icon

Isli by ste na rande s váhou 80 kg?

Dnes o 12:33

Ahojte. Isli by ste na rande keby ste mali 80 kil ? 😅

Strana
z3
anonym_4b5ace
Dnes o 16:36
@hederamonstera

@procrastique si daj liecit hlavu, ked sa tak vidis🫪 akoze real….
Tu mam 90kg pri 179cm;)

@hederamonstera Perfekt. Tu by som ti tipla tak 75 kg.

anonym_39ce59
Dnes o 17:07
@hederamonstera

Tu mam 90kg pri 179cm;)

@hederamonstera nič v zlom ale tipla by som ti aj viac ako píšeš. Objektívna kritika, neber si to vôbec osobne. No takáto poslala mi príde už veľká a nie zdravá

procrastique
Dnes o 17:31
@hederamonstera

Tu mam 90kg pri 179cm;)

@hederamonstera Ok no, vidím že ty si s týmto spokojná a považuješ to za normálne. Teším sa s tebou.

anonym_f1a76d
Dnes o 17:35

@anonym_autor Pri mojej výške 177cm a 60kg by som v živote takú vahu ani nedosiahla,pricom som rodila prvykrat ako 69 kilová a druhykrat ako 72 kilová. Cize nie, ja by som taka ani na ulicu so smetami nevyliezla.

anonym_bbc083
Dnes o 17:38
@anonym_39ce59

@hederamonstera nič v zlom ale tipla by som ti aj viac ako píšeš. Objektívna kritika, neber si to vôbec osobne. No takáto poslala mi príde už veľká a nie zdravá

@anonym_39ce59 ja viac ani nie ale trochu popracovat na stehnach,bokoch a podla mna je trochu pri sebe na tej fotke hlavne boky,stehna a zadok ale aj ruky no lenze ja to beriem cez svoju optiku lebo ja som stihla mne to pride len ako priemerna postava tam na tej foto co dala ale nie stihla alebo pekne chuda.Ja by som práveze na jej mieste este pochudla nieco.Ale ak je takto spokojna jej vec

anonym_cc7479
Dnes o 18:04

Nie počkám kým budem mať 70 kíl.....Čo je to za otázka?ak ťa niekto pozval na rande tak toto čo riešiš nemá zmysel

hederamonstera
Dnes o 18:05
@anonym_bbc083

@anonym_39ce59 ja viac ani nie ale trochu popracovat na stehnach,bokoch a podla mna je trochu pri sebe na tej fotke hlavne boky,stehna a zadok ale aj ruky no lenze ja to beriem cez svoju optiku lebo ja som stihla mne to pride len ako priemerna postava tam na tej foto co dala ale nie stihla alebo pekne chuda.Ja by som práveze na jej mieste este pochudla nieco.Ale ak je takto spokojna jej vec

@anonym_bbc083 ja ani nikde nepisem, ze som vtedy bola chuda;) ale vobec som sa necitila ako prasnica

anonym_96acb3
Autor odpoveď zmazal
leidin
Dnes o 18:54

Ak je na to clovek odkazany…ale snazila by som sa schudnut. Nie akoze, no tak bomba, som milovana, aka som. Skor by som sa bala, ze ma este bude vykrmovat a pojde mi to tazsie. Uz aj tak je nanic, ze priatel kupuje furt sladkosti a nezdrave veci aj ked si to prave viem odopriet a potom si z toho vezmem, ked som hladna. Nemam to rada, ked je okolo mna vytucnovacie jedlo. A taky clovek, co prenho som tucna, vacsinou furt predo mna postavi nieco s tym, ze URCITE som z toho nadsena. What about no?

anonym_c593d3
Dnes o 18:57

@anonym_autor určite nie je dôvod, len choď. Treba mať prijemne vyžarovanie a hlavne sa nedogabať v oblečení. Proste lichotivé šaty

anonym_1a053f
Dnes o 18:57

Jasne. Pribalim 10kg kabelu a idem.

why_not
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8e146
Dnes o 19:04
@procrastique

@anonym_f8e146 Však si mala ideálnu váhu na modeling. Bmi ( a zas hovorím že to je priemer priemerov...)
Inak, modelka môžeš byť v Miláne aj v Emerike ak máš aj 100kg :D

@procrastique nie nebola som plus size modelka -to bolo pred 15 rokmi v plienkach ...bola som klasicky vesiak na veci 🙂 proste prilis stihla

anonym_fc4e7f
Dnes o 19:05
@anonym_f1a76d

@anonym_autor Pri mojej výške 177cm a 60kg by som v živote takú vahu ani nedosiahla,pricom som rodila prvykrat ako 69 kilová a druhykrat ako 72 kilová. Cize nie, ja by som taka ani na ulicu so smetami nevyliezla.

@anonym_f1a76d wow, aké odpovede. Každé telo je iné. Ja som tlstá, mám 95 ale ľudia ma za tlstú nepovažujú. Možno klamú samozrejme

Strana
z3