icon

Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?

5. máj 2026

Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?

anonym_8b0753
Včera o 06:38
@anonym_autor

@anonym_47f3f1 hej podľa starej školy žena by nemala nič robiť a chlap by sa mal celý život len dobíjať. Cele zle

@anonym_autor úplne prekrúcaš čo ti tu bolo písané. Pritom keď si rozhodnutá, vôbec si sa tu nemusela ísť radiť, na čo?
Inak, len aby si vedela, ja som ku ex často chodila, síce len 20 km, ale chodila (viac ako on ku mne). Ale ako píšem, na prvé rande určite nie. Ale už sme písali, keď chceš choď. Ja svoj názor kvôli tvojim argumentom aj tak nezmením.

autor
Včera o 07:51
@anonym_8b0753

@anonym_autor úplne prekrúcaš čo ti tu bolo písané. Pritom keď si rozhodnutá, vôbec si sa tu nemusela ísť radiť, na čo?
Inak, len aby si vedela, ja som ku ex často chodila, síce len 20 km, ale chodila (viac ako on ku mne). Ale ako píšem, na prvé rande určite nie. Ale už sme písali, keď chceš choď. Ja svoj názor kvôli tvojim argumentom aj tak nezmením.

@anonym_8b0753 veď som písala že má zaujímalo či by ostatné baby išli na také rande alebo nie. Nič viac

anonym_e182de
Včera o 09:31

@anonym_autor na prvé rande, s mojím už teraz manželom, som išla ja za ním cca 60km a vôbec som to nebrala ako nejakú tragédiu. A áno, aj on má vodičák a nie, nemali sme vtedy 18 rokov

muchotrafka298
Včera o 10:33

Ja by som nesla z dovodu, ze 100 km je pri vztahu na dochadzanie nie mala vzdialenost. A hlavne to stoji dost penazi, ktore nie kazdy mlady clovek ma aj je schopny do dochadzania investovat.

anonym_d587b2
Včera o 10:39

Práveže je lepšie sa stretnúť na neutrálnej pôde, nepozveš si ho predsa na prvom rande hneď domov

andreadca
Včera o 11:10

Ja by som išla, ani jeden nebude mať výhodu domáceho prostredia 🙂. Možno budete mať stretko kde ste ani jeden ešte neboli a spoznáte nové miesta. A mne sa páči, že chlapec prizná, že si netrúfa šoférovať do "väčšieho" mesta, načo zbytočne hrať machra.

anonym_95dea8
Včera o 11:19

Prečo si nenájdeš niekoho bližšie? Čo ak vám to bude klapať – budeš dochádzať na takú veľkú vzdialenosť?

anonym_d3c018
Včera o 11:42

@anonym_autor nešla. Môj muž za mnou jazdil 120 km bez mrknutia oka. Dal mi tým jasne najavo, že žiadna vzialenosť mu nazabráni v tom, aby so mnou trávil čas❤ Po pár mesiacoch, keď som videla, že je to vážne, nemala som problém ani ja jazdiť za ním, aj oveľa ďalej. Pendlovali sme 3 roky, než sme sa zosťahovali.

snugglingduckling
Včera o 11:55

Išla by som v pohode. Ak máte obaja vodičák a neni to pre nikoho nejake extrémne komplikovane dopravne tak čo je na tom? 40km po dialnici je polhodinka cesty... Keby bývate v jednom velkom meste každý na inej strane tak musí tiež prísť až pod bytovku chlap?

anonym_ecf71f
Včera o 11:57
@anonym_autor

@anonym_abf7c8 lebo bývam vo veľkom meste a keďže je mladý a nemá veľké skúsenosti so šoférovaním (čerstvý vodičák) tak ma asi stres. Neviem

@anonym_autor ak je dôvod, že si vo veľkom meste, on čerstvý vodič, tak áno.

gabrielladan
Včera o 13:47

Preboha baby 😅 30-40km je nič. Ja by som išla na takéto rande jednoznačne. Nechápem tieto staré školy. Určite choď! A k vzťahu 100km-ja som mala prvý vzťah 200km od seba a úplne pohode sa to dalo a to sme ani jeden vtedy nemali auto. Teraz mám každý deň ale už nie sme spolu.
100km je úplne pohoda. Určite sa od tohto neodvijaj. Časom sa môžete presťahovať k sebe alebo jeden k druhému a vybavené :D nechápem takéto komentáre že nájsť si niekoho bližšie..jak keby napr 50 km urobilo významný rozdiel..

evkatk
Včera o 14:02

Čo od takého vzťahu očakávaš ? A neponížiš sa tým, že pôjdeš za ním? Ak má o teba záujem, tak si ťa nájde aj cez 100 km. Ak si mu len na zábavu a jeho kamaráti sa na tvojej ceste pobavia, tak to skús.

haley7897
Včera o 14:17
@gabrielladan

Preboha baby 😅 30-40km je nič. Ja by som išla na takéto rande jednoznačne. Nechápem tieto staré školy. Určite choď! A k vzťahu 100km-ja som mala prvý vzťah 200km od seba a úplne pohode sa to dalo a to sme ani jeden vtedy nemali auto. Teraz mám každý deň ale už nie sme spolu.
100km je úplne pohoda. Určite sa od tohto neodvijaj. Časom sa môžete presťahovať k sebe alebo jeden k druhému a vybavené :D nechápem takéto komentáre že nájsť si niekoho bližšie..jak keby napr 50 km urobilo významný rozdiel..

@gabrielladan však ked je to nič, s čím súhlasím, prečo sa tym ma pán problém. Asi mu to za námahu veľmi nestojí... ale pohoda, každý máme štandard nastavený inak 💁🏽‍♀️

anonym_47f3f1
Včera o 14:32
@haley7897

@gabrielladan však ked je to nič, s čím súhlasím, prečo sa tym ma pán problém. Asi mu to za námahu veľmi nestojí... ale pohoda, každý máme štandard nastavený inak 💁🏽‍♀️

@haley7897 tak má si mladý s čerstvým vodičákom zobrať do auta otca alebo mamku?

poslala by si svojho syna prvýkrát do veľkého mesta samého s autom s čerstvým vodičákom?

anonym_0a81cc
Včera o 14:32

@anonym_autor kvoli vyletu a sympatakovi by som sla blizsie, kvoli blbej kave urcite nie🤣

autor
Včera o 14:41
@anonym_47f3f1

@haley7897 tak má si mladý s čerstvým vodičákom zobrať do auta otca alebo mamku?

poslala by si svojho syna prvýkrát do veľkého mesta samého s autom s čerstvým vodičákom?

@anonym_47f3f1 preto ho aj chápem a páči sa mi že je úprimný, narovinu napísal že si netrúfa na veľké mesto keďže je začiatočník v šoférovaní. Nemusí robiť machra.

0silvia0
Včera o 14:42
@anonym_autor

@anonym_47f3f1 preto ho aj chápem a páči sa mi že je úprimný, narovinu napísal že si netrúfa na veľké mesto keďže je začiatočník v šoférovaní. Nemusí robiť machra.

@anonym_autor a vlaky, busy neexistuju, ked si netrufa soferovat?

haley7897
Včera o 14:45
@anonym_47f3f1

@anonym_47f3f1 ja viem, ze by som neposlala dcéru stretnúť cudzinca samu na nezname miesto 🤷🏽‍♀️
A keď chlapec nieje schopný šoférovať mimo svojej ulice, tak musí hľadať vo svojom okruhu.

haley7897
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
Včera o 14:53
@anonym_47f3f1

@anonym_47f3f1 píše o chlapovi, nie o chlapcovi...

anonym_47f3f1
Včera o 15:10
@tiezjedna

@anonym_47f3f1 píše o chlapovi, nie o chlapcovi...

@tiezjedna áno 19 ročný chlap, možno teraz bude maturovať

tiezjedna
Včera o 15:25
@anonym_47f3f1

@tiezjedna áno 19 ročný chlap, možno teraz bude maturovať

@anonym_47f3f1 jasné, díky. Nečítala som stránky, ktoré pribudli medzičasom, bola som preč... 👍 Ok, to je iné. V tomto veku chápem a ak by sa mi frajer pozdával, dala by som tomu šancu.

anonym_dd2787
Včera o 16:22
@haley7897

@anonym_autor asi, alebo su to výhovorky. Nepoznám jedného chlapa ktorý by dobrovoľne priznal strach šoférovať. Ešte k tomu žene na ktorú sa snaží urobiť dojem. Ak, tak najneskodnejsi dovod je, ze chce ušetriť na benzíne.
Ak chlap naozaj chce, spôsob nájde a slušný chlap ta nebude žiadať aby si kompromitovala svoju bezpečnosť.

@haley7897 veď písala, že sú mladí a majú čerstvé vodičaky. Nebude to žiadny 27 r. chalan, ale podľa mňa 18_19 a to sú ešte deti. Načo hecovať chlapca, keď nemá šoferske skúsenosti? Podľa mňa sú to ešte ,,deti,,.

anonym_065060
Včera o 16:28

@anonym_autor Ahoj ja som na prvé rande tiež cestovala autom hodinu, tak isto to mal ďaleko aj on. Lepšie rozhodnutie sme nemohli spraviť. Rande dopadlo nad očakávanie sme spolu dodnes, šťastný, spokojný a milovaný 🙂 držím palce

anonym_dd2787
Včera o 16:32
@haley7897

@anonym_47f3f1 ja viem, ze by som neposlala dcéru stretnúť cudzinca samu na nezname miesto 🤷🏽‍♀️
A keď chlapec nieje schopný šoférovať mimo svojej ulice, tak musí hľadať vo svojom okruhu.

@haley7897
@anonym_autor

Choď, nemáš čo stratiť. Moja dcéra sa stretla s kamarátom z Čiech, on žil hodinu cesty za Prahou. Obaja boli ešte deti. Mali tak 17. Chlapec bol sveta znalý, scestovaný, sám lietal do Ameriky. Dcéra mi povedala, že by sa chceli stretnúť v BA. Musela mi ukázať všetky soc. siete, prepojenia s jeho rodinou. Musela som mať kontakt v mobile na neho. Samozrejme som musela vedieť meno, kde býva... A počula som ako spolu telefonujú, že je to fakt chalan v jej veku. On bol v čechách aj na SK ,, známy,, medzi ich vekovou skupinou... Takže ona šla za ním 60km a on za ňou 600? 🙂. Chvíľu fungovali takto, on chodil za ňou na sk. 2x bol aj u nás a potom to skončilo.Ale nič sa jej nestalo, keď sa stretli v BA. Ale vždy som vedela kde a s kým je. Uvidíš čo Vám čas prinesie. 🙂

haley7897
Včera o 16:54
@anonym_dd2787

@haley7897 veď písala, že sú mladí a majú čerstvé vodičaky. Nebude to žiadny 27 r. chalan, ale podľa mňa 18_19 a to sú ešte deti. Načo hecovať chlapca, keď nemá šoferske skúsenosti? Podľa mňa sú to ešte ,,deti,,.

@anonym_dd2787 akože nemá co stratiť 🤣 vôbec netušíš o koho ide a ideš tu dávať zaručené rady 🫣 na každý takýto príbeh s dobrým koncom sa nájde x so zlým. Niektore ste fakt fascinujúco naivne 🤣💀
@anonym_dd2787 ak su to ešte deti, o dôvod najviac prečo nikam neísť 💁🏽‍♀️

autor
Včera o 17:11
@anonym_dd2787

@anonym_dd2787 veď hej. Radšej pôjdem na to rande bližšie a nebudem ho tlačiť žeby sa trepal do veľkého mesta ak sa nato necíti. Keby sa niečo stalo tak by som si to neodpustila

autor
Včera o 17:12
@haley7897

@anonym_dd2787 akože nemá co stratiť 🤣 vôbec netušíš o koho ide a ideš tu dávať zaručené rady 🫣 na každý takýto príbeh s dobrým koncom sa nájde x so zlým. Niektore ste fakt fascinujúco naivne 🤣💀
@anonym_dd2787 ak su to ešte deti, o dôvod najviac prečo nikam neísť 💁🏽‍♀️

@haley7897 ty si jak 20 ročná nechcela ísť na rande ?
Chápem že teraz máš 40 rokov alebo možno viac ale pochop že aj mladší ľudia chcú si trochu užiť

anonym_b561ed
Včera o 17:15

@anonym_autor ja napisem ako to bolo u nás. Ja na východe on na západe. Sadol na vlak a došiel prvý krát, aj druhý a už potom veľmi rád chodil a tak sme už 25 rokov svoji 🥰. Veď choď, urobíte si výlet každý sám a stretnete sa na pol cesty.

autor
Včera o 17:47
@anonym_b561ed

@anonym_autor ja napisem ako to bolo u nás. Ja na východe on na západe. Sadol na vlak a došiel prvý krát, aj druhý a už potom veľmi rád chodil a tak sme už 25 rokov svoji 🥰. Veď choď, urobíte si výlet každý sám a stretnete sa na pol cesty.

@anonym_b561ed áno idem. Chcem skúsiť šťastie, ak to nevyjde tak nič sa nedeje.