icon

Išli by ste do vzťahu s touto ženou?

23. aug 2026

Dobrý deň, toto je otázka na mužov.

Zoznámite sa so ženou, je pekná, aj inteligentná. Ale zdá sa vám nepoužiteľná do života. Nikdy nebola vydatá, nemá deti. Nemá vodičák, ani auto, ani vlastný byt, a tak sa pýtate, kde dávala tie peniaze celý život? Robí v štátnej správe, nemá nejaké ambície, chce tam byť až do dôchodku podľa možnosti, ani podnikať, ani rásť. 20r života na rovnakej pozícii, na rovnakom mieste, v rovnakej detskej izbe. Išli by ste do vzťahu s touto ženou?

Strana
z5
anonym_6011e6
25. aug 2026

Možno len nemala možnosť sa realizovať pri niekom. Ja som bola taká, kým som sa nezoznamila s manzelom. Teraz si nevie vynachváliť, o vsetko doma ma postarané, chodim do práce full time, máme vsetko co potrebujeme a sme šťastní. Len som potrebovala z tej detskej izby vykopnut😃

bielasovicka
25. aug 2026
@oskvarka

@anonym_autor pozrú sa mohla mať len smolu na chlapov ale to mi nevieme aká je povaha... S takouto zmenou už s deťmi počítať nemôžeš (jedine ak nejaká adopcia) ale aj bez detí sa dá žiť pekný harmonicky naplnený život. Je to ale dosť markantna otázka do života ak túžiš po deťoch určite to nie je žena pre teba ak si vieš bez nich život v pohode predstaviť a z toho ako ju tie roky poznáš vies že ti jej povaha vyhovuje a je pre teba príťažlivá a nie je pripútaná k rodičom nezdravom spôsobom čo nemusí byť aj keď tam býva môže to byť čisto pragmatické rozhodnutie. Tak prečo nie ...

@oskvarka on možno deti má, písal ze je rozvedený.

Strana
z5