icon

Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?

5. máj 2026

Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?

petronelag
5. máj 2026

Na jedno stretnutie by sa aj dalo ísť, ale potom ako na ďalšie? Lepšie by bolo mať priateľa z bližšieho okolia.

autor
5. máj 2026
@anonym_d595b4

To chcete potom chodit spolu, mat vztah na 100km (1,5 hodiny vlakom/autom)? Nemate nic lepsieho na praci?

@anonym_d595b4 lebo chalani z môjho okolia sú mimo. On jediný ma zaujal a aj sa mi dosť páči. Nemôžem zato že sme od seba 100 kilometrov

autor
5. máj 2026
@belllinka

Tie čo tu píšete, že ste stará škola, ste stará škola aj v iných veciach, či iba keď sa vám to hodí? 😀

@belllinka tiež mi to tak príde. Mám kamošku čo tiež nechcela ísť autom na rande, veď ona sa nebude trepať za chlapom a po mesiaci to ľutovala.

autor
5. máj 2026
@petronelag

Na jedno stretnutie by sa aj dalo ísť, ale potom ako na ďalšie? Lepšie by bolo mať priateľa z bližšieho okolia.

@petronelag on jediný ma zaujal a sa mi páči. Aspoň by som ho chcela spoznať

anonym_d595b4
5. máj 2026

Minule tu bola diskusia, ze dievca slo na rande za nim. Prislo par stoviek km a on poslal sms, ze nepride. Muselo volat rodicom, nech po nu pridu. Na prve rande by mal prist on, dalsie uz si mozte striedat. Ak sa ti rande nebude pacit, ides rovno domov.

petronelag
5. máj 2026
@anonym_autor

@petronelag on jediný ma zaujal a sa mi páči. Aspoň by som ho chcela spoznať

@anonym_autor Tak raz sa skúste stretnúť, teraz je aj dobré počasie.

anonym_d595b4
5. máj 2026
@petronelag

@anonym_autor Tak raz sa skúste stretnúť, teraz je aj dobré počasie.

@petronelag akoze si daju v dobrom pocasi skusobne hm hm na luke?

petronelag
5. máj 2026
@anonym_d595b4

@petronelag akoze si daju v dobrom pocasi skusobne hm hm na luke?

@anonym_d595b4 Lepšie ako v zime ísť po šmykľavých cestách, môžte ísť aj autobusom.

autor
5. máj 2026
@petronelag

@anonym_d595b4 Lepšie ako v zime ísť po šmykľavých cestách, môžte ísť aj autobusom.

@petronelag veď uvidím. Celkom sa aj teším, nechcem si kaziť naladu

belllinka
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak to už neanalyzuj a chod 🙂

anonym_1d9318
5. máj 2026

Tak vzhľadom na to, že chodím skoro 60km do roboty a potom 60km domov denne, tak nejakých 30-40 na rande by mi bolo úplne jedno.
Ale teda výhovorka, že nie, lebo u Teba v meste ešte nebol, to je čo? A ako inak sa sem chce dostať, veď na každé miesto musí ísť človek po prvý krát. V dnešnej dobe, keď sú navigácie v aute, v mobile, hodinkách a ešte neviem kde. Máte raz vodičský preukaz, tak jazdite. Či v tom meste platia iné pravidlá? Je tam iný asfalt?
Nám sa v lete sťahujú kancelárie. To mám povedať v robote, že tam som ešte nebola autom, tak neprídem?? Či ako??

svetlonos
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Koľko máte rokov?

autor
5. máj 2026
@svetlonos

@anonym_autor
Koľko máte rokov?

@svetlonos 19r obaja

minenkaa
5. máj 2026

Jasne že chod a spravte si hneď aj v tom meste výlet,nejaké múzeum,botanická záhrada alebo park,podľa počasia a aj keby to pokračovalo,čože je to 100km ,nič

drianaa
5. máj 2026

Ja už mám síce 31, ale tiež si pamätám, že s čerstvým vodičákom som mala stres ísť do veľkého mesta, kde to nepoznám, takže pre mňa je to rozumný argument. Ešte ak bude v strese z prvého stretnutia, tak dupľom. Ak by to miesto 30-40 km od teba bolo neutrálne, bezpečné a nie je problém pre teba tam prísť, tak by som išla. Veď keď to nevyjde, tak to nevyjde, nestráviš cestovaním 3 dni a nemusíš sa terigať cez pol republiky. A keď to vyjde, tak budeš rada, že si išla 🙂

autor
5. máj 2026
@minenkaa

Jasne že chod a spravte si hneď aj v tom meste výlet,nejaké múzeum,botanická záhrada alebo park,podľa počasia a aj keby to pokračovalo,čože je to 100km ,nič

@minenkaa no veď hej. Netrepem sa zas celý deň za chlapom, musím to brať športovo. Veď tiež mám záujem, nie len on

autor
5. máj 2026
@drianaa

Ja už mám síce 31, ale tiež si pamätám, že s čerstvým vodičákom som mala stres ísť do veľkého mesta, kde to nepoznám, takže pre mňa je to rozumný argument. Ešte ak bude v strese z prvého stretnutia, tak dupľom. Ak by to miesto 30-40 km od teba bolo neutrálne, bezpečné a nie je problém pre teba tam prísť, tak by som išla. Veď keď to nevyjde, tak to nevyjde, nestráviš cestovaním 3 dni a nemusíš sa terigať cez pol republiky. A keď to vyjde, tak budeš rada, že si išla 🙂

@drianaa no ja ho chápem a nechcem byť za princeznú že sa bude trepať kumne chalan 100 kilometrov o ktorom viem že není najlepší vodič a má aj stresy z premávky 🙂
Ja sa veľmi teším, dúfam že všetko dobre dopadne. 30-40 kilometrov je nič.

svetlonos
5. máj 2026
@anonym_autor

@svetlonos 19r obaja

@anonym_autor
Jojo tak jasné! Máte krátko vodičák, odporúčam obom - choďte vlakom, busom. A užite si deň. Ja že máte tak 25, to by bolo iné 🙂

anonym_8b0753
6. máj 2026
@anonym_autor

@drianaa no ja ho chápem a nechcem byť za princeznú že sa bude trepať kumne chalan 100 kilometrov o ktorom viem že není najlepší vodič a má aj stresy z premávky 🙂
Ja sa veľmi teším, dúfam že všetko dobre dopadne. 30-40 kilometrov je nič.

@anonym_autor aká princezná? Ake keď budeš staršia, skúsenejšia, možno pochopíš, že chlap je ten, ktorý má byť ten, čo "bojuje", však chlapi to tvrdia tiež, že sú lovci atď. Aby si nebola nakoniec sklamaná a neľutovala tú cestu, že bola úplne zbytočná.
Ak chceš ísť, choď, potom naše názory absolútne nepotrebuješ.

autor
6. máj 2026
@anonym_8b0753

@anonym_autor aká princezná? Ake keď budeš staršia, skúsenejšia, možno pochopíš, že chlap je ten, ktorý má byť ten, čo "bojuje", však chlapi to tvrdia tiež, že sú lovci atď. Aby si nebola nakoniec sklamaná a neľutovala tú cestu, že bola úplne zbytočná.
Ak chceš ísť, choď, potom naše názory absolútne nepotrebuješ.

@anonym_8b0753 šak má nezabije prísť 30 kilometrov bližšie na rande.
To akoze teraz keď je chlap ta ma chodiť stále len on ? Bože, niektoré baby

belllinka
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to vieš, chlap má byť chlapom a stará škola iba keď sa im to hodí 😀 Keď ich má obskakovať, dobíjať, zarábať veľa prachov, aby mohli byť doma. Ale oni už "stará škola" byť nemusia, veď kedysi sa žena sama starala o domácnosť, aj o deti, ale to už teraz nie, to sa im nehodí, všetko pekne na polovicu. 😀

anonym_8b0753
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kto píše, že stále??? Píšem o prvom rande, kým nevieš čo je zač. Ale veď rob si ako chceš.

anonym_8b0753
6. máj 2026
@belllinka

@anonym_autor to vieš, chlap má byť chlapom a stará škola iba keď sa im to hodí 😀 Keď ich má obskakovať, dobíjať, zarábať veľa prachov, aby mohli byť doma. Ale oni už "stará škola" byť nemusia, veď kedysi sa žena sama starala o domácnosť, aj o deti, ale to už teraz nie, to sa im nehodí, všetko pekne na polovicu. 😀

@belllinka si predstav, že o domácnosť sa starám sama, aj v manželstve to bolo viac menej na mne a tak isto aj výchova 🤷
A si na omyle, ja by som doma byť nechcela, unudila by som sa a nechcela by som byť finančne na ňom zavislá. A nemusí chlap zarábať veľa prachov, stačí slušne, aby slušne vyžil...

anonym_a69942
6. máj 2026

Nie, toto moc nema zmysel.. ak by ste si sadli, tak ako sa budete stretavat a kolko krat do tyzdna? Vzdy cestovat?
Ak to ma byt len vztah s vyhodami, tak potom dajme tomu.. ale nemamte ten zaklad vztahu na dialku a takto sa bude tazko budovat

autor
6. máj 2026
@belllinka

@belllinka no veď to 😃

sense
6. máj 2026

Išla, stretnúť sa na polceste mi príde ako dobrá alternatíva, keď to nepôjde podľa predpokladu sadnes do auta a ideš.

autor
6. máj 2026
@anonym_a69942

Nie, toto moc nema zmysel.. ak by ste si sadli, tak ako sa budete stretavat a kolko krat do tyzdna? Vzdy cestovat?
Ak to ma byt len vztah s vyhodami, tak potom dajme tomu.. ale nemamte ten zaklad vztahu na dialku a takto sa bude tazko budovat

@anonym_a69942 veď uvidíme ešte. Zajtra by sme sa mali stretnúť a dosť sa teším. Netreba hneď negatívno myslieť

autor
6. máj 2026
@sense

Išla, stretnúť sa na polceste mi príde ako dobrá alternatíva, keď to nepôjde podľa predpokladu sadnes do auta a ideš.

@sense veď hej, keby mal 30 rokov tak by mi to prišlo divné ale sme v mladom veku a ja ho chápem že bude mať stresy a nie ho ešte nútiť trepať sa do veľkého mesta. Je to férové z oboch strán

anonym_47f3f1
6. máj 2026

Podľa starej školy žena nemá mať vodičský preukaz.
Ani nemá čo cestovať sama bez sprievodu muža.
Čo je to za opovážlivosť snažiť sa byť samostatná a nezávislá od muža.

autor
6. máj 2026
@anonym_47f3f1

Podľa starej školy žena nemá mať vodičský preukaz.
Ani nemá čo cestovať sama bez sprievodu muža.
Čo je to za opovážlivosť snažiť sa byť samostatná a nezávislá od muža.

@anonym_47f3f1 hej podľa starej školy žena by nemala nič robiť a chlap by sa mal celý život len dobíjať. Cele zle