icon

Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.

firefighter01
Včera o 20:06

Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).

Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.

PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.

Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉

zorienka28
Dnes o 08:16
@firefighter01

@anonym_4ab62d Nemám, ani mať nebudem ;). No... ver, že by som sa okamžite vrátil na východ, keby som mohol zobrať aj dcéru so sebou. Ešte šťastie, že nežijem v sprogresivizovanej BA. No samozrejme, že všade sa nájdu aj normálne zmýšľajúci.
Ale toto všetko sú len moje názory, ja ich nikomu nevnucujem, len hľadám k sebe oartnerku s podobným podhľadom na svet, život a vzťahy ako mám ja ;)

@firefighter01 Takze progresivizmus zly, botox zly, silikony zle, ockovanie zle, buzeranti zli, liberalky zle, GMO zle, teraz este aj Bratislava zla. Skus inak zapicovat este na nieco a budes o to neodolatelnejsi - kazdym komentarom sa coraz viac profilujes ako jeden ufrflany frustrat, s ktorym ziadna normalna baba nevydrzi 24 hodin, toboz este vztah. Najmudrejsi vo vesmire, ale hrubka v kazdej druhej vete. Chvalabohu, ze neucis - ani o tom prosim ta neuvazuj.

firefighter01
autor
Dnes o 08:26
@anonym_9c312f

Najprv som ti chcela napísať, mám 41 rokov, tiež som originál z východu, VŠ, pohľadná, samostatná, pracujúca, rozhľadená žena, ranné vtáča, zdravo žijúca, skôr konzervatívna, po dlhoročnom vzťahu (15r). Nemám žiadne silikóny, žiadne napichané pery, ale áno, mám botox v čele, lebo inak by som ho mala ako harmonika a pri mojej práci musím aj nejako vyzerať a aáno, idem si ho dať znovu. Som očkovaná, môj partner nebol a boli sme v pohode. Ja som nosila rúško, on ho nenosil a boli sme v pohode. Nie som liberál, ale ani konzervatívec, som kresťanský demokrat. Ctím si rodinu, partnera, deti. A to ma odradilo na tebe. V tom tvojom predchádzajúcom príspevku si spomenul, že si sa nebol ochotný vzdať cyklistiky kvôli rodine a manželke. Ak by šťastie mojej rodiny a môjho partnera stálo na nejakom športe, tak sa ho vzdám obratom. Šport má byť tvoje hobby - popri rodine a práci - a nemá ti zasahovať do tvojho života, pokiaľ nie si profesionálny športovec. A to hovorím ako žena, čo mala vzťah s profi hokejistom a nakoniec som zakotvila pri futbalistovi. Tvoje správanie tu na MK mi príde nadradené a arogantné. A takých mužov naozaj nemám rada. Mám rada pokorných a pokojných mužov, čo nemajú na ženy 35 požiadaviek a ešte k ničomu nedošlo... Lebo láske sa nedá poručiť. Tá príde, aj keď sú dvaja na prvý pohľad protipóly, je to tá iskra, charizma, jednoducho to preskočí...

@anonym_9c312f Nevieš prečo bicyklujem, tak nerob urýchlené závery.
Pre všetkých ostatných a aj pre teba. Cyklistike sa venujem od základnej školy, pretože mi to poradil môj ortopéd, keďže na jednej nohe mám malý handicap a práve športom si musím a aj chcem udržiavat nohu v zdraví a sile. Cyklistika má preto vedie celým životom a znamená pre mňa niečo hlbšie ako len sadnúť na riť a točiť, vychovala ma.k disciplíne, sebaodriekaniu, pozitívnemu mysleniu a zdravému životnému štýlu. Ako 18 ročný som bol 4 nasobný majster SR aj napriek tomu, že som mal a mám jednu nohu slabšiu, ako mali súperi, ktorí nemali žiaden handicap. Atď. atď.,. A pretekám až doteraz, pričom stále reprezentujem aj SK, nevozím sa okolo bytovky z nudy.... nechce sa mi to tu rozvádzať dalej a opekňovať sa.
Zle si pochopila, resp. neprávne sa vyjadruješ o tom šťastí v manželstve a že som dal prednosť cyklistike pred šťastným manželstvom... tu absolútne neišlo o šport 🙂)). Veď ktorému normálnemu človeku by vadilo keby jeho partner športoval, či už amatérsky alebo profesionálne? Či lepšie keby chodil do krčmy?
Problém bol ten, že sme boli osobnostne úplne protiklady, aj životným štýlom, aj nastavením. Napokon... vedela, že si berie športovca, pretekám 25 rokov, ju som poznal 5. Prečo by som sa mal vzdávať niečoho, čo ma napĺňa nielen fyzicky, ale hlavne duševne, čo zo mňa vybudovalo človeka aky som, ale hlavne to, že moja noha funguje lepšie, keď má pravidelný tréning??? A to už nespomínam aké som mal detstvo v prvých rokoch života.

firefighter01
autor
Dnes o 08:28
@zorienka28

@firefighter01 Takze progresivizmus zly, botox zly, silikony zle, ockovanie zle, buzeranti zli, liberalky zle, GMO zle, teraz este aj Bratislava zla. Skus inak zapicovat este na nieco a budes o to neodolatelnejsi - kazdym komentarom sa coraz viac profilujes ako jeden ufrflany frustrat, s ktorym ziadna normalna baba nevydrzi 24 hodin, toboz este vztah. Najmudrejsi vo vesmire, ale hrubka v kazdej druhej vete. Chvalabohu, ze neucis - ani o tom prosim ta neuvazuj.

@zorienka28 To ma iba teší, že sa profilujem ;). Samozrejme, že všetko vymenované je zlé. Ináč, ukáž mi jednu hrubku v akomkoľvek mojom texte. A ak bola, tak iba ako preklep.
Len treba rozlišovať medzi hrubkou a preklepom.

anonym_f7fcdf
Dnes o 08:31

@firefighter01 opisal si seba, ani nevies ako presne si sa opisal. Urcite to bolo nechtiac, ale trafil si presne

firefighter01
autor
Dnes o 08:31
@anonym_47cbb6

@firefighter01 Snazis sa tu niekoho zbalit a v kazdom prispevku spominas politiku a progresivcov. To je uz uchylka. No nech si ta uzije nejaka kotlebovka, kym ta neposle do ... a budes potom chodit ako pav, ako si sa "nastastie" zbavil dalsej "manipulatorky". A hladat dalsiu, ktoru budes skolit, co ma a nema robit.

@anonym_47cbb6 Prečítaj si celé vlákno, že kto vlastne začal vyťahovať politické nastavenie ;).

ameixa
Dnes o 08:34

ano, politicke nastavenie som vytiahla ja, pretoze dotycneho gentlemana poznam cez MK osobne, excelentna skusenost v lovebombingu & ghostingu, za co mu uprimne dakujem 🎉🥳

zorienka28
Dnes o 08:35
@firefighter01

@zorienka28 To ma iba teší, že sa profilujem ;). Samozrejme, že všetko vymenované je zlé. Ináč, ukáž mi jednu hrubku v akomkoľvek mojom texte. A ak bola, tak iba ako preklep.
Len treba rozlišovať medzi hrubkou a preklepom.

@firefighter01 inac = inak, nieje = nie je, podhlad = pohlad, a to som citala len posledne 2 strany diskusie.

Inak bavi ma, ako sa bojis silikonov a botoxu - neviem, ci si to uvedomujes, ale tieto zakroky su drahe, najma ten botox, lebo ho musis pravidelne doplnovat a je vhodne mat k nemu aj kvalitne pripravky s SPF/retinolom, aby to malo pekny vysledok. Zena, ktora ma pri dennej rezii dostatocny prijem aj na toto, asi bude zarabat trosku viac, nez ucitel/hasic, a tym padom si takmer automaticky diskvalifikovany.

anonym_890398
Dnes o 08:36
@ameixa

ano, politicke nastavenie som vytiahla ja, pretoze dotycneho gentlemana poznam cez MK osobne, excelentna skusenost v lovebombingu & ghostingu, za co mu uprimne dakujem 🎉🥳

@ameixa zlomil ti srdce trochu?

ameixa
Dnes o 08:38
@anonym_890398

@ameixa zlomil ti srdce trochu?

@anonym_890398 vies co, sam vies a nehraj sa na anonyma 🙂 amor fati, memento mori

firefighter01
autor
Dnes o 08:39
@zorienka28

@firefighter01 inac = inak, nieje = nie je, podhlad = pohlad, a to som citala len posledne 2 strany diskusie.

Inak bavi ma, ako sa bojis silikonov a botoxu - neviem, ci si to uvedomujes, ale tieto zakroky su drahe, najma ten botox, lebo ho musis pravidelne doplnovat a je vhodne mat k nemu aj kvalitne pripravky s SPF/retinolom, aby to malo pekny vysledok. Zena, ktora ma pri dennej rezii dostatocny prijem aj na toto, asi bude zarabat trosku viac, nez ucitel/hasic, a tym padom si takmer automaticky diskvalifikovany.

@zorienka28 A vieš, že mám kolegu hasiča, ktorý kúpil svojej žene na narodky silikóny?
Diskvalifikovaný? Veď sme rovnoprávni, nie? Každý by mal zarábaťna nespoliehať sa na toho druhého, že on donesie viac peňazí domov....
Silikóny a botox nie preto, že je to nezdravé a zdravo sebavedomá a rozumná žena je spokojná s tým, ako ju príroda stvorila, či má malé prsia alebo pery, nepotrebuje sa umeklo a nezdravo opekňovať.

anonym_f7fcdf
Dnes o 08:40

@firefighter01 hasic zo zdravotnym hendikepom, ty asi nebudes v zasahovom time, ty si len nejaky referentik poziarnej ochrany zamestnany u hasicov

anonym_890398
Dnes o 08:40
@ameixa

@anonym_890398 vies co, sam vies a nehraj sa na anonyma 🙂 amor fati, memento mori

@ameixa Ja som žena a tento chlap mi je nesympatický prejavom, tak ma zaujalo,že ho niekto osobne pozná.Podĺa tvojej reakcie asi ublízil.Ale netreba ho vidieť za každým anonymom.

firefighter01
autor
Dnes o 08:41
@anonym_f7fcdf

@firefighter01 hasic zo zdravotnym hendikepom, ty asi nebudes v zasahovom time, ty si len nejaky referentik poziarnej ochrany zamestnany u hasicov

@anonym_f7fcdf Myslíš???? Nieje to taký handicap, aby ma diskvalifikoval na prácu zásahového hasiča ;).

zorienka28
Dnes o 08:42
@firefighter01

@zorienka28 A vieš, že mám kolegu hasiča, ktorý kúpil svojej žene na narodky silikóny?
Diskvalifikovaný? Veď sme rovnoprávni, nie? Každý by mal zarábaťna nespoliehať sa na toho druhého, že on donesie viac peňazí domov....
Silikóny a botox nie preto, že je to nezdravé a zdravo sebavedomá a rozumná žena je spokojná s tým, ako ju príroda stvorila, či má malé prsia alebo pery, nepotrebuje sa umeklo a nezdravo opekňovať.

@firefighter01 Pockat pockat, takze progresivizmus je fujky, ale ked ma zena zarabat viac, ako tvoje susne, tak uz si za rovnopravnost zrazu? Aha 😁

ameixa
Dnes o 08:45
@anonym_890398

@ameixa Ja som žena a tento chlap mi je nesympatický prejavom, tak ma zaujalo,že ho niekto osobne pozná.Podĺa tvojej reakcie asi ublízil.Ale netreba ho vidieť za každým anonymom.

@anonym_890398 aha oki, ano prisiel za mnou parkrat do otrasne progresivnej Bratislavy 🙂

firefighter01
autor
Dnes o 08:45
@ameixa

@ameixa Lovebombing a ghosting? Dievča zlaté, kto ma stalkoval a šmíroval na internete, vyhľadal moju adresu a poslal fotku môjho domu cez googlemaps?
Ešte šťastie, že som to včas ukončil, aj tak si si ma vyhľadala eše aj na mtbikeri a pýtala sa ma ohľadne bicykla aby som ti poradil 🤦‍♂️.

firefighter01
autor
Dnes o 08:48
@ameixa

@anonym_890398 aha oki, ano prisiel za mnou parkrat do otrasne progresivnej Bratislavy 🙂

@ameixa Veď sa priznaj, že si provresívka a teda riadna, čo ma od začiatku odrádzalo, preto aj na zaklade tejto skúsenosti som si upevnil svoj názor.
Nikde nehovorím o tom, že BA je zlá len, že je najviac sprogresivizovaná.
A snáď by už aj stačilo politikárčenia, nie?

anonym_890398
Dnes o 08:48

Ta najlepša , ta najlepša zabava graduje,graduje,graduje 🤣🤣🤣🍿

chocolatebox
Dnes o 08:49
@firefighter01

@anonym_9ff1d1 To je tá progresivistická obmedzenosť 🤭

@firefighter01 podľa teba chlap co prečíta dlhší text je buzna ale ty hovoríš ze niekto druhý je obmedzený 😂 ja teda o mnohých mužoch bohvieaký úsudok nemám ale aby sám chlap považoval svoje pohlavie za tak jednoduché, wow … asi jedine tvoje plus 🙂

ameixa
Dnes o 08:50
@firefighter01

@ameixa Lovebombing a ghosting? Dievča zlaté, kto ma stalkoval a šmíroval na internete, vyhľadal moju adresu a poslal fotku môjho domu cez googlemaps?
Ešte šťastie, že som to včas ukončil, aj tak si si ma vyhľadala eše aj na mtbikeri a pýtala sa ma ohľadne bicykla aby som ti poradil 🤦‍♂️.

@firefighter01 hej? ved si ma pozyval na tyzden k tebe domov, to som si nemala najst, ci vobec existuje taka adresa niekde? 😀 ale baby, inak velmi milý, uprimný chlapec je to

firefighter01
autor
Dnes o 08:50
@chocolatebox

@firefighter01 podľa teba chlap co prečíta dlhší text je buzna ale ty hovoríš ze niekto druhý je obmedzený 😂 ja teda o mnohých mužoch bohvieaký úsudok nemám ale aby sám chlap považoval svoje pohlavie za tak jednoduché, wow … asi jedine tvoje plus 🙂

@chocolatebox No ja ako chlap, by som určite nečítal takýto dlhý text od iného chalapa, ktorý napísal za konkrétnym úmyslom a nieto eše aby som ho komentoval 🤦‍♂️

chocolatebox
Dnes o 08:51
@zorienka28

@zorienka28 a sám je pre to lebo hnusná progresívna doba nahuckala ženám do hlavy, ze sa nemusia vrhnúť na prvého chudáka ktorý ide okolo! Ako on k tomu dôjde, pán dokonalý! Tradičná rodina a stavím da ze vo vzťahu by chcel ísť s financiami 50/50 sak snáď nebude s nejakou zlatokopkou 😂

lenusiatko
Dnes o 08:51

Fuuu, ty si husty chlapce. Prave dnes som do rana sedela s knazom, ktory cez covid pomazaval umierajucich a chodia k nemu na spovede aj trpiaci homosexuali. Trosku pokory bratu ✌

anonym_890398
Dnes o 08:52
@firefighter01

@chocolatebox No ja ako chlap, by som určite nečítal takýto dlhý text od iného chalapa, ktorý napísal za konkrétnym úmyslom a nieto eše aby som ho komentoval 🤦‍♂️

@firefighter01 Napísal si to do ver. diskusii.Neviem o žiadnej skupine zoznamka na MK ,ale ak existuje, tak trebalo svoj inzerát napísať tam.Tu to bola len ďalšia diskusia na pobavenie.

chocolatebox
Dnes o 08:53
@firefighter01

@firefighter01 ale na to aby si išiel písať traktát na modrého koníka hádal sa s ľuďmi v komentároch na to chlap už si … atrapa akurát tak. Neni každý taký retard ze sa boji textu. Ale chapem, tebe a tvojej sorte stacia clickbaitove nadpisy 😉

ameixa
Dnes o 08:54
@firefighter01

@ameixa Veď sa priznaj, že si provresívka a teda riadna, čo ma od začiatku odrádzalo, preto aj na zaklade tejto skúsenosti som si upevnil svoj názor.
Nikde nehovorím o tom, že BA je zlá len, že je najviac sprogresivizovaná.
A snáď by už aj stačilo politikárčenia, nie?

@firefighter01 samozrejme, mas posledne slovo, nech sa paci 🙂 som veru poriadne progresivna, nebotoxovana, ateistka, neveriaca v karmu a transcendentno a este k tomu len 50 % biela rasa

firefighter01
autor
Dnes o 08:54
@ameixa

@firefighter01 hej? ved si ma pozyval na tyzden k tebe domov, to som si nemala najst, ci vobec existuje taka adresa niekde? 😀 ale baby, inak velmi milý, uprimný chlapec je to

@ameixa No to je už aký argument 🤭.

anonym_ae6c4f
Dnes o 08:55
@firefighter01

@anonym_f7fcdf Myslíš???? Nieje to taký handicap, aby ma diskvalifikoval na prácu zásahového hasiča ;).

@firefighter01 Ty keby si bol v zasahovom time alebo zachranar, teda pozicie u hasicov, ktore su lepsie platene, uz by sme o tom pri tvojom chvalenkarstve vedeli, ty stvornasobny majster galaxie v cyklistike. Takze podla toho je jasne, ze si daky referentik.

bielykral
Dnes o 08:55
@alexanderrr

Co je progresivizmus?

@alexanderrr ficovec/dankovec/uhrikovec...ha ha

firefighter01
autor
Dnes o 08:56
@chocolatebox

@firefighter01 ale na to aby si išiel písať traktát na modrého koníka hádal sa s ľuďmi v komentároch na to chlap už si … atrapa akurát tak. Neni každý taký retard ze sa boji textu. Ale chapem, tebe a tvojej sorte stacia clickbaitove nadpisy 😉

@chocolatebox Veru, moja chyba, že som sa takto momentálne spustil a premárnil drahocenný čas komentovaním ☺️ Moja vina, moja vina, moja preveľká vina.