icon

Hľadám poslednú veľkú lásku

samo789
18. sep 2025

Az ked som sa zaregistroval na tuto stranku som zistil ze citat komentare sa da aj neregistrovanemu...., Zaujimali ma nazory zien a postoje k zoznamovaniu. No uvedomil som si, ze zoznamovanie na nete ma svoje uskalia. Cital som rozne vase nazory a priznam sa, niektore ma trochu zaskocili. Ale rozhodol som sa aspon vyuzit tu zbytocnu registraciu sem, ved za pokus nic nedam.... Mozno prave tu ma caka niekto, s kym si budeme rozumiet....

Hladam poslednu velku lasku....

Mam 46 rokov, som bezdetny, priemernej postavy... Zivot ma niekolkokrat skusal a laska, ktoru som si vysnival, mi nevysla. Ostal som sam, a hoci si dni zaplnam pracou, priatelmi ci zalubami, viem, ze to najdolezitejsie mi stale chyba.... blizkost. Tiche objatie po dlhom dni, usmev niekoho, na kom mi zalezi, a pocit, ze uz nikdy nemusim kracat sam.
Hladam zenu do 45 rokov, stihlu, najlepsie z okolia Nitra, Sered , Hlohovec. Nevadi, ak mas dieta mozno uz dospele, mozno dospievajuce.... Ja deti nemam, ale viem, ake vzacne je mat niekoho, komu mozes darovat usmev a komu na tebe zalezi....
Rad by som spoznal veselu, prijemnu a rozumnu zenu, ktora este stale veri, ze laska ma zmysel. Zenu, ktora tuzi po vztahu, ci uz z horucej vasne, alebo z mudreho rozumu, ale vzdy s uctou, oporou a pochopenim..

Mozno si to prave ty , ta, ktora sa vie smiat, ale vie aj pohladkat, ked treba.... Ta, ktora tuzi po objati a po tom, aby nikdy neostala sama... Ak si sa pri tychto slovach aspon trochu nasla, budem rad, ak sa mi ozves. Mozno prave my dvaja este mozeme napisat novy, krasny pribeh....

samo789
autor
19. sep 2025
@soldi

@samo789 to ja vobec nerozporujem, co pises. Ani netvrdim, ze su to zli ludia. Ale clovek, ktory nema ani elementarne zaklady kritickeho myslenia tiez nie je niekto, s kym by som si dokazala byt blizka

@soldi s tebou asi nieje velmi tazke vhupnut do vztahu🙂 mas pomerne rozumne zmyslanie 🙂

sockar
Odpoveď bola odstránená
sova7
Autor odpoveď zmazal
sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
21. sep 2025

Trep sa na všetky podujatia… Ajtak ťa žiadna nebude chcieť. Čím skôr pochopíš tým lepšie. Len bohužial nepochopíš.

margotka17
21. sep 2025

@samo789 želám ti veľa šťastia v hľadaní, aby si našiel to, čo ti chýba, na dní všedné aj sviatočné 👍

anonym_c7c410
21. sep 2025

Nároky na ženu: vek,lokalita a štíhlosť. To by odradilo aj mňa a to som štíhla, vypracovaná postava. Ale tento nárok o tebe veľa ako o človeku vypovedá. Možno aj preto sa ti nikto neozýva.

anonym_facfdb
21. sep 2025

Tu sú len rozvedené s deckami a vydaté. A nejaká mladá slečna bez záväzkov by ťa pravdepodobne nechcela.... Tak skús pokec alebo inú zoznamku.

simona_racz
21. sep 2025
@anonym_c7c410

Nároky na ženu: vek,lokalita a štíhlosť. To by odradilo aj mňa a to som štíhla, vypracovaná postava. Ale tento nárok o tebe veľa ako o človeku vypovedá. Možno aj preto sa ti nikto neozýva.

@anonym_c7c410 prečo? Ja na tom nevidím nič zlé… Vymenujem:
1. Lokalita - To iste viete, že na dialku je to komplikované… To netreba vysvetlovať.
2. Vek - Tak netreba hneď poukazovať na to že keď Karel Gott mal o 37 rokov mladšiu, alebo Hugh Hafner o 60 rokov mladšiu… Tak to je v poriadku. Niekto by proste rád plus mínus vlastnú vekovú skupinu.
3. Štíhlosť - No kto by nechcel aby jeho partner mal vypracovanú postavu? Aj keď sa nàjdu takí čo preferujú krv a mlieko.

Mňa by z toho nič neodradilo. Aj som písala že keby nebol taký vekový rozdiel, dám mu šancu. Aspoň 1 rande nech sa ukáže.

samo789
autor
21. sep 2025
@margotka17

@samo789 želám ti veľa šťastia v hľadaní, aby si našiel to, čo ti chýba, na dní všedné aj sviatočné 👍

@margotka17 dakujem. no zatial sa to velmi nedari, aj co sa ozvali tak z velkej dialky. a v to neverim.

margotka17
21. sep 2025
@samo789

@margotka17 dakujem. no zatial sa to velmi nedari, aj co sa ozvali tak z velkej dialky. a v to neverim.

@samo789 veď láska hory prenáša 😉.

samo789
autor
21. sep 2025
@anonym_c7c410

@anonym_c7c410 no ved skus poradit, ake su tie zakladne hodnoty, preto ze podla mna, najzakladnejsia hodnota je aj na to co som napisal zereaguje ta, ktoru to laka. a ktoru to zaujalo napisane presne ako je.

samo789
autor
21. sep 2025
@margotka17

@samo789 veď láska hory prenáša 😉.

@margotka17 to si len ty myslis🙂 u oboch bolo povedane ako prve, ze ale kedze deti uz chodia do skoly tak maju malo casu, no v jednom pripade bola ponuka prveho stretka na zaciatok oktobra a v druhom pripade na polku oktobra ked pojdu okolo, tak to ai nema velmi zmysel.

samo789
autor
21. sep 2025
@anonym_facfdb

Tu sú len rozvedené s deckami a vydaté. A nejaká mladá slečna bez záväzkov by ťa pravdepodobne nechcela.... Tak skús pokec alebo inú zoznamku.

@anonym_facfdb dakujem za povzbudenie🙂 to cloveka ozaj potesi 🙂

samo789
autor
21. sep 2025
@simona_racz

@anonym_c7c410 prečo? Ja na tom nevidím nič zlé… Vymenujem:
1. Lokalita - To iste viete, že na dialku je to komplikované… To netreba vysvetlovať.
2. Vek - Tak netreba hneď poukazovať na to že keď Karel Gott mal o 37 rokov mladšiu, alebo Hugh Hafner o 60 rokov mladšiu… Tak to je v poriadku. Niekto by proste rád plus mínus vlastnú vekovú skupinu.
3. Štíhlosť - No kto by nechcel aby jeho partner mal vypracovanú postavu? Aj keď sa nàjdu takí čo preferujú krv a mlieko.

Mňa by z toho nič neodradilo. Aj som písala že keby nebol taký vekový rozdiel, dám mu šancu. Aspoň 1 rande nech sa ukáže.

@simona_racz za par minut idem do sprchy, no skusim pozriet ci tam mam nejake vypracovane svalstvo i ja🙂 ale osobne si tiez neviem velmi pri sebe predstavit zenu ktora straca zenskost neznych kriviek, za haldou svalov. zena by mala vyzerat podla mna zensky aby sa chlap citil pri nej ako ochranca , a nie asistent Xeny.

simona_racz
Autor odpoveď zmazal
anonym_408136
21. sep 2025

@samo789 mal si dlhodobý vzťah?držím palce vyzeráš byť fajn muz

simona_racz
21. sep 2025

Ježiš, omylom som zmazala… @samo789 Že moju tetu by si asi nechcel. 45 ročná a jej obľúbený film bola práve xena. Posiluje, za mlada sa venovala atletike a karate. Takže tvoju ochranu by asi nepotrebovala. To skôr ona by ochránila teba.

simona_racz
21. sep 2025

Chcel ju henten kamoš ale ona sa dala dokopy s úplne opačným chalanom.

samo789
autor
21. sep 2025
@anonym_408136

@samo789 mal si dlhodobý vzťah?držím palce vyzeráš byť fajn muz

@anonym_408136 dakujem, ale uz trebarz politicky som nesadol🙂 a este sa takych premennych kde nesadnem najde vela. cize predbeze si darceky pod stromcek objednam iba pre seba.

samo789
autor
21. sep 2025
@simona_racz

Ježiš, omylom som zmazala… @samo789 Že moju tetu by si asi nechcel. 45 ročná a jej obľúbený film bola práve xena. Posiluje, za mlada sa venovala atletike a karate. Takže tvoju ochranu by asi nepotrebovala. To skôr ona by ochránila teba.

@simona_racz 🙂 to som sa musel zasmiat🙂 ale tak aspon vekovu hranicu splna🙂 uz len lokalitu . a zaujem nebyt sama🙂 teda ak sama je🙂

demodun
21. sep 2025

@samo789 myslím, že Soldi ti dala veľmi dobrú radu. Sem tam sa tu ukáž a zapoj do debaty a možno si s nejakou ženou 'padneš do oka'
Len vieš, daj tomu čas lebo niektoré ženy sú tu každý deň a niektoré raz za týždeň. 😉
A držím palce

simona_racz
21. sep 2025

@samo789 Bola bola dlho sama hej, ale robí v rakúsku na turnusy, tak stále ide po R2 potom R1 tam k vám na západné slovensko a tam sa nejako pri Bratislave napája na rakúsku. Mňa tak nosila za kamošmi alebo ich sem… Tam sa nakoniec dala domopy s kolegom. Kamoš jej tooolko nadbiehal a nič.

priscilla07
21. sep 2025
@anonym_a80d98

@simona_racz presne, Orbánova politika sa aj mne páči a veľmi mu fandím. 🙂 Z ockovej strany máme Maďarov, takže mne sú veľmi blízki.

@anonym_a80d98 ja už roky bývam v Maďarsku. Je to tu ako v stredoveku na tom krajnom severe, totálna bieda o cestách ani nehovorím ( 2x ročne Slováci menia tlmiče). To že ti chudobní majú jedno teplé jedlo zadarmo denné je fajn, aj to že viacdetne rodiny môžu dostať väčšie bývanie tiež, ale celkovo je tu veľká chudoba.

samo789
autor
21. sep 2025
@demodun

@samo789 myslím, že Soldi ti dala veľmi dobrú radu. Sem tam sa tu ukáž a zapoj do debaty a možno si s nejakou ženou 'padneš do oka'
Len vieš, daj tomu čas lebo niektoré ženy sú tu každý deň a niektoré raz za týždeň. 😉
A držím palce

@demodun ved prave teraz som sa sem konecne dostal, a ako tak pozeram temy tak v niektorych by ma za moj nazor ukamenovali, a ine zasa nemam ponatia o com je rec 🙂 ..

simona_racz
21. sep 2025
@priscilla07

@anonym_a80d98 ja už roky bývam v Maďarsku. Je to tu ako v stredoveku na tom krajnom severe, totálna bieda o cestách ani nehovorím ( 2x ročne Slováci menia tlmiče). To že ti chudobní majú jedno teplé jedlo zadarmo denné je fajn, aj to že viacdetne rodiny môžu dostať väčšie bývanie tiež, ale celkovo je tu veľká chudoba.

@priscilla07 však o tom hovorím. U nás všetci chodia do maďarska aj pracovať, aj na kúpaliská, aj na podujatia. A severáci predpokladám do Poľska. Vraj Poľsko strašne ide hore teraz.

simona_racz
21. sep 2025
@samo789

@demodun ved prave teraz som sa sem konecne dostal, a ako tak pozeram temy tak v niektorych by ma za moj nazor ukamenovali, a ine zasa nemam ponatia o com je rec 🙂 ..

@samo789 inák R1 máš blízo nie? Tooolko krát som tade išla aj ja. Vždy som pozerala Nitru z auta. Tak pekne sa ide okolo nej.

priscilla07
21. sep 2025
@simona_racz

@priscilla07 však o tom hovorím. U nás všetci chodia do maďarska aj pracovať, aj na kúpaliská, aj na podujatia. A severáci predpokladám do Poľska. Vraj Poľsko strašne ide hore teraz.

@simona_racz asi sme sa nepochopili, ja hovorím že severné Maďarsko totálne biedne