Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.
Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).
Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.
PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.
Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉
@firefighter01 Pockat pockat, takze progresivizmus je fujky, ale ked ma zena zarabat viac, ako tvoje susne, tak uz si za rovnopravnost zrazu? Aha 😁
@zorienka28 no, presne ako som písala 😂 čiže klasick slovensky fanúšik feminizmu - žena drz p*cu a suchej nohami, staraj sa o všetko a neminiem na teba ani na horalku 😂 a ešte ideálne keby mala ona svoj byt kam sa nasťahuje sak snáď nebola doteraz lenivá.
@chocolatebox Veru, moja chyba, že som sa takto momentálne spustil a premárnil drahocenný čas komentovaním ☺️ Moja vina, moja vina, moja preveľká vina.
@firefighter01 chod sa trosku prejsť von, ale pozor aby si neprišiel až na koniec plochej zeme a nespadol cez okraj 🙂
@zorienka28 no, presne ako som písala 😂 čiže klasick slovensky fanúšik feminizmu - žena drz p*cu a suchej nohami, staraj sa o všetko a neminiem na teba ani na horalku 😂 a ešte ideálne keby mala ona svoj byt kam sa nasťahuje sak snáď nebola doteraz lenivá.
@chocolatebox Z domu do bytu sa sťahovať? Ty by si išla?
@chocolatebox Z domu do bytu sa sťahovať? Ty by si išla?
@firefighter01 A čo je na tom také strašne nereálne? Ja som sa 2 x za život sťahovala z domu do bytu. V oboch prípadoch som dlhšie žila v byte, bez ujmy na zdraví. Nie každý s tým mám problém a osobne poznám pár rodín, čo sa zo satelitu časom vrátili do BA.
@anonym_9c312f Pls, kde môžem vidieť tohto alfasamca na foto?
@anonym_890398 ja ju nebudem zverejňovať, nech dá on, keď sa zoznamuje.
Super názory, držím palce fakt🙂👍
@anonym_890398 ja ju nebudem zverejňovať, nech dá on, keď sa zoznamuje.
@anonym_9c312f V pohode, dala som do google paraolympik v cyklistike Ondrej a našlo mi ho.
@anonym_9c312f V pohode, dala som do google paraolympik v cyklistike Ondrej a našlo mi ho.
@anonym_890398 fesi fakt
@firefighter01 A čo je na tom také strašne nereálne? Ja som sa 2 x za život sťahovala z domu do bytu. V oboch prípadoch som dlhšie žila v byte, bez ujmy na zdraví. Nie každý s tým mám problém a osobne poznám pár rodín, čo sa zo satelitu časom vrátili do BA.
@anonym_890398 Na to nieje nič zlé ani nereálne, len si ma opísala ako niekoho kto si hľada partnerku za úmyslom, aby sa k nej potom rovno nasáčkoval, lebo nemá kde bývať.
Ináč šikuľka si, mohla by si robiť vyšetrovateľku v PZ ;)
@anonym_890398 fesi fakt
@anonym_d235d8 Normálny ,tuctový chlap. Vzhľad, ani šport by mi na ňom neprekážal. Názory, vrátane politických áno.Násť si ženu podľa mňa nájde. Zase nie všetky sme progresívne ovce majúce kamarátov gejov.
@anonym_890398 no ved slubil Zuzke poslat, ma urcite aktualnejsiu, ved preto svoj predosly profil (cez ktory sa so mnou pred rokom nakontaktoval), deaktivoval
@ameixa inak ale napisal, ze si nevedel spomenut na heslo.. a pritom si nik zrusil
@anonym_890398 Na to nieje nič zlé ani nereálne, len si ma opísala ako niekoho kto si hľada partnerku za úmyslom, aby sa k nej potom rovno nasáčkoval, lebo nemá kde bývať.
@firefighter01 Zato tebe pozornosť zlyháva. Pozri, kto ti tú správu napísal ohľadom tej ženy, čo má mať byt. Ja veru nie😉
@ameixa inak ale napisal, ze si nevedel spomenut na heslo.. a pritom si nik zrusil
@anonym_9c312f A vieš prečo? pretože mi písal admin MK, že na túto IP adresu registruje na MK už iný účet a ktorý si prajem vymazať, keďže jeden užívateľ môže mať iba jeden nick, tak som mu napísal, že ten starý. Ach tu sa teda riešia nepodstatnosti 🤦♂️
@firefighter01 Navyše tá dotyčná to sotva myslela tak, že ty sa budeš k nej chcieť nasťahovať. Ale v zmysle, že má byť samostatná, šikovná a zabezpečená, aby sa o seba vedela postarať a budete mať svoje každý. Si myslím teda
@firefighter01 Zato tebe pozornosť zlyháva. Pozri, kto ti tú správu napísal ohľadom tej ženy, čo má mať byt. Ja veru nie😉
@anonym_890398 Áno, sorry, už sa strácam v toľkých komentároch, to si nepisala ty o tom byte.
@anonym_9c312f ano, to nebude jedine klamstvo
@ameixa Jaaaaj dievča zlaté progresívne, fabulácie ti nikdy nechýbali. Ináč už si rozvedená, či stále lovíš a pritom kvôli majetku ste stále svoji?
@anonym_9c312f A vieš prečo? pretože mi písal admin MK, že na túto IP adresu registruje na MK už iný účet a ktorý si prajem vymazať, keďže jeden užívateľ môže mať iba jeden nick, tak som mu napísal, že ten starý. Ach tu sa teda riešia nepodstatnosti 🤦♂️
@firefighter01 to je ne-pravda, napr. ked je viac clenov domacnosti, t.j. rovnaka IP, je mozne viac profilov
@ameixa Jaaaaj dievča zlaté progresívne, fabulácie ti nikdy nechýbali. Ináč už si rozvedená, či stále lovíš a pritom kvôli majetku ste stále svoji?
@firefighter01 Tak si dopadol tak, ze uz vsetci vedia tvoje meno, priezvisko, fotku. Na tvojom mieste by som to dostojne zabalil a vycuval. A urazanim baby, ktoru si predtym balil, si tiez prilis nesplhnes. Ak prestanes toto hrotit, nejaku jednoduchsiu dostanes na vysportovanu fotku, kym zisti, ze vzhlad nie je vsetko.
A hlavne sa zbytočne neobhajuj
Ľudia majú rozdielne názory,postoje a niekoho škrie, že môže byt spoko s tým aký je aj s názormi inými ako ostatní,tak hľadajú na čom by ta nachytali a upratali ťa 🙂
@firefighter01 vies co, naLOVEne mam dost
@anonym_890398 áno, myslela som to presne tak ze tu fanúšik tradičnej rodiny by sa najradšej k niekomu nasackoval ;) šikovná samostatná baba sa nebude zahadzovať so zakomplexovaným chlapom ktorý jej okrem nadavania na všetko a všetkých nemá co ponúknuť.
každopádne mu držím palce nech si nájde rovnakú pomýlenú ako on a nech si oveckuju spolu, lebo je to jak cez kopirak 🙂
@firefighter01 Tak si dopadol tak, ze uz vsetci vedia tvoje meno, priezvisko, fotku. Na tvojom mieste by som to dostojne zabalil a vycuval. A urazanim baby, ktoru si predtym balil, si tiez prilis nesplhnes. Ak prestanes toto hrotit, nejaku jednoduchsiu dostanes na vysportovanu fotku, kym zisti, ze vzhlad nie je vsetko.
@anonym_47cbb6 Ako som ju urazil? Ináč, ja sa za seba nehanbim, ani za to, že už niektoré vedia moje meno, priezvisko
A hlavne sa zbytočne neobhajuj
Ľudia majú rozdielne názory,postoje a niekoho škrie, že môže byt spoko s tým aký je aj s názormi inými ako ostatní,tak hľadajú na čom by ta nachytali a upratali ťa 🙂
@anonym_d235d8 Tak tak veru.
Oni to robia z nudy, mňa to dosť pobavilo a poviem pravdu, že očakával som veľa hejtov ;).
Tak toto je iná káva
@firefighter01 poviem ti to na rovinu, pokiaľ budeš okolo seba kopať ako tu predvádzaš nezakopne o teba ani rovnako zmýšľajúca dáma.
Ps: dúfam, že dcéru tejto nenávisti neučíš.

@ameixa No to je už aký argument 🤭.
@firefighter01 Keby ma chlap, ktorého som videla 2x v živote pozval k sebe, tak si okrem adresy preverím všetko dostupné.