Isli by ste na rande s váhou 80 kg?
Ahojte. Isli by ste na rande keby ste mali 80 kil ? 😅
@anonym_de6add Ja som to povedala o sebe, nie o cudzích. Nehovoriac o tom, že ak má priemerná slovenská žena okolo 165. Keď rátame, že už žien je normálne BMI medzi 18,5 až 24,9 tak by ideálne žena mala vážiť medzi 51,6 až 49kg aby mala normálnu váhu a áno, môžme to potom volať pekne, že žena má nadváhu alebo to pomenovať hanlivo, že je prasnica ale jednoducho mať na tú výšku 70kg je už cez a nepoďme sa zas tváriť, že je to ok aby náhodou niekto nemal poruchu prijmu potravy (keď má polovica národa obezitu) a to hovorím ja, čo sa od 7 rokov liečim na poruchu prijmu potravy.
@procrastique nie, pri výške 165 cm je normálna váha podľa BMI 50,4 - 67,8kg
@anonym_autor pozri sa tu na niektore uzivatelky ake su az vychudnute a kolko sebavedomia maju. Uz sa vyssie taka jedna aj vyjadrila. Ty si plnsia ale co som tak badala na zoznamkach tak strasne vela chlapov hlada baculky. Takze urcite chod ale byt tebou spomeniem to vopred. Nieco v tom slova zmysle ze ake zenu su jeho typ.
@hederamonstera No teda, vobec by som netipovala vahu 90 kg 👏
@anonym_96acb3 ja som podobné tipovala kolegyni 65 a ona že 75
Ber to tak, že každý správny námorník sa radšej plaví na vlnách, než by narážal na útesy. A určite dáke to kilečko navyše, je oveľa krajšie a prirodzenejšie, ako dáka vychudnutá. Ale zasa komu sa čo páči, nech si také nájde.
Ja by som v takom prípade išiel aj 10x. Ale 80 kíl som už nemal aspoň 15 rokov... 😉
@hefo možno preto si sám 😀
Nikde nieje napísané, že ľudia s nadváhou nemôžu chodiť na rande a nemajú právo na lásku a vzťah.
Je sranda, že pred dvomi týždňami sem dala fotku mladá baba s krásnou postavou, vysoká a štíhla. Všetky ju tu zhejtovali aka je nechutna, ovisnuta,mlandrava. Teraz sa tu predbiehajú ženy ktorá je tučnejšia a rochia sa v tom, aké je to úžasné, keď niekto vyzerá ako kopa tuku. A aké sú krásne keď sú obezne. Chora doba toto.
@anonym_4b5ace ja som vyzerala ako mech, ale asi zavisi od toho ci je to 80kg svalov alebo tuku a moj pripad bol tuk...a take svaly az na 80kg mat nechcem, mne staci uz to ze mam vysku priemerneho muza, nechcem byt este aj svalnata ako chlap
@anonym_69aea9 nemozes byt svalnata ako chlap, nemas na to testosteron
tak v prvom rade by som neriesila vahu podla BMI vypoctov. Ja hovorim aj vlastnym detom, ze idealna vaha je taka v ktorej sa citim dobre. Ty, kedze si polozila takuto otazku, sa vo svojej vahe dobre necitis, to je ale uz na Tebe, co s tym urobis. Ci ist na rande? Urcite ano, vzhlad na prvy pohlad je samozrejme dolezity, ale dolezite je aj vyzarovanie. Len taka mala pozn.: mala som partnera (chvalabohu uz je ex), ktory mi aj pri vahe 72kg (vyska 165cm) hovoril, ze som tucna, bachrata atd. A kratko po rozchode si zacal so zienkou, ktora mala pri cca rovnakej vyske ako ja, odhadom 90-100kg. CHod a uzi si rande 🙂
bola som a o par dni oslavujeme 11 vyrocie svadby a 15vyrocie randenia. vari vaha je ukazovatelom toho aky je clovek vo vnutri??
@anonym_96acb3 Cize v zahranici ludia nepodstupuju esteticke zakroky, nedavaju si robit nechty, vlasy...?
@mandzula davaju, lebo sami chcu. Ale je menej odsudzovania kvoli vzhľadu, viac akceptovania ineho cloveka takeho, aký je
Admini dali k diskusii do zahlavia dost odpudivu fotku. To bolo nutne? Toto v takom obleceni je bohuzial uz vidat vonku na ulici.
@anonym_96acb3 Co je zle na tom napisat komukolvek, ze ma zdravotny problem s brusnym tukom ? Najma, ak sem dobrovolne vlozi postavu na posudenie. Toto napisem aj pivnemu pupkacovi, ten je na tom este horsie. To nie je nejaka skolska sikana a posmievanie.
@patrike a mám písať aj to, ked si myslím, že máš problém možno nie s brušným tukom, ale so šedou mozgovou kôrou?
Admini dali k diskusii do zahlavia dost odpudivu fotku. To bolo nutne? Toto v takom obleceni je bohuzial uz vidat vonku na ulici.
@anonym_3ec9b6 neodsudzuj, aby si sám nebol súdený
Koľko ľudí, tolko chutí, krása neznamená automaticky príťažlivosť, každý muž to má inak, niekto je vysadený na štíhle, niekto na plnšie, nechápem toto posudzovanie. Sme sa narodili na to, aby sme spĺňali ideály krásy tejto doby?
@anonym_3ec9b6 neodsudzuj, aby si sám nebol súdený
@anonym_c84577 ake odsudzovanie? Ved je to hnus. Taky mlady clovek sa hentak vyzrat ako je slecna na titulke.
@anonym_c84577 ake odsudzovanie? Ved je to hnus. Taky mlady clovek sa hentak vyzrat ako je slecna na titulke.
@anonym_3ec9b6 hnus je tvoje zmýšľanie.
@hederamonstera ani nie, to by si musela mat aspon 200 cm, ja mam 178 a maximum co som mala bolo 80 a uz pri 75 som vyzerala ako jaternica
@anonym_69aea9 😄

Ja stále rozmýšľam, akoby som zobrala 80kg váhu podpazuchu🫣🤣🤣. To je ako otázka, išli by ste na rande s prázdnou hlavou?
@danielahamar 🤣🤣🤣