icon

Isli by ste na rande s váhou 80 kg?

Dnes o 12:33

Ahojte. Isli by ste na rande keby ste mali 80 kil ? 😅

Strana
z3
minenkaa
Dnes o 12:37

A aký je dôvod neísť?

nikoletta1712
Dnes o 12:38

@anonym_autor Ja nie…

hederamonstera
Dnes o 12:39

Uplne v pohode, pri mojej vyske by som bola ako modelocka🤣

sense
Dnes o 12:43

Jasne prečo nie? Jedine, žeby si dotyčného klamala a povedala mu, že máš 50kg a postavu Heidi Klum či Lindy Evangelista pred 25 rokmi

anonym_bf3bc2
Dnes o 12:49

@anonym_autor Predstav si, že na rande chodia aj 100 kiloví ľudia.

zuzacka16
Dnes o 12:52

teraz ma odpálilo..takže tí čo majú nad 80kg si nezaslúžia chodiť na rande a vlastne ani žiť či? 😂

jblheart
Dnes o 12:58

Milujem otázky pri ktorých chýba 90% kontextu. 😨😂

anonym_f32c9d
Dnes o 12:59

@anonym_autor išla som keď som mala 100 kíl,a dnes je už môj manžel, takže choď 😉

sissy27
Dnes o 13:04

@anonym_autor tak ak si mu posielala upravené fotky, na ktorých vyzeráš na 52,5kg, tak nechoď. Ak ale má o tebe reálnu predstavu, tak nevidím dôvod neísť.

anonym_69aea9
Dnes o 13:05
@hederamonstera

@hederamonstera ani nie, to by si musela mat aspon 200 cm, ja mam 178 a maximum co som mala bolo 80 a uz pri 75 som vyzerala ako jaternica

anonym_4b5ace
Dnes o 13:09
@anonym_69aea9

@hederamonstera ani nie, to by si musela mat aspon 200 cm, ja mam 178 a maximum co som mala bolo 80 a uz pri 75 som vyzerala ako jaternica

@anonym_69aea9 Ja by som pri tej váhe a výške vyzerala super.

anonym_69aea9
Dnes o 13:15
@anonym_4b5ace

@anonym_69aea9 Ja by som pri tej váhe a výške vyzerala super.

@anonym_4b5ace ja som vyzerala ako mech, ale asi zavisi od toho ci je to 80kg svalov alebo tuku a moj pripad bol tuk...a take svaly az na 80kg mat nechcem, mne staci uz to ze mam vysku priemerneho muza, nechcem byt este aj svalnata ako chlap

anonym_4b5ace
Dnes o 13:18
@anonym_69aea9

@anonym_4b5ace ja som vyzerala ako mech, ale asi zavisi od toho ci je to 80kg svalov alebo tuku a moj pripad bol tuk...a take svaly az na 80kg mat nechcem, mne staci uz to ze mam vysku priemerneho muza, nechcem byt este aj svalnata ako chlap

@anonym_69aea9 Ja našťastie takú výšku nemám. Ale pomer mojej výšky váhy je zhruba tak ako píšeš a super. A svaly nemám navyše, necvičím.

anonym_e8cca3
Dnes o 13:25

Kolegyňa má viac ako 80kg, má 160cm a chlapi sú z nej besní. Kolegovia jej nadbiehajú, volajú ju na kávičku, nosia sladkosti a neviem čo všetko. Áno, je tučná ale má príjemné vystupovanie, je mladá, napriek váhe má peknú tvár, vie sa krásne nalíčiť a nie je hlúpa. Myslím, si, že na rande normálne chodí. 😊

mandzula
Dnes o 13:25

Ja nie, jedine ak by som bola vymakana svalnata kulturistka.

hefo
Dnes o 13:27

Ja by som v takom prípade išiel aj 10x. Ale 80 kíl som už nemal aspoň 15 rokov... 😉

anonym_69aea9
Dnes o 13:29
@anonym_4b5ace

@anonym_69aea9 Ja našťastie takú výšku nemám. Ale pomer mojej výšky váhy je zhruba tak ako píšeš a super. A svaly nemám navyše, necvičím.

@anonym_4b5ace "našťastie" 😂 ale chapem, keby som si mohla vysku vybrat bolo by to ovela menej, a asi kazdemu sa uklada tuk inak, ja len pisem ako som vyzerala ked som realne mala 80kg

patrike
Dnes o 13:29

Zalezi na kontexte, ak je to rande cez zoznamku a poslala si 10 rokov stare fotky, ked si mala 20 kg menej, tak chod, aspon chlapik pochopi realitu a vyvaruje dalsim podobnym "nahodam".

veselo_neveselo
Dnes o 13:34

@anonym_autor jasne, preco nie? Ved na randenie nie je vahovy strop 😆

anonym_1103f3
Dnes o 13:44

Jasné

anonym_96acb3
Dnes o 13:48
@anonym_4b5ace

@anonym_4b5ace Našťastie.. toto napísať preboha, koľko máš rokov?

anonym_b60324
Dnes o 13:55

Nie, mam 163cm, najskor by som si dala do poriadku postavu, potom by som randila. Ale to som ja- necitila by som sa dobre. Ak si s tym ty ok a citis sa dobre tak randi 🙂

danielahamar
Dnes o 13:58

Ja stále rozmýšľam, akoby som zobrala 80kg váhu podpazuchu🫣🤣🤣. To je ako otázka, išli by ste na rande s prázdnou hlavou?

pletko325
Dnes o 14:00

Akože má rande dáky váhový limit? Alebo idete na rande niekam, kde pustia iba pod 80kg?
Úplne hlúpa otázka toto, jasné že choď a jasné že by som šiel!!!
Skôr si myslím, že autorka má nízke sebavedomie a nepáči sa sama sebe, prípadne sa bojí že odplaší niekoho svoji výzorom alebo váhou.
Je to kravina, 100ľudí-100chutí.

bomba36
Dnes o 14:09

@anonym_autor nie, nechala by som ich doma 🤦

procrastique
Dnes o 14:12
@hederamonstera

@hederamonstera to mi vysvetli čo si za horda svalov či ako je možné, že by si pri 80kg mohla vyzerať ako modeločka ( a to beriem aj do úvahy, že bikini fitness je tiež modelka, aj keď ozruta).
Lebo ja mam 179 cm a hneď ako vážim čo i len 70 kg ( mimochodom cvičím 4x týždenne silovo 3x kardio) tak vyzerám ako prasnica level milión a celá som guľatá vrátane hlavy a ksichtu.

anonym_39ce59
Dnes o 14:14
@hederamonstera

@hederamonstera to máš 2 a pól metra?

anonym_de6add
Dnes o 14:19
@procrastique

@hederamonstera to mi vysvetli čo si za horda svalov či ako je možné, že by si pri 80kg mohla vyzerať ako modeločka ( a to beriem aj do úvahy, že bikini fitness je tiež modelka, aj keď ozruta).
Lebo ja mam 179 cm a hneď ako vážim čo i len 70 kg ( mimochodom cvičím 4x týždenne silovo 3x kardio) tak vyzerám ako prasnica level milión a celá som guľatá vrátane hlavy a ksichtu.

@procrastique to znamená, že my normálne ženy, ktoré vážime cez 70kg sme hneď prasnice? Nehovorím, že som atlétka alebo neviem aká športovkyňa, ale tak trochu normálnosti do sveta predsa… lebo nie je málo mladých dievčat, ktoré buď zvracajú alebo radšej vôbec nejedia 🙈 lebo ich niekto nazval prasnica 😵‍💫

procrastique
Dnes o 14:22
@anonym_de6add

@procrastique to znamená, že my normálne ženy, ktoré vážime cez 70kg sme hneď prasnice? Nehovorím, že som atlétka alebo neviem aká športovkyňa, ale tak trochu normálnosti do sveta predsa… lebo nie je málo mladých dievčat, ktoré buď zvracajú alebo radšej vôbec nejedia 🙈 lebo ich niekto nazval prasnica 😵‍💫

@anonym_de6add Ja som to povedala o sebe, nie o cudzích. Nehovoriac o tom, že ak má priemerná slovenská žena okolo 165. Keď rátame, že už žien je normálne BMI medzi 18,5 až 24,9 tak by ideálne žena mala vážiť medzi 51,6 až 49kg aby mala normálnu váhu a áno, môžme to potom volať pekne, že žena má nadváhu alebo to pomenovať hanlivo, že je prasnica ale jednoducho mať na tú výšku 70kg je už cez a nepoďme sa zas tváriť, že je to ok aby náhodou niekto nemal poruchu prijmu potravy (keď má polovica národa obezitu) a to hovorím ja, čo sa od 7 rokov liečim na poruchu prijmu potravy.

anonym_b951f3
Dnes o 14:30

Nie autorka, nechoď. Ostan sama, zadubena a smutná ako niektoré single ženy tu iba preto, lebo máš predsudky a nie si spokojná sama so sebou. Keď vieš nosiť svoje kilá tak pre toho správneho budeš bohyňa. Ale správneho nenájdeš, kým budeš riešiť takéto blbosti. Mám 90 kg a som šťastne zadaná 20 rokov a neustále dostávam pozvania od iných mužov. Lebo som spokojná sama so sebou, mám sa rada a to je vidieť a cítiť zo mňa

Strana
z3