročnom vzťahu (15r). Nemám žiadne silikóny, žiadne napichané pery, ale áno, mám botox v čele, lebo inak by som ho mala ako harmonika a pri mojej práci musím aj nejako vyzerať a aáno, idem si ho dať znovu. Som očkovaná, môj partner nebol a boli sme v pohode. Ja som nosila rúško, on ho nenosil a boli sme v pohode. Nie som liberál, ale ani konzervatívec, som kresťanský demokrat. Ctím si rodinu, partnera, deti. A to ma odradilo na tebe. V tom tvojom predchádzajúcom príspevku si spomenul, že si sa nebol ochotný vzdať cyklistiky kvôli rodine a manželke. Ak by šťastie mojej rodiny a môjho partnera stálo na nejakom športe, tak sa ho vzdám obratom. Šport má byť tvoje hobby - popri rodine a práci - a nemá ti zasahovať do tvojho života, pokiaľ nie si profesionálny športovec. A to hovorím ako žena, čo mala vzťah s profi hokejistom a nakoniec som zakotvila pri futbalistovi. Tvoje správanie tu na MK mi príde nadradené a arogantné. A takých mužov naozaj nemám rada. Mám rada pokorných a pokojných mužov, čo nemajú na ženy 35 požiadaviek a ešte k ničomu nedošlo... Lebo láske sa nedá poručiť. Tá príde, aj keď sú dvaja na prvý pohľad protipóly, je to tá iskra, charizma, jednoducho to preskočí...
Najprv som ti chcela napísať, mám 41 rokov, tiež som originál z východu, VŠ, pohľadná, samostatná, pracujúca, rozhľadená žena, ranné vtáča, zdravo žijúca, skôr konzervatívna, po dlhoročnom vzťahu (15r). Nemám žiadne silikóny, žiadne napichané pery, ale áno, mám botox v čele, lebo inak by som ho mala ako harmonika a pri mojej práci musím aj nejako vyzerať a aáno, idem si ho dať znovu. Som očkovaná, môj partner nebol a boli sme v pohode. Ja som nosila rúško, on ho nenosil a boli sme v pohode. Nie som liberál, ale ani konzervatívec, som kresťanský demokrat. Ctím si rodinu, partnera, deti. A to ma odradilo na tebe. V tom tvojom predchádzajúcom príspevku si spomenul, že si sa nebol ochotný vzdať cyklistiky kvôli rodine a manželke. Ak by šťastie mojej rodiny a môjho partnera stálo na nejakom športe, tak sa ho vzdám obratom. Šport má byť tvoje hobby - popri rodine a práci - a nemá ti zasahovať do tvojho života, pokiaľ nie si profesionálny športovec. A to hovorím ako žena, čo mala vzťah s profi hokejistom a nakoniec som zakotvila pri futbalistovi. Tvoje správanie tu na MK mi príde nadradené a arogantné. A takých mužov naozaj nemám rada. Mám rada pokorných a pokojných mužov, čo nemajú na ženy 35 požiadaviek a ešte k ničomu nedošlo... Lebo láske sa nedá poručiť. Tá príde, aj keď sú dvaja na prvý pohľad protipóly, je to tá iskra, charizma, jednoducho to preskočí...
@anonym_9c312f Máš na viac ako na tohto sebestredného športovca,čo uprednostnil bicykel pred rodinou.

@alexanderrr a každý, kto je proti progresivizmu, je automaticky Ficov patolizac? Ja napr.zdielam autorov odpor k progresivcom, to neznamena, ze suhlasim s Ficom, alebo ze ho nebodaj volim.
@anonym_9ff1d1 To je tá progresivistická obmedzenosť 🤭