Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
Dobrý deň, toto je otázka na mužov.
Zoznámite sa so ženou, je pekná, aj inteligentná. Ale zdá sa vám nepoužiteľná do života. Nikdy nebola vydatá, nemá deti. Nemá vodičák, ani auto, ani vlastný byt, a tak sa pýtate, kde dávala tie peniaze celý život? Robí v štátnej správe, nemá nejaké ambície, chce tam byť až do dôchodku podľa možnosti, ani podnikať, ani rásť. 20r života na rovnakej pozícii, na rovnakom mieste, v rovnakej detskej izbe. Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
Co hovoris na jej rodicov, su to dobri ludia alebo je tam nejaky problem - napriklad choroby, alkoholizmus a pod? Podporuje financne tych rodicov? Ked ides do jej rodiny, co tam vidis, citis, paci sa ti tam, prijemne ti tam je, su to dobri ludia?
V dlhodobom vztahu sa prejavia modely nasej povodnej rodiny. Tak ako u teba tvojej, tak u nej z tej jej.
Ak ta pritahuje, tak niekedy je to o tom, ze mozno mas nieco v sebe objavit, co ona ma a ty nie a naopak. Vztah, z dlhodobeho hladiska visi na otazke: Si ochotny rast v smere svojho partnera, aj ked je iny ako ty? Alebo ta ta inakost bude casom iritovat natolko, ze z toho budu same konflikty?
Ludia sa nezmenia preto, ze to potrebujeme my. Ale preto, ked tu potrebu zmeny citia sami.
Ked je zena neambiciozna a trochu utiahnuta, nemusito to znamenat nic zle. Do urcitej miery je mozno aj pokorna, pracovita, pokojna - co ak ty si opak, moze byt prijemne, bezpecne, vie ti vybudovat domov, kde sa ukludnis, kde najdes oazku pokoja. Ty naopak dokazes ponuknut jej dynamickejsie aktivity - otazne je, ci sa chce pridat, na vylety, na sporty atd... Pripadne a by boli deti, ako ich budete viest, ako velmi si ochotny sa ty starat, aky ty mas model v hlave...
Konik ti neodpovie.
@anonym_autor nie my máme potrebu sa vyjadriť, ale ty máš potrebu aby sa ti vyjadrili cudzí ľudia, ktorý ju absolútne nepoznajú.
@anonym_ef3799 ti to dobre napísala.
A keď ju poznáš 18 rokov, čo bránilo tomu, aby si ju pozval na rande už skôr?
A potom, že človek býva s rodičmi, nemusí byť len pohodlnosť, môže sa o nich aj starať...
Za mňa si napísal dosť málo informácií o nej, na základe ktorých by som odpovedala. Chýba tu aká je jej povaha, koníčky, správanie, či chodí do spoločnosti, do akej, prečo bola sama... A že je 20 rokov na rovnakej pozícii? Na tom nevidím nic zlé. A keď ju poznáš 18 rokov a si si tak istý, že nemá nič našetrené, tak musíš vedieť aj dôvod, ak ste starí známi...
@jblheart no ak je 20r na rovnakej pozícii, a dostať sa do štátnej správy sa ti nepodarí hneď po VŠ škole, tak má minimálne 45r. Čiže za celý ten čas, by si nenašetrila na nič?
@anonym_autor To či si našetrila či nenašetrila by ma až tak nezaujímalo však sú to jej financie a hlavne ide o to či sa mi páči, či si rozumieme a podobne a nie či má našetrené a koľko a ak nemá tak prečo. Si to neviem predstaviť že jej napríklad poviem - Páčiš sa mi a rád s tebou trávim čas a chcel by som s tebou vážny vzťah... ale keďže nemá nič nasporené tak BYE BYE. 😂😵
@anonym_autor nie my máme potrebu sa vyjadriť, ale ty máš potrebu aby sa ti vyjadrili cudzí ľudia, ktorý ju absolútne nepoznajú.
@anonym_ef3799 ti to dobre napísala.
A keď ju poznáš 18 rokov, čo bránilo tomu, aby si ju pozval na rande už skôr?
A potom, že človek býva s rodičmi, nemusí byť len pohodlnosť, môže sa o nich aj starať...
Za mňa si napísal dosť málo informácií o nej, na základe ktorých by som odpovedala. Chýba tu aká je jej povaha, koníčky, správanie, či chodí do spoločnosti, do akej, prečo bola sama... A že je 20 rokov na rovnakej pozícii? Na tom nevidím nic zlé. A keď ju poznáš 18 rokov a si si tak istý, že nemá nič našetrené, tak musíš vedieť aj dôvod, ak ste starí známi...
@123profil321 nemá veľa priateľov, je dosť samotárska. Cvičí doma. Vonku chodí málo, ak tak jedine s mamou. Má jednu kamošku pokiaľ viem. Koničky - pozerá telku, seriály, filmy, číta. Nerobí žiadne dobrovoľníctvo, jej mama je sebestačná, ešte brigáduje, Nefajčí, nepije, neberie drogy.
@anonym_autor To či si našetrila či nenašetrila by ma až tak nezaujímalo však sú to jej financie a hlavne ide o to či sa mi páči, či si rozumieme a podobne a nie či má našetrené a koľko a ak nemá tak prečo. Si to neviem predstaviť že jej napríklad poviem - Páčiš sa mi a rád s tebou trávim čas a chcel by som s tebou vážny vzťah... ale keďže nemá nič nasporené tak BYE BYE. 😂😵
@jblheart tiež si myslím, že financie nie sú všetko. Dôležitejšie je to, ako sa s človekom cítim, ako sa správa ku mne a k ostatným, ale sú jeho hodnotu, pohľad na život a názory, či sa zhodujeme.
Že nemá niekto auto alebo vodičský preukaz, nevidím ako problém. Može tam byť zdravotný problém, zážitok z autonehody, strach zo šoférovanie...
Ze býva niekto s rodičmi, tiež nemusí byť problém. Ak rodičia potrebujú pomoc napríklad. Alebo ak je jedináčik, tak nevidí dôvod zadlžovať sa kúpou. Ak bola sama a cestovala.... To sú informácie, ktoré autor stále nenapísal...
@123profil321 nemá veľa priateľov, je dosť samotárska. Cvičí doma. Vonku chodí málo, ak tak jedine s mamou. Má jednu kamošku pokiaľ viem. Koničky - pozerá telku, seriály, filmy, číta. Nerobí žiadne dobrovoľníctvo, jej mama je sebestačná, ešte brigáduje, Nefajčí, nepije, neberie drogy.
@anonym_autor a otázka, že keď sa poznáte 18 rokov, prečo ste doteraz neskúsili vzťah? Doteraz tam nebola iskra?
@jblheart tiež si myslím, že financie nie sú všetko. Dôležitejšie je to, ako sa s človekom cítim, ako sa správa ku mne a k ostatným, ale sú jeho hodnotu, pohľad na život a názory, či sa zhodujeme.
Že nemá niekto auto alebo vodičský preukaz, nevidím ako problém. Može tam byť zdravotný problém, zážitok z autonehody, strach zo šoférovanie...
Ze býva niekto s rodičmi, tiež nemusí byť problém. Ak rodičia potrebujú pomoc napríklad. Alebo ak je jedináčik, tak nevidí dôvod zadlžovať sa kúpou. Ak bola sama a cestovala.... To sú informácie, ktoré autor stále nenapísal...
@123profil321 nie je jedináčik, rodičia nepotrebujú pomoc, a nemá strach zo šoférovania, ani nemala autonehodu.
@anonym_autor a otázka, že keď sa poznáte 18 rokov, prečo ste doteraz neskúsili vzťah? Doteraz tam nebola iskra?
@123profil321 nie, ja som bol ženatý a neriešil som ju...
Nevadilo by mi vela veci, byt v 1 praci 20 rokov ked som spokojna, super, byvat s mamou ked mame dobry vztah, obom nam to vyhovuje a ja nemam partnera a nechystam sa stahovat, ok, nemat vodicak a auto ked ho nepotrebujem, ok.. ale ma nejake uspory? Hobby? Bola by ochotná sa zostahovat s partnerom?
Aspon ma pracu,ja zas poznam zeny co sa vydavali v 20,hned deti,muz na tyzdnivkach postavil dom,zeny len rodili 3-4 dedi,do 40 ani nerobili lebo doma s detmi.A tato aspon ma pracu,ak by sa v 19 zavesila niekomu na krku,toez ny dnes nebyvala v setskej izbe ale v dome s 2 autami bez pohnutia prstom.
Zase ako v predošlej téme, raz si zena a raz muz?!
Zena keď je sama v 45 ke bude to mat určite dovody asi tie, že sa neodpútala od matky.Vodicak , že nemá nevadí
45 ročný stary mladenec, v detskej izbe, bez vodičáku chodiaci na prechádzky s mamou je už konečná.A finančne negramotný ako bonus k tomu.
To už hádam ani ta najvacsia zufalka by nebola odkazana na takýto materiál 😁
Nevadilo by mi, ze nema ambicie, ze nema auto, ale detska izba a vodicak ano.
@anonym_autor nehodíte sa k sebe skratka. Vlastné bývanie, by už po rokoch mohla mať. Inak sa mi zdá všetko normálne 🤷🏼♀️
@anonym_autor nie, ale nie s dôvodov ktoré si napísal, ale preto že nie som na ženy.
Pracujem vo verejnej správe, mám mizerný tabuľkový plat, čo na nič nestačí. V R 2004 som síce skúsila podnikať ale vzdala som to, zhltlo moje úspory, proste podnikanie nie je pre každého. Načo by jej bolo auto ak k tomu nemá vzťah nemá vodičák? Musí mať každý ambíciu byť na vedúcej pozícii?síce za vyšši plat ale väčšia zodpovednosť väčši stres, viac nadčasov a pod.
Mam priatela, tiez vo vyssom veku, nebol zenaty, nema deti, nema uspory, nema byt, ma stale jednu pracu. Ale vodicak a auto ma.
Mam priatela, tiez vo vyssom veku, nebol zenaty, nema deti, nema uspory, nema byt, ma stale jednu pracu. Ale vodicak a auto ma.
@catherin4
A kde býva?U teba?Kolko ma rokov?
Podľa mňa ju vôbec nepoznáš, teda vieš kto je, čo je, kde robí a býva a tam to asi skončilo
Podľa mňa ju vôbec nepoznáš, teda vieš kto je, čo je, kde robí a býva a tam to asi skončilo
@danielahamar no veľmi, veľmi dávno som s ňou chodil 2 roky, Potom sme išli od seba a ja som sa oženil. A či ju poznám alebo nie? Sme kamoši, to je všetko. Z jej strany záujem, ja neviem...
Normálna baba, ale s tebou šťastná teda nebude. Takto ju prepierať...
@anonym_2e8776 ma 53 rokov, byvame v podnajme. Ja mam byt, hoc len garsonku, ale tu prenajimam, lebo je niekde inde.
@catherin4 V Rakúsku, býva vacsina ľudí v podnájmoch.Keby ste sa rozisli, pojde opäť do podnájmu.Poznam Rakúšanov a niektorí celý zivot prežijú v podnajmoch.Na Sk je uplne ina mentalita bývania a na človeka vo veku 40+ ktorý nič nemá sa ináč pozera
@anonym_autor
A chce vôbec vztah? Osamostatniť sa, budovať s tebou vztah? Spolocne byvanie?
To je dôležité info
Či chce ostat v detskej izbe mame pri sukni a sem tam sa s tebou stretnut?V tom prípade by som nemal zaujem, či by to bola zena, muz.A o muza starého mladenca, mamičkara 45 rocneho ktorý žije v detskej izbe by som už vonkoncom zaujem nemala.
Ja poznam muza v tom veku, co tak zije. Asi mu to vyhovuje. Podotykam, ze vodicak ma, ale auto nie. Je to v pohode typek s ktorym sa da porozpravat. Mal priatelku, ale asi jej vadil jeho postoj k zivotu. On je vlastne uplne spokojny doma u rodicov, cez vikendy si vyjde s kamosmi a cez tyzden zabije cas v praci a vecer na pocitaci. Nic viac nepotrebuje.
@danielahamar no veľmi, veľmi dávno som s ňou chodil 2 roky, Potom sme išli od seba a ja som sa oženil. A či ju poznám alebo nie? Sme kamoši, to je všetko. Z jej strany záujem, ja neviem...
@anonym_autor prečo ste sa rozišli? A trvám natom, že ju nepoznáš a bojíš sa neznameho
Veď možno úspory má. Len ti to nevešia na nos 😉 pri situácii na SR sa nečudujem, ak býva pri rodičoch, predpokladám, že si nejak pomáhajú vzájomne. Veď ak by niekoho mala, možno by bola ochotná sa odsťahovať. Ak nie, tak to je áno, nepoužiteľný materiál. Môžeme iba predpokladať, rovnako ako ty.
Keďže si už bol ženatý, mal by si mať rozum na to, aby si zhodnotil či sa k sebe hodíte alebo nie. Keďže máš ale potrebu vracať sa k starej ex, na výber asi nemáš. A ešte o nej zakladať diskusie. Očividne ti toto vadí, tak načo ju vôbec riešiš…
Ak budes tehotny a ona by musela zivit rodinu, kym by si bol doma, tak radsej run forest. 🙂
Ako zena ti poviem nechod do toho.

A čo je na tom zle? Musí mať každý ambície? Byť dravý? Aby mal hodnotu? Asi jej to vyhovuje bývať s rodicmi. Pomáhajú si jeden druhému má stabilnú prácu. Svoj stereotyp. Nikomu nič zle nerobi. Nepije, nefajci. Čo by si chcel?