icon

Intuícia, že sa cudzie dievča hodí ku mne

fedroslavisko
5. jan 2026

Zdravím,
asi nie je správne, že si tu idem po radu ale stále nad tým rozmýšľam.
Začnem takto. Som 28 ročný chlap, ktorý je teraz na SK a robí si kurz aby mohol zmeniť konečne prácu (od 17 som pracoval ako čašník). Prišiel som domov na Sk v auguste, pretože ma v Nemecku vyrazili z práce. Bola to aj moja chyba ale nič to nemalo s pracovnou disciplínou ale v hoteli kde som býval som nezodpovedne nechal izbu v zlom stave a potom ako z mojej izby im tiekla voda do pivnice hlavný šéf videl ako strašne vyzerá moja izba. Viem, bol som nezodpovedný idiot.
Môžem o sebe povedať, že či už ako na čašníka alebo na ulici na mňa ženy pokukávali (cvičím a starám sa o seba). Aj keď som ostrihaný vyzerám dobre (nechválim sa) ale urobil som za tie roky progres čo sa týka vzhľadu. Problém ale je, že som sa zameriaval iba na vzhľad a pre moju chybu ma aj vyrazili z práce. Akože pracovne som si odrobil svoje ale tá izba.

V hoteli nebolo až tak dobre ale po kurze rozmýšľam či by som sa chcel vrátiť do toho istého mesta. A teraz si budete asi myslieť, že rozmýšľam detinsky. Ale počas môjho pôsobenia v Nemecku som v autobuse stretával dievča ( podľa tváre a mikiny adidas by som povedal, že pravdepodobne bola Ruska alebo ruská Nemka) , ktoré bolo od pohľadu rezervované, neusmiate no viem, že som mnou flirtovala (noha, pohľady, chvenie sa keď som pri nej sedel). Nikdy som s ňou neprehovoril. Vlastne som už ani nestihol a možno nestihnem. Viem, že o mňa majú záujem dievčatá aj zo SK ale mne to rezervované dievča prišlo také, že nepustí k sebe hocikoho, hľadá správneho partnera, podporí muža a bude mu oporou (niekto kto sa usmieva bez príčiny nemusí byť dobrá povaha) Jednoducho, že by bola vhodná partnerka. Neviem možno je to smiešne ale cítim to tak. Na druhú stranu neviem či chcem zasa ísť do DE. Chcem nejakú radu či ma s podobnými dievčatami niekto skúsenosti (či už z toho štátu, rezervovaná povaha). Prosím o normálne komentáre a nie typu: Choď si do Ruska a bla bla na také nebudem ani odpovedať.

Strana
z4
seli4
5. jan 2026
@fedroslavisko

@seli4 No ja som sa pôvodne plánoval tam vrátiť po kurze ale zase som aj tu stretol niekoho u koho je šanca... sám neviem teraz

@fedroslavisko zaujímavé, u niekoho je šanca a ty rozmýšľaš ešte nad tou čo je len fantázia. 🤔 Zamysli sa

fedroslavisko
autor
5. jan 2026
@luccys

@fedroslavisko No esteze Nemecko nie je Zapad😏...musel si tam strasne trpiet😄

@luccys Časami hej....nie všetci ale väčšina keď Slovák, Poliak, Rus alebo Čech urobí niečo zlé v práci vrieskajú jak nepríčetní...ešte aj v obchode mi hnusne peniaze vydávali až mi buchli do ruky....hlavne, že jak príde nejaký Sýrčan tak tým sa klaňajú a denodenne do nich nože pichajú

anonym_59337c
5. jan 2026
@fedroslavisko

@anonym_25c4a3 Neberiem si manželku len tak žeby bolo vieš ;) Hlavne, že sa tu rozplývate z hercov jak Koleník čo podporuje progresívcov 😂

@fedroslavisko sa divím ,že si pracoval v Nemecku , prečo tam a nie v Rusku ,však tam je taaaaak úžasne

fedroslavisko
autor
6. jan 2026
@anonym_59337c

@fedroslavisko sa divím ,že si pracoval v Nemecku , prečo tam a nie v Rusku ,však tam je taaaaak úžasne

@seli4 Lebo k sebe nepustím len tak hocikoho...Hlavne nech je to tá správna osoba
@anonym_59337c Keby som zarobil nejaké peniaze možno by som tam aj dožil...tak jak chodia Íri, Nemci dožívať do Thajska ;)

unbeholfen
6. jan 2026

@fedroslavisko ja som chcel zbaliť ženu z Uzbekistanu a velmi sa ma zlakla až utiekla. Ukrajinky zase boli milšie, viac sa nechali obťažovať. Ale ty si pekný a ja som škaredý a ženy súdia podľa vzhladu. Na mňa povedia že som slizský.

dagas
6. jan 2026

Sen každej ženy je nabaliť si namysleného bordelára. A ešte k tomu diskutujúceho na mamičkovskom fóre..🫣🤭

seli4
6. jan 2026
@fedroslavisko

@seli4 Lebo k sebe nepustím len tak hocikoho...Hlavne nech je to tá správna osoba
@anonym_59337c Keby som zarobil nejaké peniaze možno by som tam aj dožil...tak jak chodia Íri, Nemci dožívať do Thajska ;)

@fedroslavisko ale to sa nedá bez toho aby si tú bytosť spoznal (či je to správna), môžeš mať intuíciu ale to ti nezaručí že tá bytosť je správna. Čo je to v podstate to "správna" - ladiaca? A koho si pustíš do hlavy je tiež rovnaké ako "k sebe"

anonym_cddc0e
7. jan 2026
@fedroslavisko

@luccys Časami hej....nie všetci ale väčšina keď Slovák, Poliak, Rus alebo Čech urobí niečo zlé v práci vrieskajú jak nepríčetní...ešte aj v obchode mi hnusne peniaze vydávali až mi buchli do ruky....hlavne, že jak príde nejaký Sýrčan tak tým sa klaňajú a denodenne do nich nože pichajú

@fedroslavisko denne do nich pichaju noze a nemci sa im klanaju?? 😂😂😂Uvedomujes si ake blbosti pises? Preco takito mentalni atleti nejdu pracovat do Ruska, ale stale sa trepu na ten hnusny zapad? Myslim, ze si troll, lebo podla tvojho vyjadrovania si mentalne blizko mrazu. Je zazrak, ze ti tam vobec dali pracu. To, ze ta vyhodili tiez vela vypoveda o tebe.

fedroslavisko
autor
7. jan 2026
@anonym_cddc0e

@fedroslavisko denne do nich pichaju noze a nemci sa im klanaju?? 😂😂😂Uvedomujes si ake blbosti pises? Preco takito mentalni atleti nejdu pracovat do Ruska, ale stale sa trepu na ten hnusny zapad? Myslim, ze si troll, lebo podla tvojho vyjadrovania si mentalne blizko mrazu. Je zazrak, ze ti tam vobec dali pracu. To, ze ta vyhodili tiez vela vypoveda o tebe.

@anonym_cddc0e Áno aj na výzore nezáleží však ? Vy ženy tiež žijete v ilúzií 🤣

fedroslavisko
autor
7. jan 2026
@seli4

@fedroslavisko ale to sa nedá bez toho aby si tú bytosť spoznal (či je to správna), môžeš mať intuíciu ale to ti nezaručí že tá bytosť je správna. Čo je to v podstate to "správna" - ladiaca? A koho si pustíš do hlavy je tiež rovnaké ako "k sebe"

@seli4 Neviem, všímam si, že čoraz viac našich žien tu vypisuje, že by najradšej vymenila manžela alebo aj na insta vypisujú iným mužom aký sú top a pri tom sú vydaté....to, že sa vydatá na druhého pozrie je okej ale až tak ? Dokonca sú tu aj niektoré, ktoré roky už milujú iného, podviedli no jak ich dotyčný odkopol vrátili sa....sorry ale 70 percent čo je vo vzťahu chceli buď iného a ten ich nechcel tak si našli náhradu alebo sú vo vzťahu ale len tak aby neboli samé alebo ešte sa rozhodujú či svojho opustia len nevedia či ten druhý bude rodinný typ....sorry ale toto nie je láska

seli4
8. jan 2026
@fedroslavisko

@seli4 Neviem, všímam si, že čoraz viac našich žien tu vypisuje, že by najradšej vymenila manžela alebo aj na insta vypisujú iným mužom aký sú top a pri tom sú vydaté....to, že sa vydatá na druhého pozrie je okej ale až tak ? Dokonca sú tu aj niektoré, ktoré roky už milujú iného, podviedli no jak ich dotyčný odkopol vrátili sa....sorry ale 70 percent čo je vo vzťahu chceli buď iného a ten ich nechcel tak si našli náhradu alebo sú vo vzťahu ale len tak aby neboli samé alebo ešte sa rozhodujú či svojho opustia len nevedia či ten druhý bude rodinný typ....sorry ale toto nie je láska

@fedroslavisko mne nemusíš písať sorry 😄 jasné že to čo si opísal nie je láska .. ale načo tu riešiť to ako to majú druhí keď sa to priamo teba netýka iba na základe toho že to čítaš, je mnoho príbehov niektoré príbehy sú smutné alebo absolútne pre mňa nepochopiteľné prečo a ako niekto niečo robí (napr to čo si opísal) ale potom sú tu iné príbehy inšpiratívne a na tie sa je lepšie zameriavať ako zameriavať sa na to čo nechceš 😄 nechaj tých čo podvádzajú tak a ak niekto v tvojom blízkom okolí to robí a ťaží ťa to tak najlepšie čo môže v rámci vzťahov človek urobiť je byť úprimný a všetko si odkomunikovať čo ako človek vnútri cíti a má nastavené .. iba v naozaj úprimnej (bez strachu či si kto o mne mysli a tým dať sebe aj druhým slobodu byť takým akým skutočne sme) komunikácii sa môžme ako ľudstvo pohnúť ďalej 💫😊

fedroslavisko
autor
8. jan 2026
@seli4

@fedroslavisko mne nemusíš písať sorry 😄 jasné že to čo si opísal nie je láska .. ale načo tu riešiť to ako to majú druhí keď sa to priamo teba netýka iba na základe toho že to čítaš, je mnoho príbehov niektoré príbehy sú smutné alebo absolútne pre mňa nepochopiteľné prečo a ako niekto niečo robí (napr to čo si opísal) ale potom sú tu iné príbehy inšpiratívne a na tie sa je lepšie zameriavať ako zameriavať sa na to čo nechceš 😄 nechaj tých čo podvádzajú tak a ak niekto v tvojom blízkom okolí to robí a ťaží ťa to tak najlepšie čo môže v rámci vzťahov človek urobiť je byť úprimný a všetko si odkomunikovať čo ako človek vnútri cíti a má nastavené .. iba v naozaj úprimnej (bez strachu či si kto o mne mysli a tým dať sebe aj druhým slobodu byť takým akým skutočne sme) komunikácii sa môžme ako ľudstvo pohnúť ďalej 💫😊

@seli4 Lenže tu je ten problém, že ženy tu nie sú úprimné a ľúbiť nevedia...tak preto chcem preč

Strana
z4