icon

Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?

Dnes o 13:07

Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?

Strana
z3
petronelag
Dnes o 15:31

Na jedno stretnutie by sa aj dalo ísť, ale potom ako na ďalšie? Lepšie by bolo mať priateľa z bližšieho okolia.

autor
Dnes o 15:38
@anonym_d595b4

To chcete potom chodit spolu, mat vztah na 100km (1,5 hodiny vlakom/autom)? Nemate nic lepsieho na praci?

@anonym_d595b4 lebo chalani z môjho okolia sú mimo. On jediný ma zaujal a aj sa mi dosť páči. Nemôžem zato že sme od seba 100 kilometrov

autor
Dnes o 15:39
@belllinka

Tie čo tu píšete, že ste stará škola, ste stará škola aj v iných veciach, či iba keď sa vám to hodí? 😀

@belllinka tiež mi to tak príde. Mám kamošku čo tiež nechcela ísť autom na rande, veď ona sa nebude trepať za chlapom a po mesiaci to ľutovala.

autor
Dnes o 15:40
@petronelag

Na jedno stretnutie by sa aj dalo ísť, ale potom ako na ďalšie? Lepšie by bolo mať priateľa z bližšieho okolia.

@petronelag on jediný ma zaujal a sa mi páči. Aspoň by som ho chcela spoznať

anonym_d595b4
Dnes o 15:44

Minule tu bola diskusia, ze dievca slo na rande za nim. Prislo par stoviek km a on poslal sms, ze nepride. Muselo volat rodicom, nech po nu pridu. Na prve rande by mal prist on, dalsie uz si mozte striedat. Ak sa ti rande nebude pacit, ides rovno domov.

petronelag
Dnes o 15:53
@anonym_autor

@petronelag on jediný ma zaujal a sa mi páči. Aspoň by som ho chcela spoznať

@anonym_autor Tak raz sa skúste stretnúť, teraz je aj dobré počasie.

anonym_d595b4
Dnes o 16:00
@petronelag

@anonym_autor Tak raz sa skúste stretnúť, teraz je aj dobré počasie.

@petronelag akoze si daju v dobrom pocasi skusobne hm hm na luke?

petronelag
Dnes o 16:02
@anonym_d595b4

@petronelag akoze si daju v dobrom pocasi skusobne hm hm na luke?

@anonym_d595b4 Lepšie ako v zime ísť po šmykľavých cestách, môžte ísť aj autobusom.

autor
Dnes o 16:06
@petronelag

@anonym_d595b4 Lepšie ako v zime ísť po šmykľavých cestách, môžte ísť aj autobusom.

@petronelag veď uvidím. Celkom sa aj teším, nechcem si kaziť naladu

belllinka
Dnes o 16:15
@anonym_autor

@anonym_autor tak to už neanalyzuj a chod 🙂

anonym_1d9318
Dnes o 16:24

Tak vzhľadom na to, že chodím skoro 60km do roboty a potom 60km domov denne, tak nejakých 30-40 na rande by mi bolo úplne jedno.
Ale teda výhovorka, že nie, lebo u Teba v meste ešte nebol, to je čo? A ako inak sa sem chce dostať, veď na každé miesto musí ísť človek po prvý krát. V dnešnej dobe, keď sú navigácie v aute, v mobile, hodinkách a ešte neviem kde. Máte raz vodičský preukaz, tak jazdite. Či v tom meste platia iné pravidlá? Je tam iný asfalt?
Nám sa v lete sťahujú kancelárie. To mám povedať v robote, že tam som ešte nebola autom, tak neprídem?? Či ako??

svetlonos
Dnes o 16:45
@anonym_autor

@anonym_autor
Koľko máte rokov?

Strana
z3