icon

Hľadám partnerku 30+/40+

padnutyvojak55
10. sep 2025

Zdravím, je tu žena, 30+/40+, ktorá nemá partnera a chcela by dieťa? Som mladší, ale myslím, že ide ťažká doba po každej stránke, preto by som chcel dieťa/deti, čo najskôr, pokým mám energiu a pevné zdravie. Žijem v BA, ak by sa niekto chcel zoznámiť napíšte súkromnú správu. V prípade podobných názorov sa dúfam, že stretneme osobne.

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@anonym_01cdef

@padnutyvojak55 A čo si myslíš,že tu ju nájdeš 🤔🤔

@anonym_01cdef
@anonym_01cdef stali sa už aj menej pravdepodobné veci, Ja nemám čo touto diskusiou stratiť, buď získam alebo budem na tom istom

anonym_a41dab
10. sep 2025

Jasne, ze mu ide len o sex ale krasne to zaobalil aby sa nejake zeny skor chytili.A keby to bola nejaka zabezpecena 40 rocna mamka este lepsie.Ty si tak nenápadný chlapcek😉

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_c84f0d
10. sep 2025

Ja si myslím ženy, že to je ten čo si nevie nájsť frajerku, má nový nick a zmenil stratégiu.
Tu dostal veľa rád, aby sa neľutoval, že musí niečo žene ponúknuť, tak teraz ponúka semeno😁

sickynickyobsadene
10. sep 2025

Boris? $i to ty?

anonym_6b248a
10. sep 2025
@anonym_c84f0d

Bola tu diskusia ženy cca 35r, niečo ako ,,urobili by ste to?,, Chce počať dieťa s kamarátom...tento chce byť aj otcom, neviete to niekto nájsť? Hodili by sa k sebe😆

@anonym_c84f0d toto? 😂😂 https://www.modrykonik.sk/forum/som-na-deti-sama/mam-ist-do-single-materstva/?page=4&scrollto

Autor tu máš tému, kde chce jedna presne to, čo ty 😂

123profil321
10. sep 2025
@sickynickyobsadene

Boris? $i to ty?

123profil321
10. sep 2025
@anonym_6b248a

@anonym_c84f0d toto? 😂😂

@anonym_6b248a ja bys som chcela vedieť z ako si to títo ľudia predstavujú.
@padnutyvojak55 dajme tomu, že by si našiel, ženu, ktorá by do toho s tebou išla. Ale ako si to predstavuješ? Budeš s ňou bývať len ako so spolubývajúcou, ako keď je dohodnuté manželstvo kvôli vízam? A čo ak zistíte, že spolu nedokážete fungovať? Budeš jej potom platiť iba výživné a dieťa vidieť každý druhý víkend? A čo ak ona časom nájde partnera...?
Toto nie je len o splodení, tam je neskutočne veľa premenných... Ale súhlasím s pár komentármi, že toto pôsobí úplne tak, že ti ide len o sex, a pekne si to zaobalil 🤔 keďže píšeš, že nechceš "zabíjať čas" randením. Vieš, randenie má zmysle v tom, aby spoznal toho človeka a zistil, či by ste vedeli spolu fungovať, či máte spoločné názory...

anonym_e65d25
10. sep 2025
@123profil321

@padnutyvojak55 dajme tomu, že by si našiel, ženu, ktorá by do toho s tebou išla. Ale ako si to predstavuješ? Budeš s ňou bývať len ako so spolubývajúcou, ako keď je dohodnuté manželstvo kvôli vízam? A čo ak zistíte, že spolu nedokážete fungovať? Budeš jej potom platiť iba výživné a dieťa vidieť každý druhý víkend? A čo ak ona časom nájde partnera...?
Toto nie je len o splodení, tam je neskutočne veľa premenných... Ale súhlasím s pár komentármi, že toto pôsobí úplne tak, že ti ide len o sex, a pekne si to zaobalil 🤔 keďže píšeš, že nechceš "zabíjať čas" randením. Vieš, randenie má zmysle v tom, aby spoznal toho človeka a zistil, či by ste vedeli spolu fungovať, či máte spoločné názory...

@123profil321 Podla mna jeho plan je, ze sa stretnu slubi jej sex za ucelom dietata. A aby nezabijal cas, ako pisen tak sex na prvom stretnuti. A vytiahne 😄. A chuda nadejna mamina 😄.

123profil321
10. sep 2025
@anonym_e65d25

@123profil321 Podla mna jeho plan je, ze sa stretnu slubi jej sex za ucelom dietata. A aby nezabijal cas, ako pisen tak sex na prvom stretnuti. A vytiahne 😄. A chuda nadejna mamina 😄.

@anonym_e65d25 sex na prvom rande nie je problém, ale pokiaľ je chránený a zodpovedný. Ktorá normálna ženská by chcela dieťa s chlapom, ktorého pozná doslova pár minút 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

123profil321
10. sep 2025

A @padnutyvojak55 ty najprv dospej a nadobudni zodpovednosť. A najprv si uvedom, čo všetko obnáša byť rodičom a mať dieťa

anonym_e65d25
10. sep 2025
@123profil321

@anonym_e65d25 sex na prvom rande nie je problém, ale pokiaľ je chránený a zodpovedný. Ktorá normálna ženská by chcela dieťa s chlapom, ktorého pozná doslova pár minút 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@123profil321 Ved ziadna normalna 😄

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@123profil321

@anonym_6b248a ďakujem

@123profil321 Vo vzájomnom fungovaní viem spraviť kompromis. Či bude spoločné bývanie alebo nie pre mňa nie je podstatné. Len rozhodne chcem byť v živote dieťaťa, a takisto pomáhať v každom smere, aby sa matka dieťaťa za žiadnych okolností nikdy necítila, že je naňho sama.

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@anonym_6b248a ďakujem

@123profil321 Vo vzájomnom fungovaní viem spraviť kompromis. Či bude spoločné bývanie alebo nie pre mňa nie je podstatné. Len rozhodne chcem byť v živote dieťaťa, a takisto pomáhať v každom smere, aby sa matka dieťaťa za žiadnych okolností nikdy necítila, že je naňho sama.

@padnutyvojak55 pre teba spoločné bývanie podstatné možno nie je, ale pre to dieťa bude...

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@123profil321

@padnutyvojak55 pre teba spoločné bývanie podstatné možno nie je, ale pre to dieťa bude...

@123profil321 chápem, že si to myslíš, ale nie je. Dobré dieťa/šťastné dieťa/úspešné dieťa môže vzísť z akéhokoľvek prostredia. Ak má dvoch kompetentných rodičov, cíti a vie, že robia všetko len pre jeho dobro, vrátane toho, že sú prísny vo veciach, kde treba byť prísny, bude spolupracovať a cítiť sa dobre. Ak má nekompetentných, tak to bude mať ťažké vždy bez ohľadu na ostatné veci.

zuzanita1609
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@anonym_6b248a ďakujem

@padnutyvojak55 úprimne,ako žena by som sa ťa tak trošku aj bála... brať dieťa ako projekt a investíciu do budúcnosti... normálna žena berie nohy na plecia... radšej si zaobstaraj hafana,aj keď,asi ani to nie 🤨.

anonym_e65d25
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@123profil321 chápem, že si to myslíš, ale nie je. Dobré dieťa/šťastné dieťa/úspešné dieťa môže vzísť z akéhokoľvek prostredia. Ak má dvoch kompetentných rodičov, cíti a vie, že robia všetko len pre jeho dobro, vrátane toho, že sú prísny vo veciach, kde treba byť prísny, bude spolupracovať a cítiť sa dobre. Ak má nekompetentných, tak to bude mať ťažké vždy bez ohľadu na ostatné veci.

@padnutyvojak55 Snad sa ziadna zena k tebe nenajde. Uz len z toho co pises mi je na zvracanie 🤮.

premyslena
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@padnutyvojak55 Nejde predsa iba o spoluprácu, ale aj o lásku. Žiadna ľudská bytosť nefunguje tak mechanisticky, ako to ty popisuješ. Dieťaťu toho veľa odovzdáš aj nevedome, svojím správaním, prístupom. Berieš vzťahy tuším akosi obchodnícky... Ak rád čítaš, skús si prečítať Fromma, Umenie milovať, píše o tom.

anonym_ac090c
10. sep 2025
@anonym_6b248a

@anonym_c84f0d toto? 😂😂

@anonym_6b248a ďakujem za prezdielanie mojej témy 🤣 avšak ja dieta nechcem ako investíciu do budúcna 😃

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@premyslena

@padnutyvojak55 Nejde predsa iba o spoluprácu, ale aj o lásku. Žiadna ľudská bytosť nefunguje tak mechanisticky, ako to ty popisuješ. Dieťaťu toho veľa odovzdáš aj nevedome, svojím správaním, prístupom. Berieš vzťahy tuším akosi obchodnícky... Ak rád čítaš, skús si prečítať Fromma, Umenie milovať, píše o tom.

@premyslena súhlasím s tebou. Ja nie som romantický typ absolútne, ale emocionálnu inteligenciu mám na vysokej úrovni. Mne je jasné, že ani zďaleka nie každej žene vyhovuje môj pohľad na svet. Ale takisto mi je jasné, že niekde, veľmi pravdepodobne aj na tomto fóre bude žena ktorej to presne vyhovovať bude. To, že nie som romantik a skorej chladnejšej povahy nie je predsa zločin. Moja povaha má výhody v iných veciach, preto vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá.

123profil321
10. sep 2025
@anonym_ac090c

@anonym_6b248a ďakujem za prezdielanie mojej témy 🤣 avšak ja dieta nechcem ako investíciu do budúcna 😃

@anonym_ac090c jéj, som rada, že sa ozvala autorka tej témy 😃 ty máš z chlapca aký dojem?

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@premyslena súhlasím s tebou. Ja nie som romantický typ absolútne, ale emocionálnu inteligenciu mám na vysokej úrovni. Mne je jasné, že ani zďaleka nie každej žene vyhovuje môj pohľad na svet. Ale takisto mi je jasné, že niekde, veľmi pravdepodobne aj na tomto fóre bude žena ktorej to presne vyhovovať bude. To, že nie som romantik a skorej chladnejšej povahy nie je predsa zločin. Moja povaha má výhody v iných veciach, preto vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá.

@padnutyvojak55 ale na výchovu potrebuješ aj emocionálnu inteligenciu...

Veľmi silne mi pripomínaš nejaký film alebo postavu z filmu, len nemôžem prísť na to aký film 🤔

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@padnutyvojak55 ako si písal vyššie, máme obaja iné nastavenie. Možno nájdeš ženu s rovnakým nastavením, ale v prvom rade treba myslieť na to, čo je dobré pre dieťa, nie pre mňa 🤷🏻‍♀️

anonym_6b248a
10. sep 2025
@anonym_ac090c

@anonym_ac090c tak to škoda, mohli ste si vzájomne pomôcť 😁 aspoň na chvíľu som sa cítila ako v Srdcových záležitostiach 😄

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@123profil321

@padnutyvojak55 ako si písal vyššie, máme obaja iné nastavenie. Možno nájdeš ženu s rovnakým nastavením, ale v prvom rade treba myslieť na to, čo je dobré pre dieťa, nie pre mňa 🤷🏻‍♀️

@123profil321 @123profil321 Nepochybujem o tom, že dieťa bude hrdé na to, že práve ja som jeho otec.

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@123profil321 @123profil321 Nepochybujem o tom, že dieťa bude hrdé na to, že práve ja som jeho otec.

@padnutyvojak55 to nemôžeš vedieť dopredu

anonym_ac090c
10. sep 2025
@123profil321

@anonym_ac090c jéj, som rada, že sa ozvala autorka tej témy 😃 ty máš z chlapca aký dojem?

@123profil321 mal by si dat este trochu času na rozmnožovanie. Na môj vkus to berie až príliš chladno, bez emócií. Investícia do budúcna, to uz kto takto názve dieta, ktore chce? 🤷‍♀️

anonym_ac090c
10. sep 2025
@anonym_6b248a

@anonym_ac090c tak to škoda, mohli ste si vzájomne pomôcť 😁 aspoň na chvíľu som sa cítila ako v Srdcových záležitostiach 😄

@anonym_6b248a do takéhoto niečoho by som nešla 😃 síce zvazujem mat dieta s kamarátom, no toho poznám a viem aký je i aké gény by do toho šli.

princkrason
10. sep 2025

co nanho pindate, vsak chlapec sa ponukol tak caka na dopyt , ja mu aj celkom fandim 🙂

anonym_e65d25
10. sep 2025
@princkrason

co nanho pindate, vsak chlapec sa ponukol tak caka na dopyt , ja mu aj celkom fandim 🙂

@princkrason Skoda, ze si chlap. Mohli ste si pomoct.