icon

Hľadám priateľa pre skoro dospelú dcéru

23. sep 2025

moja dcéra má už skoro 18 rokov a nikdy nemala frajera
je štýlu “emo”
neviete niekto dohodiť vášho syna?

Strana
z2
anonym_017ea6
23. sep 2025

Požiadala ťa o pomoc a sprostredkovanie nájdenia frajera?
Ak nie nerieš, je to jej vec ona s ním bude žiť a nie ty.

really8
23. sep 2025

@anonym_autor trooooooool.

svetlonos
23. sep 2025

@anonym_autor
a ty si kompletný/á? V posteli tiez chces asistovať?

autor
23. sep 2025
@anonym_017ea6

Požiadala ťa o pomoc a sprostredkovanie nájdenia frajera?
Ak nie nerieš, je to jej vec ona s ním bude žiť a nie ty.

@anonym_017ea6 áno poprosila, sama si nevie rady

226lenka
23. sep 2025

Skús jej z hlavy vytĺcť ten emo štýl a možno to zaberie

princkrason
23. sep 2025

podla mna autorka potrebuje frajera a nie dcera 🙂

anonym_62292b
23. sep 2025

Ona si má sama hľadať frajera.

anonym_017ea6
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_017ea6 áno poprosila, sama si nevie rady

@anonym_autor ešte nie je zrelá na to, aby mala vážnu známosť

spongebob1
23. sep 2025

Prepac, ale mladi muzi nemaju zaujem o Emo girls.

januska12323
23. sep 2025

Nechaj to na ňu.

anonym_3f6de7
23. sep 2025

Bez urážky, ale dcéra, ak vyzerá ako cierna strapata mátoha, nejak ma to neprekvapuje, že si nevie nájsť frajera. Lada tak čierneho, zmalovaného mátožiaka. 🙈

arianna25
23. sep 2025

Neodsudzujem ju že je emo. Nie je to môj štýl, ale nech vyzerá každý ako chce. Nájsť si aké musí sama. Štýl aj tak neurci že koho si nájde. Ja som na metal a môj priateľ rapper. Čiže tak. Na Tom nezáleží

ninazemna
23. sep 2025

@anonym_autor Chlapci nevedia, že to okolo krku nie je obojok, ale ako v karate čierny pás za feláciu. Inak by sa hlásili sami a stáli v rade.

bennn
23. sep 2025

Vidaval som jeden čas študenov SŠ umeleckej a akože čo tie baby so sebou dokážu robiť ako sa obliecť do školy, to je neskutočné. Človek by povedal, že do takého čierneho oného sa nik normálny nenatrepe a nevyjde s tým na verejnosť ale... farebné vlasy, umelé nechty, pearcingy, divné výstredné oblečenie. ... Frajer nie je tovar. Ak chce vyzerať k svetu, nech začne normálne fungovať, lebo ani v zamestnaní nebudú práve radi, keď tam bude chodiť jak rock punková superstar.

pasomnica
23. sep 2025

Neviem si predstaviť, že by som mame hovorila, aby mi našla frajera 😂😂😂

anonym_d58e9d
24. sep 2025

Emo má mamu, mama má emo 😀 Zavri noťas a dzi už spat.

broni5
24. sep 2025

ja mám podobný problém so synom má 17 žeby sme skúsili robiť mamadohadzovačky🙂

anonym_a093aa
24. sep 2025
@broni5

@broni5 prosím ťa, len to nie 🙏🙏 ja s tým mám negatívnu skúsenosť, aj mne chcela mama niekoho dohodiť a nedopadlo to dobre

zazka666
25. sep 2025

@anonym_autor aj na rande ju budeš vidieť za ručičku?

prasiatko30
25. sep 2025
sticker
autor
25. sep 2025
@broni5

@broni5 veľmi rada 🥰

dia219
25. sep 2025

Preboha....kebyže mám mať matku ako ty tak sa odsťahujem a zmením si kontakt aby ma už nikdy nekontaktoval a nemontovala sa mi do života

matej_2002
25. sep 2025

Dobry den poprosim telefone cislo na nu

vuvu163
25. sep 2025
@broni5

@broni5 jeemine, či už jej dcéra, či tvoj syn sú ešte skoro deti. Sami neviete, možno niekoho na krátko už aj mali. A ak nie, vôbec to nie je tragédia. Ak by mali 25 a v živote ešte nemali nikoho to už by bolo trošku na zamyslenie, ale tiež nie na dohadzovanie.

Každopádne ešte k dcére, nech pouvažujte čo ju pri tom EMO drží....či iba partia, alebo čo. To Emo je odpudzujúce pre väčšinu ľudí, teda aj pre väčšinu chlapcov. Ok mala etapu EMO, nech to skúsi uzavrieť ako jednu etapu svojho života,nech skúsi nejaký normálny štýl, a chlapci sa o ňu pobijú. Je pravda, že aj ako písali vyššie s týmto štýlom bude mať problém aj v zamestnaní. Ak chce bojovať so všetkými a proti všetkým a je si vedomá že bude mať problémy vso zamestnaním a všade kde sa pohne, v rôznych oblastiach, musí byť silná povaha a nech v tom pokračuje ak jej to stojí za to. Ale keď sa ma trápiť a čudovať pre čo nik nemá o ňu záujem a nechcú ju prijať do práce, zakukuju na ňu a má by smutná a ísť pre to psychicky dole, tak naozaj to EMO za to nestojí. To určite sa nedržia od nej kvôli nej samej, ale kvôli tej maske, maškarade čo na sebe nosí, čo na seba dáva, čím zakrýva seba a svoju krásu. Ak sa toho chce vzdať ale už nevie, tak psychológ....

anonym_b65247
25. sep 2025
@vuvu163

@broni5 jeemine, či už jej dcéra, či tvoj syn sú ešte skoro deti. Sami neviete, možno niekoho na krátko už aj mali. A ak nie, vôbec to nie je tragédia. Ak by mali 25 a v živote ešte nemali nikoho to už by bolo trošku na zamyslenie, ale tiež nie na dohadzovanie.

Každopádne ešte k dcére, nech pouvažujte čo ju pri tom EMO drží....či iba partia, alebo čo. To Emo je odpudzujúce pre väčšinu ľudí, teda aj pre väčšinu chlapcov. Ok mala etapu EMO, nech to skúsi uzavrieť ako jednu etapu svojho života,nech skúsi nejaký normálny štýl, a chlapci sa o ňu pobijú. Je pravda, že aj ako písali vyššie s týmto štýlom bude mať problém aj v zamestnaní. Ak chce bojovať so všetkými a proti všetkým a je si vedomá že bude mať problémy vso zamestnaním a všade kde sa pohne, v rôznych oblastiach, musí byť silná povaha a nech v tom pokračuje ak jej to stojí za to. Ale keď sa ma trápiť a čudovať pre čo nik nemá o ňu záujem a nechcú ju prijať do práce, zakukuju na ňu a má by smutná a ísť pre to psychicky dole, tak naozaj to EMO za to nestojí. To určite sa nedržia od nej kvôli nej samej, ale kvôli tej maske, maškarade čo na sebe nosí, čo na seba dáva, čím zakrýva seba a svoju krásu. Ak sa toho chce vzdať ale už nevie, tak psychológ....

@vuvu163 oblecenie predsa neurcuje hodnotu cloveka! Zi a nechaj zit. Nemusi sa kazdemu pacit vsetko, ale to ze niekto sa oblieka inak ako vacsina, neznamena, ze je s nim nieco v neporiadku. To odsudzovanie je problem toho, kto odsudzuje. Vsetci hovoria o strasnej dobe, ale kde je tolerancia? Co vedia ostatni o cloveku oblecenom nekonvencne? Nic. A bezne obleceny clovek je zarukou dobreho cloveka? Moja dcera je presne ten typ popisovany z umeleckej skoly. Je to mile, mudre, ochotne, vsetkym pomahajuce dievca, buduca rozumna zena. A ze ma styl co kazdemu nesedi? No a co.

vuvu163
25. sep 2025
@anonym_b65247

@vuvu163 oblecenie predsa neurcuje hodnotu cloveka! Zi a nechaj zit. Nemusi sa kazdemu pacit vsetko, ale to ze niekto sa oblieka inak ako vacsina, neznamena, ze je s nim nieco v neporiadku. To odsudzovanie je problem toho, kto odsudzuje. Vsetci hovoria o strasnej dobe, ale kde je tolerancia? Co vedia ostatni o cloveku oblecenom nekonvencne? Nic. A bezne obleceny clovek je zarukou dobreho cloveka? Moja dcera je presne ten typ popisovany z umeleckej skoly. Je to mile, mudre, ochotne, vsetkym pomahajuce dievca, buduca rozumna zena. A ze ma styl co kazdemu nesedi? No a co.

@anonym_b65247 čítaj ešte raz môj príspevok. Ak je s tým stotožnená a je jej v tej pozícii dobre a je dosť silná na to, aby sa jej nedotykalo to, že s týmto štýlom nie je úplne akceptovaná a možno pre to nemá frajera ok. Ale ak vidí a uvedomuje si že ten štýl môže byť problém, ale možno aj sama by to chcela zmeniť len nevie.....no nebudem ďalej písať, prečítaj si, radšej ešte raz či som písala. Ide o to, aká je silná na to, aby tento štýl mohla žiť, aby jej to neublížilo....

anonym_e141c4
25. sep 2025

No nech by mi moji synovia odvliekli domov nejakú,,emo" alebo podobnú exotiku.
Po takej neveste ozaj túži každá svokra.

anonym_e141c4
25. sep 2025
@zazka666

@anonym_autor aj na rande ju budeš vidieť za ručičku?

@zazka666 bude robiť garde😬

martinadomianova
26. sep 2025

@anonym_autor ja som mala prvého až v 23och rokoch a tu som. A nie nebola som emo, ale vtedy ma zaujímali úplne iné veci než chlapi. Ale mne sa napr emo štýl veľmi páči. Nemyslím, že by to mal byť až taký veľký mínus. Aj, keď je pravda, že nie každému sa to páči. Takže buď hľadať takého alebo proste zmeniť vizáž a šatník.

shobi
26. sep 2025

@anonym_autor ahoj napis mi ja sam 48 ročný 🙂

Strana
z2