Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.
Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).
Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.
PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.
Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉
@firefighter01 poviem ti to na rovinu, pokiaľ budeš okolo seba kopať ako tu predvádzaš nezakopne o teba ani rovnako zmýšľajúca dáma.
Ps: dúfam, že dcéru tejto nenávisti neučíš.
@januska12323 Nenávisti???
@firefighter01 to sú ženy no
A je to tu tak bežne, nič nové 😅
Preto sa chlapom nečudujem, že ťažko s niekým vydržať
Diskusia o utokoch a zamerne vyvolavanie reakcii aby potom ta mohli zhejtnut
A potom ber ich vážne 😅no nedá sa
A to som baba a fakt chlapi nás dávno predbehli,kde ženy uz nedojdu asi nikdy, tak sú poznačené egom
😅😅😅
@anonym_d235d8 Tak to si povedala presne 😁. Ja na ich mieste keby som šťastne zadaná, nečítam takéto príspevky a nieto ešte ich komentovať. Ale tak, všetci sme nejakí 😉
Áno, kopeš na všetky strany. Mohol si napríklad napísať, nepodporujem lgbt, neverím lekárom a nie som očkovaný a podobne. Proste slušne. Nepovedala by som polslova aj keď ako vyštudovaný učiteľ by si mal mať väčší prehľad o svete.
@alexanderrr a každý, kto je proti progresivizmu, je automaticky Ficov patolizac? Ja napr.zdielam autorov odpor k progresivcom, to neznamena, ze suhlasim s Ficom, alebo ze ho nebodaj volim.
Za mňa perfektné, ze Modrý koník konečne rozmýšľa aj týmto smerom. Už dávno som chcela navrhnúť, aby tu mohla byť aj zoznamka, nakoľko tu casto nejaké osoby hľadajú partnera. Super nápad!!!! Aj keď zrovna u tohto pána neviem, či je to dobrý nápad.😁 Dezolatny spiatočnicky antivax a plochozem. No nekup to....
@anonym_9ff1d1 Vieš čo je progresivizmus??? Vieš, že vďaka progresivismu máš v ruke telefón, večer si doma zažneš svetlo a jazdíš na aute? To všetko je vďaka progresu, teda pokroku. Aj to, že si vieš zapnúť doma plyn a na ulici je verejné osvetlenie a môžeš doma používať elektrickú energiu. To všetko je výsledok progresu. Len niektori hlupáci si to neviete dať dokopy.
Niektoré veci vrátane súkromia sa celkovo v začiatkoch neponúkajú mase ľudí ako na tanieri. Veru, dalo sa to poňať slušne , bez toho aby pôsobil ako dezolát a myslím, že by sa mu ozvalo viac žien.
Áno, kopeš na všetky strany. Mohol si napríklad napísať, nepodporujem lgbt, neverím lekárom a nie som očkovaný a podobne. Proste slušne. Nepovedala by som polslova aj keď ako vyštudovaný učiteľ by si mal mať väčší prehľad o svete.
@januska12323 Napísal som, že je mi to proti srsti, to je tiež slušne si myslím .
Za mňa perfektné, ze Modrý koník konečne rozmýšľa aj týmto smerom. Už dávno som chcela navrhnúť, aby tu mohla byť aj zoznamka, nakoľko tu casto nejaké osoby hľadajú partnera. Super nápad!!!! Aj keď zrovna u tohto pána neviem, či je to dobrý nápad.😁 Dezolatny spiatočnicky antivax a plochozem. No nekup to....
@anonym_9ff1d1 Vieš čo je progresivizmus??? Vieš, že vďaka progresivismu máš v ruke telefón, večer si doma zažneš svetlo a jazdíš na aute? To všetko je vďaka progresu, teda pokroku. Aj to, že si vieš zapnúť doma plyn a na ulici je verejné osvetlenie a môžeš doma používať elektrickú energiu. To všetko je výsledok progresu. Len niektori hlupáci si to neviete dať dokopy.
@anonym_49d46d Plochozemcom to absolutne skoda vysvetlovat , to je strata casu. Najlepsie ze keby ich pan Boh Robo Fico teraz zahlasil ze idu spolupracovat s PS , tak presne tento plochozemec by zacal hovorit ze PS su najlepsi.
@zorienka28 no, presne ako som písala 😂 čiže klasick slovensky fanúšik feminizmu - žena drz p*cu a suchej nohami, staraj sa o všetko a neminiem na teba ani na horalku 😂 a ešte ideálne keby mala ona svoj byt kam sa nasťahuje sak snáď nebola doteraz lenivá.
@chocolatebox Presne 🤣🤣 oni si maluju vsetci nejaku dokonalu zenu, ktora aj bude drzat hubu a pocuvat na slovo, ale zaroven aj kariera a prijem, a velkoryso su ochotni akceptovat, ak by zarabala viac 🤣
ani keby si bol posledný na svete....👎
@anonym_49d46d Plochozemcom to absolutne skoda vysvetlovat , to je strata casu. Najlepsie ze keby ich pan Boh Robo Fico teraz zahlasil ze idu spolupracovat s PS , tak presne tento plochozemec by zacal hovorit ze PS su najlepsi.
@alexanderrr ja viem. Oni sú častokrát vo svojich vyjadreniach zmäteni. Pamätám si, že Amerika bola najväčší nepriateľ a keď vyhral primitiv Trump, tak všetci sa tvárili, ze Amerika je náš najväčší kamoš. A to všetko preto, lebo Fico to povedal. Museli byť chudáci zmäteni.😁
@anonym_49d46d viem dobre, čo je progres, toho samozrejme zástanca som, len nemýľme si progres a progresivizmus, ktorý sa tu momentálne pretláča. Novodobí progresívci zneužili význam tohto slova.
@januska12323 Napísal som, že je mi to proti srsti, to je tiež slušne si myslím .
@firefighter01 Nazval si buznou chlapa, ktorý si prečítal tvoj príspevok a verejnom fore- nie na zoznamke podotýkam. Rečami o dúhovej chorobomyseľnej propagande si odradil ďalšie množstvo žien, ktoré ani nemusia byť voličkami PS, ale tie názory hovoria o tebe viac než si myslíš.
@firefighter01 a potom si urážal komentujúcich
@firefighter01 Nazval si buznou chlapa, ktorý si prečítal tvoj príspevok a verejnom fore- nie na zoznamke podotýkam. Rečami o dúhovej chorobomyseľnej propagande si odradil ďalšie množstvo žien, ktoré ani nemusia byť voličkami PS, ale tie názory hovoria o tebe viac než si myslíš.
@anonym_890398 Za tými si stojím a o to som radšej, že som ich odradil ;).
@anonym_49d46d viem dobre, čo je progres, toho samozrejme zástanca som, len nemýľme si progres a progresivizmus, ktorý sa tu momentálne pretláča. Novodobí progresívci zneužili význam tohto slova.
@firefighter01 a ti novodobi progresívci sú teraz s tebou v miestnosti?
@firefighter01 a potom si urážal komentujúcich
@januska12323 pamätaj, nikto ťa nemôže uraziť, nikto nemá tú silu, iba na tebe to záleží ako to príjmeš a či sa ťa to dotkne, alebo "jedným uchom dnu a druhým von" ;)
Ja mam taku teoriu, ze “pretlacanie LGBTI” takto intenzivne drazdi len muzov, ktori su latentni homosexuali, a odmietaju sa akceptovat. Vsetci ostatni k tomu maju maximalne nejaky nazor alebo neutralny postoj, ale kazdy mame dost svijich starosti, nez aby sme s vervou riesili, ze na netflixe su dvaja protagonisti teply parik napriklad. Mne neublizuju, tak nech sa na nich pozera kto chce.
@anonym_890398 Za tými si stojím a o to som radšej, že som ich odradil ;).
@firefighter01 Na tých cyklo akciách , či politických ,predvolebných si viem celkom reálne predstaviť, že nájdeš, čo hľadáš.
@firefighter01 Na tých cyklo akciách , či politických ,predvolebných si viem celkom reálne predstaviť, že nájdeš, čo hľadáš.
@anonym_890398 no verme, ze SNS zostane pred branami parlamentu..
@anonym_890398 Polityckých a predvolebnych akcií sa nezúčastňujem, zas až tak zažratý do politiky niesom, to len tu sa vytvoril o mne taký obraz.
Cykloakcie, to už je iná vec 🙂.
Nemyslíte, že sa to tu zvrhlo príliš na politiku?
Asi radšej napišem moderátorovi pre pokoj vo vašej duši, nech zmaže celé vlákno ;).
Ináč chcel som napísať, že vo vašej progresivnej duši, len som si zahryzol do prsta 🤭🤭🤭
@anonym_890398 Polityckých a predvolebnych akcií sa nezúčastňujem, zas až tak zažratý do politiky niesom, to len tu sa vytvoril o mne taký obraz.
Cykloakcie, to už je iná vec 🙂.
@firefighter01 Tak veľa šťastia. Najlepšie by rozumela tvojim záujmom , mohlo by to fungovať.. Tiež si myslím, že cez koníka to asi nepôjde, ak to neberieš v štýle, že aj zlá reklama je reklama.
bože veď ani vtipný nie je, aj keď si myslí, že je 🙈
Nemyslíte, že sa to tu zvrhlo príliš na politiku?
Asi radšej napišem moderátorovi pre pokoj vo vašej duši, nech zmaže celé vlákno ;).
Ináč chcel som napísať, že vo vašej progresivnej duši, len som si zahryzol do prsta 🤭🤭🤭
@firefighter01 Sportovec si paradny, akoze neskutocne uspechy klobuk dole. Ale clovek si zly, skoda.
Ja mam taku teoriu, ze “pretlacanie LGBTI” takto intenzivne drazdi len muzov, ktori su latentni homosexuali, a odmietaju sa akceptovat. Vsetci ostatni k tomu maju maximalne nejaky nazor alebo neutralny postoj, ale kazdy mame dost svijich starosti, nez aby sme s vervou riesili, ze na netflixe su dvaja protagonisti teply parik napriklad. Mne neublizuju, tak nech sa na nich pozera kto chce.
@zorienka28 vieš koľko ich je, doma žena a deti a plná huba hejtu voči lgbt ale horí im zoznamka kde si vypisujú s chlapcami 😂 žene povie ze ma veľa prace, sadne do auta a cestuje cez pol Slovenska aby si nechal potahat v aute od maturanta.
@firefighter01 Sportovec si paradny, akoze neskutocne uspechy klobuk dole. Ale clovek si zly, skoda.
@alexanderrr Ta.... co narobiš. (teraz to bolo po východniarsky ;) ). Niekde boh pridá, niekde uberie.
@alexanderrr Ta.... co narobiš. (teraz to bolo po východniarsky ;) ). Niekde boh pridá, niekde uberie.
@firefighter01 Ale sebareflexia ti prekvapivo nechyba 🤣 este aj prizna, ze je kkt
@zorienka28 vieš koľko ich je, doma žena a deti a plná huba hejtu voči lgbt ale horí im zoznamka kde si vypisujú s chlapcami 😂 žene povie ze ma veľa prace, sadne do auta a cestuje cez pol Slovenska aby si nechal potahat v aute od maturanta.
@chocolatebox V kazdej konzervativnej partaji za tradicnu rodinu je tychto bojovnikov proti progresivizmu asi polovica utajenych gayov inak.
@alexanderrr ale sportovo sa nesprava, vraj som ho stalkovala na fore pre cyklistov.. ukradli mi bajk, tak som sa ho pytala na radu ohladne parametrov, ze si idem zaobstarat nejaky novy, na fore mtbiker som bola zaregistrovana uz roky predtym, ale ignoracia..

@anonym_d235d8 Tak tak veru.
Oni to robia z nudy, mňa to dosť pobavilo a poviem pravdu, že očakával som veľa hejtov ;).
@firefighter01 to sú ženy no
A je to tu tak bežne, nič nové 😅
Preto sa chlapom nečudujem, že ťažko s niekým vydržať
Diskusia o utokoch a zamerne vyvolavanie reakcii aby potom ta mohli zhejtnut
A potom ber ich vážne 😅no nedá sa
A to som baba a fakt chlapi nás dávno predbehli,kde ženy uz nedojdu asi nikdy, tak sú poznačené egom
😅😅😅