Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
Dobrý deň, toto je otázka na mužov.
Zoznámite sa so ženou, je pekná, aj inteligentná. Ale zdá sa vám nepoužiteľná do života. Nikdy nebola vydatá, nemá deti. Nemá vodičák, ani auto, ani vlastný byt, a tak sa pýtate, kde dávala tie peniaze celý život? Robí v štátnej správe, nemá nejaké ambície, chce tam byť až do dôchodku podľa možnosti, ani podnikať, ani rásť. 20r života na rovnakej pozícii, na rovnakom mieste, v rovnakej detskej izbe. Išli by ste do vzťahu s touto ženou?
Toto je otázka na margo toho, že denne sú tu takéto isté otazky od žien na chlapov. Tu chce autor podľa mňa iba vidieť dvojaky meter, ako by muzi reagovali na takúto ženu. Či tak isto, ako reagujú ženy na takýchto mužov.
Toto je ta istá pani ktorá zakladala aj túto tému/ mení pohlavie ako jej vyhovuje/alebo je manipulátorka
Tieto témy nezakladal chlap.Je ľahko čitateľná
Toto je ta istá pani ktorá zakladala aj túto tému/ mení pohlavie ako jej vyhovuje/alebo je manipulátorka
@anonym_2e8776 to by chcelo psychologa, alebo rovno psychiatra....🤔
@anonym_42c424 poznám ju 18r, dovolím si povedať, že dosť dobre.
@anonym_autor
chcete deti? Co od zivota s nou cakas Ty?
@anonym_2e8776 a keď ja som žena, kto je ten chlap? A kto som ja? Som ja slobodná pracujúca v štátnej správe? Alebo som podnikateľ, čo má auto aj byt, aj vodičák? Som muž pracujúci v štátnej správe a bývajúci doma s mamkou, alebo som muž, čo nemá VP a má stresy pred cestou? Som žena, ktorá má bobky pred cestou alebo som chlap, ktorý tu iba sonduje zmýšľanie žien a "diskrimináciu"? Som nebinárne, hovor mi oni.
@anonym_2e8776 a keď ja som žena, kto je ten chlap? A kto som ja? Som ja slobodná pracujúca v štátnej správe? Alebo som podnikateľ, čo má auto aj byt, aj vodičák? Som muž pracujúci v štátnej správe a bývajúci doma s mamkou, alebo som muž, čo nemá VP a má stresy pred cestou? Som žena, ktorá má bobky pred cestou alebo som chlap, ktorý tu iba sonduje zmýšľanie žien a "diskrimináciu"? Som nebinárne, hovor mi oni.
@anonym_autor ty si hlavne unudené oné 😜 ale chápem, nedeľa večer, v telke tiež len prázdninové reprízy 😀
@anonym_ed60eb nie, ja mám vlastný byt, bez hypo, dve autá a našetrené peniaze. A prácu, kde zarobím podstatne viac ako ona.
@anonym_autor no a veď to s ňou vyskušaj. Možno Ti vytvorí zázemie, budeš mať denne teplú večeru a bude Vám dobre. Možno pri tebe ožije. Ja som v jej veku rozvedená, mám svoj dom, auto aj vodičák. Mám dve kamarátky a dospelé dieťa. Do spoločnosti moc nechodím, lebo veľmi nie je s kým. Tiež som skôr domácky typ. 🙂. Nemyslím si, že som nejaká vadná, čudna.. tiež nemám nejaké akčné koníčky.. ale starám sa o dom, záhradu, stále moje dieťa.. zaváram teraz v sezóne, čítam knihy.. jasné, že občas vybehnem s kamoškami na kávu, do kina... A áno občas zoberiem aj maminku na nákupy.. 🙂
@maria1989 toto mi je viac ako divne. Ze len tak normalne zila. A to si nemyslela nikdy na zadne dvierka? Na buducnost? Aspon 5-8k mat nasetrene, keby nieco?
@anonym_autor aké zadné dvierka? Veď má bývanie u rodičov..
Nie každý sa musí naháňať za majetkom, to absolútne neznamená že je neschopná pre život, práve naopak vie sa prisposobiť roznym životným situáciam, náladám ktoré doma sú..
Auto nepotrebuje ak má tú istú prácu 20 rokov a má bezproblémové dochádzanie..
Ako žije jej zrejme vyhovuje, za mňa spoľahlivý, vyrovnaný človek čo nešpekuluje a má rád istotu..
Úplne v pohode može byť skvelá partnerka..
@anonym_autor aké zadné dvierka? Veď má bývanie u rodičov..
Nie každý sa musí naháňať za majetkom, to absolútne neznamená že je neschopná pre život, práve naopak vie sa prisposobiť roznym životným situáciam, náladám ktoré doma sú..
Auto nepotrebuje ak má tú istú prácu 20 rokov a má bezproblémové dochádzanie..
Ako žije jej zrejme vyhovuje, za mňa spoľahlivý, vyrovnaný človek čo nešpekuluje a má rád istotu..
Úplne v pohode može byť skvelá partnerka..
@anonym_42d674 a on je chlap, len tak medzi nami.
@anonym_autor a ty sa daj vyšetriť
@anonym_autor kto? Žena na ktorú sa pýtaš je chlap? 😂 Okej, baby vyššie mali pravdu 😃 nuž, moja, keď máš pocit, že nemáš čo ponúknuť chlapovi, tak niečo zmeň...
@anonym_autor kto? Žena na ktorú sa pýtaš je chlap? 😂 Okej, baby vyššie mali pravdu 😃 nuž, moja, keď máš pocit, že nemáš čo ponúknuť chlapovi, tak niečo zmeň...
@123profil321 ja nie som tá žena, na ktorú sa pýtam.
@anonym_autor a ty sa daj vyšetriť
@anonym_d3a680 mojko drahé ženského druhu, vyšetriť sa daj jedine ty.
@anonym_autor Mala som takého chlapa, býval v RD s mamou a sestrou, prácu mal tú istú, auto nemal..
Namiesto vymetania podnikov chodil na hríby, na ryby..
Nemal nič, lebo to nepotreboval ku šťastiu, ani k životu..
A ostatní si mohli akurát tak trhnúť.. vobec ho to nezaujímalo..
Ja napr mám všetko a niekedy sa cítim ako štvanec, stále behať okolo domu, áut, firmy a fakt ma to už nebaví..
S radosťou by som sa nasťahovala k rodičom ak by tu boli🥲
Ja verím že ľudia o chvíľu pochopia že sme len otroci tých majetkov..
Moji známi to už pochopili a zbavujú sa všetkého..
Nie každého robí šťastným nejaký majetok..
To len tu na MK je móda vlastniť zo 2-3 investičné nehnuteľnosti😅
Tu je podľa mňa v tej otázke zaujímavé niečo iné než to, či má žena byt, auto alebo vodičák. Je rozdiel medzi tým, keď človek nemá ambície, a tým, keď má jednoducho inak nastavené priority. Tento text hovorí oveľa menej o žene v detskej izbe a oveľa viac o vašej vlastnej úzkosti z nekontrolovateľnosti. Keď vstupujeme do vzťahového priestoru, často podvedome hľadáme externé „merítka použiteľnosti“, hypotéku, auto, kariérny postup či vodičský preukaz. Používame ich ako účtovnú uzávierku človeka, aby sme rýchlo vyhodnotili riziko. Keď človeka zredukujete na zoznam nehnuteľností, majetku a kariérnych míľnikov, nepýtate sa, aký je. Pýtate sa, či je pre vás bezpečný a či vás nebude „ťahať dole“. Statickosť druhého človeka nás provokuje najmä vtedy, keď sami žijeme pod neustálym tlakom na rast, výkon a zabezpečenie. Pohľad na niekoho, kto ostal na jednom mieste 20 rokov, vo vás neevokuje len nepochopenie, ale aj tichý hnev alebo strach z pasivity. Skutočná „použiteľnosť do života“ (ak vôbec môžeme použiť toto chladné slovo) nespočíva v tom, čo človek stihol nadobudnúť do určitého veku, ale v tom, ako dokáže zvládať záťaž, akú má kapacitu na blízkosť, zodpovednosť a reflexiu. Rozdeľte hodnoty od životného štýlu. Je v poriadku chcieť partnera, ktorý má podobnú životnú dynamiku, ambície či ekonomickú samostatnosť. To sú legitímne preferencie. Chybou je však zamieňať iný životný tempo - rytmus za „nepoužiteľnosť“. Pozrite sa na svoje vlastné podmienky. Ak potrebujete, aby mal druhý človek odškrtnuté konkrétne políčka, aby ste ho vôbec dokázali rešpektovať, vstupujete do vzťahu z pozície audítora, nie partnera. V takom vzťahu budete neustále nevedomky merať jeho hodnotu cez to, čo prináša na stôl. Ak je pre vás jej životný štýl neprijateľný, je úplne v poriadku do toho vzťahu neísť. Nemusíte ju však pred tým intelektuálne znehodnotiť, aby ste si svoje rozhodnutie obhájili. A prakticky? Namiesto otázky „Čo za 20 rokov dosiahla?“, by som sa pozerala na oveľa dôležitejšie veci. Ako sa správa, keď je pod tlakom? Vie prevziať zodpovednosť? Vie hovoriť o peniazoch? Vie riešiť konflikt bez trestania a manipulácie? Je samostatná v rozhodnutiach? Dokáže vytvárať blízkosť? A predovšetkým, chcete rovnaký spôsob života? Pretože aj človek s autom, hypotékou, podnikaním a vysokým príjmom môže byť vo vzťahu úplne „nepoužiteľný“. A naopak, človek bez vlastného bytu môže byť mimoriadne stabilný, zodpovedný a dobrý partner. Keby tá istá žena mala vlastný byt, auto, vodičák a úspešnú kariéru, ale mala by rovnaké hodnoty a povahu ako dnes, čo presne by sa vo Vašom pohľade na ňu zmenilo? Odpoveď na túto otázku môže veľa povedať o tom, či si vyberáte partnerku podľa toho, s kým chcete žiť, alebo podľa toho, ako má vyzerať človek, ktorého chcete mať po svojom boku.
Nie kazdy muz chce ambicioznu zenu. Su taki, hlavne tradicnejsie zalozeni muzi, ktorym viac imponuje zena, ktora im bude vytvarat doma pohodu, bude mat na nich cas, starat sa o rodinu. A to aj za cenu, ze ju budu financne zabezpecovat.
Ja som ten opacny typ zeny, nedokazala by som takto fungovat, byt na niekom financne alebo inak zavisla, ale kazdy sme iny. Ona si ocividne viac vazi pokoj, klud a jednoduchy zivot bez stresu nez nejake posuvanie sa vpred ci karieru. Nejde mat aj to aj to. Ak nie ste v tomto kompatibilní, tak radsej hladaj inde.
Slusne kalkulujes. Tak bud sa Ti paci a citis sa s nou dobre alebo hladas zamestnanca, co Ti pomoze zvysit profit. Ak si schopny to potiahnut a nebudes jej to vyhadzovat na oci a od nej ocakavas len, ze Ti bude prijemnou spolocnickou a Ty jej ochrancom, tak chod do toho. Ak hladas niekoho draveho, tak ju nechaj v jej kludnom spokojnom zivote.

To nemá žiadnu logiku. Žije u rodičov, auto nemá, nepije, nefajčí, kamarátky len jednu, nikde nechodí, cvičí doma a za 20 rokov neušetrila nič. No to určite, jedine, že by peniaze čo zarobí pálila. A ešte uteká vešať na nos exovi z pred 20. rokov, koľko má na účte. Čo ona, jej mama mu to porozpráva.
Keď už vymýšľate témy, tak tam dajte aspoň trochu logiky.
@anonym_092266 ano bud je to čistý fake alebo sám nemá všetkých 5 pokope. A hlavne pochybujem že by sa chlap šiel pýtať na ženské forum žien či by chodili s takouto ženou, to nemá logiku 🤦♀️🤦♀️🤦♂️