Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
Dobrý deň, toto je otázka na mužov.
Zoznámite sa so ženou, je pekná, aj inteligentná. Ale zdá sa vám nepoužiteľná do života. Nikdy nebola vydatá, nemá deti. Nemá vodičák, ani auto, ani vlastný byt, a tak sa pýtate, kde dávala tie peniaze celý život? Robí v štátnej správe, nemá nejaké ambície, chce tam byť až do dôchodku podľa možnosti, ani podnikať, ani rásť. 20r života na rovnakej pozícii, na rovnakom mieste, v rovnakej detskej izbe. Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
@anonym_autor nemyslím si, že žena by mala mať tebou spomínané kvality muža - vodičák, vlastný byt, kariéru s možnosťou katiérneho rastu z dôvodu vyššej mzdy….
@anonym_e1e605 môže bývať u mňa
Žiadny problém
@anonym_197ac0
Ked si nimfomanka a on ma 30cm vtaka 💘
@anonym_197ac0
Ked si nimfomanka a on ma 30cm vtaka 💘
@anonym_ff449d no áno,niekomu aj to vyhovuje😅
V dnešnej dobe sú tak ľudia roznorodí, že nemyslím, že je niečo problém,ak človek chce a vie rozhodiť správne siete🙂
Podľa komentárov súdim, že ta žena si ty. Nie nešla by so do vzťahu s takýmto človekom. U muzov by to bolo ešte horšie. Zabitý čas by to bol pre mna
😀 ja si myslím že ty si žena, možno konkrétne aj tá 🤭 pridali tu odpovede aj muži, obaja napísali že závisí či by sa im páčila, ani jeden nerieši šoferák, vlastne žiadny chlap toto asi nerieši 🤷 na 90% si žena
😀 ja si myslím že ty si žena, možno konkrétne aj tá 🤭 pridali tu odpovede aj muži, obaja napísali že závisí či by sa im páčila, ani jeden nerieši šoferák, vlastne žiadny chlap toto asi nerieši 🤷 na 90% si žena
@zuzanka.zuzu
Presne si to vystihla, to riešia zeny keď chlap nemá vodicak alebo auto
Ešte som nepočula chlapa ktorý by riesil, že zena nemá vodicak
Toto je zena, čo píše o chlapovi ktorý nemá vodicak a býva s matkou
Mal by si sa skôr zamerať na to aky je človek, ci mate spoločne hodnoty a zaluby to je dolezite pre vztah.
Keny bola bohatá a ambiciózna pre niektoré typy mužov to je zas problém.
Pozri sa,ci ženy,ci muži môžu mať vzťahy aj so zadaným chlapom co býva s manželkou miesto matky...
Ambície niesu vôbec žiadne, keď nemajú usporiadane vzťahy a život ...
Vodičak ci niekto ma alebo nemá to je tak nepodstatné ...
A ajtak takí ľudia nemajú problém nájsť ženy alebo chlapov,čo im to vôbec neva
A to už su fakt moralne red flagy a ajtak nouu problém
Takže toto sú úplne prkotinky,kde vôbec nevidim žiadny problém aby neexistovali ľudia co im to neva
Toto je vyhoda dnesnej doby, ešte aj väzeň z basy si nájde ženu 😅 stále sa niekto nájde atď atd atd
@anonym_42c424 poznám ju 18r, dovolím si povedať, že dosť dobre.
@anonym_autor poznáš ju 18 rokov dosť dobre a tu sa neznámych ľudí pýtaš na vzťah s ňou, čo ju nikdy ani nevidelo. Ako veľmi relevantné odpovede očakávaš?
@catherin4 V Rakúsku, býva vacsina ľudí v podnájmoch.Keby ste sa rozisli, pojde opäť do podnájmu.Poznam Rakúšanov a niektorí celý zivot prežijú v podnajmoch.Na Sk je uplne ina mentalita bývania a na človeka vo veku 40+ ktorý nič nemá sa ináč pozera
@anonym_2e8776 tak on zije v tomto byte uz roky rokuce, v podstate cely dospely zivot. Mal moznost ho odkupit a odmietol, co ja nepochopim, ale on hovori, ze ked sa tu nieco pokazi, opravu zafinancuje majitel a keby ten byt bol jeho, tak to financuje on. Pritom najomne je dost vysoke, to mohol fakt radsej platit hypoteku. Mas pravdu, ze Rakusania su v tomto ini.
@anonym_0223f3 čiže žena pracujúca v štátnej správe bez nejakých ambícií, žijúca doma u mami je odpad?
@anonym_autor cize ty len chces citat komenty, ktore ju odsudzuju.
Vyhovuje ti? Zacni s nou vztah. Nevyhovuje? Tak to ukonci. Ake jednoduche
@anonym_autor cize ty len chces citat komenty, ktore ju odsudzuju.
Vyhovuje ti? Zacni s nou vztah. Nevyhovuje? Tak to ukonci. Ake jednoduche
@anonym_ed60eb nie nechcem, chcem čítať názor na tú ženu a porovnať to s názorom na takého muža.
@anonym_autor a ty odkiaľ vieš, že nemá našetrené na účte?
@maria1989 no hádaj, veď mi to spomínala ona, aj jej mama. Poznáme sa veľmi dobre.
@anonym_autor logicky tie peniaze niekam dať musela. Ale veď ok.
@maria1989 toto mi je viac ako divne. Ze len tak normalne zila. A to si nemyslela nikdy na zadne dvierka? Na buducnost? Aspon 5-8k mat nasetrene, keby nieco?
Ti tu pridelili uradmi alebo co? Vsak ked ti tak vadi jej zivot, nechaj ju. Nemusis sa premahat. Vrznut si mozes aj inde, na "svojej urovni"😏 nechapem, co sa tu riesi.
@maria1989 toto mi je viac ako divne. Ze len tak normalne zila. A to si nemyslela nikdy na zadne dvierka? Na buducnost? Aspon 5-8k mat nasetrene, keby nieco?
@anonym_autor odkiaľ môže vedieť ze nema nič nasetrene
@anonym_autor odkiaľ môže vedieť ze nema nič nasetrene
@lapersefona tak ona sama mi to povedala. Ze na co sestriť, ze sa dochodku aj tak nedozije.
@anonym_autor ahoj, pokiaľ by ste si rozumeli, mali ASPOŇ dva, tri spoločné záujmy....
Uvedená dáma môže byť veľmi sporovlivy typ, alebo naopak, možno dáva všetko do seba.
Jedno je ale isté, treba ju spoznať viac, aj jej domácnosť.Mozno ťa prekvapí...
@anonym_autor pretiahnut a poslať domov, nič viac sa s ňou neda
@lapersefona tak ona sama mi to povedala. Ze na co sestriť, ze sa dochodku aj tak nedozije.
@anonym_autor možno doteraz nemala motiváciu na šetrenie 🤷🏻♀️ povedala si, že nebude živoriť šetrením, a bude si život užívať. Má kde bývať, tak čo 🤷🏻♀️ nemusí byť každý tak trafený, že má dve práce... 🤷🏻♀️
@123profil321 nemá veľa priateľov, je dosť samotárska. Cvičí doma. Vonku chodí málo, ak tak jedine s mamou. Má jednu kamošku pokiaľ viem. Koničky - pozerá telku, seriály, filmy, číta. Nerobí žiadne dobrovoľníctvo, jej mama je sebestačná, ešte brigáduje, Nefajčí, nepije, neberie drogy.
@anonym_autor myslím, že ona má svoj zabehnutý život a nebude ťa chcieť...
@anonym_ed60eb nie nechcem, chcem čítať názor na tú ženu a porovnať to s názorom na takého muža.
@anonym_autor takze ty si muz s rovnakymi parametrami?
@anonym_autor takze ty si muz s rovnakymi parametrami?
@anonym_ed60eb nie, ja mám vlastný byt, bez hypo, dve autá a našetrené peniaze. A prácu, kde zarobím podstatne viac ako ona.
@anonym_ed60eb nie, ja mám vlastný byt, bez hypo, dve autá a našetrené peniaze. A prácu, kde zarobím podstatne viac ako ona.
@anonym_autor chces ju alebo ju nechces? Alebo ju chces len poohovarat a tvaris sa, ze na to mas vedecky dovod a porovnavas to s nazormi na rovnakeho chlapa. Pekny konstrukt, to nie kazdy splodi👏👏👏
To nemá žiadnu logiku. Žije u rodičov, auto nemá, nepije, nefajčí, kamarátky len jednu, nikde nechodí, cvičí doma a za 20 rokov neušetrila nič. No to určite, jedine, že by peniaze čo zarobí pálila. A ešte uteká vešať na nos exovi z pred 20. rokov, koľko má na účte. Čo ona, jej mama mu to porozpráva.
Keď už vymýšľate témy, tak tam dajte aspoň trochu logiky.

Mne by práca, vodičák ani ambície nevadili. Úspory beriem, že nejaké má. Najviac by mi prekážala potenciálna prílišná naviazanosť na mamu.