icon

Hľadám poslednú veľkú lásku

samo789
18. sep 2025

Az ked som sa zaregistroval na tuto stranku som zistil ze citat komentare sa da aj neregistrovanemu...., Zaujimali ma nazory zien a postoje k zoznamovaniu. No uvedomil som si, ze zoznamovanie na nete ma svoje uskalia. Cital som rozne vase nazory a priznam sa, niektore ma trochu zaskocili. Ale rozhodol som sa aspon vyuzit tu zbytocnu registraciu sem, ved za pokus nic nedam.... Mozno prave tu ma caka niekto, s kym si budeme rozumiet....

Hladam poslednu velku lasku....

Mam 46 rokov, som bezdetny, priemernej postavy... Zivot ma niekolkokrat skusal a laska, ktoru som si vysnival, mi nevysla. Ostal som sam, a hoci si dni zaplnam pracou, priatelmi ci zalubami, viem, ze to najdolezitejsie mi stale chyba.... blizkost. Tiche objatie po dlhom dni, usmev niekoho, na kom mi zalezi, a pocit, ze uz nikdy nemusim kracat sam.
Hladam zenu do 45 rokov, stihlu, najlepsie z okolia Nitra, Sered , Hlohovec. Nevadi, ak mas dieta mozno uz dospele, mozno dospievajuce.... Ja deti nemam, ale viem, ake vzacne je mat niekoho, komu mozes darovat usmev a komu na tebe zalezi....
Rad by som spoznal veselu, prijemnu a rozumnu zenu, ktora este stale veri, ze laska ma zmysel. Zenu, ktora tuzi po vztahu, ci uz z horucej vasne, alebo z mudreho rozumu, ale vzdy s uctou, oporou a pochopenim..

Mozno si to prave ty , ta, ktora sa vie smiat, ale vie aj pohladkat, ked treba.... Ta, ktora tuzi po objati a po tom, aby nikdy neostala sama... Ak si sa pri tychto slovach aspon trochu nasla, budem rad, ak sa mi ozves. Mozno prave my dvaja este mozeme napisat novy, krasny pribeh....

demodun
21. sep 2025
@samo789

@demodun ved prave teraz som sa sem konecne dostal, a ako tak pozeram temy tak v niektorych by ma za moj nazor ukamenovali, a ine zasa nemam ponatia o com je rec 🙂 ..

@samo789 v pohode, mňa už tiež niektoré témy nebavia. Hlavne tie ktoré sa tu opakujú každý týždeň.
Ale možno niekedy dobre poradíš ohľadom auta, záhrady, cvičenia... A keď ženy zistia, že si normálny a máš príčetné komentáre tak sa nejaká aj ozve alebo odpíše na IP.

simona_racz
21. sep 2025

@samo789 ak ti ovšem nevadí že sme rómovia (ale slušní) a ja ani rodina sme nikdy nepolitizovali. Väčšinou volíme strany pre národnostné menšiny. Nikoho neodsudzujeme.

simona_racz
21. sep 2025
@priscilla07

@simona_racz asi sme sa nepochopili, ja hovorím že severné Maďarsko totálne biedne

@priscilla07 podla toho ktorá časť. Tam pod RS je to v pohode. Všetci chodia do Salgótarjánu.

simona_racz
21. sep 2025
@demodun

@samo789 v pohode, mňa už tiež niektoré témy nebavia. Hlavne tie ktoré sa tu opakujú každý týždeň.
Ale možno niekedy dobre poradíš ohľadom auta, záhrady, cvičenia... A keď ženy zistia, že si normálny a máš príčetné komentáre tak sa nejaká aj ozve alebo odpíše na IP.

@demodun inák toto nechápem ani ja, že vznikne téma, ona zapadne nižššie a potom ju založia znova. Výsledne vznikne 10 tém s úplne rovnakým názvom len jedna je z roku 2021 druhá z 2023 atď. Tým by som apelovala aj na adminov že keby bol nejaký automatizovaný AI systém čo by tie témy vždy spojil do jednej.

samo789
autor
21. sep 2025
@demodun

@demodun 🙂 ohladom auta??? o aute viem kde ma plyn spojku a brzdu a volant🙂 niekedy aj dvere 🙂 s tym ozaj iba tazko poradim. a cvicenie? maximalne cvicenia z matematicky ci informatiky 🙂 . no ja skor myslim ze tento moj "dopyt" tu uz davno zapadol prachom niekde na 256 strane, a v podstate som ani neveril ze tu bude po takom case niekto nieco dopisovat .

samo789
autor
21. sep 2025
@simona_racz

@samo789 ak ti ovšem nevadí že sme rómovia (ale slušní) a ja ani rodina sme nikdy nepolitizovali. Väčšinou volíme strany pre národnostné menšiny. Nikoho neodsudzujeme.

@simona_racz neviem co presne zamena slusny romovia v tvojom ponati, v mojom ponaci su 3 kolegyne ktore jedna ma maly doktorat, a dve vyucuju neromske deti. cize ja s tym nevidim vobec problem. ovela podstatnejsie je asi obojstranny zaujem.

simona_racz
21. sep 2025
@samo789

@simona_racz neviem co presne zamena slusny romovia v tvojom ponati, v mojom ponaci su 3 kolegyne ktore jedna ma maly doktorat, a dve vyucuju neromske deti. cize ja s tym nevidim vobec problem. ovela podstatnejsie je asi obojstranny zaujem.

@samo789 super moja reč, lebo niekomu aj to vadí. Kamoša odmietla žena (východniarka) za to že má maďarský prízvuk a že jej to píli uši. No ale v RS kto ho nemá? Tu si buď róm alebo maďar. Slovákov nieje veľa možno tretina. A čítaš ostatné témy? Aké absurdity? Raz vadí výška, raz vierovyznanie, raz rasa. Úplné sprostosti. Mne si sympatický z písania, len by som ti dcérou mohla byť. Tá Ivanka pri Nitre je pri Nitre? Cez NR som chodila veľa prave s tetou a keby ešte bola volná tak neni problém odbočiť do NR a dať kávu. Len práve teraz tento rok si našla niekoho, dovtedy bola s kamošom (tiež pri NR) a ja som bola dlho single, ja ešte študujem, brigádujem, neriešim moc vzťahy ale bola som tomu otvorená a vyšlo. Len vy to už máte asi komplikovanejšie po 40 že?

simona_racz
21. sep 2025

Samo ty si pri Dolných Krškanoch že? Teraz som to pozerala. To je blízko toho obchvatu R1 kade chodíme. Tam sú priesvitné tie protihlukové bariéry a vždy sa pozeram na NR a tie dediny okolo. Vo Velkom Cetíne som aj bola raz. To je tiež pri vás.

samo789
autor
21. sep 2025
@simona_racz

Samo ty si pri Dolných Krškanoch že? Teraz som to pozerala. To je blízko toho obchvatu R1 kade chodíme. Tam sú priesvitné tie protihlukové bariéry a vždy sa pozeram na NR a tie dediny okolo. Vo Velkom Cetíne som aj bola raz. To je tiež pri vás.

@simona_racz ach ty moja dcera🙂 neviem sice kolko mas rokov ale mozem si ta adoptovat za dceru 🙂 ano ivanka je prva volnestojaca dedina za NR smerom na nove zamky 🙂 su dlhe hrskany potom kusok volneho kde vypilili kopu stromoc a uz je ivanka 🙂 neviem ako sa to da vyhladat ale prave som skusil este jeden prispevok, no ten asi odradi aj posledne mozne zaujemkyne .

demodun
22. sep 2025
@samo789

@demodun 🙂 ohladom auta??? o aute viem kde ma plyn spojku a brzdu a volant🙂 niekedy aj dvere 🙂 s tym ozaj iba tazko poradim. a cvicenie? maximalne cvicenia z matematicky ci informatiky 🙂 . no ja skor myslim ze tento moj "dopyt" tu uz davno zapadol prachom niekde na 256 strane, a v podstate som ani neveril ze tu bude po takom case niekto nieco dopisovat .

@samo789 fú, no informatika je stále v kurze ☝️😁
A áno, už nabehli novšie témy a táto trochu zapadla. Ale veľmi sa mi páčil názov ešte staršej témy od tvojej.
"Prečo tolko dobrých mužov preferuje mužov"
Či by toto nebola cesta... 🤪😂😂
Nie, prepáč, to bol vtip

samo789
autor
22. sep 2025
@demodun

A áno, už nabehli novšie témy a táto trochu zapadla. Ale veľmi sa mi páčil názov ešte staršej témy od tvojej.
Nie, prepáč, to bol vtip

@demodun 🙂 ufff. tak ta tena uz podla nazvu ma urcite nebude lakat ju vyhladat🙂 ale na zenskom fore bola urcite hojne okomentovana🙂

demodun
22. sep 2025
@samo789

@demodun 🙂 ufff. tak ta tena uz podla nazvu ma urcite nebude lakat ju vyhladat🙂 ale na zenskom fore bola urcite hojne okomentovana🙂

@samo789 ja som ale nemyslela tú ženu

jana_eyre_2
22. sep 2025

Ja sama našťastie nie som, myslím že mám celkom ok manželstvo.

Ale musím povedať že toto je podľa mňa najlepší spôsob ako niekoho spoznať.. sama vnímam ľudí čo sem pisu, ich názory na rôzne témy a niektorí sú mi sympaticky cez písmená, takže toto je podľa mňa veľmi vhodné fórum na zoznámenie.. držím palce nech niekoho nájdeš .

andrea2667
22. sep 2025

@samo789 Podľa mojich skúseností, najlepšie sa zoznamuje v práci, alebo pri venčení psa. Kúp si roztomilé šteniatko a xxx žien sa zastaví na kus reči.

samo789
autor
22. sep 2025
@jana_eyre_2

Ale musím povedať že toto je podľa mňa najlepší spôsob ako niekoho spoznať.. sama vnímam ľudí čo sem pisu, ich názory na rôzne témy a niektorí sú mi sympaticky cez písmená, takže toto je podľa mňa veľmi vhodné fórum na zoznámenie.. držím palce nech niekoho nájdeš .

@jana_eyre_2 dakujem, co som prezrel par podobnech zoznamko-diskusii tu na fore , tak mam skor dojem , ze my chlapi sme tu skoskodna zver, ktoru treba obklucit. ale zaroven vidim ze su aj zeny ktore realne sa snazia poradit, a nie iba nabrat dajake virtualne bodiky za ucast.

samo789
autor
22. sep 2025
@andrea2667

@samo789 Podľa mojich skúseností, najlepšie sa zoznamuje v práci, alebo pri venčení psa. Kúp si roztomilé šteniatko a xxx žien sa zastaví na kus reči.

@andrea2667 roztomile steniatko na dedine kde ma kazdy clovek aspon pol hektarovy pozemok by tazko dopadlo dobre, a hlavne jeho vencenie. Zeny sa zastavuju aj dnes, s tym uplne nieje problem, len ako identifikovat nezadanu aby clovek neurazil ci nestrapnil sa pred zadanou. 🙂 teraz asi 2 hod dozadu som prisiel ze jedneho obchodu. pomerne bezny rusny obchod, a vysla pani predavacka zo skladu a okolo mna bolo asi 10 ludi, a ona sa otocila ku mne a velmi milo sa usmiala a pozdravila ma. v tom istom obchode ta ista predavacka uz asi pred mesiacom mi povedala ze ona ma pozna z vidnia. tak dnes som sa jej spytal ze ci to ozaj si ma pamata, a povedala nieco v zmysle ze ano ze niektorych ludi si pamata aj na usmev. len co . spytam sa, dobry den pani predavacka, nieste nahodou nezadana a som vas typ? 🙂

samo789
autor
22. sep 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 dakujem za link, videl som to uz, no k tej jej debate velmi nemam co povedat. ak je zena 44 rocna a hlada muza nad 50 tak za mna to skor znamena ze mladsi jej nepisu, a za dalsie tam bolo napisane. vsetko ze jej skonci uz na pisani a o kusok dalej ze jeden bol na nu hrrr. co asi dava logiku iba zene..

simona_racz
22. sep 2025
@samo789

@simona_racz ach ty moja dcera🙂 neviem sice kolko mas rokov ale mozem si ta adoptovat za dceru 🙂 ano ivanka je prva volnestojaca dedina za NR smerom na nove zamky 🙂 su dlhe hrskany potom kusok volneho kde vypilili kopu stromoc a uz je ivanka 🙂 neviem ako sa to da vyhladat ale prave som skusil este jeden prispevok, no ten asi odradi aj posledne mozne zaujemkyne .

@samo789 čo si tam napísal? Čo spomínaš nejaký príspevok. Mám 23.

simona_racz
22. sep 2025
@demodun

Nie, prepáč, to bol vtip

@demodun videla som len ten názov ale neotvárala som ju. Toto mi pripomenulo keď som niekde čítala/počula, že dobrí muži sú väčšinou LGBT… Samozrejme to tak nieje, osobne nepoznám ani jedného ale hovorí sa. Asi mysleli to že si so ženami rozumejú, ak majú ženskú dušu, ale pokec o kabelkách, ešte chémiu nikomu nedonieslo. Pravdivejšia teória je (bohužial pre mužov) že darmo si rozumiete hocijako dobre, žena ak nemá chémiu nezalúbi sa. Ak to niekoho zaujíma sú o tom podcasty. Je to tak. Žena povie že chce slušného a citlivého muža, ale v reále sa spojí s presným opakom. Aj o tom si môžete veľa načítať prečo to tak je. Milí muži boli, sú, aj budú len kamaráti.

tim23
22. sep 2025

Baby nemáte pocit, že autor sa snaží byť veľmi milý? Také strojené a neuprimné sa mi zdajú byť jeho odpovede.

@samo789 inak do ,, inzerátu " sa nepíše typ postavy ženy. Sám máš postavu priemernú ale od ženy očakávaš štíhlosť.

simona_racz
22. sep 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 predbehla si ma. Často tu muži dostanú vynadané, že niesu na zoznamke, a nech idú niekam na azet kam to patrí… Diskusné fórum nikdy nebola zoznamaka! Nielen toto, ale sú rôzne pre filmových fanúšikov, pre motoristov, atď. Niesu to zoznamky, ale tolkí sa tam spoznali, že by ste sa divili. Dokonca oni si aj zrazy dohadujú. Aj tam sa zoznámia. Začnú si písať (súkromné správy sú na väčšine fór). Detto aj v záujmových skupinách, na sociálnych sieťach. Nech si sem nedávajú doslovne zoznamovací inzerát, ale dá sa spoznať v rámci diskusie. Kamarát sa zoznámil v susedskej skupine čo s tým absolútne nesúvisí. To sú také “fóra” na FB že sa tam napracú ludia z nejakého sídliska alebo mestskej štvrte a navzájom riešia všelijaké veci v rámci svojej štvrte. Kamarát potreboval opraviť žalúzie, nejaká žena mu napísala odporučenie na opravára, začali si spolu písať, neskôr kamarátiť. Teraz spolu chodia von.

jana_eyre_2
22. sep 2025
@tim23

Baby nemáte pocit, že autor sa snaží byť veľmi milý? Také strojené a neuprimné sa mi zdajú byť jeho odpovede.

@samo789 inak do ,, inzerátu " sa nepíše typ postavy ženy. Sám máš postavu priemernú ale od ženy očakávaš štíhlosť.

@tim23 a aký by mal byť akože? Čo neexistujú milí muži, že je to take neuprimne pre teba..

jana_eyre_2
22. sep 2025
@samo789

@jana_eyre_2 dakujem za link, videl som to uz, no k tej jej debate velmi nemam co povedat. ak je zena 44 rocna a hlada muza nad 50 tak za mna to skor znamena ze mladsi jej nepisu, a za dalsie tam bolo napisane. vsetko ze jej skonci uz na pisani a o kusok dalej ze jeden bol na nu hrrr. co asi dava logiku iba zene..

@samo789 chápem..

simona_racz
22. sep 2025
@andrea2667

@andrea2667 potvrdzujem. Dokonca psíčkari majú svoje fóra na FB a dohadujú si venčenia. Obvykle chovatelia sú ludia s dobrým srdcom. Známi chová andulky a zoznámil sa keď išiel kupovať kupovať andulku.

demodun
22. sep 2025
@samo789

@andrea2667 roztomile steniatko na dedine kde ma kazdy clovek aspon pol hektarovy pozemok by tazko dopadlo dobre, a hlavne jeho vencenie. Zeny sa zastavuju aj dnes, s tym uplne nieje problem, len ako identifikovat nezadanu aby clovek neurazil ci nestrapnil sa pred zadanou. 🙂 teraz asi 2 hod dozadu som prisiel ze jedneho obchodu. pomerne bezny rusny obchod, a vysla pani predavacka zo skladu a okolo mna bolo asi 10 ludi, a ona sa otocila ku mne a velmi milo sa usmiala a pozdravila ma. v tom istom obchode ta ista predavacka uz asi pred mesiacom mi povedala ze ona ma pozna z vidnia. tak dnes som sa jej spytal ze ci to ozaj si ma pamata, a povedala nieco v zmysle ze ano ze niektorych ludi si pamata aj na usmev. len co . spytam sa, dobry den pani predavacka, nieste nahodou nezadana a som vas typ? 🙂

@samo789 no a to si pekne zaváhal. Veď keď sa usmiala a prehodila pár viet, kľudne si ju mohol pozvať na kávu. Neviem prečo to hneď berieš ako strapnenie. Veď nemusíš hneď pred všetkými ale počkať kým tam bude menej ľudí. Aj keby bola zadaná, hlavu ti neodtrhne. Maximálne poďakuje a povie že je zadaná. Aspoň ja a väčšina žien to tak robí 😉

samo789
autor
22. sep 2025
@tim23

@tim23 tak specialne opis iba pre teba ....., Som 182 cm vysoky rano, no vecer, ked sa ma zmocni gravitacia a zivot, klesam na uctyhodnych 180 cm. Moje oci su modrosive, s odtienom niekde medzi baltskou burkou a akvariom, ktore uz dlho nikto necistil. Vlasy mam od 0 do 8,5 cm podla toho, ako casto sa mi podari navstivit kadernicku, a bradu si denne drzim na presnych 4 mm, lebo prave tam sa stretava muznost s pedantizmom. Moja tvar je hranata, germansky typ, pokozka snehneda – v zime vyblednuty tan, v lete odtien natreteho plota. Dlane mam 28 cm od malicka po palec, takze by som pokojne mohol chytat basketbalove lopty alebo tvarit sa, ze viem hrat na klaviri. Pravy biceps ma 42 cm, lavy 41 cm, co jasne ukazuje, ktorou rukou otvaram viac poharov uhoriek. Obvod hrudnika mam 118 cm, pas 86, boky 100, ramena 53 cm, dlzka noh 110 cm od panvy po paty, stehna 65 cm, lytka 41 cm. Penis existuje a v sulade s normou ISO 9001 ma 16,8 cm na dlzku a 12,4 cm obvod, takze ano, aj v tejto oblasti som certifikovany.... Vaha 88 kilogramov, priemerna postava, nohy rovne, velkost topanky 49, ochlpenie hrude podpriemerne, sedacie svaly pevne ako lavica v telocvicni z roku 1987. Narodil som sa 14. marca o 15:20 vo fakultnej nemocnici v Bratislave, vtedy som bol uplne maly a odvtedy rastiem , az po vecerny ubytok dvoch centimetrov. Vzdelanie mam vysokoskolske, druhostupnove, pedagogickeho charakteru, matematika, chemia, informatika. Plat mam tabulkovy, podla tabuliek z roku 2012, ako profesor s dvadsatrocnou praxou priblizne 1420 eur brutto, teda presne tolko, aby som prezil, no nezbohatol. Popri tom doucujem informatiku adeptov z UPSVaR, kde ucim Word a Excel, zatial co oni cakaju na zazrak. Moje IQ sa pohybuje medzi 131 a 137, podla obsahu alkoholu v krvi. Som nefajciar, deti nemam, alebo aspon o ziadnych neviem. K zdravotnym detailom... krvna skupina 0+, tlak 127/82, pulz v pokoji 58. Cholesterol v norme, lebo niekedy jem aj zeleninu. Alergie mam na macky, pel a politicku hlupost. Zuby su vsetky vlastne, ziadne implantaty. Alkohol zvladnem do 3,5 piva alebo 2,5 deci borovicky, potom citujem Einsteina s gramatickymi chybami. Politicky som extremne stredovy, nadavam rovnako na vsetkych. Operacie ziadne, len som si raz rozrezal ruku pri otvarani konzervy. Imunitny system mam odolny, prezil som tri chripky a jednu tetu, ktora vari segedin. Oci: 1,25 dioptrie na lavom oku, prave sa drzi statocne. Sluch mierne poskodeny, lebo v 90. rokoch som pocuval techno na kazetach. Srdce bije v rytme 4/4, niekedy cha-cha-cha. Kondicia taka, ze vybehnem pat poschodi bez prestavky, so zastavkami aj sedem. Strava: maso styrikrat do tyzdna, pizza dvakrat, salat polovicne. Ranna rutina je budik o 6:30, dvakrat odklad, kava o 6:45 a realita o 7:00. Sprchujem sa denne, pouzivam Hugo Boss, lebo Lidl nemal v akcii. Skusam vsetky nove vitaminy, az kym nepridem na to, ze su zbytocne. Ockovania mam vsetky, aj proti hluposti, ale to nezabera. Zubar raz do roka, lekar raz za pat rokov, lebo inak by som bol hypochonder. Geneticky som predisponovany na dlhovekost, kedze moj dedo zomrel az po tom, co ho zrazila Tatra 815. ...Som teda encyklopedicky popisany muz, ktoreho obvod stehna prevysuje obvod pasa vacsiny zien, ktory vie vyratat kvadraticku rovnicu aj po tretom pohariku a ktory veri, ze vsetci politici su rovnaki, iba niektori horsi. Hladam partnerku, ktora toto vsetko unesie a este aj oceni.

Hladam zenu vo veku od 35 do 45 rokov, s vyskou do 170 cm a hmotnostou 61 kilogramov, aby splnala rovnicu idealneho BMI a zaroven estetickej symetrie. Jej postava ma byt stihla, s pevnym a skor drobnym poprsim, pas stihly, zadok pevny, taky, ktory by obstal aj v crash teste pri sedeni na lavicke v parku. Vlasy dlhe tmave, oci tmave, pohlady prenikave az do duse. Pokozka jemna a hladka, povahovo introvertka, lebo jeden exhibicionista v pare uplne staci.
Vzdelanie minimalne vysokoskolske, idealne lekarka, pripustne dve deti, podmienkou je vsak, aby boli starsie. Plat minimalne 2530 eur v cistom, inak sa to cele neoplati, lebo inflacia je svina. Prejdime k mieram..... hrudnik 88–92 cm, pas 62–68 cm, boky 92–96 cm, stehna 52–55 cm, lytka 35–37 cm, velkost topanky 37–39.
Zdravotny stav.... tlak okolo 118/75, pulz 60–65, bez vaznejsich operacii, zuby vlastne, alergie minimalne. Alkohol s mierou, fajcenie zakazane, kondicia udrziavana – beh, joga alebo aspon prechadzky bez kocika.
Povaha..... usmievava, vasniva, inteligentna, introvertna, schopna ocenit muzovu sebaironiu a odolna voci politickym debatam pri veceri.
Specialna poziadavka: nie z Bratislavy, ale z okolia Nitra, Trnava , Hlohovec, Topolcany, Sered, aby mala k muzovi blizko, ale nie az tak blizko, aby mu denne stala pod oknami. hladam zenu, ktora ma parametre katalogovej manekynky a psychiku zenoveho mnicha, a ktora dokaze spojit medicinsku presnost s usmevom a pevnym zadkom...... spokojna? uz vidis co ponukam a co hladam.

simona_racz
22. sep 2025
@samo789

@samo789 ďakujem za sprievod po regióne, až tak detailne som si to nezapamätala ale tá Nitra je pospájaná s kopec dedín. Niekedy som ani nevedela kde končí jedna a začína druhá. Ale keď sme išli cez Mlynarce tak som sa cítila doma 🙃 tí čo poznajú RS a tú časť NR pochopia.

samo789
autor
22. sep 2025
@demodun

@samo789 no a to si pekne zaváhal. Veď keď sa usmiala a prehodila pár viet, kľudne si ju mohol pozvať na kávu. Neviem prečo to hneď berieš ako strapnenie. Veď nemusíš hneď pred všetkými ale počkať kým tam bude menej ľudí. Aj keby bola zadaná, hlavu ti neodtrhne. Maximálne poďakuje a povie že je zadaná. Aspoň ja a väčšina žien to tak robí 😉

@demodun ono je to ale onieco komplikovanejsie, ale to si nedovolim tu rozoberat, povedzme ze ten usmev a pozdravenie s nou bude stacit.

simona_racz
22. sep 2025
@demodun

@demodun počuj jeden kamarát má presne s týmto problém čo radíš Samovi. On práveže to tak aj robí. Ten si da small talk, aj keď si na trhu kupuje zeleninu. Ale vždy triafa vedľa. Stále zadané, vydaté, nieje jej typ atď. Tak nakoniec predsa mám pravdu, že ak raz neni chémia tak sa chlap môže aj rozkrajať, ale nezíska ženu? A v inej téme sa chceli somnou hádať, že píšem hlúposti a pod. Pritom som napísala pravdu. U mňa majú provokatéri smolu, lebo ja viem podložiť čo píšem, a hlavne píšem to čo som na vlastné oči videla, zažila.