icon

Hľadám poslednú veľkú lásku

samo789
18. sep 2025

Az ked som sa zaregistroval na tuto stranku som zistil ze citat komentare sa da aj neregistrovanemu...., Zaujimali ma nazory zien a postoje k zoznamovaniu. No uvedomil som si, ze zoznamovanie na nete ma svoje uskalia. Cital som rozne vase nazory a priznam sa, niektore ma trochu zaskocili. Ale rozhodol som sa aspon vyuzit tu zbytocnu registraciu sem, ved za pokus nic nedam.... Mozno prave tu ma caka niekto, s kym si budeme rozumiet....

Hladam poslednu velku lasku....

Mam 46 rokov, som bezdetny, priemernej postavy... Zivot ma niekolkokrat skusal a laska, ktoru som si vysnival, mi nevysla. Ostal som sam, a hoci si dni zaplnam pracou, priatelmi ci zalubami, viem, ze to najdolezitejsie mi stale chyba.... blizkost. Tiche objatie po dlhom dni, usmev niekoho, na kom mi zalezi, a pocit, ze uz nikdy nemusim kracat sam.
Hladam zenu do 45 rokov, stihlu, najlepsie z okolia Nitra, Sered , Hlohovec. Nevadi, ak mas dieta mozno uz dospele, mozno dospievajuce.... Ja deti nemam, ale viem, ake vzacne je mat niekoho, komu mozes darovat usmev a komu na tebe zalezi....
Rad by som spoznal veselu, prijemnu a rozumnu zenu, ktora este stale veri, ze laska ma zmysel. Zenu, ktora tuzi po vztahu, ci uz z horucej vasne, alebo z mudreho rozumu, ale vzdy s uctou, oporou a pochopenim..

Mozno si to prave ty , ta, ktora sa vie smiat, ale vie aj pohladkat, ked treba.... Ta, ktora tuzi po objati a po tom, aby nikdy neostala sama... Ak si sa pri tychto slovach aspon trochu nasla, budem rad, ak sa mi ozves. Mozno prave my dvaja este mozeme napisat novy, krasny pribeh....

soldi
19. sep 2025
@samo789

@anonym_a4f987 tri male deti je teda dost, dost myslim dost odvaha ostat s nimi sama. viac krat som premyslal ze ak sa parik rozchadza a ostanu zene 2 ci 3 alebo viac deti, ze ci to mala ozaj dobre premyslene s tym odchodom od partnera, ale do toho sa nikomu starat nechcem. podla mna na tej zoznamke nieje nutne travit cele hodiny, na zaciatok by mozo stacilo tam ich s chutou ozaj nieco urobit a v nieco ustupit aby clovek nasiel toho spravneho. zamerat sa na jedneho a tomu sa venovat . idealne vyzvediet zakladne info a sup, na druhy den na rande. samozrejme nejake bezpecne.

@samo789 len k tomuto prispevku - ja som sa rozviedla so styrmi malymi deti (2-9 rokov) a teda, nic som premyslene nemala, ale inak sa proste nedalo. Zena s malymi detmi neodchadza z roztopase, ale povacsinou preto, ze uz nema ine vychodisko.
Tak ak taku nahodou stretnes, nepytaj sa, ci si to dobre premyslela, ale gratuluj jej k odvahe 😀

samo789
autor
19. sep 2025
@soldi

@samo789 len k tomuto prispevku - ja som sa rozviedla so styrmi malymi deti (2-9 rokov) a teda, nic som premyslene nemala, ale inak sa proste nedalo. Zena s malymi detmi neodchadza z roztopase, ale povacsinou preto, ze uz nema ine vychodisko.
Tak ak taku nahodou stretnes, nepytaj sa, ci si to dobre premyslela, ale gratuluj jej k odvahe 😀

@soldi dakujem za mile ponaucenie . a drzim teda palce.

simona_racz
19. sep 2025

Toto sú všetko obecne známe veci, ale treba robiť osvetu, lebo stále vidím kopec ľudí čo si to neuvedomujú. Čím skôr si uvedomíte realitu, tým skôr vás nebudú veci mátať. Proste prijmite to čo je a vybavené. Ušetríte kopec času a problémov.

Keď vidím niektorých že ako sa im dlhodobo nedarí, tak načo mu budem hovoriť nezmysly typu “neboj raz si nájdeš” … nie, nenájdeš! Zvykaj si. Nemáš proste také črty čo ženy priťahuje, tak proste ži s tým že nie každému je súdené mať partnera.

soldi
19. sep 2025
@samo789

@soldi dakujem za mile ponaucenie . a drzim teda palce.

@samo789 dakujem. Ja som nastastie v pohode. Bolo to 5 rokov dozadu, takze deti su uz relativne velke a s exom vychadzame viac menej dobre. Ale nelutujem vobec. Urcite je nam vsetkym lepsie nez keby sme ostali spolu. Prve dva roky to bol masaker, teraz uz pohoda 😀

Sympaticka poznamka o opozicnom politikovi.
Drzim palce, aby si nejaku nasiel. Rozumiem, ze zalozit diskusiu je najjednoduchsia cesta, ale mozno by si to mohol skusit aj oklukou. Sledovat diskusie a napisat IP, ak by Ta nejaka zena zaujala. Len taku neutralnu. Ze Ta zaujal jej nazor a skusit rozprudit debatu.
Ale uplne chapem ak sa Ti do takehoto sposobu nechce 🙂

samo789
autor
19. sep 2025
@soldi

@samo789 dakujem. Ja som nastastie v pohode. Bolo to 5 rokov dozadu, takze deti su uz relativne velke a s exom vychadzame viac menej dobre. Ale nelutujem vobec. Urcite je nam vsetkym lepsie nez keby sme ostali spolu. Prve dva roky to bol masaker, teraz uz pohoda 😀

Sympaticka poznamka o opozicnom politikovi.
Drzim palce, aby si nejaku nasiel. Rozumiem, ze zalozit diskusiu je najjednoduchsia cesta, ale mozno by si to mohol skusit aj oklukou. Sledovat diskusie a napisat IP, ak by Ta nejaka zena zaujala. Len taku neutralnu. Ze Ta zaujal jej nazor a skusit rozprudit debatu.
Ale uplne chapem ak sa Ti do takehoto sposobu nechce 🙂

@soldi vidim ze tvoje rady maju hlavu aj patu 🙂 mozo sa nimi zacnem riadit, a na politiku netreba sa jej rozumiet ci tvarit ze sa jej rozumiem, staci mat oci a usi, a trochu vnimat 🙂 . prihlasil som sa sem vlastne "omylom" tak uvidim, snad tu jeden tyzden ci dva este vydrzim vnimat ludi a osudy, no sranda je ze vacsinu anonymnych prispevkov je zjavne ze pisu muzi prezentujuci sa za zeny 🙂 to mi dost prekaza.

evazhoufova
19. sep 2025
@samo789

@evazhoufova tak asi neuviedol nejake konkretnejsie specifikacie a ona ich nesplnala🙂

@samo789 práveže nie, proste vyberavý sa sťažuje že ho žiadna nechce

soldi
19. sep 2025
@samo789

@soldi vidim ze tvoje rady maju hlavu aj patu 🙂 mozo sa nimi zacnem riadit, a na politiku netreba sa jej rozumiet ci tvarit ze sa jej rozumiem, staci mat oci a usi, a trochu vnimat 🙂 . prihlasil som sa sem vlastne "omylom" tak uvidim, snad tu jeden tyzden ci dva este vydrzim vnimat ludi a osudy, no sranda je ze vacsinu anonymnych prispevkov je zjavne ze pisu muzi prezentujuci sa za zeny 🙂 to mi dost prekaza.

@samo789 kludne to tu navnimaj. Su tu aj fajn ludia. A neries veci typu, ze kto sa skryva za anonym, to je jedno.
Ja mam jednu zasadu v online priestore: ak nedokazes napisat nic pekne, alebo aspon konstruktivne, tak radsej nepis nic. Neviem nakolko sa budes zapajat do diskusii, ale ak sa tym budes riadit, tak mas vacsiu sancu nejaku zenu zaujat 🙂

samo789
autor
19. sep 2025
@evazhoufova

@samo789 práveže nie, proste vyberavý sa sťažuje že ho žiadna nechce

@evazhoufova mas aj nejaku konkretnu definiciu pre vyberaveho chlapa? to by ma celkom zaujimalo, co podla vas zien je vyberavy chlap

samo789
autor
19. sep 2025
@soldi

@samo789 kludne to tu navnimaj. Su tu aj fajn ludia. A neries veci typu, ze kto sa skryva za anonym, to je jedno.
Ja mam jednu zasadu v online priestore: ak nedokazes napisat nic pekne, alebo aspon konstruktivne, tak radsej nepis nic. Neviem nakolko sa budes zapajat do diskusii, ale ak sa tym budes riadit, tak mas vacsiu sancu nejaku zenu zaujat 🙂

@soldi no asi horsie je ze mnohe cisto zenske temy ma az desi vobec otvorit uz podla nazvu temy 🙂 ale idem studovat, zrovna mam dve hodinky cca cas. dakujem za rady a podporu. PS: teba som si hned preklepol ale uz vidim ze tam je nejaky chlap v tvojom zivote 🙂

simona_racz
19. sep 2025
@samo789

@evazhoufova mas aj nejaku konkretnu definiciu pre vyberaveho chlapa? to by ma celkom zaujimalo, co podla vas zien je vyberavy chlap

@samo789 presne to čo kamošov bratranec. Ešte aj na modelke našiel chyby, a nakoniec sa oženil s takou čo má hlavu ako bulldog. Ale to som nepovedala ja, to chalani ju naozaj tak volajú.

anonym_a80d98
19. sep 2025

No ja som celkom premýšľala od včera, či sa ozvať/neozvať, som z okresu NR. Zaujalo ma hlavne tvoje písanie, ak je samozrejme od srdca a z tvojej hlavy, páči sa mi, ak muži vedia prejaviť aj svoju citlivú stránku. Ale dneska som prečítala tvoj komentár a dosť ma odradila opozičná politika.. tak asi som vnútorne cítila, prečo nenapísať, v tomto by sme si nerozumeli. Prajem veľa šťastia. ☺️

simona_racz
19. sep 2025
@anonym_a80d98

No ja som celkom premýšľala od včera, či sa ozvať/neozvať, som z okresu NR. Zaujalo ma hlavne tvoje písanie, ak je samozrejme od srdca a z tvojej hlavy, páči sa mi, ak muži vedia prejaviť aj svoju citlivú stránku. Ale dneska som prečítala tvoj komentár a dosť ma odradila opozičná politika.. tak asi som vnútorne cítila, prečo nenapísať, v tomto by sme si nerozumeli. Prajem veľa šťastia. ☺️

@anonym_a80d98 preto treba byť apolitický. Mne to nijako nepomôže či sú tam tí alebo tí. Nábožensky som ateistka. Ajtak budem mať len to, čo si sama urobím, takže mi to je jedno. A preto mne by Samo nevadil. Ale vekovo mi nesedí za čo ja nemôžem ani on.

samo789
autor
19. sep 2025
@anonym_a80d98

@anonym_a80d98 🙂 no pekne vazim si ze si reagovala na to 🙂 no a moja opozicna politika? 🙂 hmm.. k tomu neviem co napisat🙂 . drzim palce pri hladani toho praveho. vlastne laveho? no uz som uplne mimo z toho🙂 hlavne vela stastia🙂

samo789
autor
19. sep 2025
@simona_racz

@samo789 presne to čo kamošov bratranec. Ešte aj na modelke našiel chyby, a nakoniec sa oženil s takou čo má hlavu ako bulldog. Ale to som nepovedala ja, to chalani ju naozaj tak volajú.

@simona_racz nooo. popravde take prirovnanie zeny pocujem prvy krat🙂 a verim ze je velmi prexponovane🙂 a realita bude lepsia🙂

simona_racz
19. sep 2025
@samo789

@anonym_a80d98 🙂 no pekne vazim si ze si reagovala na to 🙂 no a moja opozicna politika? 🙂 hmm.. k tomu neviem co napisat🙂 . drzim palce pri hladani toho praveho. vlastne laveho? no uz som uplne mimo z toho🙂 hlavne vela stastia🙂

@samo789 nehanbi sa za to, Orbánova politika sa páči aj mne. Ja bývam blízko hraníc na maďarmi obývanom územi, tak sa tu sleduje dosť ich Hír TV ktorá tlačí Orbánovu politiku. Čo všetko robí pre mladých, buduje infraštruktúru, spolupracuje s Čínou (ktorej patrí budúcnosť) nechce migrantov čo je hlavné. Liberáli raz mu budete vďační! Kto nežije vo Viedni nepochopí. Teraz ako nastupovali deti do školy tak už 50% sú z rodín migrantov a 30% z toho sú moslimovia. Treťom bezirku už majú aj mešitu a sťažujú sa že v škole nech nosia burku všetky ženy lebo moslimov to poburuje. Toto chcete aj tu??? Len tolko na margo tých liberálnych.

simona_racz
19. sep 2025
@samo789

@simona_racz nooo. popravde take prirovnanie zeny pocujem prvy krat🙂 a verim ze je velmi prexponovane🙂 a realita bude lepsia🙂

@samo789 to chalani vymysleli. Z báb to nepovedala žiadna. Ja sa nikomu neposmievam. Nikto nemôže za črty, tvar hlavy atď.

anonym_a80d98
19. sep 2025
@simona_racz

@anonym_a80d98 preto treba byť apolitický. Mne to nijako nepomôže či sú tam tí alebo tí. Nábožensky som ateistka. Ajtak budem mať len to, čo si sama urobím, takže mi to je jedno. A preto mne by Samo nevadil. Ale vekovo mi nesedí za čo ja nemôžem ani on.

@simona_racz vieš čo, ja nie som ten typ, čo by rozoberala politiku na dennej báze, vlastne sa o nej bavíme, len keď na ňu príde reč. Nič, čo by ma fascinovalo, bavilo riešiť, ale ak už na to príde, nesúhlasím s opozíciou, sú veci, ktoré sú mi proti srsti a teda neviem si predstaviť, že by sme s partnerom sa mali teraz kvôli rozdielnej politologickej ideológií doma hádať, ak by už na to prišlo. 🙂 Nie som konfliktný typ, takže by ma nejake doťahovačky ani nebavili, ale neverím, že by na tu situáciu nikdy vo vzťahu neprišlo, keby sa zase raz niečo rieši vo svete politiky.

samo789
autor
19. sep 2025
@anonym_a80d98

@simona_racz vieš čo, ja nie som ten typ, čo by rozoberala politiku na dennej báze, vlastne sa o nej bavíme, len keď na ňu príde reč. Nič, čo by ma fascinovalo, bavilo riešiť, ale ak už na to príde, nesúhlasím s opozíciou, sú veci, ktoré sú mi proti srsti a teda neviem si predstaviť, že by sme s partnerom sa mali teraz kvôli rozdielnej politologickej ideológií doma hádať, ak by už na to prišlo. 🙂 Nie som konfliktný typ, takže by ma nejake doťahovačky ani nebavili, ale neverím, že by na tu situáciu nikdy vo vzťahu neprišlo, keby sa zase raz niečo rieši vo svete politiky.

@anonym_a80d98 stalo sa uz niekedy ze si chcela piect strudlu a partner chcel s makom a ty kakaovu? s politikou je to podla mna rovnako vo vztahu🙂

anonym_a80d98
19. sep 2025
@simona_racz

@samo789 nehanbi sa za to, Orbánova politika sa páči aj mne. Ja bývam blízko hraníc na maďarmi obývanom územi, tak sa tu sleduje dosť ich Hír TV ktorá tlačí Orbánovu politiku. Čo všetko robí pre mladých, buduje infraštruktúru, spolupracuje s Čínou (ktorej patrí budúcnosť) nechce migrantov čo je hlavné. Liberáli raz mu budete vďační! Kto nežije vo Viedni nepochopí. Teraz ako nastupovali deti do školy tak už 50% sú z rodín migrantov a 30% z toho sú moslimovia. Treťom bezirku už majú aj mešitu a sťažujú sa že v škole nech nosia burku všetky ženy lebo moslimov to poburuje. Toto chcete aj tu??? Len tolko na margo tých liberálnych.

@simona_racz presne, Orbánova politika sa aj mne páči a veľmi mu fandím. 🙂 Z ockovej strany máme Maďarov, takže mne sú veľmi blízki.

samo789
autor
19. sep 2025
@anonym_a80d98

@simona_racz presne, Orbánova politika sa aj mne páči a veľmi mu fandím. 🙂 Z ockovej strany máme Maďarov, takže mne sú veľmi blízki.

@anonym_a80d98 no moment, cize ak trebarz v polsku vo veznici je 5 300 vrahov a tvoja rodina pochadza z polska tak tiez budes za to co urobilia fandit im? to mi nedava logiku

simona_racz
19. sep 2025
@anonym_a80d98

@anonym_a80d98 ja tiež nie, veď len naše mesto je plné rómov, bezdomovcov, feťákov atď. Ale aspoň nezasahujú do spoločenského diania. Viete čo sa robí v nemecku? Moslim kandiduje za starostu a povedal že ak vyhrá tak zruší kresťanský kostol a budete sa všetci modliť tak ako my! Kto chce mať toto, nech sa páči… Kto chce kam, pomôžme mu tam 😉 ale keby to povedal môj nápadník, tak mu poviem iba tolko. Ja sa nebudem vydávať ani v mekke ani jeruzaleme.

anonym_a80d98
19. sep 2025
@samo789

@anonym_a80d98 stalo sa uz niekedy ze si chcela piect strudlu a partner chcel s makom a ty kakaovu? s politikou je to podla mna rovnako vo vztahu🙂

@samo789 ja som veľmi prispôsobivý človek a vážim si tiež, ak s partnerom vieme robiť kompromisy spoločne. Ale teda štrúdľa je za mňa veľmi banálna vec oproti politike. Bežné situácie doma, kde sa nepohádaš kvôli štrúdle, dnes spravím makovú, zajtra kakaovú. Politiku ale neobídeš, musela by sa doma zakázať. 😁

samo789
autor
19. sep 2025
@anonym_a80d98

@samo789 ja som veľmi prispôsobivý človek a vážim si tiež, ak s partnerom vieme robiť kompromisy spoločne. Ale teda štrúdľa je za mňa veľmi banálna vec oproti politike. Bežné situácie doma, kde sa nepohádaš kvôli štrúdle, dnes spravím makovú, zajtra kakaovú. Politiku ale neobídeš, musela by sa doma zakázať. 😁

@anonym_a80d98 politika sa da tiez rovnako, jeden chce to a druhy tamto, tak proste nepojdete volit a nechate to na inych, a urobite si strudlu🙂 alebo dve kazdemu inu 🙂

simona_racz
19. sep 2025

Ale máte dobrú tému na mieste lebo viete čo sa stalo kamošovi? Na nejakej zoznamke sa ho ženská začala vypytovať ktorému politickému táboru fandí a ešte dodala že to je pre ňu dôležité lebo na bývalom jej vadilo práve to. A predstavte si na tej istej zoznamke mu rovnakú otázku položila aj druhá slečna…

anonym_a80d98
19. sep 2025
@samo789

@anonym_a80d98 no moment, cize ak trebarz v polsku vo veznici je 5 300 vrahov a tvoja rodina pochadza z polska tak tiez budes za to co urobilia fandit im? to mi nedava logiku

@samo789 ja nefandím Maďarom len preto, že mám rodinu odtiaľ. Ale že sú mi blízki celkovo. To teraz pletieš jablká s hruškami. Keby bola situácia aká píšeš, že som z Poľska, tak budem hrdá Poľka, ale nie fandiť vrahom. To som teraz nepochopila tvojmu prirovnaniu. Ale aspoň sa presne teraz ukázalo, prečo by to proste nefungovalo. Máme iné zmýšľanie. 🙂 A ty riešiš divné veci...

simona_racz
19. sep 2025

V každom národe máte zlých aj dobrých. Len niekde už zachádzajú do extrémov čo už zasahuje do života ostatných.

anonym_a80d98
19. sep 2025
@simona_racz

V každom národe máte zlých aj dobrých. Len niekde už zachádzajú do extrémov čo už zasahuje do života ostatných.

@simona_racz presne tak, súhlasím. 🙂

soldi
19. sep 2025

Tak ak niekto fandi stranam typu republika, smer, sns, ktore ocividne idu proti ludom, su skorumpovani a nemaju ziadne moralne hodnoty, tak taky clovek velmi tazko u mna najde pochopenie a neviem si predstavit byt s nim blizka. To su tak zasadne rozdiely v moralnom kompase, ze by sa mi to proste nedalo.

samo789
autor
19. sep 2025
@soldi

Tak ak niekto fandi stranam typu republika, smer, sns, ktore ocividne idu proti ludom, su skorumpovani a nemaju ziadne moralne hodnoty, tak taky clovek velmi tazko u mna najde pochopenie a neviem si predstavit byt s nim blizka. To su tak zasadne rozdiely v moralnom kompase, ze by sa mi to proste nedalo.

@soldi z mojej strany je na to pohlad malinko iny. strany ktore opisujes maju casto fanusikov co podlahli manipulacii vodci, su to proste ludia co realne nemaju ducha a nechaju sa viest akymkolvek oparom vizie, i ked nerealnym, ludia co su zastancami sucastnej vladnucej casti spektra, v podstate netusia ci vobec existuje nieco ine alebo proste tvrdohlavo si obhajuju chybu ktoru urobili v predchadzajucich volbach a s tym idu potvrdovat sami pred sebou do volieb novych, su to ludia ktory to nemyslia mozno zle, ale nedokazu si priznat ze sa uz raz mylili, a takych je vela.. tych par co si priznaju ze sa mylilitak maju zabranu zrazu ist volit opoziciu kedze voci nim predtym nadavali, a kedze maju dojemze ich hlas je neskutocne dolezity tak nakoniec volia nejaky nezmysel ako prave republika je. ale nikto z tych ludi nieje zly.len mozno si nedokazu priznat chybu, strany ktore si pomenovala niesu zalozene na sile vodcov, ale na slabosti volicov.

soldi
19. sep 2025
@samo789

@soldi z mojej strany je na to pohlad malinko iny. strany ktore opisujes maju casto fanusikov co podlahli manipulacii vodci, su to proste ludia co realne nemaju ducha a nechaju sa viest akymkolvek oparom vizie, i ked nerealnym, ludia co su zastancami sucastnej vladnucej casti spektra, v podstate netusia ci vobec existuje nieco ine alebo proste tvrdohlavo si obhajuju chybu ktoru urobili v predchadzajucich volbach a s tym idu potvrdovat sami pred sebou do volieb novych, su to ludia ktory to nemyslia mozno zle, ale nedokazu si priznat ze sa uz raz mylili, a takych je vela.. tych par co si priznaju ze sa mylilitak maju zabranu zrazu ist volit opoziciu kedze voci nim predtym nadavali, a kedze maju dojemze ich hlas je neskutocne dolezity tak nakoniec volia nejaky nezmysel ako prave republika je. ale nikto z tych ludi nieje zly.len mozno si nedokazu priznat chybu, strany ktore si pomenovala niesu zalozene na sile vodcov, ale na slabosti volicov.

@samo789 to ja vobec nerozporujem, co pises. Ani netvrdim, ze su to zli ludia. Ale clovek, ktory nema ani elementarne zaklady kritickeho myslenia tiez nie je niekto, s kym by som si dokazala byt blizka