icon

Intuícia, že sa cudzie dievča hodí ku mne

fedroslavisko
5. jan 2026

Zdravím,
asi nie je správne, že si tu idem po radu ale stále nad tým rozmýšľam.
Začnem takto. Som 28 ročný chlap, ktorý je teraz na SK a robí si kurz aby mohol zmeniť konečne prácu (od 17 som pracoval ako čašník). Prišiel som domov na Sk v auguste, pretože ma v Nemecku vyrazili z práce. Bola to aj moja chyba ale nič to nemalo s pracovnou disciplínou ale v hoteli kde som býval som nezodpovedne nechal izbu v zlom stave a potom ako z mojej izby im tiekla voda do pivnice hlavný šéf videl ako strašne vyzerá moja izba. Viem, bol som nezodpovedný idiot.
Môžem o sebe povedať, že či už ako na čašníka alebo na ulici na mňa ženy pokukávali (cvičím a starám sa o seba). Aj keď som ostrihaný vyzerám dobre (nechválim sa) ale urobil som za tie roky progres čo sa týka vzhľadu. Problém ale je, že som sa zameriaval iba na vzhľad a pre moju chybu ma aj vyrazili z práce. Akože pracovne som si odrobil svoje ale tá izba.

V hoteli nebolo až tak dobre ale po kurze rozmýšľam či by som sa chcel vrátiť do toho istého mesta. A teraz si budete asi myslieť, že rozmýšľam detinsky. Ale počas môjho pôsobenia v Nemecku som v autobuse stretával dievča ( podľa tváre a mikiny adidas by som povedal, že pravdepodobne bola Ruska alebo ruská Nemka) , ktoré bolo od pohľadu rezervované, neusmiate no viem, že som mnou flirtovala (noha, pohľady, chvenie sa keď som pri nej sedel). Nikdy som s ňou neprehovoril. Vlastne som už ani nestihol a možno nestihnem. Viem, že o mňa majú záujem dievčatá aj zo SK ale mne to rezervované dievča prišlo také, že nepustí k sebe hocikoho, hľadá správneho partnera, podporí muža a bude mu oporou (niekto kto sa usmieva bez príčiny nemusí byť dobrá povaha) Jednoducho, že by bola vhodná partnerka. Neviem možno je to smiešne ale cítim to tak. Na druhú stranu neviem či chcem zasa ísť do DE. Chcem nejakú radu či ma s podobnými dievčatami niekto skúsenosti (či už z toho štátu, rezervovaná povaha). Prosím o normálne komentáre a nie typu: Choď si do Ruska a bla bla na také nebudem ani odpovedať.

anonym_6bb72b
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_6bb72b No napríklad De už sa ženy chovajú jak muži a naopak ;)

@fedroslavisko veru no, uz to nie su zeny. Aj nohavice nosia. Aj vodicaky maju. Aj do prace chodia. Aj internety pouzivaju. Fuj, dpc 🙂

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@lindous

@fedroslavisko keď píšeš, že ženy, zákazníčky a tak s tebou flirtujú, tak jasné, že chceš čo nemôžeš mať... a áno, môže ťa priťahovať takýto typ žien... ale to nie je o tejto jednej konkrétnej, o ktorej nič nevieš, ani či by si ju ešte niekedy videl... dorob si kurzy a potom sa poobzeraj po pracovných možnostiach, možnostiach bývania v rôznych krajinách, mestách a podľa toho sa rozhoduj kam pôjdeš ďalej... ženy, také aj onaké, sú všade

@lindous Vďaka, že odpovedáš normálne...lákal ma aj vzťah tak trocha multi kulti....vieš ja sa snažím do nikoho nič nemať ale keď napríklad v kaviarni príde čašníčka a povie usmievavo "Čo si dáte ?" ale viem, že ten tón hlasu je taký falošný viem to odhadnúť a tiež neviem čo je to za trend že sa musím usmievať bez príčiny príde mi to choré a presne taký ľudia v skutočnosti nie sú takí milí

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@anonym_6bb72b

@fedroslavisko veru no, uz to nie su zeny. Aj nohavice nosia. Aj vodicaky maju. Aj do prace chodia. Aj internety pouzivaju. Fuj, dpc 🙂

@anonym_6bb72b No hej a k tomu krátke vlasy na ježka, mužný hlas a oblečená v teplákoch 🙂 ojoj

lindous
5. jan 2026
@fedroslavisko

@lindous Vďaka, že odpovedáš normálne...lákal ma aj vzťah tak trocha multi kulti....vieš ja sa snažím do nikoho nič nemať ale keď napríklad v kaviarni príde čašníčka a povie usmievavo "Čo si dáte ?" ale viem, že ten tón hlasu je taký falošný viem to odhadnúť a tiež neviem čo je to za trend že sa musím usmievať bez príčiny príde mi to choré a presne taký ľudia v skutočnosti nie sú takí milí

@fedroslavisko lebo je v práci, ku ktorej patrí aj sa usmiať, byť milá a vlúdna k zákazníkovi, aj keď možno akurát nemá svoj deň, ale platia ju za to...

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@lindous

@fedroslavisko lebo je v práci, ku ktorej patrí aj sa usmiať, byť milá a vlúdna k zákazníkovi, aj keď možno akurát nemá svoj deň, ale platia ju za to...

@lindous Pozri sa viem, že je to pre ostatných divné keď sa neusmievam ale vieš jak....Robil som s Nemcami (staré babky - Nemky) vysmiaté a milý hlas a neviem čo a za chrbtom už také milé neboli....Keď fakt stačí ľuďom si myslieť, že keď sa niekto usmeje tak je to zlatý človek tak neviem.

anonym_f5b31e
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_6bb72b Tak hlavne pri nich ostalo to, že muži sú mužmi a ženy ženami....podľa prejavu, správania a obliekania

@fedroslavisko Aj slovenskí muži sú muži a ženy sú ženy. Aj keby sa akokoľvek obliekli. Majú to priamo v ústave prikázané.

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@anonym_f5b31e

@fedroslavisko Aj slovenskí muži sú muži a ženy sú ženy. Aj keby sa akokoľvek obliekli. Majú to priamo v ústave prikázané.

@anonym_f5b31e Ale myslím správanie....Muž je stoicky silný a podobne....Žena sa oblieka žensky jak dáma

lindous
5. jan 2026
@fedroslavisko

@lindous Pozri sa viem, že je to pre ostatných divné keď sa neusmievam ale vieš jak....Robil som s Nemcami (staré babky - Nemky) vysmiaté a milý hlas a neviem čo a za chrbtom už také milé neboli....Keď fakt stačí ľuďom si myslieť, že keď sa niekto usmeje tak je to zlatý človek tak neviem.

@fedroslavisko tu sa bavíme, ale o pracovnom vzťahu, kde očakávam, že človek (predavč, čašník, ale ani naopak zákazník) nebude nepríjemný, zdutý, po mne štekať len tak pre nič za nič... nie osobnom medziľudskom, aby som riešila či je niekto milý alebo falošný, nejdeme byť kamoši... a že by som len tak na verejnosti videla ľudí sa na seba usmievať od ucha k uchu sa nedá povedať, myslím, že dnes si drvivá väčšina ľudí hľadí svojho, do mobilu, do zeme, prípadne zazrie, keď sa niečo deje a vidieť úsmev niekde v autobuse je skôr výnimočné

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@lindous

@fedroslavisko tu sa bavíme, ale o pracovnom vzťahu, kde očakávam, že človek (predavč, čašník, ale ani naopak zákazník) nebude nepríjemný, zdutý, po mne štekať len tak pre nič za nič... nie osobnom medziľudskom, aby som riešila či je niekto milý alebo falošný, nejdeme byť kamoši... a že by som len tak na verejnosti videla ľudí sa na seba usmievať od ucha k uchu sa nedá povedať, myslím, že dnes si drvivá väčšina ľudí hľadí svojho, do mobilu, do zeme, prípadne zazrie, keď sa niečo deje a vidieť úsmev niekde v autobuse je skôr výnimočné

@lindous Áno ale usmejem sa keď mám dôvod....Nie bezdôvodne do vzduchu na dvere napríklad...Keď je na mna niekto milý tak áno

anonym_f5b31e
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_f5b31e Ale myslím správanie....Muž je stoicky silný a podobne....Žena sa oblieka žensky jak dáma

@fedroslavisko Ty máš strašne konzervatívne názory, keď uznávaš takéto archaické stereotypy.

zuzana76
5. jan 2026
@anonym_f5b31e

@fedroslavisko Ty máš strašne konzervatívne názory, keď uznávaš takéto archaické stereotypy.

@anonym_f5b31e preto, ze sa mu pacia dievcata, co posobia ako dievcata, dievcensky, ma konzervativne nazory? Resp. je na tom nieco zle?

sova7
5. jan 2026

Ďalší unbeholfen. To kde sa všetci takyto beriete? Takže teba stve nie to že si sa vysral na robotu ale to že ti na to prišli uhm. Ale tak hlavne že si krásavec. A ty chces aby žena bola tebe oporou? Ale no to zostan pri mamičke rovno. A ak sa niekto podľa teba usmieva bez priciny takže je vraj divny nuž možno si v hlave prehráva niečo fakt pekne akurát že ty až tak ďaleko nedovidis. Čistý Ivan. Aj mudry som aj krásny som.

sova7
5. jan 2026
@lindous

@fedroslavisko keď píšeš, že ženy, zákazníčky a tak s tebou flirtujú, tak jasné, že chceš čo nemôžeš mať... a áno, môže ťa priťahovať takýto typ žien... ale to nie je o tejto jednej konkrétnej, o ktorej nič nevieš, ani či by si ju ešte niekedy videl... dorob si kurzy a potom sa poobzeraj po pracovných možnostiach, možnostiach bývania v rôznych krajinách, mestách a podľa toho sa rozhoduj kam pôjdeš ďalej... ženy, také aj onaké, sú všade

@lindous toto je ďalší na ktorého žena pozrie smutne sa usmeje že toto teda ani omylom a on už zaľúbený hotový rieši svadbu pomaly

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@sova7

Ďalší unbeholfen. To kde sa všetci takyto beriete? Takže teba stve nie to že si sa vysral na robotu ale to že ti na to prišli uhm. Ale tak hlavne že si krásavec. A ty chces aby žena bola tebe oporou? Ale no to zostan pri mamičke rovno. A ak sa niekto podľa teba usmieva bez priciny takže je vraj divny nuž možno si v hlave prehráva niečo fakt pekne akurát že ty až tak ďaleko nedovidis. Čistý Ivan. Aj mudry som aj krásny som.

@sova7 Po prvé nikde som nepísal, že som múdry. A hej realisticky výzorovo som na tom dobre. A vieš ja nemôžem za to, že niektoré ženy žijú v tom, že výzor muža nie je dôležitý. Ale možno pre vás poviem novinu ale je. Takisto ako záleží na ženskom výzore tak záleží aj na mužskom. To čo som urobil ma mrzí. Vlastne neurobil. Väčšina čo sa usmieva bez príčiny sú v skutočnosti nerváci ale okej ;)

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@sova7

@lindous toto je ďalší na ktorého žena pozrie smutne sa usmeje že toto teda ani omylom a on už zaľúbený hotový rieši svadbu pomaly

@sova7 Zase nečítaš s porozumením ale okej....Kde som písal, že už chcem svadbu ? Píšem o intuícií ale dobre ;)

sova7
5. jan 2026
@januska12323

Keby si nepísal o práci pomyslím si, že si náš obľúbený unbeholfen. Rozjímanie nad izbou je nepodstatné, sociálne zručnosti ti tiež veľa nehovoria a o určení národnosti podľa vzhľadu si tiež myslím svoje.

@januska12323 tiež mi ho pripomína 👍su tu ešte taký mozu založiť klub

sova7
5. jan 2026
@fedroslavisko

Asi zbytočne píšem na fórum štátu kde viac jak polovica volí progresívcov a berú si príklad zo západnej civilizácie.

@fedroslavisko no strašne je že ty a tebe podobne entity máte volebné právo a sme tam kde sme

sova7
5. jan 2026
@bluea

Pokusim sa ti to vysvetlit jednoducho. To, ze zena niekde v priestore existuje a hladi si svoje a neusmieva sa znamena, ze proste existuje a zije si svoj zivot. Desi ma, ze vo svete existuju dospeli muzi, ktori si v takejto situacii dokazu v mozgu vygenerovat taketo nezmysly. Hovorim ti to naozaj v dobrom, zamysli sa nad sebou a nespravaj sa ako pofiderny uchyl a nechaj zeny zit svoje zivoty. Ked bude mat niekto zaujem s tebou nadviazat kontakt, tak to urobi. Cely tento pribeh je iba v tvojej hlave. Vidaval si sympaticku zenu v autobuse a tam to zacalo aj skoncilo.

@bluea desivé to je. Potom jedného dňa čítame že podobny prenasledoval ženu dva roky lebo sa raz s ním slusne a milo rozprávala a on to zobral ako začiatok vzťahu a nakoniec ju zabil mačetou

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@sova7

@fedroslavisko no strašne je že ty a tebe podobne entity máte volebné právo a sme tam kde sme

@sova7 jaj za nich by sme boli za vodou :D Je jedno koho zvolíš...volíš len menšie zlo

sevrin
5. jan 2026

Niekto tu unbeholfenovi lezie do revíru ako vidím 😅

sova7
5. jan 2026
@sevrin

Niekto tu unbeholfenovi lezie do revíru ako vidím 😅

@sevrin ako keby ich jedna mater mala 😆alebo ich niekto klonuje

luccys
5. jan 2026
@fedroslavisko

@sova7 jaj za nich by sme boli za vodou :D Je jedno koho zvolíš...volíš len menšie zlo

@fedroslavisko No vsak teda porad, koho mame volit, ak chceme dobro a nie len mensie zlo...jaj Vladimira Vladimirovica?

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@sova7

@sevrin ako keby ich jedna mater mala 😆alebo ich niekto klonuje

@sova7 Vieš ja chcem aby ma žena milovala...u 60 percent užívateliek, že svojich mužov ľúbia najviac neverím ;)

seli4
5. jan 2026
@fedroslavisko

@bluea Okej ale taká žena sa málokomu pozrie do očí...Mne to urobila viac krát...Viem, že ma sledovala nevymýšľam si.

@fedroslavisko teraz ti už ona len vŕta v hlave ale s tým aktuálne žiaľ nič nespravíš keďže sa tam najskôr ani neplánuješ vrátiť, možno ťa to vnútri hnevá že si nekonal vtedy keď si mohol...najlepšie je pustiť to z hlavy, prepáčiť si, robiť čo ťa baví a vypĺňať si priestor a čas niečím čo ťa posilňuje a nabíja energiou ☀️
(za mňa ja verím že sa nič nedeje náhodou, a ak by si mal byť s ňou tak sa ti vyskladaju situácie tak že sa tam tak či tak vrátiš a stretneš ju znovu - aj bez toho aby si si to ty nejako špeciálne plánoval, človek nikdy nevie🙂 )

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@seli4

@fedroslavisko teraz ti už ona len vŕta v hlave ale s tým aktuálne žiaľ nič nespravíš keďže sa tam najskôr ani neplánuješ vrátiť, možno ťa to vnútri hnevá že si nekonal vtedy keď si mohol...najlepšie je pustiť to z hlavy, prepáčiť si, robiť čo ťa baví a vypĺňať si priestor a čas niečím čo ťa posilňuje a nabíja energiou ☀️
(za mňa ja verím že sa nič nedeje náhodou, a ak by si mal byť s ňou tak sa ti vyskladaju situácie tak že sa tam tak či tak vrátiš a stretneš ju znovu - aj bez toho aby si si to ty nejako špeciálne plánoval, človek nikdy nevie🙂 )

@seli4 No ja som sa pôvodne plánoval tam vrátiť po kurze ale zase som aj tu stretol niekoho u koho je šanca... sám neviem teraz

anonym_a2d8db
5. jan 2026

Off topic, ale som jedina, ktorú zaujíma, čo za prasačinec musel mať autor v izbe, keď ho preto vyhodili? Fakt si neviem predstaviť, 💩, mŕtve potkany, …? No šmakociny to boli určite, keď sa ťa rovno aj zbavili.

anonym_080df3
5. jan 2026
@fedroslavisko

@fedroslavisko ty chceš multi kulti vzťah? S tvojím názorom na progresívcov a slniečkárov?

sticker
anonym_2c4325
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_6bb72b Tak hlavne pri nich ostalo to, že muži sú mužmi a ženy ženami....podľa prejavu, správania a obliekania

anonym_326180
5. jan 2026

maminy, ktoré máte dcéry, dajte im toto prečítať ako výstrahu