Hľadám partnerku 30+/40+
Zdravím, je tu žena, 30+/40+, ktorá nemá partnera a chcela by dieťa? Som mladší, ale myslím, že ide ťažká doba po každej stránke, preto by som chcel dieťa/deti, čo najskôr, pokým mám energiu a pevné zdravie. Žijem v BA, ak by sa niekto chcel zoznámiť napíšte súkromnú správu. V prípade podobných názorov sa dúfam, že stretneme osobne.
@padnutyvojak55 A ty mas kolko rokov?
@anonym_3a10aa 26
@padnutyvojak55 A myslíš si, že to dieťa alebo deti sú dobrý rozhodnutím, keď sám píšeš, že idú ťažké časy?
Mňa pobavil okrem iného aj tvoj nick padnuty vojak 🤣🤣🤣. Dobrý úlet
😳 tak to čumim aké originálne témy sa tu nájdu
@padnutyvojak55 si v prvom rade uvedom, že dieťa potrebuje bezpečný domov, milujúcich rodičov, že je to beh na min 20 rokov a nemôžeš dieťa len tak odložiť, je to hlavne zodpovednosť... A tiež mať zázemie, bývanie, financie, trpezlivosť. Min 5 rokov sa nevyspíš, budeš musieť odsunúť koníčky, záľuby a mať na prvom mieste svoje dieťa a jeho matku...
Až mi oči vyleteli. Dieťa nie je žiadny biznis 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@padnutyvojak55 A myslíš si, že to dieťa alebo deti sú dobrý rozhodnutím, keď sám píšeš, že idú ťažké časy?
@nelinka888 áno, vychovať dieťa nikdy nebude prechádzka, ale správnou výchovou už v skorom veku dieťa nebude príťažou, ak bude zdravé. Beriem to ako investíciu, všetko čo doňho vložím sa mi vráti ak sa nestane nič katastrofálne.
@anonym_3a10aa 26
@padnutyvojak55 To si ako predstavujes? 😅 Ze tu pani oplodnis a zalozite rodinu? Ci ako? 😅 Ved si este mladunky - hladaj si manzelku na zalozenie rodiny, chvilu sa spoznavajte, ked budes zalubeny a bude vam to klapat, byvajte spolu, vezmite sa a potom si spravte deticky.. tak ako to robi mnoho ludi.. a tiez to nie vzdy vyjde 🙁... preco rozmyslas o skratkach, na ktore by doplatili len tie deti.. ved najlepsie sa dari detickam, ktore sa narodia rodicom z lasky, kde rodina funguje a mozu pokojne vyrastat..
@padnutyvojak55 Ako predstava je to pekné. Ale ver mi, že realita by bola niekde inde.
@nelinka888 áno, vychovať dieťa nikdy nebude prechádzka, ale správnou výchovou už v skorom veku dieťa nebude príťažou, ak bude zdravé. Beriem to ako investíciu, všetko čo doňho vložím sa mi vráti ak sa nestane nič katastrofálne.
@padnutyvojak55 ty si dobrý pako. Dieťa NIE JE INVESTÍCIA!! Ak chceš mať dieťa preto, aby sa o teba niekto staral na starobu, tak si radšej založ sporenie a na dôchodku si plať opateru. Dieťa nie je rodičom dlžné za to, že ich priviedli na svet. Dieťa je nám dané na dobu určitú, a potom ho musíme nechať žiť samé... Kým to nepochopíš, deti nemaj.
Hľadáš mamu?
“ak bude zdravé” - a ak nie? potom čo s tou tvojou “investíciou”??
Neprídeš mi pripravený mentálne ani citovo na dieta. Celé to píšeš ako nejaky business plan. Len rýchlo odbiť a vybavené. Každý normálny človek najprv chce aby to dieťa malo zázemie v podobe tepla domova a rodiny. Nie iba ho urobiť nech mám odrobené
@padnutyvojak55 preco si na to nenajdes nejaku priatelku?
@padnutyvojak55 ty si dobrý pako. Dieťa NIE JE INVESTÍCIA!! Ak chceš mať dieťa preto, aby sa o teba niekto staral na starobu, tak si radšej založ sporenie a na dôchodku si plať opateru. Dieťa nie je rodičom dlžné za to, že ich priviedli na svet. Dieťa je nám dané na dobu určitú, a potom ho musíme nechať žiť samé... Kým to nepochopíš, deti nemaj.
@123profil321 Ja chápem tvoj názor a nečakám pochopenie z tvojej strany. Tak ako tebe v žiadnom prípade nevyhovuje, a nevedela by si si predstaviť fungovanie a môj pohľad, tak niekde môže byť žena ktorá si to vie predstaviť a práve to hľadá.
@padnutyvojak55 preco si na to nenajdes nejaku priatelku?
@domkakvet pretože by ho s takým zmýšľaním žiadna žena nechcela. Budúce matky neberú dieťa ako investíciu, ale ako niečo, vo vzniklo z lásky spojením dvoch ľudí
“ak bude zdravé” - a ak nie? potom čo s tou tvojou “investíciou”??
Neprídeš mi pripravený mentálne ani citovo na dieta. Celé to píšeš ako nejaky business plan. Len rýchlo odbiť a vybavené. Každý normálny človek najprv chce aby to dieťa malo zázemie v podobe tepla domova a rodiny. Nie iba ho urobiť nech mám odrobené
@anonym_8324d3 ak nebude, tak nebude. Taký je život. Zvládlo to veľa rodičov, tak nevidím dôvod prečo by som to nezvládol ja.
Napis na normalnu zoznamku a daj si to do profilu. Nehladas partnerku, ale chces byt otcom, ved ok, kazdy mame ciele a sny a su uplne legitimne. Je vela zien ci homosexualnych zenskych parov, co presne taketo nieco hladaju...
Brať dieťa ako investíciu? 🤨 ...a mňa vyvrátilo 🤭. Ty aj čítaš,že sa nebavíme o vreci zemiakov, že? 🙄
Napis na normalnu zoznamku a daj si to do profilu. Nehladas partnerku, ale chces byt otcom, ved ok, kazdy mame ciele a sny a su uplne legitimne. Je vela zien ci homosexualnych zenskych parov, co presne taketo nieco hladaju...
@anjelicek26 ďakujem pekne za radu
@anjelicek26 ďakujem pekne za radu
@padnutyvojak55 otcom vies byt na milion sposobov, dolezite je, ze sa chces o dieta starat, venovat sa mu, investovat do neho (cas, financie) a naucit ho veci, vdaka ktorym z neho vyrastie dobry clovek...
@padnutyvojak55 otcom vies byt na milion sposobov, dolezite je, ze sa chces o dieta starat, venovat sa mu, investovat do neho (cas, financie) a naucit ho veci, vdaka ktorym z neho vyrastie dobry clovek...
@anjelicek26 áno chcem, ja si ani nepripúšťam, že by z dieťaťa bolo nakoniec niečo iné ako dobrý človek. Fungovanie s matkou dieťaťa/partnerkou sa viem prispôsobiť, tak aby to vyhovovalo jej. Rovnako budem otvorený a maximálne úprimný v každom smere, aby som nikoho netlačil do niečoho čo nechce, lebo by to bolo zlé pre všetky strany.
@padnutyvojak55 tak sa pochval, ako ty vracas svojim rodicom to, co do teba vlozili
A nechces si nahodou len zasulozit? A hras tu hru, ze chces dieta...
A nechces si nahodou len zasulozit? A hras tu hru, ze chces dieta...
@anonym_e65d25 Možno investícia a je pre neho tá zrelá žena, ktorá má nejakú kariéru, alebo vlastný byt a pod.
Bola tu diskusia ženy cca 35r, niečo ako ,,urobili by ste to?,, Chce počať dieťa s kamarátom...tento chce byť aj otcom, neviete to niekto nájsť? Hodili by sa k sebe😆
@anonym_285 Nie som zameraný na staršie ani mladšie. Hľadám ženu, ktorá je pripravená a chce dieťa. Nechcem randenie 2, 3 ani 5 rokov. Niekoho, kto chce v prípade identických alebo podobných názorov dieťa v krátkom čase.
@anonym_285 Nie som zameraný na staršie ani mladšie. Hľadám ženu, ktorá je pripravená a chce dieťa. Nechcem randenie 2, 3 ani 5 rokov. Niekoho, kto chce v prípade identických alebo podobných názorov dieťa v krátkom čase.
@padnutyvojak55 Idealne hned na prvom stretnuti, vsak? Moj nazor je, ze ti ide o sex. Ale na taku bachorku o dietati bez lasky ti rozumne zeny neskocia.
@padnutyvojak55 A čo si myslíš,že tu ju nájdeš 🤔🤔

@padnutyvojak55 A ty mas kolko rokov?