icon

Hľadám nezadanú dámu na vážny vzťah.

firefighter01
Včera o 20:06

Ahojte. Jeeej, až dnes som si všimol, že MK konečne zaviedol Zoznamovanie, tak snáď to bude na úrovni, aj keď počúvam rôzne názory na osadenstvo na MK 🤭. Prejdem rovno k veci, nech tu veľa netáram do vetra... ale bude to trochu dlhší text za čo sa ospravedlňujem. No pre aké také spoznanie na začiatok, myslím, že trochu viac sa rozpísať je lepšie, ako napísať jednu, max. dve holé vety, aby ma aj druhá strana spoznala aspoň v tých hlavných názoroch a vlastnostiach a na základe toho mohla usúdiť, či má zmysel sa spoznávať ďalej alebo radšej nie.
Ešte pre vysvetlenie k osloveniu dáma/žena/dievča- to z dôvodu, že každý sa môže v tom istom veku ináč cítiť, niekto má 35 alebo 40 a považuje sa za dievča, niekto za dámu a iná zas za ženu, tak si sama vyber, mne je to jedno ;).

Teraz konečne niečo o mne... Mám 43 rokov, 181cm vysoký, 81kg tlstý 😁, VŠ vzdelaný (vyštudovaný učitel telesnej a technickej výchovy), no povolaním hasič, v minulosti policajt, len som nechcel úplne zdebilnieť, preto som radšej vymenil uniformu za pozitívnejšiu, bývam síce na juhozápadezápade, no som srdcom, telom a dušou východniar, tu som ostal z lásky k mojej o chvíľu 8 ročnej dcére, aby som jej bol ako vzorný otec vždy nablízku, viedol ju zdravým životným štýlom a dal jej do života programy, ktoré osobne považujem za pozitívne, pretože aj mojou súčastou je pozitívne myslenie, zdravý životný štýl a šport. No som smrteľník a určite nesedím niekde na belasom obláčiku a nesvieti mi nad hlavou svätožiara 😁.
Nepotrpím si na módu a aktuálne trendy, oceňujem prirodzenú krásu bez umelých vonkajších úprav, čo považujem za chorobu dnešnej doby a veľký psychický problém a nemienim sa tomu prispôsobovať. Silikóny a botox sú u mňa red flag. Preto buď taká, akú ťa stvoril boh a nebojuj s prírodou a gravitáciou.
A aká by si ešte mala byť ? Hlavne maj v sebe dostatočne rozvinutú empatiu, buď samostatná, nie napojená mamičke na pupočnú šnúru aj v dospelosti, hlavne maj vysporiadanú minulosť, uzavretú a nehrab sa v nej častejšie ako je rozumné.. Minulosť nezmeníš, každý sme si niečím prešli, dôležité je to prijať, a tvoriť si lepšiu budúcnosť. Maj pozitívny prístup k sebe, k svojej duši, aj telu, rada komunikuj, buď otvorená, rodinne založená a budeme si rozumieť.

PS: Som nezaočkovaný dezolát, uznávam iba dve pohlavia, dúhová chorobomyseľná propaganda mi je proti srsti a takisto progresivizmis 😉.
Som ranná sova a nefajčiar, v tomto by sme sa mali tiež zhodnúť pre pokoj v rodine 😉.
Ak sa ti po tomto texte vidí, že by sme si rozumeli, kľudne mi napíš súkromnú správu ☺️.

Komu sa niečo z môjho profilu nepozdáva, nech sa
páči, nestrácajme čas, je tu veľa ďalších chlapov 😉

Strana
z8
firefighter01
autor
Dnes o 18:31
@anonym_890398

@firefighter01 Láska je slepá.Ja som sa zaĺúbila raz do kotlebovca.Akože dlhé trvanie to nemalo, ale bol dobrý v posteli a kým som bola s ním, tak som mu dokonca pritakala aj na jeho rozhorčenia v politike a tiež nemal rád gejov.Tak kĺudne sa môže stať, že by si si sadol aj PS voličkou.Len si to nemusel vybaliť takto, ale je to tvoja taktika.Viac krát ti tu písali že to vie fungovať, keď sa o politike doma zásadne nebaví.Hlavne keď vás bude spájať niečo iné-šport .Aby ti nič nevyčítala a rozumela tvojej vášni.

@anonym_890398 Áno, to máš úplnú pravdu ;)

mondolina
Dnes o 19:07
@firefighter01

@anonym_890398 Áno, to máš úplnú pravdu ;)

@firefighter01
poradím ti len jedno...hľadaj ♥️-com, nie ako si to dopredu nalinkuješ....nedávaj požiadavky, nemaj predsudky, pozrieš sa na ženu a budeš vedieť, že je to tá pravá. Držím palce.

firefighter01
autor
Dnes o 19:12
@mondolina

@firefighter01
poradím ti len jedno...hľadaj ♥️-com, nie ako si to dopredu nalinkuješ....nedávaj požiadavky, nemaj predsudky, pozrieš sa na ženu a budeš vedieť, že je to tá pravá. Držím palce.

@mondolina Tak tak. Veď ja som zástancom zoznamovania ako sme to mali niekedy v 20tke, proste ste si oadli do oka, nepoznali ste sa vôbec a zoznamovali ste sa počas vzťahu, len teraz ma odrádza hlavne to, že už niesme najmladší a nechce sa mi zas 2 -3 roky niekoho spoznávať a potom zistíš, že ......

firefighter01
autor
Dnes o 19:24

Na... tu máš progresivizmus... Snáď nebudem učiť dcéru, že je toto normálne 🤭.
Zlatá, sama mi povedala "tati, ale veď ona má pipíka, ona je ťuki, ťuki" 😁

mondolina
Dnes o 19:24
@firefighter01

@mondolina Tak tak. Veď ja som zástancom zoznamovania ako sme to mali niekedy v 20tke, proste ste si oadli do oka, nepoznali ste sa vôbec a zoznamovali ste sa počas vzťahu, len teraz ma odrádza hlavne to, že už niesme najmladší a nechce sa mi zas 2 -3 roky niekoho spoznávať a potom zistíš, že ......

@firefighter01
nepodceňuj lásku😉 z každého protipólu si vieš zobrať to čo z teba spraví lepšieho človeka. a platí to aj naopak.

firefighter01
autor
Dnes o 19:27
@mondolina

@firefighter01
nepodceňuj lásku😉 z každého protipólu si vieš zobrať to čo z teba spraví lepšieho človeka. a platí to aj naopak.

@mondolina samozrejme, vžťah je o dopĺňaňi jedného druhým, určite by som nechcel mať pri sebe svoje zrkadlo, v niektorych veciach radšej protiklad a v iných zase podobné nastavenie....

Strana
z8